Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه مسجد و هیأت خبرگزاری فارس، با عنایت به بیانات مقام معظم رهبری در خصوص جهاد تبیین و تاکید بر اینکه هیأت‌های مذهبی در خط مقدم این جهاد هستند، هیأت علمی هیأت رزمندگان اسلام با حضور حجج‌اسلام مهدی طائب، ناصر رفیعی، علیرضا پناهیان و برادران در این خصوص تشکیل جلسه فوق‌العاده داد.

در این جلسه اعضای علمی با بیان اینکه شناسایی و به کارگیری افراد توانا در ارائه هنرمندانه مفاهیم دینی ضروری است، تاکید داشتند که جهاد تبیین باید تبدیل به گفتمان شود و به صورت گفتگوهای چهره به چهره و پرسش و پاسخ هم صورت بگیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با مبلغین و سخنرانان برجسته در استان‌ها باید سمینار یا وبینار برگزار شود و در مورد جهاد تبیین همفکری صورت گیرد. در جهاد تبیین باید نتایج را ملموس و بحث‌های مرتبط با آن را چالشی مطرح کنیم.

همچنین در این جلسه مطرح شد: باید توجه داشت که دشمن در سه محور تولید محتوا، ترویج حداکثری و پیوست عملیاتی کار و فعالیت می‌کند. باید جهاد تبیین را از کلیت دربیاوریم و لیست کنیم. باید نقاطی که دشمن می‌زند را به خطبا اطلاعات بدهیم که در این صورت آنان با هنر خودشان می‌توانند دفاع می‌کنند.

در این جلسه تاکید شد: به مردم نشان دهیم که در جهان چقدر اثرگذاریم، چه در ارتباط با شرق و چه در اثرگذاری بر دیگر کشورها، نباید از شایعه‌سازی، شبهه افکنی، ناکارآمد القاء کردن نظام، ایجاد یأس و بدبینی، بی تفاوت کردن مردم و این گزاره دشمن که انقلاب به خط پایان رسیده، غفلت کرد. باید در فضای مجازی کار جدی کرد، فعالیت‌های رسانه‌ای و تصویرسازی را سرلوحه کار جهادی قرار دهند. کارهایی که دشمن انجام می‌دهد عبارت است از تغییر اصول و باورها و ارزش‌ها، ارائه الگوهای نامناسب، کمرنگ کردن غیرت دینی، بزرگ‌نمایی ضعف‌ها، نادیده گرفتن شکست‌های دشمن و… که در جهاد تبیین باید روی این موارد تاکید شود.

حجج اسلام سید مهدی میرباقری، محمدمهدی ماندگاری و تویسرکانی نیز از دیگر اعضای هیأت علمی هیأت رزمندگان اسلام هستند که در این جلسه حضور نداشتند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: هیأت رزمندگان اسلام هیأت جهاد تبیین علیرضا پناهیان ناصر رفیعی جهاد تبیین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۵۰۱۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توجه جدی به جهاد تبیین و بیان دستاوردهای جوانان نخبه کشور

به گزارش خبرگزاری مهر، زهرا مظفر در مراسم یادواره ۴۹ شهید فرهنگی استان زنجان، با تاکید بر اینکه جهاد تبیین و بیان دستاوردهای جوانان نخبه کشور از وظایف ما در برهه کنونی است، گفت: باید تلاش کنیم فاصله‌ای که بین نسل امروز و نسل گذشته در دفاع‌مقدس افتاده با برگزاری چنین برنامه‌هایی و ارتباط دانش‌آموزان با خانواده شهدا و تکریم و تحلیل از مقام آنان را پر کنیم.

وی افزود: وظیفه داریم مصادیق گذشت و ایثار و همچنین ایثارگری شهدا را به نسل جدید تبیین کنیم و مطالبه شهیدان و خانواده شهدا ادامه مسیر شهدا و پیروی از مقام معظم رهبری است.

مشاور وزیر آموزش‌و پرورش در امور شاهد و ایثارگران گفت: شهادت معامله دو جانبه با خداست چرا که خداوند فرموده است هر کس با جان و مال خود در راه خدا با دشمنان بجنگد در مقابل، خداوند به او سعادت ابدی و حیات جاودان عنایت می‌کند.

وی با بیان اینکه مشتری واقعی سرمایه انسان یعنی جان او خداوند است که به بهای بهشت خریداری می‌شود، افزود: خانواده شهدا نیز که صبر بر این مصیبت عظیم دارند نیز برنده‌اند چرا که خداوند در آیه ۱۵۷ سوره بقره بر آنها سلام و درود و رحمت می‌فرستد که این امر بسیار مرتبه بالا و بزرگی است.

مظفر با تاکید بر اینکه خانواده شهدا مانند خود شهید برنده هستند زیرا شهدا قدرت شفاعت دارند و در برزخ و قیامت نیز نقش ایفا می‌کنند تا خانواده خود را شفاعت کنند، تصریح کرد: پیامبر اکرم (ص) می‌فرمایند: خداوند به خانواده شهدا می‌گوید من خلیفه شهید پس از او در خانواده هستم؛ هرکس خانواده شهید را شاد کند مرا خوشحال کرده است و هر کس شهید را ناراحت کند مرا ناراحت کرده است.

وی با بیان اینکه مادران شهدا به خاطر اسلام از بزرگ‌ترین سرمایه خود یعنی فرزندان‌شان گذاشتند، یادآور شد: در برابر این موضوع وظیفه ما مسئولان و مردم توسعه و ترویج فرهنگ شهادت است که یکی از اقدامات در این مسیر برگزاری یادمان‌ها و مراسم‌های گرامیداشت شهدا است.

مشاور وزیر آموزش‌و پرورش در امور شاهد و ایثارگران با بیان اینکه رهبر معظم انقلاب در سال ۸۹ حدود ۱۲ سیاست اجرایی مهم را در حوزه توسعه و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت به دستگاه‌های اجرایی ابلاغ کردند، گفت: بند ۶ این سیاست‌های ابلاغی تاکید دارد که در شرایط مساوی مدیریتی، اولویت با فرزندان شهدا و خانواده شهدا باشد که باید تلاش کنیم این بند به خوبی اجرا شود.

مظفر با توضیح اینکه آموزش‌وپرورش مفتخر است با درصد بالا نسبت به همه دستگاه‌های اجرایی کشور حتی بنیاد شهید به دلیل ظرفیت استخدام هر ساله میزبان فرزندان شهدا و ایثارگران است، گفت: در آزمون استخدامی که تمام دستگاه‌های اجرایی قرار است در پایان اردیبهشت ماه برای فرزندان شهدا و جانبازان بالای ۷۰ درصد برگزار شود، آموزش‌وپرورش مفتخر است بیش از ۲۰ هزار سهمیه جذب دارد مگر اینکه متقاضی نداشته باشد.

وی با بیان اینکه آموزش‌وپرورش یک نهاد فرهنگی است که وظیفه حضور در جنگ نداشت اما بیش از ۴۱ هزار شهید تقدیم انقلاب کرده و همپای نیروی مسلح و انتظامی و نظامی بوده است، گفت: معلمان حتی در دوران جنگ هم سنگر دانش را رها نکردند و در برهه فعلی نیز فقط پرداختن به آموزش کافی نیست بلکه باید به تربیت نیز توجه شود.

کد خبر 6095152

دیگر خبرها

  • اساتید نقش مهمی در جهاد تبیین دارند
  • مهم‌ترین رسالت استادان جهاد تبیین است
  • باشگاه استقلال به طور رسمی پایان همکاری با خطیر را اعلام کرد
  • توجه جدی به جهاد تبیین و بیان دستاوردهای جوانان نخبه کشور
  • دستاوردهای جهاد دانشگاهی برای مردم تبیین شود
  • تصمیم مجلس برای فوق‌العاده پرستاری و حقوق کارکنان وزارت کشور
  • صدا و سیما، خط مقدم جهاد تبیین است
  • لزوم تبعیت و الگوبرداری از شهید مطهری در جهاد تبیین
  • راه مبارزه با ناامیدی جهاد تبیین در عرصه‌های مختلف است
  • مسئولان عملیات فرهنگی و جهاد تبیین را جدی بگیرند