Web Analytics Made Easy - Statcounter

جوکار با اشاره به اینکه دولت‌ها نتوانسند خسارت کامل اصناف از کرونا را جبران کنند گفت: مردم توان تحمل فشار اقتصادی بیشتر را ندارند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از یزدرسا، محمدصالح جوکار پیش از ظهر امروز در نشست ستاد استانی پیشگیری و مقابله با کرونا استان یزد که با حضور فرمانده قرارگاه میدانی ستاد ملی کرونا برگزار شد اظهار داشت: تمام کادر درمان در طول دوران شیوع کرونا واقعا جهاد کردند و با تلاش‌های شبانه‌روزی خود زمینه مدیریت این بیماری را فراهم آوردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تاکید بر اینکه مردم و کسبه هم همراهی بسیار خوبی در این زمینه داشتند افزود: مردم در این دو سال فشارهای اقتصادی بسیار زیادی را متحمل شدند و برخی از کسب و کارها واقعا به تعطیلی کامل کشیده شد.

نماینده مردم یزد، اشکذر و بخش ندوشن در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه باید کاری کنیم که بیش از این فشار اقتصادی به مردم وارد نشود گفت: مردم واقعا دیگر تحمل سختی و فشار اقتصادی بیشتر را ندارند به همین دلیل در بحث پروتکل‌های بهداشتی و محدودیت‌ها باید به این موضوع توجه داشته باشیم.

جوکار با بیان اینکه امروز خیلی از بازارهای کسب و کار از رونق افتاده گفت: در استان یزد یکی از عرصه های بسیار خوب برای ایجاد اشتغال صنعت گردشگری است که این حوزه هم با مشکلات بسیار جدی و بالایی روبرو بوده است.

رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه جبران این خسارت‌ها به صورت کامل انجام نشده گفت: این بیماری قرار نیست که به این راحتی از جامعه رخت بربندد و تمام شود و هر دفعه با نوع جدیدی مشاهده می‌شود به همین دلیل در حوزه سلامت باید تدبیری شود که بتوانیم کنترل بیماری را انجام دهیم.

وی با تاکید بر اینکه کرونا به هیچ عنوان همانند بیماری‌هایی از جمله فلج اطفال نیست که بتوانیم آن را ریشه‌کن کنیم گفت: ما باید زمینه‌ای فراهم کنیم که با کنترل بیماری بتوانیم امور آموزشی و اقتصادی خود را پیش ببریم.

نماینده مردم یزد، اشکذر و بخش ندوشن در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه امروز متاسفانه روند آموزشی ما تعطیل است گفت: تعطیلی آموزش‌ها در سال‌های آینده خسارت‌های خود را نشان می‌دهد و آن زمان واقعا جبران این موضوع امکان‌پذیر نیست.

جوکار بر ضرورت آموزش همگانی به مردم در مقابله با کرونا تاکید کرد و افزود: ظرفیت رسانه ملی بیش از این باید مورد استفاده قرار گیرد و برنامه‌های متعددی در این زمینه باید منتشر شود.

رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس شورای اسلامی واکسیناسیون در این سطح بالا را یکی از اقدامات بسیار ارزشمند دولت سیزدهم دانست و گفت: در شرایط تحریم، کار بسیار سختی در تامین ارز وجود داشت که به حمدالله با تلاش دولت این اقدام صورت گرفت و واکسن در حجم بسیار بالایی تامین شد.

متاسفانه برخی از اقشار مردم همچنان نسبت به دریافت واکسن اقدام نکرده‌اند و این موضوع خطرناک‌ترین موضوعی است که می‌تواند در جامعه داشته باشیم؛ ما همه باید معنای ولایت را اینجا تفسیر کنیم و با الگو قرار دادن مقام معظم رهبری، همه نسبت به دریافت واکسن به سرعت اقدام کنیم.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی فشار اقتصادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۴۶۲۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرروت ایجاد برابری بیشتر در توزیع ابزار تولید

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از خانه ملت، مهدی عسگری با اشاره به موضوع مردمی سازی اقتصاد، گفت: نام‌گذاری ۱۶سال، به عناوین اقتصادی، نشانه‌ی آن است که باوجود تثبیت انقلاب سیاسی، تاکنون انقلاب اقتصادی به ثمر نرسیده است.   نماینده مردم کرج، اشتهارد و فردیس در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: انقلاب اسلامی، بر پایه نقش مردم در اداره امور استوار شد، اما به دلیل تداوم سیاست‌های اقتصاد_سرمایه‌داری و نسخه‌های معیوب و ناقص وارداتی، نقش مردم در اقتصاد، حداقلی بوده و همچنان شاهد شکاف طبقاتی و بی‌عدالتی در توزیع منابع عمومی هستیم.   وی افزود: در اقتصاد مردمی تمرکز ثروت نباید در اختیار عده‌ای خاص باشد تا اقلیت اشراف بتوانند با استثمار نیروی کار و ایجاد انحصار و رانت و به قیمت غارت سفره‌ی مردم، به سود‌های سرشار برسند.   عسگری تصریح کرد: مردمی‌سازی واقعی اقتصاد، یعنی در اختیار قراردادن ابزار‌های تولید، بصورت عادلانه به مردم، یعنی حذف نابرابری، تبعیض و رانت‌خواری، یعنی توزیع عادلانه فرصت‌ها و امکانات کشور برای تولید و تجارت.

دیگر خبرها

  • خسارت جبران‌ناپذیره بهره‌برداران به دلیل کشت غیراصولی پسته
  • کشت غیراصولی پسته خسارت جبران‌ناپذیری به بهره‌برداران وارد کرده است
  • بسیج همراه مردم در جبران خسارت های سیل
  • اندازه‌گیری قند خون با گلکسی واچ 7 امکان‌پذیر خواهد شد
  • پورحمیدی تحت فشار الماس شد!
  • اندازه‌گیری قند خون با ساعت گلکسی واچ 7 امکان‌پذیر خواهد شد
  • خرید و فروش استقلال و پرسپولیس در چه زمانی امکان‌پذیر است؟
  • رهاسازی پسماند‌ها در رودخانه‌ها امری جبران ناپذیر است
  • ضرروت ایجاد برابری بیشتر در توزیع ابزار تولید
  • غرب تحمل افزایش روابط ایران با همسایگان را ندارد