Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز شنبه ایرنا از «رویترز»، پس از اشاره «قربانقلی بردی‌محمداف» رئیس جمهوری ترکمنستان به تصمیم برای استعفا از مقام خود، یکی از مقام های رسمی  کمیسیون انتخابات ریاست جمهوری ترکمنستان در گفت و گو با خبرنگاران از برگزاری زودهنگام انتخابات ریاست جمهوری  در تاریخ  ۱۲ مارس ( ۲۱ اسفند) خبر داد. 

«قربانقلی بردی‌محمداف» ۶۴ ساله از سال ۲۰۰۶ بدون هیچ مخالفی در این کشور ثروتمند آسیای میانه، قدرت را در دست داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی پس  از مرگ رهبر پیشین «صفر مراد نیازاف» معروف به «ترکمن باشی»، بر صندلی ریاست جمهوری ترکمنستان نشست.
 بردی محمداف، در گذشته مقام های معاونت ریاست جمهوری و وزارت بهداشت را نیز عهده دار بوده است.

به نظر می رسد «سردار بردی‌محمداف»پسر ۴۰ ساله رئیس جمهوری که معاون نخست وزیر این کشور است، به عنوان رئیس جمهوری آینده معرفی شود. وی که همزمان سخنگوی پارلمان نیز می باشد تا پایان سال ۲۰۲۴، به پایان دوره اش خواهد رسید. 

در سخنرانی که روز گذشته توسط رئیس جمهوری ترکمنستان در پارلمان این کشور انجام شد، وی از تصمیم گیری سختی سخن گفت که رسیدن زمان کناره گیری از منصب و سپردن کشور به جوانان بود. 

به گزارش این رسانه، ترفیع های بسیاری که به عنوان یک دیپلمات، سپس عضو پارلمان و بعدتر فرمانداری و معاون نخست وزیر از سوی رئیس جمهوری برای پسرش ترتیب داده شد، گمانه زنی ها را به سویی می برد که «قربانقلی بردی‌محمداف» پسر خود را به عنوان جانشین و رئیس جمهور بعدی کشور معرفی خواهد کرد. 

ترکمنستان مانند بسیاری دیگر از کشورها قوانین و مقررات ویژه ای برای برگزاری انتخابات مجلس، ریاست جمهوری، نمایندگان شوراهای محلی و همچنین نمایندگان مجلس مصلحت خلق دارد.

بر اساس قانون اساسی ترکمنستان که برای اولین بار در ماه مه ۱۹۹۲ میلادی تصویب شد و در نشست هجدهم (دی ۱۳۸۶) مجلس مصلحت خلق بازنگری شد، در نهایت یک فصل به قانون انتخابات و برگزاری همه پرسی در این کشور اضافه شد. گفتنی است اصلاحات صورت گرفته درخصوص ماده ۶۰ قانون اساسی ترکمنستان در زمینه چگونگی تعیین کفالت ریاست جمهوری پس از درگذشت رییس جمهوری در این کشور انجام شده است.

 براساس این اصلاحات در حقیقت نحوه برگزاری انتخابات به عهده کمیسیون مرکزی انتخابات ترکمنستان است. به موجب قانون اساسی این کشور، اعضای نمایندگان مجلس مصلحت خلق ترکمنستان در تعیین نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری نقش مهمی را بر عهده دارند.

منبع: الف

کلیدواژه: جمهوری ترکمنستان ریاست جمهوری بردی محمداف رئیس جمهوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۵۷۱۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شبکه ملی تنظیم‌گری ایران رونمایی شد

شبکه ملی تنظیم‌گری با حضور نهادهای ذیربط با محوریت مرکز بررسی‌های استراتژیک ریاست جمهوری رونمایی شد. - اخبار سیاسی -

به گزارش حوزه دولت خبرگزاری تسنیم، شبکه ملی تنظیم‌گری ایران روز گذشته با حضور مصطفی زمانیان رئیس مرکز بررسی‌های استراتژیک ریاست جمهوری رونمایی شد.

طی ماه‌های گذشته، مرکز بررسی‌های استراتژیک ریاست جمهوری میزبان سلسله نشست‌هایی با موضوع نسبت‌یابی نهادهای تنظیم‌گر با دستگاه‌های حاکمیتی از دولت گرفته تا قوه قضاییه و حتی دیگر نهادهای تنظیم‌گر بود.

در این نشست‌ها که با حضور نمایندگان خود نهادهای تنظیم و نمایندگان دستگاه‌های اجرایی و قضایی از وزارتخانه‌های مختلف گرفته تا دیوان عدالت اداری برگزار شد، برخی چالش‌های موجود در تعامل نهادهای تنظیم‌گر با این دستگاه‌ها مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت و مشخص شد که برخی از چالش‌های موجود در فضای تنظیم‌گری کشور از طریق ایجاد فضای گفتگو بین خود نهادهای تنظیم‌گر قابل حل است.

بر همین اساس ایجاد یک شبکه برای کنار هم نشاندن نهادهای تنظیم‌گر با نام «شبکه تنظیم گران ایران» و با محوریت مرکز بررسی‌های استراتژیک ریاست جمهوری در دستورکار دولت سیزدهم قرار گرفت.

به‌طورکلی دولت از محل پرداختن به این موضوع به دنبال بهبود ساختار تنظیم‌گری در کشور و رسیدن به کارآمدی بیشتر است، تا در سایه تعامل نهادهای تنظیم‌گر با یکدیگر، توسعه هم‌افزایی و جلوگیری از تداخلات اجرایی، شاهد تحقق یک دولت تنظیم‌گر واقعی در کشور باشیم.

این شبکه بستر لازم برای تعامل نهادهای تنظیم‌گر با یکدیگر در قالب یک شبکه واحد را فراهم می‌کند تا از یک طرف زمینه لازم برای حل تعارضات بین این نهادها ایجاد شود و از سوی دیگر امکان ایفای نقش دیده‌بانی بر قوانین و فعالیت‌های مرتبط با بحث تنظیم‌گری در کشور نیز فراهم شود.

جمعی از نهادهای ذیربط از جمله معاونت حقوقی ریاست جمهوری، نماینده بانک مرکزی و نمایندگانی از شورای رقابت، سازمان غذا و دارو، سازمان بورس، سازمان خصوصی سازی، سازمان تنظیم مقررات و سازمان حمایت از مصرف کنندگان و تولیدکنندگان در این رونمایی حضور داشتند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کونسیسائو: اجازه دهید دور از سر و صدا بمانم!
  • انتخاب جانشین خطیر، مهم‌ترین ابهام در استقلال
  • قالیباف و آقاتهرانی برای ریاست مجلس به توافق رسیدند؟ /متفکرآزاد: دعوا بر سر صندلی را دوست ندارم/یوسفی: تصمیمات باید در درون مجلس گرفته شود
  • محمود احمدی‌نژاد استعفا می‌دهد؟ جنجال بزرگ آقای سیاست‌مدار
  • چهارده تغییر مدیریتی استقلال در یک دهه
  • رابرت کندی به بایدن: کنار بکش تا ترامپ را شکست بدهم
  • درخواست عجیب نامزد مستقل انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا از جو بایدن
  • گام اول به سمت دولت تنظیم‌گر برداشته شد
  • شبکه ملی تنظیم‌گری ایران رونمایی شد
  • رقابت جدی ۷ نفر برای کرسی ریاست مجلس به روایت نوری قزلجه /اصولگرایان مجلس دوازدهم «یک فراکسیون سیاسی» نخواهند داشت