Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون مشارکت‌های مردمی کمیته امداد گفت: افزایش مراکز نیکوکاری و مردمی کردن آن نقش آفرینی مردمی را پر رنگ خواهد کرد. حبیب الله آسوده در گفت‌وگو با میزان در مورد افزایش مراکز نیکوکاری گفت:مراکز نیکوکاری کار نهادی و مردمی کردن فرهنگ خیر را انجام می‌دهد و با با این هدف در کنار مردم قرار می گیرد. وی ادامه داد: کمیته امداد در واقع فرصت‌هایی را با مشارکت مردم با نهادسازی که به واسطه مراکز نیکوکاری انجام می‌دهد امر پشتیبانی و هدایت و توانمندسازی مراکز را به عهده دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



آسوده گفت: ما به دنبال مردمی کردن خیر و احسان هستیم اگر چه که از ابتدا تاکنون نیز این مردم بودند که همواره پای کار بودند توسعه مراکز نیکوکاری نقش آفرینی بیشتر را برای مردم فراهم می‌کند ودر واقع با فعالیت بیشتر این مراکز نه تنها نقش کمیته امداد کم‌رنگ نمی‌شود بلکه نقش‌آفرینی بیشتری از سوی این نهاد با مشارکت و حضور مردم انجام گیرد.

وی در مرورد تاثیرات افزایش مراکز نیکوکاری گفت: با توجه به ساختار مردمی مراکز نیکوکاری زین پس با کاهش بروکراسی با توجه به محدود بودن جغرافیایی خدمت شناسایی افراد نیازمند محله با حفظ عزت و کرامت این افراد که همانطور که می‌دانیم جز اصولی در منشور خدماتی مراکز نیکوکاری است به سرعت انجام می‌گیرد که این خود گامی در راستای توزیع عادلانه کمک‌ها است.

معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امدادگفت: ۵۰ درصد مراکز نیکوکاری در مساجد و ۵۰ درصد در سایر محلات فعالیت می‌کنند.

وی خاطرنشان کرد: ۸۰ درصد مراکز به صورت محله محور و عمومی و ۲۰ درصد در حوزه تخصصی زکات، مسکن، فرهنگی فعالیت می‌کنند؛ همچنین ۲۰ درصد مراکز در مناطق روستایی و ۸۰ درصد در مناطق شهری راه‌اندازی شدند.

وی در پاسخ به این که در شرایط اقتصادی جامعه و بحران کرونا  آیا میزان کمک‌های مردم به نهاد‌هایی همچون کمیته امداد کاهش نیافته است گفت:لازم است بگوییم که بالعکس این کمک‌ها افزایش یافته است چرا که مردم ما  انسان دوست هستند و بیشتر در بحران‌ها با توجه به عقاید شان و فرهنگ اسلامی ایرانی بیشتر پای کار می‌آیند و در بحث کرونا نیز جهت کمک‌ها متفاوت شد و به سمت و سوی معیشت و سلامت رفته است قطعاً اگر شرایط  تسهیل شود و نقش آفرینی بیشتری به آنان سپرده شود برای آن‌ها  از کمک به محرومان و نیازمندان دریغ نمی‌کنند.

وی در این راستا گفت: مراکز نیکوکاری در پنج سال گذشته ۱۰ هزار میلیارد تومان کمک‌های نقدی و غیر نقدی جمع‌آوری و به مردم نیازمند کمک کرده‌اند،   همچنین در ۱۰ ماهه سال ۱۴۰۰ بیش از ۴۸۰۰ میلیارد تومان مردم به محرومین و نیازمندان کمک رسانی کردند.
انتهای پیام/ برچسب ها: کمیته امداد مراکز نیکوکاری آسوده

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: کمیته امداد مراکز نیکوکاری آسوده مراکز نیکوکاری کمیته امداد مردمی کردن نقش آفرینی کمک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۵۴۴۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احساس غرور بیش از ۷۰ درصد مردم از عملیات وعده صادق

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، محمد مهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ در هشتصد و نوزدهمین جلسه شورای فرهنگ عمومی کشور و روز خلیج فارس افزود: تغییر نام جزیره ابوموسی به بوموسی در دستور کار دولت قرار دارد؛ یاد شهدایی که در خلیج فارس به شهادت رسیدند، از جمله شهید مهدوی را نیز گرامی می‌داریم.

وی پس از ارائه گزارش معاون بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نیز گفت: کسانی که از میانسالی عبور کرده‌اند، ارزش اقدامات مربوط به سلامت را می‌دانند؛ در همین راستا به تبیین گسترده در مورد ضرورت این کار نیاز داریم، انشاالله این رویکرد به عنوان بخش مهمی از فرهنگ عمومی کشور که تاثیر مستقیم بر سبک زندگی دارد، تلقی شود.

اسماعیلی در ادامه پس از شنیدن گزارش رئیس شورای فرهنگ عمومی زنجان گفت: روند اینگونه است که اولویت‌های ملی را اعلام می‌کنیم که اولویت‌های استانی و شهرستانی هم در آن قرار دارد؛ اما مسأله واحدی نیستند؛ سال گذشته پیمایش ارزش‌ها و نگرش‌ها و سبک‌زندگی را انجام دادیم، به ازای هر شهرستان می‌توانیم خروجی کتاب مستقلی را ارائه کنیم، امسال هم مشابه سال ۱۴۰۲ اولویت‌هایی اعلام کردیم و وضعیت توصیفی ملی آنها بیان می‌شود.

وزیر فرهنگ افزود: شورای فرهنگ عمومی استان‌ها برش استانی خود را خواهند داشت؛ شهرستان‌ها نیز همینطور، ممکن است در شهرستانی مسأله طلاق پررنگ باشد، در شهرستانی دیگر مسأله مواد مخدر که باید همه این مسائل مدنظر قرار گیرد.

وزیر فرهنگ درباره عملیات وعده صادق گفت: بیش از ۷۰ درصد مردم از این عملیات احساس غرور کردند که عدد بسیار بالایی محسوب می‌شود و همه پاسخ جمهوری اسلامی را مبتنی بر اصول جهانی در حوزه تعاملات دیپلماتیک دانستند، پشتیبانی از اقدام نظامی در این سطح برای ما مغتنم است.

اسماعیلی افزود: با توجه به صورت گرفتن عملیات وعده صادق علیه رژیم صهیونسیتی، در مورد ثبت این روز در تقویم نیز بحث و بررسی صورت گرفت.

در این جلسه محمدامین محمدی، دبیر کارگروه تغذیه و سلامت خانواده در رویداد ملی خانواده و فرهنگ عامه گزارشی درباره  اقدامات اجرایی در حوزه سفره خانواده و ارتقای سطح سلامت تغذیه در بین جوانان و اعضای خانواده و توجه به جنگ فرهنگی و تغییر سبک تغذیه سالم در جامعه ارائه کردند.

دیگر خبرها

  • اصول اساسی نظام «مردم محوری» است
  • بهره برداری از مرکز نیکوکاری امام رئوف (ع) شهر سین برخوار
  • گزارش برنامه توسعه سازمان ملل و کمیته «اسکوا» از اوضاع غزه
  • هیچ فرصت سرمایه‌گذاری در شهر نباید از دست برود/ چاره‌ای جز مشارکت مردم در توسعه شهر نداریم
  • تحقق ۱۲۴ درصدی درآمد حاصل از عوارض ساختمانی در قم
  • توسعه پایدار با مولدسازی سرمایه‌های مردمی رقم می‌خورد
  • آن ها که در ایران می مانند و می خواهند آن را بسازند این مقاله را بخوانند / ۱۰۰۰ سال حکومت ایلیاتی و ۸۰۰ سال تعطیلی عقل و اندیشه و علم
  • افزایش ۲۶ درصدی کمک‌های مردمی به کمیته امداد
  • مردمی کردن اقتصاد توسعه پایدار کشور را به دنبال دارد
  • احساس غرور بیش از ۷۰ درصد مردم از عملیات وعده صادق