Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، آیت الله محمدرضا ناصری در دیدار با مدیر آستان مقدس امامزاده سیدجعفر (ع) با اشاره به اینکه امامزادگان مورد توجه و اقبال مردم هستند، اظهار داشت: باید از فرصت حضور مردم در امامزادگان برای انجام برنامه های مذهبی و فرهنگی استفاده حداکثری شود.

وی با اشاره به تنوع اقشاری که در امامزادگان حضور می یابند، افزود: حتی ممکن است افرادی که کمتر در مساجد حاضر می شوند، در امامزادگان حضور می یابند و زیارت می کنند بنابراین باید برنامه ریزی شود که برای زائران فعالیت های فرهنگی و مذهبی مناسب و موثر ایجاد شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ناصری ادامه داد: اغلب افرادی که به طور مستمر در امامزادگان حضور می یابند نیز اقشار متوسط جامعه هستند بنابراین شایسته است در حوزه های مختلف به آنها خدمات رسانی شود.

امام جمعه یزد تاکید کرد: باید شرایطی فراهم شود که زائر علاوه بر زیارت، بتواند از یک مجموعه فرهنگی، مذهبی بهره مند شود و در مدت کوتاه حضور خود، پاسخ سئوالات خود را در زمینه های مختلف دینی، مذهبی، اجتماعی، سیاسی و … دریافت کند.

ناصری ادامه داد: حتی می توان در کنار امامزادگان، بازارچه هایی ایجاد کرد که حضور در آستان مقدس امامزادگان برای گردشگران نیز جذابیت داشته باشد.

وی با اشاره به سخن رهبر معظم انقلاب که فرمودند امامزادگان باید به قطب فرهنگی تبدیل شوند، تصریح کرد: برنامه هایی که در این مراکز اجرا می شود باید به نحوی باشد که برای کودکان و نوجوانان نیز جذاب باشد و بتواند به نیازهای آنها پاسخ بگوید.

ناصری تاکید کرد: معتقدم فضای امامزادگان باید به یک مجتمع دارای بخش های مختلف از جمله مشاوره، نمایشگاه، بازارچه، کتابخانه و … تبدیل شود و این ظرفیت در آستان مقدس امامزاده سیدجعفرمحمد (ع) وجود دارد و امیدواریم از این ظرفیت به درستی استفاده شود.

اجرای طرح ضریح آرزوها در امامزاده سیدجعفر (ع) یزد

مدیر آستان مقدس امامزاده سیدجعفر (ع) یزد نیز در این دیدار با اشاره به اجرای برنامه های فرهنگی و مذهبی انجام شده در امامزاده سیدجعفر (ع) اظهار داشت: یکی از مهمترین برنامه هایی که به عنوان یک طرح کشوری اجرا شد، طرح ضریح آرزوهاست که با کمک خیران در حال اجراست.

فلاح عنوان کرد: در قالب این طرح، آرزوهای نوشته شده ای که در ضریح امامزاده انداخته شده بازگشایی، مطالعه و با کمک خیران برای تحقق آنها اقدام می شود.

وی ادامه داد: این طرح برای سال دوم اجرا شد و سال اول ۶۳ آرزو و در سال دوم ۹۰ آرزو با کمک ۴۰۰ میلیون تومانی خیران محقق شد که اغلب آنها مربوط به ایتام بود.

فلاح همچنین از توزیع بسته های معیشتی و تبرکی همچنین توزیع نان رایگان خبر داد و گفت: تلاش ما این است که دستگیر نیازمندان همسایه امامزاده و سایر مردم کم بضاعت یزد باشیم.

کد خبر 5423226

منبع: مهر

کلیدواژه: یزد امام جمعه یزد محمدرضا ناصري دهه فجر راهپیمایی 22 بهمن ویروس کرونا بوشهر انقلاب اسلامی ایران 22 بهمن کرمانشاه عکس استانها آمار کرونا خطبه های نماز جمعه جشنواره فیلم فجر چهل و سومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی گرگان شیوع کرونا امامزاده سیدجعفر آستان مقدس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۵۷۱۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رقابت شهرهای استان کرمان برای عنوان پایتخت کتاب ایران

به گزارش خبرنگار مهر، محسن روحی، صبح یکشنبه در گفتگو با خبرنگاران با بیان اینکه طرح انتخاب و معرفی پایتخت کتاب ایران با هدف توسعه عدالت فرهنگی و ترویج کتابخوانی در سطح کشور برگزار می‌شود گفت: طرح انتخاب و معرفی پایتخت کتاب ایران از برنامه‌های ترویجی معاونت فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با موضوع فرهنگ کتاب و کتابخوانی است که با هدف توسعه عدالت فرهنگی و ترویج کتابخوانی در سطح کشور برگزار می‌شود.

وی افزود: برنامه‌های هر شهر که در زمینه ترویج کتابخوانی با همکاری دستگاه‌ها و نهادهای دولتی و غیردولتی تدوین و با امضای شهردار، فرماندار و رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی ارائه شود، قابلیت شرکت در طرح پایتخت کتاب ایران را دارد.

روحی، اهداف این برنامه را کمک برای دستیابی به توسعه پایدار و عدالت فرهنگی، تقویت و انسجام‌بخشی به توسعه فعالیت‌های اجتماعی محور فرهنگی در شهرها با محوریت کتاب و کتابخوانی، کشف، جذب، ساماندهی و بهره‌گیری از امکانات و ظرفیت‌های مادی و معنوی برای ترویج کتابخوانی، تقویت برنامه‌ریزی و نگاه به آینده و حمایت از فعالیت‌های داوطلبانه مشارکتی و جهادی در حوزه ترویج کتابخوانی عنوان کرد.

وی افزود: تناسب فعالیت‌ها با آئین‌های بومی و ارزش‌های دینی و ملی، طراحی برنامه‌ها به طور ویژه برای پایتخت کتاب ایران، تأثیر پایدار در ارتقای سطح فرهنگ کتابخوانی، مشارکت مردمی و پشتیبانی شرکت‌های تجاری و دستگاه‌های اجرایی، نوآوری در محتوا و شیوه اجرا و استفاده از فضای مجازی از ویژگی‌های کلی برنامه‌های ارسالی شهرها به دبیرخانه این جشنواره است.

روحی، با تأکید بر استفاده از ظرفیت فضای مجازی برای اجرای برنامه‌های کتابخوانی و شبکه‌سازی گفت: مشارکت مردمی و استفاده از ظرفیت سرمایه‌های اجتماعی، فرهنگی، هنری و فکری موضوعی است که در انتخاب پایتخت کتاب ایران از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

کد خبر 6097248

دیگر خبرها

  • تسهیل ازدواج جوانان با مهریه کم
  • کاهش مشکلات جامعه با تحول در نظام آموزشی امکان‌پذیر است
  • استفاده از ظرفیت‌های مردمی در برنامه‌های ۳ خرداد استان مرکزی
  • طلابی که اقدام به تشخیص نیازهای جامعه و حل مسئله می کنند حمایت می شوند
  • آغاز عملیات اجرایی ساخت مجتمع پرورش اسب در شهرکرد
  • حضور ۵۰۰ نفر از کارکنان شهرداری دزفول در آب‌گرفتگی اخیر
  • ۱۰ سال بعد از طرح تحول سلامت؛ سرمایه‌گذاری‌ بی‌سابقه برای سلامت مردم/ «این طرح نشان داد ظرفیت پاسخ دادن به نیازهای بزرگ کشور وجود دارد»
  • اجرای دو پویش ملی سلامت در برنامه وزارت بهداشت
  • رقابت شهرهای استان کرمان برای عنوان پایتخت کتاب ایران
  • پاسخگویی به ۳۵۷ هزار تماس مشترکین آب و فاضلاب قم