Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، فرانسیس هوگن افشاگر فیس بوک سال گذشته اسنادی را نشان داد که اینستاگرام (زیر مجموعه فیس بوک) برای نوجوانان مخرب است. از سوی دیگر برخی کارشناسان ادعا کردند شبکه های اجتماعی علاوه بر مضرات دیگر، اخبار جعلی درباره ویروس کرونا و واکسن ها منتشر می کند و این روند باید متوقف شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تحت لایحه ای که این دوسناتور آمریکایی ارائه کرده اند بنیاد ملی علوم و آکادمی علوم، مهندسی و پزشکی آمریکا تحقیقی درباره اقداماتی انجام می دهند که فیس بوک یا شبکه های اجتماعی دیگر می توانند برای مقابله با اعتیاد به این پلتفرم ها انجام دهند.

کمیسیون فدرال تجارت آمریکا نیز باتوجه به یافته های این تحقیق قوانینی وضع می کند. در صورتیکه پلتفرم ها از آنها پیروی نکنند، مسئول تخلف شناخته خواهند شد.

کلوبوچار در بیانیه ای اعلام کرد: برای مدتی طولانی شبکه های اجتماعی ادعا می کردند: «به ما اعتماد کنید». اما اکنون می دانیم که این پلتفرم ها سودآوری را بر مردم ترجیح می دهند و با استفاده از الگوریتم ها محتوای خطرناکی را ترویج می کنند که کاربران را به دام می انداز و اخبار جعلی را گسترش می دهد. این لایحه برای مقابله با این اقدامات ارائه شده است.

کد خبر 5422179

منبع: مهر

کلیدواژه: حاکمیت سایبری ایالات متحده امریکا شبکه اجتماعی اعتیاد قانون حاکمیت سایبری فیس بوک معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری شرکت دانش بنیان حکمرانی فضای مجازی ایرانسل تحقیقات علمی عیسی زارع پور طرح صیانت از حقوق کاربران در فضای مجازی اینترنت کاربران اینترنت ماهواره شکایت ایالات متحده امریکا شبکه های اجتماعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۵۱۳۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سلبریتی عراقی تیک‌تاک به ضرب گلوله کشته شد | عکس

به گزارش همشهری آنلاین، مقامات امنیتی عراق می‌گویند ام فهد، اینفلوئنسر معروف شبکه اجتماعی تیک‌تاک در خارج از خانه‌اش در بغداد به ضرب گلوله کشته شد. او به خاطر انتشار ویدئوهایی نامتعارف با موسیقی عراقی و پوشیدن لباس‌های خارج از عرف فرهنگی این کشور، در شبکه اجتماعی تیک‌تاک معروف بود و ده‌ها هزار دنبال کننده داشت.

وزارت کشور عراق هم در بیانیه‌ای تایید کرد «زنی که در شبکه‌های اجتماعی شناخته شده است، توسط ضاربان ناشناس» کشته شده است. در این بیانیه گفته شده است که «یک تیم ویژه» برای بررسی این حادثه تشکیل شده است.

این اینفلوئنسر سال گذشته به دلیل انتشار ویدیوهایی که به گفته دادگاه برخلاف «عفت و اخلاق عمومی» بود به شش ماه زندان محکوم شد. عراق سال گذشته کمیته‌ای دولتی برای نظارت بر شبکه‌های اجتماعی و بررسی محتوای توهین آمیز و مجازات مسببین آن تشکیل داد.

کد خبر 847462 برچسب‌ها فرهنگ خبر مهم هنر عراق

دیگر خبرها

  • دلایل حذف یک سریال از پلتفرم‌های ایرانی
  • بازتاب خشونت پلیس آمریکا در شبکه‌های اجتماعی
  • دلایل حذف یک سریال از پلتفرم‌ها ایرانی
  • اینفلوئنسر عراقی و ستاره « تیک تاک » کشته شد
  • برپایی انتخابات سمن جوانان در مازندران
  • سلبریتی عراقی تیک‌تاک به ضرب گلوله کشته شد | عکس
  • نگاهی به آسیب‌های نوپدید فضای مجازی
  • شبکه‌سازی اولویت نهضت اجتماعی در کرمانشاه است
  • ماجرای شبکه اجتماعی تیک تاک و ممنوعیت در آمریکا به کجا رسید؟
  • ترجیح می‌دهیم فیلترمان کنند تا اینکه پلتفرم خود را بفروشیم