Web Analytics Made Easy - Statcounter

باشگاه خبرنگاران جوان – سرگئی نچایف در واکنش به این اقدام برلین گفت: «سیاستمداران برجسته آلمان، از جمله صدراعظم و وزیر امور خارجه این کشور می‌دانند که که ارسال سلاح‌های مرگبار به اوکراین غیرقابل قبول است و به هیچ وجه توسعه روابط روسیه و آلمان و روند حل و فصل و سازندگی را تسهیل نمی‌کند.»

به گزارش اسپوتنیک، سفیر روسیه در آلمان گفت: «مسکو امیدوار است روند اعطای مجوز برای «نورد استریم ۲» در آینده نزدیک از سر گرفته شود و مدارک لازم در حال ارائه به رگولاتور آلمانی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امیدواریم این امر به صورت تخصصی و غیرسیاسی انجام شود.»

کی‌یف بار‌ها برلین را به دلیل امتناع از ارائه کمک نظامی مستقیم به اوکراین و ممانعت از ارسال تسلیحات از سوی متحدان ناتو مورد انتقاد قرار داده است. اولاف شولتس، صدراعظم آلمان، روز دوشنبه این انتقاد‌ها را رد کرد و گفت که آلمان اجازه صادرات تسلیحات به مناطق بحرانی را نخواهد داد و برلین به جای حمایت نظامی از اوکراین به دنبال حمایت اقتصادی از این کشور است.

ساخت خط لوله «نورد استریم ۲» که برای انتقال گاز روسیه به آلمان در نظر گرفته شده بود، سه سال به طول انجامید و در ۱۰ سپتامبر ۲۰۲۱ به پایان رسید و پس از آن، خطوط لوله با گاز فنی پر شد و آماده بهره برداری است. اما در سایه مناقشه اوکراین، آلمان روند صدور مجوز را به عنوان اپراتور خط به حالت تعلیق درآورده است.

مسکو مرتبا به مداخلات آمریکا و کشور‌های غربی در مرز روسیه واکنش داده و از اقدامات مداخله جویانه غربی‌ها در این منطقه انتقاد کرده است. دیمیتری پولیانسکی، معاون نماینده دائم روسیه در سازمان ملل متحد، به اقدامات این کشور‌ها اشاره کرد و گفت این موضوع را که غرب در حال آماده شدن برای انجام یک اقدام تحریک آمیز در دونباس است تا از آن به عنوان بهانه‌ای برای اتهام زنی به روسیه و متهم کردن مسکو به تهاجم استفاده کند، رد نمی‌کند و از دولت‌های غربی خواست که با احتیاط عمل کنند.

روسیه بار‌ها اعلام کرده است که نگرانی‌های فزاینده از تهاجم ادعایی روسیه به اوکراین بهانه‌ای برای پیشبرد حضور نظامی ناتو در شرق اروپا است. پیشتر نیز وزیر امور خارجه روسیه این اقدام غرب را اقدامی با هدف خراب کردن توافق‌نامه‌های مینسک عنوان کرده بود.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: تنش روسیه و اوکراین تحولات اوکراین دولت روسیه ناتو ارسال سلاح

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۵۱۱۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توپ گوستاو، سلاح معجزه‌آسا نازی‌ها/ عکس

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، از روی زمین، این توپ مانند یک ساختمان چهار طبقه به نظر می رسید – و بیش از ۴۲.۶ متر طول و بیش از ۶ متر عرض داشت. فقط لوله این سلاح شگفت‌انگیز ۳۰.۵ متر طول داشت – و می‌توانست دو نوع گلوله شلیک کند: یک گلوله بیش از ۴.۸ تنی با قدرت انفجاری بسیار بالا و یک گلوله سوراخ‌کننده بتن به وزن بیش از ۷.۵ تن. هر گلوله این توپ از دو مرد بلندتر و دو برابر عرض یک انسان بود. این توپ آنقدر بزرگ بود که صدها مرد فقط برای کار با آن و شلیک یک گلوله مورد نیاز بود.

براساس گزارش روزیاتو، توپ گوستاو با کالیبر ۷۷.۵ سانتیمتر می‌توانست اهدافی را در فاصله ۴۸ کیلومتری هدف قرار دهد، با نیرویی که می توانست همه چیز را نابود کند. این توپ در واقع در پنج بخش حمل می شد: حلقه و بخش انتهایی توپ، لوله که به دو قسمت تقسیم می شد، جلیقه لوله، پایه و قلاب ها. این ابر توپ توسط کمپانی Krupp – یک شرکت فولاد مستقر در اسس- در سال ۱۹۳۶ و برای کمک به تهاجم آلمان به فرانسه در مه ۱۹۴۰ طراحی شد، اما بعداً در جنگ تنها علیه اتحاد جماهیر شوروی استفاده شد. در آن زمان، مفهوم چنین سیستم توپخانه ای غول پیکری از قبل وجود داشت – کشورهایی مانند بریتانیا که توپ ۳۹ تنی تزار را در اختیار داشتند و آلمان در سال ۱۹۱۴ توپ ۴۷ تنی “Big Bertha” را توسعه داد.

هیتلر نیز رویای داشتن چنین سیستم تسلیحاتی گسترده ای را در سر می پروراند که نه تنها بتواند دشمن را بترساند – بلکه اهداف مورد نظر را نیز با خاک یکسان کند. در دهه ۱۹۳۰، نازی ها شروع به طراحی نقشه هایی برای چنین سلاحی کردند که بتواند از خط دفاعی موسوم به ماژینو لاین فرانسه عبور کند. این امر مستلزم آن بود که چیزی بسازند که بتواند ۶.۷ متر بتن تقویت شده و حداقل یک متر فولاد جامد را سوراخ کند – به عبارت دیگر، سلاحی متفاوت از آنچه جهان تا آن زمان دیده بود.

در حالی که نازی ها توانستند چنین قطعه توپخانه ای غول پیکری را بسازند، برای استفاده از این توپ عظیم در فرانسه کمی دیر شده بود. اگرچه از توپ Schwerer Gustav برای عبور از خط ماژینو لاین استفاده نشد، نازی ها قدرت این سلاح جدید را در سال ۱۹۴۲ آزمایش کردند. طبق گزارش ها، تیمی متشکل از ۱,۰۰۰ مرد چندین هفته طول کشید تا این توپ را سرهم بندی کنند و سپس آن را برای کمک به ارتش آلمان نازی در طول محاصره سواستوپل ارسال کنند.

توپ Schwerer Gustav برای اولین بار در نبرد سواستوپل بکار گرفته شد و برای نابودی یک انبار مهمات زیرزمینی، به سمت یک صفحه سنگی بسیار مستحکم شلیک کرد. برای بیش از یک ماه، این توپ غول پیکر بر شهر محاصره شده شوروی گلوله ریخت و در این مدت حدود ۵۰ گلوله بزرگ شلیک کرد. سواستوپل پس از شکسته شدن خط دفاعی اش در پایان محاصره به یک ویرانه تبدیل شده بود – و قدرت های محور پیروزی قاطعی را به دست آوردند. بلافاصله پس از آن، نازی ها این توپخانه را به لنینگراد (سن پترزبورگ کنونی) منتقل کردند، اما این سلاح دیگر هرگز استفاده نشد.

زمانی که نیروهای شوروی، آلمان نازی را عقب راندند، تمام ردپاهای این توپ از اسناد نظامی ناپدید شد، بدون اینکه ردی از آن باقی بماند. به احتمال زیاد، آلمانی ها توپ غول پیکر خود را برای جلوگیری از افتادن آن به دست متفقین نابود کردند – و دیگر هرگز دیده نشد.

227227

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1900036

دیگر خبرها

  • کمبود شدید سرباز در اوکراین/ ارسال مهمات غربی چاره کار نیست
  • بلژیک از سود دارایی مسدود شده روسیه اف-۱۶ به اوکراین ارسال می‌کند
  • علی‌اف: آذربایجان هرگز به اوکراین سلاح نمی‌دهد
  • توپ گوستاو، سلاح معجزه‌آسا نازی‌ها/ عکس
  • مکرون: اروپا در حال مردن است
  • تحولات اوکراین|واکنش مسکو به ارسال موشک‌های دوربرد به کی‌یف
  • هشدار روسیه به آمریکا درباره استقرار سلاح هسته‌ای در لهستان
  • سلاح‌ های جدید کلاشینکف، آسمان را تسخیر می‌کنند (+عکس)
  • احتمال جنگ روسیه و غرب در پی ارسال موشک‌های دوربرد به اوکراین
  • لوکاشنکو: غربی‌ها برای کنترل اوکراین، آن را به معتاد پول و سلاح تبدیل کرده‌اند