Web Analytics Made Easy - Statcounter

مجری طرح سامانه‌های نوین آبیاری گفت: از ابتدای سال تاکنون ۵۵ هزار هکتار از اراضی کشور به سامانه‌های نوین آبیاری مجهز شده است و بیش از ۱۰۰ هزار هکتار در دست اجرا قرار دارد.

فریبرز عباسی در گفت‌وگو با میزان، در خصوص وضعیت تجهیز اراضی کشور به سامانه نوین آبیاری، گفت:  از ابتدای سال تاکنون ۵۵ هزار هکتار از اراضی کشور به سامانه‌های نوین آبیاری مجهز شده است و بیش از ۱۰۰ هزار هکتار در دست اجرا قرار دارد که اگر منابع مالی تأمین شود بخش زیادی از این سامانه‌ها تکمیل می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: امسال برای تجهیز سامانه‌های نوین آبیاری حدود ۳۰۰ درصد از اعتبارات تخصیص داده‌شده است که بخش زیادی به‌صورت اوراق خزانه سه ساله بوده که سرعت کار را کند کرده است.

مجری طرح سامانه‌های نوین آبیاری بیان کرد: سامانه نوین آبیاری یک طرح ملی است و در همه استان‌های کشور اجرا می‌شود به همین منظور شاخصه‌هایی را برای توزیع و تخصیص اعتبار در نظر گرفته‌ایم تا مناطقی که منابع آب کمتر و بارندگی کمتری دارند زودتر از این سامانه بهره‌مند شوند.

عباسی در خصوص اینکه سامانه نوین آبیاری چه میزان در مدیریت آب و افزایش بهره‌وری تأثیرگذار است، اظهار کرد:: سامانه نوین آبیاری در خصوص شاخصه‌های مدیریت مصرف آب مثل راندمان مصرف آبیاری، ارتقاء بهره‌وری آبِ آبیاری، افزایش عملکرد، کاهش مصرف انرژی و ... تأثیرگذار است.

وی خاطرنشان کرد: تمام کشاورزان می‌توانند از سامانه نوین آبیاری بهره‌مند شوند، ولی یکسری الزامات وجود دارد بدین‌صورت که بخشی از هزینه اجرای این سامانه را بهره‌بردار باید پرداخت کند.

مجری طرح سامانه‌های نوین آبیاری عنوان کرد: با توجه به اینکه اثربخشی این سامانه‌ها زیاد است و بهره‌برداران نیز به مزایای این سیستم‌ها پی برده‌اند بنابراین در همه استان‌ها متقاضیان زیادی را دارد که خواهان اجرای سامانه نوین آبیاری در مزارعشان هستند، ولی به دلیل کمبود اعتبار، بر اساس یک سری شاخصه‌ها و اولویت‌بندی‌ها اجرای این سامانه برای بهره‌برداران محقق می‌شود.

 

بیشتر بخوانید: تولید ۹۵ درصد تجهیزات سامانه‌های نوین آبیاری در کشور

انتهای پیام/

برچسب ها: اخبار اقتصادی سامانه نوین آبیاری کشاورزی

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: اخبار اقتصادی سامانه نوین آبیاری کشاورزی سامانه های نوین آبیاری سامانه نوین آبیاری اراضی کشور سامانه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۵۴۴۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار سازمان حفظ نباتات کشور به کشاورزان برای مبارزه با آفت سن گندم

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، سعید معین، مدیر مبارزه با آفات عمومی گفت: به سبب جلوگیری از کاهش عملکرد تولید گندم، کشاورزان هرچه سریعتر مبارزه علیه سن گندم را انجام دهند.

  معین با بیان اینکه در کشور ۶ میلیون هکتار سطح زیر کشت گندم آبی و دیم است، گفت: مبارزه با سن غلات در سطح کشور از بهمن ماه سال گذشته آغاز و ادامه دارد. وی گفت: با توجه به اثر آفت سن گندم در عملکرد تولید، تاکنون سطح مبارزه به یک میلیون و ۲۰۰ هزارهکتار رسیده است.

مدیر مبارزه با آفات عمومی سازمان حفظ نباتات کشور اظهار داشت: از آنجایی که در مواقع بارندگی امکان سمپاشی و محلول پاشی وجود ندارد و همواره منجر به تاخیر می‌شود، بنابراین تا قبل از تبدیل آفت سن به پوره باید مبارزه به موقع صورت بگیرد.

گفتنی است، درسال زراعی گذشته استان‌های کردستان، کرمانشاه و اصفهان بهترین نتیجه را در عدم سن زدگی داشته اند.

در استان کردستان تاکنون ۲۳۰ هزار هکتار گندم علیه سن سمپاشی شده است و قرار است ۱۵۰ هزار هکتار دیگر صورت گیرد.

دیگر خبرها

  • هشدار سازمان حفظ نباتات کشور به کشاورزان برای مبارزه با آفت سن گندم
  • سند تک برگ اراضی به کشاورزان بوشهر تحویل داده شد
  • آبیاری نوین ؛ گامی به سوی جهش تولید
  • آبیاری دغدغه مهم کشاورزان گندم کار در شهرستانهای شوش و کرخه است
  • آبیاری ۲۲۰۰ هکتار از اراضی پایاب سد سهند
  • اجرای آبیاری ۲۲۰۰ هکتاراز اراضی پایاب سد سهند
  • آبیاری ۴۰۰ هکتار از اراضی و باغات در بخش ناغان
  • صرفه جویی ۴۰ درصدی در مصرف آب با سیستم ابیاری زیر سطحی
  • ۵۰ طرح آبیاری در اراضی کشاورزی قزوین اجرایی شد
  • تجهیز یک هزار و ۲۴۴ هکتار از اراضی قزوین به سامانه نوین آبیاری