Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها ــ معاون وزیر جهاد کشاورزی از اختصاص ۲۰ هزار میلیارد ریال اعتبار برای بخش کشاورزی مازندران خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از آمل، علی اکبر متکان ظهر امروز در حاشیه آئین افتتاحیه 59 طرح‌های شاخص بخش کشاورزی مازندران در جمع خبرنگاران بیان کرد: یکی از طرح‌های مهم مازندران که قرار است از سال آینده انجام شود در بحث ساماندهی اراضی مازندران و زهکشی اراضی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه با اجرای زهکشی اراضی بتوانیم در طول سال دو تا حتی سه کشت در سال در این استان انجام شود، عنوان کرد: این پروژه بزرگ بسیار مهم است که سال آینده قرار داد با قرارگاه خاتم الانبیا و نیروهای مسلح بسته می‌شود تا کمک کنند.

متکان با اعلام اینکه قرار است اول مطالعات انجام و بعد از مطالعات کارهای عملی شروع شود، افزود: این طرح فعلاً در مرحله اول در مرکز مازندران و در دلتای رودخانه هراز آغاز با 50 هزار هکتار آغاز می‌شود. 

معاون وزیر جهاد با اشاره به اراضی شیب‌دار از اجرای هشت پروژه با ایجاد سامانه آبیاری نوین عنوان کرد و گفت: این پروژه اراضی شیب‌دار به منظور توسعه باغات است؛ همچنین توسعه داروهای گیاهی است.

وی با بیان اینکه خوشبختانه در این عرصه به خوبی سرمایه‌گذاری سنگین شده است، افزود: تاکنون بهره‌برداری هرگونه پروژه‌ای از سوی بخش خصوصی بوده و مشارکت دولت به صورت حمایتی است.

استان کردستان باید در کنار کشاورزی و گردشگری به قطب صنعتی تبدیل شودمصوبات مهم کارگروه تنظیم بازار و کالاهای کشاورزی/ تامین نهاده دامی دامداران تا پایان سال 140059 طرح کشاورزی در مازندران به بهره‌برداری رسیدمتکان با تاکید بر اینکه در آمل افتتاح پنج پروژه بزرگ، سه طرح برای بخش خصوصی بوده است، اظهار داشت: با ورود این سرمایه‌گذاران بیشتر پروژه‌ها طی هشت سال به بهره‌برداری رسیدند.

وی از اختصاص 2 هزار میلیارد تومان اعتبار برای بخش کشاورزی استان خبرداد و گفت: این میزان مازاد بودجه استانی برای مازندران در نظر گرفته شد.

انتهای پیام/س

 

منبع: تسنیم

کلیدواژه: بخش کشاورزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۴۸۴۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای مدیریت تلفیقی در ۳۰۰۰ هکتار زمین کشاورزی مازندران

سرپرست مدیریت حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی مازندران از اجرای طرح مدیریت تلفیقی (ICM) در سه هزار هکتار شالیزار مازندران به منظور تولید برنج سالم خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مازندران، فرید بیگی، امروز _دوشنبه دهم اردیبهشت_ در جلسه ستاد گیاه پزشکی استان مازندران در ساری از اجرای روش مدیریت تلفیقی (ICM) در اراضی کشاورزی مازندران خبر داد و اظهار کرد: این روش با اهداف حاصل‌خیزی خاک، مدیریت آفات و بیماری‌ها، مدیریت آب، تناوب زراعی، کنترل علف‌های هرز و استفاده بهینه از نهاده‌های کشاورزی است.

وی افزود: برای تولید محصول سالم برنج به روش مدیریت تلفیقی (ICM)، مصرف بهینه کود، استفاده از تله‌نوری و مبارزه مکانیکی از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

سرپرست مدیریت حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی مازندران از اجرای این طرح در سه هزار هکتار اراضی شالیزاری استان به‌منظور تولید برنج سالم خبر داد و گفت: این برنامه سال گذشته در ۱۴۰ هکتار اراضی شالیزاری مازندران اجرا شد.

بیگی با اشاره به اینکه بیماری زنگ زرد از جمله بیماری‌های مهم مزارع گندم است، تصریح کرد: تاکنون با بیماری زنگ زرد در ۱۹ هزار هکتار مزارع گندم استان مبارزه شیمیایی شد.

وی با تاکید بر اهمیت مبارزه با آفت شپشک توت روی کیوی یادآور شد: به لزوم مبارزه با این آفت و دریافت گواهی ارتقای سلامت کیوی (کد QR) دستور کار قرار گرفت که وجود این آفت مانع صادرات کیوی به خارج از کشور می‌شود.

این مسئول با بیان اینکه با توجه به شرایط مناسب آب و هوایی سال گذشته برای فعالیت آفت مگس مدیترانه‌ای و شکار آفت در سال قبل و ادامه این شرایط مطلوب در سال جاری، مبارزه با مگس میوه با اولویت کانون‌کوبی مورد تاکید است، عنوان کرد: سال گذشته مبارزه شیمیایی با مگس میوه در ۵۰ هزار هکتار و مبارزه غیرشیمیایی با این آفت نیز در ۱۰۱ هزار هکتار از باغ‌های استان انجام و ۱۳۷ هزار مگس به‌وسیله تله‌های فرمونی و جلب‌شونده در ایستگاه‌های پیش‌آگاهی استان شکار شد.

کد خبر 749095

دیگر خبرها

  • اجرای مدیریت تلفیقی در ۳۰۰۰ هکتار زمین کشاورزی مازندران
  • پیش‌بینی برداشت ۳۰ هزار تن گندم مازاد از مزارع آبدانان
  • اختصاص ۱۰۰ میلیارد تومان برای ساخت خوابگاه‌ دانشجویی
  • ساخت پایگاه اورژانس روستایی با اختصاص ۳۰ میلیارد ریال اعتبار در شهرستان بهار
  • اختصاص ۱۵ همت برای ۲۶ پروژه‌ پیشران معاونت علمی
  • تخصیص ۳۰۴ میلیارد اعتبار برای پروژه جهاد آبرسانی همدان
  • تولید مازاد بر نیاز مرغ در استان قزوین
  • تخریب دو ساخت و ساز غیر مجاز در اراضی کشاورزی نهاوند
  • قیمت گذاری 15 پرونده امور زمین در عباس آباد
  • تأمین آب اراضی کشاورزی روستای سرتنگ محمودی