Web Analytics Made Easy - Statcounter

سیدمحمود حسینی‌پور از راه‌اندازی نخستین تاکسی هوایی کشور فردا در مازندران خبر داد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بلاغ، تاکسی هوایی یکی از فقدان‌های استان مازندران در بحث گردشگری بود که وعده مرتفع شدن این مسئله در برنامه زنده استاندار مازندران با شبکه تبرستان از سوی حسینی‌پور در ایام دهه فجر امسال مطرح شد؛ وعده‌ای که حالا بنا است در 22 بهمن ماه امسال عملیاتی و آرزوی دیرینه مردم استان را پس از چند دهه، به حقیقت مبدل کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استاندار مازندران در گفت‌وگو با خبرنگار ما در خصوص تحقق این وعده استاندار در 22 بهمن‌ماه، اظهار کرد: با پیگیری‌های بعمل آمده و هماهنگی‌های انجام شده، این موضوع محقق شده است.

سیدمحمود حسینی‌پور افزود: روز جمعه مصادف با 22 بهمن‌ماه، ما افتتاح خط پروازی تاکسی هوایی را داریم.

استاندار مازندران، خاطرنشان کرد: در ساعت 14 روز جمعه با حضور رئیس سازمان هواپیمایی کشوری بنا است این خط پروازی در فرودگاه ساری افتتاح شود.

وی ادامه داد: یک هواپیما و یک هلی‌کوپتر برای راه‌اندازی تاکسی هوایی در مازندران، در نظر گرفته شده است.

حسینی‌پور تشریح کرد: هواپیمای در نظر گرفته شده یک هواپیمای 11 نفره است که به تازگی وارد کشور شده است و به دلیل زمان‌ بردن انجام کارهای قانونی و اداری مرسوم، این هواپیما به مراسم رونمایی در 22 بهمن نرسید که فعلا این خط پروازی را تا رسیدن این هواپیمایی 11 نفره به مازندران با یک هواپیمای 6 نفره، افتتاح خواهیم کرد.

وی اعلام کرد: بالگردی هم که برای این منظور به استان تحویل داده شده است، جدا از ظرفیت 5 نفره کادر پروازی، دارای 15 صندلی وی‌آی‌پی ویژه مسافران است که برای این منظور از آن استفاده خواهد شد.

استاندار مازندران، گفت: البته این بالگرد جدا از قابلیت تاکسی هوایی دارای قابلیت‌های چندگانه‌ دیگری نیز است که از جمله می‌توان با توجه به وجود درب در عقب بالگرد، برای رشته‌های متنوع چتربازی مورد استفاده قرار گیرد، قابلیت دیگر این بالگرد، استفاده در اطفای حریق با توجه به دارا بودن سبد آب است و در نهایت این بالگرد قابلیت کاربری در بخش امدادونجات و اورژانس هوایی را نیز دارا است.

مقام عالی دولت در استان، تصریح کرد: مسیر پروازی این خط هوایی در حال حاضر برای حد فاصل فرودگاه ساری، فرودگاه نوشهر و فرودگاه رامسر است که بنا داریم در آینده برای خط پروازی مازندران به گلستان و مازندران به گیلان نیز مورد استفاده قرار گیرد.

بدین ترتیب، نخستین گام برای تحول در خدمات گردشگری دریایی مازندران برداشته شد و امید می‌رود شاهد تحول شگرف در حوزه گردشگری دریایی مازندران با آن همه قابلیت‌ها و ظرفیت‌های بکر اما تاکنون مغفول مانده باشیم؛ نقطه عطف و مهمی که تحقق آن، جدا از ایجاد اشتغال، رونق اقتصادی و ساماندهی مطلوب ظرفیت‌های گردشگری، پای سرمایه‌گذاران بسیاری را چه از داخل و چه خارج از کشور برای ایجاد بسترهای متعدد گردشگری دریایی را به استان باز خواهد کرد.

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

کلیدواژه: استاندار مازندران تاکسی هوایی حسینی پور خط پروازی 22 بهمن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۴۵۹۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دومين پل هوایی (ايربريج) در فرودگاه کرمان راه اندازی می شود

مدیرکل فرودگاه‌های استان کرمان با بیان اینکه روزانه بالغ بر 600 نفر از پل هوایی اتصال به هواپیما (ایربریج) فرودگاه بین المللی هاشمی رفسنجانی کرمان تردد دارند، گفت: ایربریج این فرودگاه به‌لحاظ قدمت 23 ساله و نوع ساختار فقط قابلیت سرویس‌دهی به هواپیماهای بدنه متوسط به بالا را دارد که در حال حاضر هواپیماهای A300/B4 A306, A343 و B743 شرکت‌های هواپیمایی می‌توانند از این سامانه استفاده کنند.   به گزارش عصر ایران؛ علی جزینی‌زاده گفت: راه‌اندازی مجدد ایربریج فرودگاه کرمان پس از چند سال با عملیات بهسازی و معماری داخلی روی آن انجام شد و در سال 1402 با بهره‌گیری از تخصص همکاران اداره تسهیلات و سامانه‌های فرودگاهی و مشارکت یکی از شرکت‌های دانش بنیان کرمانی و حمایت‌های اداره‌کل تسهیلات و سامانه‌های فرودگاهی، تمامی امور از بروزرسانی تا تعمیرات الکتریکال و مکانیکال همچنین بهسازی این سامانه در کوتاه‌ترین زمان ممکن انجام شد.   وی در ادامه از صرفه‌جویی اقتصادی و کاهش هزینه‌های ساماندهی ایربریج خبر داد و افزود: با تلاش همکاران و علیرغم اعمال تحریم‌های همه جانبه موفق شدیم با صرفه‌جویی قابل توجهی این سامانه را با حمایت‌های اداره‌کل تسهیلات و سامانه‌های فرودگاهی و با اعتباری حدود ۷ میلیارد ریال از محل اعتبارات شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران با کیفیت فنی مطابق نمونه اصلی، بازسازی مجدد کنیم.   مدیرکل فرودگاه‌های استان کرمان با اشاره به اینکه طراحی داخلی پل هوایی اتصال به هواپیما (ایربریج) برگرفته از آرایه‌های تجسمی آرام‌بخش و مفرح است و گفت: طراحی داخلی شامل بدنه با نمایی از طرح سنگ بوک مچ و در سقف شاهد تصویری از آسمان هستیم و همچنین کف این سامانه طرح کفپوش هواپیما است تا جاذب الکتریسیته ساکن باشد.   وی در پایان خاطرنشان کرد: با توجه به تاکید وزیر راه‌وشهرسازی و نیز برای سرویس‌دهی و خدمت‌رسانی بهتر به مسافران، در تلاش هستیم تا دومین پل اتصال به هواپیما برای هواپیماهای بدنه متوسط به پایین را راه‌اندازی کنیم. کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • ۲۲ هزار صندلی به ناوگان هوایی کشور اضافه شد
  • نخستین مرکز رشد حوزه تخصصی دریایی راه‌اندازی می‌شود/ بررسی ۴۲ پارامتر در اطلس اقیانوس‌شناسی
  • راه اندازی نخستین موزه برق و روشنایی تبریز
  • دومين پل هوایی (ايربريج) در فرودگاه کرمان راه اندازی می شود
  • راه اندازی نخستین موزه برق و روشنایی در تبریز
  • ماشین دودی ؛ نخستین لکوموتیو ایران
  • نخستین موزه برق و روشنایی تبریز راه‌اندازی می‌شود
  • نخستین مسجد اسلام گسترش می‌یابد
  • شوخی مردم با موضوع «جت شخصی»/ کمک «ایر تاکسی» به صنعت هوایی
  • نخستین مرکز جامع سرطان در گیلان راه اندازی می‌شود