Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو کمیسیون تلفیق بودجه سال ۱۴۰۱ مجلس گفت: حدود ۹ میلیارد دلار ارز ۴ هزار و ۲۰۰ تومانی برای تأمین کالاهای اساسی و تأمین دارو در لایحه بودجه سال آینده ابقا شد.

به گزارش قدس آنلاین، حسن محمدیاری در تشریح آخرین وضعیت لایحه بودجه سال آینده در مجلس اظهار کرد: بررسی لایحه بودجه سال ۱۴۰۱ مورخ ۲۰ بهمن‌ماه در کمیسیون تلفیق بودجه مجلس به پایان رسید و ابتدای اسفند به صحن مجلس ارجاع داده می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عضو کمیسیون تلفیق بودجه سال ۱۴۰۱ مجلس شورای اسلامی درباره راهکار جایگزین دولت برای حذف ارز ترجیحی، تصریح کرد: کمیسیون تلفیق بودجه مجلس با پیشنهاد دولت برای حذف ارز ۴ هزار و ۲۰۰ تومانی موافقت نکرد و تأمین ارز برای کالاهای اساسی و دارو ابقا شد.

وی ادامه داد: حدود ۹ میلیارد دلار ارز ۴ هزار و ۲۰۰ تومانی برای تأمین کالاهای اساسی و تأمین دارو ابقا شد و در لایحه بودجه سال آینده مقرر شد تا دولت ارز ۴ هزار و ۲۰۰ تومانی موارد مذکور را تأمین کند.

محمدیاری با بیان اینکه راهکار دولت برای جایگزینی ارز ترجیحی اعطای یارانه به افراد بود، عنوان کرد: دولت برای هر فرد ۱۵۰ هزار تومان یارانه در ماه در نظر گرفته بود؛ اما حذف یک‌باره ارز ترجیحی تبعات اجتماعی، اقتصادی و امنیتی داشت و قیمت‌ها افزایش ناگهانی و چند برابری پیدا می‌کرد.

عضو کمیسیون تلفیق بودجه سال ۱۴۰۱ مجلس با اشاره به راهکار مجلس برای حذف ارز ترجیحی، خاطرنشان کرد: قطعاً نمی‌توانیم حذف ناگهانی ارز ترجیحی را در جامعه جا بیندازیم و راهکار مجلس این است که دولت ارز ترجیحی کالاهایی که اولویت‌دار نیست را به تدریج حذف کند.

عضو مجمع نمایندگان گیلان در مجلس شورای اسلامی افزود: همچنین دولت پس از اجرای وعده‌هایی که در مورد جایگزینی یارانه‌ها داده، می‌تواند این راهکارها را به تدریج عملیاتی کند؛ اما کماکان ارز ترجیحی برای تأمین کالای اساسی و دارو پیش‌بینی شده و در لایحه خواهد آمد.

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس در ارزیابی میزان توجه لایحه بودجه سال ۱۴۰۱ به موضوعاتی نظیر ساماندهی کودکان کار و آسیب‌های اجتماعی، بیان کرد: در این زمینه‌ها در کمیسیون اجتماعی مجلس مصوباتی داشتیم که آن را به کمیسیون تلفیق بودجه ارجاع و از آن دفاع کردیم.

نماینده مردم تالش، رضوانشهر و ماسال در مجلس شورای اسلامی، خاطرنشان کرد: از جمله این مصوبات می‌توان به حمایت از شهروندان تحت حمایت کمیته امداد و بهزیستی و ساماندهی کودکان کار اشاره داشت که اعتباراتی را برای ساماندهی این افراد پیش‌بینی کردیم.

عضو کمیسیون تلفیق بودجه سال ۱۴۰۱ مجلس شورای اسلامی گفت: همچنین پرداخت تسهیلات کم‌بهره به افراد کم‌بضاعت و یا حمایت از افرادی که دارای طرح‌هایی هستند، اما سرمایه اولیه‌ای برای عملیاتی کردن آن ندارند جزو مواردی بود که در کمیسیون‌ تلفیق مطرح شد و از آن دفاع کردیم.

گفتنی است؛ مدتی است که مسئله حذف ارز ترجیحی حواشی ایجا کرده و موافقان و مخالفانی داشته است که موافقان این طرح نکاتی همچون  تورم زا بودن این ارز، کاهش قیمت‌ها، رش پایه پولی، حذف رانت پنهان که سبب شده تورم را به سفره مردم بکشاند، بزرگت تر شدن سفره مردم، کاهش قیمت کالاها، حدف سودهای کالان کالاهایی که ارز ترجیحی به آنان اختصاص می یابد و رونق تولید داخل را بخشی از مزایای حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی می‌دانند و مخالفان هم تغییر نرخ ارز را سبب افزایش قیمت کالاها، کاهش قدرت خرید مردم و کاهش ارزش پول ملی، افزایش قیمت تمام شده کالای تولید داخل و رشد نقدینگی و افزایش تورم؛ می‌دانند.

حال دولت رئیسی و مجلس فعلی مسئولیت سنگینی دارند و حذف این ارز به دلیل ریسک بالایی که به دنبال دارد سبب شده تا دولتمردان این تصمیم سرنوشت ساز باشد

منبع: تسنیم

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: عضو کمیسیون تلفیق مجلس اثرات حذف ارز ترجیحی عضو کمیسیون تلفیق بودجه سال ۱۴۰۱ مجلس ارز ۴ هزار و ۲۰۰ تومانی مجلس شورای اسلامی لایحه بودجه سال کالاهای اساسی برای تأمین ارز ترجیحی حذف ارز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۵۵۱۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ذخیره سازی ۱۵۲۰ تن گوشت و مرغ منجمد در لرستان

به گزارش خبرآنلاین لرستان ، سید عماد شاهرخی امروز در جلسه تنظیم بازار استان که در سالن جلسات استانداری برگزار شد با اشاره به اینکه سال گذشته به ویژه روزهای پایانی سال نه تنها کمبودی در زمینه تامین کالاهای اساسی نداشتیم بلکه در بعضی از کالاها مانند مرغ مازاد نیاز استان هم تولید داشتیم، اظهار کرد: از ابتدای اردیبهشت ماه تاکنون ۲ میلیون و ۶۰۰ هزار قطعه جوجه ریزی انجام شده که پیش بینی می‌کنیم به ۴ میلیون قطعه برسد.

به گفته وی ۴ میلیون قطعه جوجه ریزی ۳۰ درصد از نیاز استان است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان گفت: از ابتدای سال تاکنون ۱۵۰۰ تن مرغ منجمد در سردخانه‌های استان ذخیره سازی شده است.

شاهرخی به موجودی کالاهای اساسی هم اشاره کرد و افزود: در حال حاضر ۱۹۸۴ تن برنج، ۴۲۴ تن شکر، ۲۰ تن گوشت قرمز منجمد، ۱۵۰۰ تن گوشت مرغ منجمد، ۱۳ هزار تن ذرت وارداتی، ۲ هزار و ۴۰۰ جو وارداتی، ۵ هزار تن کنجاله سویا وارداتی و ۶۲ هزار تن گندم موجودی کالاهای اساسی استان است.

وی به گزارش بازرسی‌های انجام شده در فروردین ماه سال جاری هم اشاره کرد و گفت: در فروردین ماه سال جاری ۸ هزار و ۷۱۷ بازرسی از نان و سایر اقلام در سطح استان انجام شد که منجر به تشکیل ۸۶۰ پرونده شد.

به گفته رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان ارزش ریالی تخلفات انجام شده ۲ میلیارد و ۴۷۰ میلیون تومان بوده است.

46

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903017

دیگر خبرها

  • قیمت کالاهای اساسی؛ گوشت چند شد؟ +جدول
  • این دو کالای اساسی مشمول ارز ترجیجی شد
  • ۲ کالای اساسی برنج و روغن مشمول ارز ترجیجی شد
  • بازگشت برنج و روغن به لیست کالاهای مشمول ارز ترجیحی
  • برنج و روغن به لیست کالاهای مشمول ارز ترجیحی برگشت
  • کمیسیون اصل ۹۰ پیگیر اجرایی شدن سامانه ستاد
  • زمان افزایش ۹۰ درصدی حقوق بازنشستگان مشخص شد/ رییس کمیسیون تلفیق بودجه درباره همسان‌سازی حقوق چه گفت؟
  • ذخیره‌سازی ۱۵۰۰ تن مرغ منجمد در لرستان
  • ذخیره سازی ۱۵۲۰ تن گوشت و مرغ منجمد در لرستان
  • قرارداد ۲.۷میلیارد دلاری با پتروشیمی‌ها برای تولید بنزین