Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از ارومیه و به نقل از روابط عمومی سازمان صنعت، معدن وتجارت آذربایجان‌غربی، غلامرضا بابایی اظهارداشت: تمام تولید کنندگان ملزم به درج قیمت تولید کننده بر روی کالاهای تولیدی و کلیه وارد کنندگان نیز ملزم به درج قیمت وارداتی بر روی کالاهای وارداتی می باشند و قیمت تولیدکننده/واردکننده درج شده بر روی کالا می بایست عیناً منطبق با قیمت فروش بر اساس صورتحساب‌های صادره (فاکتورهای فروش) باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: درج قیمت از طریق الصاق برچسب یا اتیکت روی کالا یا نصب تابلو و نرخنامه در محل تولید،عرضه، کسب و حرفه به نحوی که قیمت واحد کالا یا دستمزد خدمت به سهولت و روشنی برای همگان قابل رویت باشد، نصب تابلوی قیمت براساس قوانین متعدد از جمله ماده (۶) قانون تعزیرات‌حکومتی ، ماده (۵) قانون حمایت از حقوق مصرف‌کنندگان و قانون اصلاح قانون نظام صنفی مورد تاکید و تصریح می‌باشد.

بابایی تصریح کرد: هدف از اجرای درج قیمت تولید کننده بر روی کالا، شفاف و روان سازی نظام توزیع و قیمت‌گذاری و روزآمدسازی شیوه‌های نظارت بر بازار منطبق با بند ۲۳ سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی،ایجاد شفافیت در نظام تامین و توزیع و ایجاد بهره وری و همچنین رقابت سالم عوامل تامین و توزیع می باشد.

وی تأکید کرد: بر اساس این پروژه و منطبق با قوانین مورد اشاره واحدهای تولیدی و وارداتی مکلف به درج قیمت تولید کننده با احتساب مالیات بر ارزش افزوده بر روی بسته بندی محصولات خود می باشند. و هرگونه انتقال ضرایب یا تخفیف و ... می بایست به صورت شفاف ذکر شود.

بابایی خاطرنشان کرد: همچنین خرده فروشان مکلف به الصاق برچسب قیمت مصرف کننده بر روی کالا / طبقه / شلف / قفسه و ... می باشند ، لذا نه تنها قیمت مصرف کننده حذف نخواهد گردید بلکه خریداران به همراه قیمت مصرف کننده که توسط واحد خرده فروشی درج می گردد شاهد قیمت تولید کننده نیز خواهند بود.

رییس سازمان صمت استان آذربایجان‌غربی عنوان کرد: از جمله مزایای اجرای این طرح، شفاف سازی قیمت ها، بهره مندی قانونی و منطقی هر یک از عوامل زنجیره تامین (تولید و واردات) از سودهای قانونی و عادلانه، کاهش بهای پرداختی توسط مصرف کنندگان، ایجاد رقابت بر اساس کیفیت و قیمت، حذف واسطه های غیر ضرور، کاهش احتمال تبانی با تولید کننده، حذف تخفیف های بدون مبنا و غیرواقعی و غیره می باشد.

وی با اشاره به اینکه در حال اجرای مرحله چهارم در ج قیمت تولید کننده می باشیم، گفت: این طرح در چهار مرحله به اجرا در آمده است که در مرحله اول : آب میوه، آب معدنی، ماءالشعیر، نوشابه گازدار، غذاساز، نوشیدنی ساز، چرخ گوشت و ماکروویو از تاریخ ۱۴۰۰/۰۹/۲۷ آغاز شد، مرحله دوم :پودر لباسشویی، دستمال‌کاغذی، پوشک بچه، یخچال فریزر، تلویزیون و ماشین لباسشویی از تاریخ ۱۴۰۰/۱۰/۰۴ ، مرحله سوم: لنت ترمز، فیلترروغن، روغن موتور، محصولات شوینده(کامل)، محصولات سلولزی(کامل)، سس ، رب، کنسروها ،ترشیجات و ماکارونی از تاریخ ۱۴۰۰/۱۰/۱۹تاکنون مشمول بوده اند و در مرحله چهارم: انواع حبوبات، ادویه جات، غلات، چای، دمنوش، قهوه، ، آجیل و خشکبار به صورت بسته بندی شده، فرآورده های پروتئینی، انواع غذاهای آماده و نیمه آماده، انواع کیک، کلوچه، بیسکوییت، چیپس، پفک و موارد مشابه، لوازم خانگی ، صوتی و تصویری به صورت کامل،لوازم یدکی خودرو (51 قلم بر اساس فهرست ابلاغی) از۱۴۰۰/۱۱/۲۳مشمول درج قیمت تولیدکننده خواهد بود.

بابایی تأکید کرد: به منـظور بهره مـندی مصرف کننـدگان از تخفیـف های اعطایـی احتمالی، هرگونه تخفـیف بیش از ۳% می‌بایست با کاهش قیمت فروش تولیدکننده درج شده بر روی کالا صورت پذیرد و تخفیف بیش از 3 درصد (در موارد استثنا) خارج از قیمــت درج شده بر روی کالا از مصـــادیق عدم رعایت ضوابط قیمــت‌گذاری می باشد و در مواردی از قبیل (مناسبت‌های ویژه، پایان سال، اعیاد، نزدیک بودن زمان انقضاء محصول و ...) و لزوم اعطای تخفیف‌های مقطعی بیش از میزان تعیین شده در بند 2 این بخشنامه، واحدهای مربوطه می بایست نسبت به اخذ مجوز لازم از سازمان صنعت، معدن و تجارت استان محل تولید، به منظور رصد نظارت بر اعطای تخفیف واقعی به مصرف‌کنندگان اقدام کنند.

ضرایب مصوب شبکه توزیع  و حداکثر درصد قابل اضافه شدن به قیمت  های تولیدکننده به شرح جدول زیر می باشد و هرگونه افزایش خارج از جدول اعلامی تخلف بوده و همشهریان عزیز در صورت مشاهده هرگونه تخلف در این خصوص را از طریق سامانه 124 بصورت شبانه روزی با ما در میان بگذارند تا در اسرع وقت مورد بررسی و رسیدگی قرار گیرد.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: خبرگزاری فارس خبر فارس نیوز قیمت تولید کننده درج قیمت تولید بر روی کالا بر اساس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۵۵۲۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همه واحدهای صنفی باید شناسه یکتا دریافت کنند

رئیس اتاق اصناف تهران گفت: تهران دارای ۱۳۵ اتحادیه بوده و نزدیک به ۵۰۰ هزار واحد صنفی دارای پروانه هستند و همه آنها باید کد (شناسه) یکتا را دریافت کنند. 

به گزارش ایسنا، حمیدرضا رستگار در یک گفت‌وگوی رادیویی اظهار کرد: یکی از سیاست‌های دولت، خدمات الکترونیک است و در این راستا برخی مجوزها از سوی درگاه مجوزها اعطا شده است. همچنین تمام کسانی که دارای مجوز کسب و کار هستند برای دریافت تسهیلاتی که دولت ارائه می‌دهد، باید کد یکتا داشته باشند.

وی افزود: کد یکتا به حساب بانکی افرادی که فعالیت اقتصادی دارند متصل می‌شود. پیش‌تر افراد باید از مجوز فیزیکی استفاده می‌کردند یا استعلامی از نهادهای زیربط انجام می‌گرفتند تا اعتبار پروانه کسب بررسی می‌شد، اما با الکترونیکی شدن و ایجاد کد یکتا دیگر نیازی به موارد یاد شده نیست. 

رستگار با بیان اینکه مهم‌ترین موضوعی که اتاق اصناف و اتحادیه‌ها دنبال می‌کنند، این است که همه فعالان اقتصادی باید پروانه کسب داشته باشند و این مجوزها مورد تایید درگاه ملی مجوزها باشد، تصریح کرد: با کد یکتایی که افراد دریافت می‌کنند، هم افرادی که مجوز دارند یا مجوز قدیمی دارند و نیازمند به روز شدن هستند، عملیات به‌روزرسانی خود را انجام می‌دهند.

وی افزود: تهران دارای ۱۳۵ اتحادیه و نزدیک به ۵۰۰ هزار واحد صنفی دارای پروانه هستند و همه آنها باید کد یکتا را دریافت کنند. افرادی که پروانه کسب ندارند حتما باید با این کد یکتا مجوز کسب و کار را دریافت کنند.

به گفته رئیس اتاق اصناف تهران یکی از موضوعات مهم این است که همه مردم تا پایان این ماه باید برای دریافت کد یکتا به آدرس الکترونیکی اقدام کنند. غیر از آن افراد صنفی می‌توانند به اتحادیه مرتبط مراجعه کنند و اتحادیه‌ها نیز این کد را ارایه می‌کنند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • همه واحدهای صنفی باید شناسه یکتا دریافت کنند
  • همه واحدهای صنفی باید کد یکتا خود را دریافت کنند
  • ۱۳۱ واحد صنفی در مشهد پلمب شدند
  • بررسی مشکلات واحدهای تولیدی در کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید آذربایجان غربی
  • پلمب ۱۳۱ واحد صنفی در مشهد
  • افزایش ۲.۵ برابری تشکیل پرونده‌های قاچاق کالا و ارز درآذربایجان‌ غربی
  • کمبود کالا و افزایش قیمت در کمین بازار موبایل و لپ‌تاپ؟
  • افزایش ۱۷ درصدی توزیع کود کشاورزی درآذربایجان غربی
  • برای فروش سفره یکبار مصرف چه باید کرد
  • هشدار جایگزینی گندم تولیدی در واحدهای خوراک دام و طیور