Web Analytics Made Easy - Statcounter

باشگاه خبرنگاران جوان - هر دو هاچ بک خودروهای پرفروشی هستند که در برخی موارد شباهت و در برخی دیگر در تضاد دارند.

اولین تضاد در این خودروها طراحی بیرون است؛ هوندا سیویک در نمای ظاهری انواع زوایای سخت و شکل‌های نامناسب دارد. تریم اسپرت تورینگ، دارای دو اسپویلر و تعداد زیادی دریچه هوای پلاستیکی است. فضای داخلی نیز به همین ترتیب شلوغ است و داشبورد از چندین مواد مختلف و تعداد زیادی دکمه تشکیل شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سیویک دارای یک سیستم اطلاعات سرگرمی نسبتاً غیرجذاب است، اما دارای سیستم اتواندروید و اپل کارپلی است که به بهبود کارایی کمک می‌کند.

تویوتا کرولا طراحی منسجم‌ و تمیزتری دارد که در رنگ بندی های مختلف عرضه می شود. جلوپنجره بزرگ اسپرت، چراغ‌های LED تیز مخصوصاً چراغ‌های مه شکن) و هیچ زوایای خشن یا اسپویلر‌های دوتایی ناجور وجود ندارد.

     

 

 فضای داخلی بسیار هوشمند طراحی شده است؛ کرولا تقریباً همان فناوری داخل کابین سیویک را دارد، به استثنای اندروید اتو و صندلی‌های گرمکن عقب، که در تویوتا وجود ندارند.

تویوتا کرولا همچنین از نظر ابعاد کمی کوچکتر از هونداست؛ سیویک با رانندگی این دو خودرو، چند تفاوت مهم بین کرولا و سیویک مشاهده خواهید کرد. برای شروع، سیویک به لطف موتور توربوشارژر، بسیار سریعتر احساس می‌شود و رانندگی در شهر آسان‌تر است. در مورد موتور ۱.۵ لیتری توربو هوندا که سیویک، آکورد و CR-V را تامین می‌کند، نگرانی‌هایی درباره قابلیت اطمینان وجود دارد، بنابراین باید توجه داشت که این موتور ممکن است به اندازه خودرو‌های هوندا بادوام و قوی نباشد.

     

موتور ۱.۵ لیتری توربوشارژ ۱۸۰ اسب بخار قدرت و ۱۶۲ پوند فوت گشتاور تولید می‌کند و از یک گیربکس CVT استفاده می‌کند که بهتر از سایرین است.

     

سیویک را می‌توان با تعداد زیادی سیستم کمک راننده و ویژگی‌های ایمنی داشت.  کروز کنترل تطبیقی، بسیار خوب است و ماشین را بدون هیچ گونه اضطرابی به حالت توقف در می‌آورد. کرولا تنها با یک موتور ارائه می‌شود، یک موتور ۲.۰ لیتری ۴ سیلندر تنفس طبیعی که ۱۶۸ اسب بخار قدرت و ۱۵۱ پوند فوت گشتاور تولید می‌کند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: مقایسه خودرو تولید خودرو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۴۹۵۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قزوین قعرنشین جدول تامین بارش استان‌ها

مدیرکل هواشناسی استان قزوین گفت: قزوین در مقایسه با سایر استان‌ها، کمترین میزان تامین بارش در سال آبی جاری را به خود اختصاص داده است.

یوسف شیخ‌الملوکی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در قزوین درباره آخرین وضعیت میزان بارندگی در استان، اظهار کرد: طبق نمودار مقایسه درصد تأمین بارش در سال آبی جاری، قزوین با کمتر از ۵۰ درصد تأمین بارش در مقایسه با سایر استان‌ها کمترین میزان تأمین بارش در سال آبی جاری را به خود اختصاص داده است.

وی با بیان اینکه قزوین نسبت به زمان مشابه در بازه زمانی بلندمدت ۳۲.۷ درصد کسری تأمین بارش در سال آبی دارد، افزود: در واقع قزوین از نظر کسری تأمین بارش در سال آبی جاری صدرنشین بین همه استان‌هاست و در مقایسه با معدل کشوری تأمین بارش در کشور که ۱۱.۳ درصد کسری بارش را نشان می‌دهد، قزوین ۲۱.۴ درصد بیشتر هم کسری بارش دارد.

عضو شورای سازگاری با کم‌آبی استان قزوین ادامه داد: طبق نمودار یادشده دو استان سیستان و بلوچستان و یزد بهترین وضعیت تأمین بارش نسبت به وضعیت بلندمدت در بین همه استان‌ها دارند که به ترتیب ۴۳.۹ و ۳۲.۳ درصد بیشتر از میانگین بلندمدت تأمین بارش در سال آبی جاری داشته‌اند.

شیخ‌الملوکی اضافه کرد: از ابتدای سال آبی یا زراعی جاری یعنی از ابتدای مهرماه ۱۴۰۲ تاکنون ۱۴۸.۴ میلی‌متر بارندگی در استان قزوین داشتیم که ۴۸.۳ میلی‌متر از بارش مورد نیاز در سال آبی کامل را تأمین کرده است.

وی تاکید کرد: میزان بارش استان قزوین در یک سال آبی کامل به صورت میانگین ۳۰۷.۱ میلی‌متر است و با وجود زمان اندکی تا پایان سال زراعی جاری پیش رو داریم و فصل پربارش را هم پشت سر گذاشتیم، وضعیت مناسبی در تأمین بارش نداریم.

مدیرکل هواشناسی استان قزوین با بیان اینکه در حوزه آب‌های زیرزمینی، زیرسطحی، سدها و در کل منابع آبی وضعیت خوبی نداریم، گفت: به همین خاطر جهاد کشاورزی امسال الگوی کشت خود را عوض و به کشاورزان ابلاغ کرده و برای نمونه کشت خربزه و هندوانه در مناطقی مانند بویین‌زهرا را ممنوع کرده است و در صورت کاشت این محصولات جرم اتفاق افتاده و قوه قضائیه به موضوع ورود می‌کند.

کد خبر 748404

دیگر خبرها

  • پیشرفت اجتماعی ایران از سال ۲۰۱۹ کم و در سال ۲۰۲۳ منفی شد / در بخش فرصت ها وضعیت ایران خطرناک است / قربانی‌شدنِ پیشرفت اجتماعی در ساحتِ سیاست و اقتصاد
  • نرخ ناباروری زنان جوان آمریکایی در حال افزایش است
  • تولید خودروهای برقی تویوتا استارت نخورد
  • بهترین گوشی زیر ۱۰ میلیون؛ جنگ ردمی نوت 13 و A25
  • مقایسه آماری ایران و تایلند قبل از فینال فوتسال آسیا
  • مقایسه آماری ایران و تایلند قبل از فینال
  • قزوین قعرنشین جدول تامین بارش استان‌ها
  • مقایسه آماری ایران و تایلند قبل از فینال/ مورد عجیب تیم ملی ایران
  • مقایسه‌های مهران مدیری که مسئولین باید با شنیدنش آب شوند!
  • بلینگام را با زیدان مقایسه نکنید!