Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش تسنیم، سید محمدحسینی معاون پارلمانی رئیس جمهور در مراسم راهپیمایی یوم الله 22 بهمن اظهار داشت: بالغ بر 40 سال است که با هرمزگان آشنا هستم و رفت و آمد با بندرعباس داشتیم و بعد هم توفیق داشتیم در لشکر 41 ثارالله در کنار نیروهای شهادت طلب هرمزگان بودیم و در فرصت‌های مختلف در جریان فعالیت‌های مردم هرمزگان بوده‌ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: امروز مردم در 1500شهر و 3 هزار روستا اجتماعات 22 بهمن دارند تا به دشمنان نشان دهند ما این مسیر را ادامه می‌دهیم و در مقابل زورگویان دنیا ایستاده‌ایم و اینکه 43 سال ملت ما در صحنه هستند یک نقطه قوت برای نظام است، سال 57 با تدبیر امام خمینی(ره) میلیون‌ها انسان‌ بسیج شدند و انقلاب اسلامی پیروز شد. 

معاون پارلمانی رئیس جمهور بیان‌ کرد: علی‌رغم همه موانع امروز مردم ما عزتمند، سربلند و سرافراز هستند و الگو و الهام بخش برای کشورهای دیگر است و این انقلاب در کمال ناباوری به پیروزی رسید چنانچه فیدل کاسترو می‌گوید من تعجب می‌کنم چه‌طور انقلاب اسلامی ایران بدون اسلحه به پیروزی رسید. 

وی ادامه داد: ژنرال هایزر و ژنرال‌های آمریکا هر چه برنامه‌ریزی کردند برای جلوگیری از پیروزی انقلاب اما موفق نبود و بر خلاف خواست شرق و غرب انقلاب اسلامی ایران پیروز شد، انقلاب اسلامی به یاری خداوند شامل نصرت الهی و حضو موحدین شد و این انقلاب در 43 سال هم مقاومت کرد و هم به بالندگی و تحول رسید.

حسینی عنوان‌ کرد: امروز کاستی‌هایی داریم اما خوب است گاهی جوان‌های ما ببینند ما در گذشته چه بودیم و امروز به کجا رسیده‌ایم و اگر صنعتی داشتیم صنعتی کاملا وابسته بود و کشاورزی هم در حال نابودی بود و در بحث نظامی هم کاملا وابسته بودیم.

وی بیان‌ کرد: در سالیان گذشته کشورهای مستکبر نظیر آمریکا بدون ترس در خلیج‌فارس هواپیمایی مسافربری ما را سرنگون کردند و هیچ رحمی در آن‌ها وجود نداشت اما امروز که قدرت داریم و پهپاد آمریکایی را سرنگون می‌کنیم دشمنان نمی‌توانند در مقابل ما دست از پا خطا کنند.

معاون پارلمانی رئیس جمهور تاکید کرد: امام روحیه خودباوری، جرئت و جسارت را در ما ایجاد کرد چرا که قبلا تمام امور در دست مستشاران آمریکایی بود و بعد از انقلاب این میدان وسیع ایجاد شد که هر کسی استعداد دارد رشد کند و مسئولیت بپذیرد.

حسینی تصریح‌کرد: برخی‌ها می‌گویند اگر رژیم سابق هم بود الان پیشرفت حاصل شده بود اما این‌طور نیست آن‌ها قائل بر ارباب و رعیتی بودند و نمی‌گذاشتند کسی رشد کند، خوشبختانه الان در شرایطی هستیم که دولت مردمی و تحول‌گرا در کنار قوه قضائیه و مجلس در خدمت مردم، انقلاب و اعتلای ایران عزیز هستند. 

وی خاطرنشان کرد: اول قرار بود امام خمینی، ششم بهمن وارد ایران شوند اما مانع شدند و نگذاشتند پرواز انجام شود دشمنان یکی از اهدافشان این بود که پرواز امام را در هواپیما سرنگون کنند اما اراده خداوند بر این بود که امام به ایران برسد و انقلاب اسلامی به پیروزی برسد.

معاون پارلمانی رئیس جمهور تاکیدکرد: جانفشانی‌ها و فداکاری‌های دوران انقلاب را نباید فراموش کنیم و باید به فرزندانمان ایثار، از خودگذشتگی‌ها را آموزش دهیم البته الحمدالله در دفاع از حرم دیدیم که نسل جدید نیز این فرهنگ غنی را فرا گرفته است‌. 

وی عنوان‌کرد: دولت از زمانی که وارد کار شد اول بحث واکسن و سلامت را در دستور کار قرار داد و همان‌هایی که می‌گفتند به دلیل تحریم و عدم پیوستن به اف ای تی اف به ما واکسن نمی‌دهند دیدند که در همان ماه‌های اول 100 میلیون واکسن وارد شد و بحران کرونا که در آن روزانه جان 700 نفر را می‌گرفت کنترل شد.

حسینی بیان‌ کرد: همه اقدامات دولت نتایج مثبت دارد اینکه ما با همین کشورهای همسایه همکاری داشته باشیم می‌تواند برای کشور درآمد داشته باشیم و تحریم‌ها را خنثی کنیم، برخی‌ها می‌گویند دولت کشور را به چین و روسیه فروخته است اما این درست نیست و ما می‌خواهیم از آمریکای لاتین تا آسیا با همه دنیا ارتباط برقرار کنیم و بر همین مبنا یک دیپلماسی فعال اقتصادی شروع شده است.

معاون پارلمانی رئیس جمهور تاکید‌ کرد: امید مردم باید استمرار داشته باشد و الان زمینه مساعد است که همه نخبگان در صحنه باشند تا مشکلات کمتر شود، تاکید رئیس‌ جمهور به اعضای دولت این است که با توده‌های مردم و نخبگان در تماس باشید و حرف‌های آن‌ها را بشنوید. 

وی ادامه داد: ما هرگز دوگانه میدان و دیپلماسی ایجاد نمی‌کنیم ما می‌گوییم میدان و نیروهای نظامی نقطه قوت کشور هستند ما دنبال دیپلماسی التماسی نیستیم. 

وی خاطرنشان کرد: ما مذاکرات را با قدرت و با تکیه بر منطق و استقلال دنبال می‌کنیم و به دنبال خنثی‌سازی تحریم‌ها هستیم به طوری که در حوزه نفت تحریم‌ها خنثی‌شده است و صادرات آن افزایش یافته و پول ما هم دارد برمی‌گردد.

منبع: الف

کلیدواژه: معاون پارلمانی رئیس جمهور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۵۱۳۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محدودیت؛ یکی از عوامل ایجاد انگیزه برای تولید و پیشرفت

رییس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم محدودیت را یکی از عوامل ایجاد انگیزه برای تولید و پیشرفت عنوان کرد و گفت: تحریم‌ها عاملی شدند تا به خود متکی باشیم و از ظرفیت‌های داخلی استفاده کنیم. البته این بدان معنا نیست که از تحریم استقبال می‌کنیم؛ اما اگر این محدودیت‌ها نبود، قطعا توجه به ظرفیت‌های داخلی پیدا نمی‌کردیم و به خاطر وابستگی شدید به دیگران، اعتماد به نفس خود را از دست می‌دادیم.

به گزارش روابط عمومی جامعه مدرسین حوزه علمیه قم،آیت الله سیدهاشم حسینی بوشهری در دیدار معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، ضمن آرزوی موفقیت و پیروزی برای کشور در عرصه‌های ملی و بین المللی ابراز داشت: خوشبختانه رهبر معظم انقلاب – مد ظله العالی – در طول دوران رهبریشان و حتی قبل از آن، به عنوان یکی از چهره‌های شاخص علاقه‌مند به پیشرفت و توسعه کشور از جنبه‌های مختلف شناخته می‌شده‌اند و هر کجا مدیریت میدانی به دست ایشان بوده و مانعی وجود نداشته، نتایج خوبی را همراه داشته است.

وی با اشاره به جایگاه برجسته رهبر معظم انقلاب – مد ظله العالی – در دید رهبران دنیا اظهار داشت: ایشان قدم‌هایی بلندی برداشته‌اند؛ اما متأسفانه ما دچار حجاب معاصرت هستیم و این حجاب واقعیت‌ها را کم و گاهی بسیار کم تر از آنچه هست نشان می‌دهد.

عملیات «وعده صادق» در سایه توکل به خدا و امید به آینده میسر شد

امام جمعه قم با اشاره به زوایای پیچیده علمی عملیات «وعده صادق» بیان داشت: پس از این عملیات نگاه کشورها به ما تغییر کرد و تا حد زیادی تحت تأثیر این عملیات پیچیده و حرکت قدرتمندانه قرار گرفتند. حتی برخی از افرادی که با این انقلاب همسو نبودند نیز بعد از این موفقیت به خود آمدند.

وی افزود: این موفقیت در سایه توکل به خدا و امید به آینده میسر شد و معتقدم اگر امید در نسل جوان ما جوانه بزند و نسل جوان به جای پرداختن به جذابیت‌های کاذبی که دنیای غرب برای آن‌ها ایجاد کرده است با امید به آینده تلاش کند، موفقیت و پیشرفت را در پی خواهد داشت.

از تحریم استقبال نمی‌کنیم

نایب رئیس مجلس خبرگان رهبری محدودیت را، علی رغم انتظار دشمنان، یکی از عوامل ایجاد انگیزه برای تولید و پیشرفت عنوان کرد و خاطر نشان ساخت: تحریم‌ها عاملی شدند تا به خود متکی باشیم و از ظرفیت‌های داخلی استفاده کنیم. البته این بدان معنا نیست که از تحریم استقبال می‌کنیم؛ اما اگر این محدودیت‌ها نبود، قطعا توجه به ظرفیت‌های داخلی پیدا نمی‌کردیم و به خاطر وابستگی شدید به دیگران، اعتماد به نفس خود را از دست می‌دادیم.

وی ابراز امیدواری کرد: این انقلاب با دعای پاکان و صالحان به پیروزی رسید و إن شاء الله بتوانیم این راه را استوارتر از گذشته طی کنیم و مطابق پیش بینی رهبر معظم انقلاب – مد ظله العالی – تا ظهور امام عصر – عجل الله تعالی فرجه الشریف – ادامه دهیم.

طلاب در حوزه مسکن و معیشت دچار مشکل هستند

دبیر شورای عالی حوزه‌های علمیه با تأکید بر اهمیت ارتباط حوزه‌های علمیه با معاونت علمی فناوری ریاست جمهوری تصریح کرد: ظرفیت‌های خوبی در حوزه وجود دارد و طلاب فاضل و اندیشمند زیادی داریم که امیدهای آینده حوزه هستند؛ اما متأسفانه امروز به خاطر مشکلات اقتصادی کشور،  طلاب نیز در حوزه مسکن و معیشت دچار مشکل هستند. باید شرایطی فراهم شود که این نخبگان بتوانند بدون دغدغه بدرخشند.

شایان ذکر است در ابتدای این جلسه، دکتر روح الله دهقانی، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیاد ریاست جمهوری، با اشاره به جایگاه علم و فناوری در معادلات امروز دنیا ابراز داشت: عملیات «وعده صادق» دو ویژگی داشت. یکی دارا بودن فناوری واقعی و دوم شجاعت در استفاده.

وی علم و فناوری را یکی از مهم‌ترین ارکان پیشرفت، توسعه و رشد کشور عنوان کرد و اظهار داشت: علم در گذشته بیشتر جنبه زینتی داشت. بعد از انقلاب صنعتی، علم یک محصول داد که عبارت از فناوری بود. غرب از این محصول علم برای بهره کشی از طبیعت و ثروت آفرینی استفاده کرد؛ اما در دهه‌های اخیر علم از عوامل ایجاد اقتدار و قدرت آفرین است.

دکتر دهقان با اشاره به اهمیت علوم اجتماعی خاطر نشان کرد: از سال گذشته سعی کردیم به فضای تولید علوم اجتماعی بیشتر توجه کنیم.

دیگر خبرها

  • امیدواریم مجلس یازدهم یکی دو لایحه مهم را قبل از رفتن تصویب کند/ هیچ تنشی میان دولت و مجلس نیست
  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • اعتراف یک شرکت تولیدکننده مهم واکسن کرونا به عوارض نادر و لخته خون
  • ترامپ: اگر رئیس جمهور بودم هرگز جنگ غزه راه نمی افتاد
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • محدودیت؛ یکی از عوامل ایجاد انگیزه برای تولید و پیشرفت
  • هر جا میدان به نیروهای متعهد و انقلابی داده شد، سربلند بوده‌ایم
  • هرجا میدان به نیروهای متعهد و انقلابی داده شد، سربلند بوده‌ایم
  • عملیات وعده صادق فخر اسلام و مسلمین بود