Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- معاون سیاسی، امنیتی استانداری لرستان گفت: چشم‌انداز دولت سیزدهم در لرستان استفاده از سه عامل امکانات، منابع خدادادی و منابع انسانی است که در پایان مسئولیت استانی که زیبنده این مردم است تحویل بدهد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از خرم‌آباد، بهرام ستاری ظهر امروز در مراسم تکریم و معارفه رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان لرستان  با بیان اینکه فلسفه خدمت در نظام جمهوری اسلامی به عنوان زیبنده‌ترین برگ تاریخی است که بر دوش همه افرادی که توفیق خدمت‌رسانی را دارند نصب می‌شود اظهار داشت: هر کسی از برگ زرین خدمتگزاری که بر دوشش نصب شده به نحو احسن استفاده کند و به مردم خدمت کند در دنیا و آخرت مورد رضایت خداوند است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: پایان سال است و شعار زیبای مقام معظم رهبری مبنی بر تولید، پشتیبانی‌ها و مانع‌زدایی‌ها علی‌رغم تاکیدات مقام معظم رهبری همچون سال‌های گذشته مهجور ماند که اگر همین شعار در منصه اجرا به ظهور می‌رسید ما وضعیت بهتری داشتیم.

معاون سیاسی، امنیتی استانداری لرستان عنوان کرد: سازمان جهاد کشاورزی به عنوان سرلوحه شعار سال به طور یقین در زمینه‌های  متعدد این شعار را جاری و ساری کرده است.

وی با بیان اینکه عوامل توسعه هر سرزمینی سه عامل مادی، معنوی، منابع انسانی و طبیعی است بیان کرد: در استان لرستان امکانات خوبی در اختیار سازمان جهاد کشاورزی لرستان است و همچنین این دارای منابع طبیعی و خدادادی و منابع انسانی است که همواره تسریع بخش جهاد سازندگی در اداره انقلاب است.   

ستاری گفت: استان لرستان به عنوان یک استان گسترده و دارای سه عامل توسعه امکانات، منابع خدادادی و منابع انسانی می‌توانست در جایگاه بهتری قرار بگیرد ولی من و امثال من مسئول دوران گذشته باید خودمان را مواخذه کنیم چرا که در این فرصت کوتاه شروع دولت جدید نمی‌توان دولت را مواخذه کرد که چرا  لرستان در این چنین جایگاهی قرار دارد.

وی تصریح کرد: مسئولان گذشته باید پاسخگو باشند در 43 سال  انقلاب اسلامی  در فرصت‌های خدمتگزاری چرا از سه عامل امکانات، منابع خدادادی و منابع انسانی در لرستان بهره نگرفته‌اند که امروز ما با کمال شرمندگی بگوییم استان لرستان در فلاکت اول است.

معاون سیاسی، امنیتی استانداری لرستان خاطرنشان کرد: به طور یقین اگر در گذشته خوب عمل می‌کردیم و روحیه ما می‌توانیم را  در عرصه اجرا به منصه ظهور می‌رساندیم امروز مردم استان لرستان که شایسته خدمتگزاری هستند در جایگاه بهتری بودند.

معاون سیاسی استاندار تهران: تلاش شبانه روزی و‌ مجاهدانه وظیفه اصلی مسئولان استامام جمعه خرم‌آباد: سهم لرستان در طرح‌های بنیادین باید دنبال شود

وی اظهار داشت: دولت سیزدهم آمده است با استفاده از تمام امکاناتی که در اختیار نظام جمهوری اسلامی در تمام عرصه‌ها وجود دارد نقص‌های گذشته را برطرف کند، به گذشته نمی‌پردازیم و چشم انداز ما برای آینده این است که دولت از سه عامل امکانات، منابع خدادادی و منابع انسانی بر اساس شعار سال از طرف مقام معظم رهبری که تولید را باید پاس بداریم تلاش کنیم.

ستاری افزود: اعتقاد بنده این است جهاد کشاورزی استان لرستان می‌تواند تضمین کننده امنیت غذایی کشور باشد و ما نیز در این راستا حرکت کنیم و این اقدامات نیازمند حرکت جهادی است که بتوان متناسب با شایستگی مردم استان قدم برداشت.

 معاون سیاسی، امنیتی استانداری لرستان عنوان کرد: رویکرد کشاورزی در استان لرستان باید از سنتی به صنعتی با همه ابزارات تغییر کند و با توجه به روان آب‌های استان وجود 20 درصد اراضی کشاورزی آبی و 80 درصد اراضی دیم زیبنده استان نیست.

وی بیان کرد: مدیران دولت سیزدهم در استان لرستان باید مدیران تحول خواه و آینده‌نگر باشند که بتوانیم در پایان مسئولیت استانی که زیبنده این مردم است تحویل دهیم.

انتهای پیام/ 645/ح

منبع: تسنیم

کلیدواژه: امنیتی استانداری لرستان جهاد کشاورزی استان لرستان دولت سیزدهم معاون سیاسی سه عامل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۵۷۴۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شتاب یک پروژه بیمارستانی در دولت سیزدهم

خبرگزاری مهر - گروه استان‌ها: پروژه بیمارستانی «نیایش» خرم‌آباد در زمینی به مساحت ۱۰۷ هزار مترمربع، ۵۸ هزار و ۸۰۰ مترمربع ساخت در ۱۴ بلوک متفاوت و با ۶۵ درصد پیشرفت فیزیکی در مجتمع پردیس دانشگاهی کمالوند در دستور کار قرار گرفته است.

روند ساخت این پروژه بیمارستانی که از سال ۹۰ به‌عنوان جایگزین بیمارستان شهدای عشایر خرم‌آباد آغاز شده، متوقف مانده بود و باگذشت ۱۰ سال وقفه، دوباره عملیات اجرایی ساخت پروژه کلید خورده است.

امید می‌رود در دولت سیزدهم، تحقق وعده‌های مسوولان و با تخصیص اعتبارات بیشتر، شاهد افتتاح و بهره‌برداری از این پروژه مهم بیمارستانی در مرکز لرستان باشیم تا مردم استان طعم خدمت بیشتر در حوزه سلامت را بچشند.

«نیایش» به ایستگاه ۶۵ درصد پیشرفت فیزیکی رسید

بهرام دلفان رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان امروز دوشنبه در بازدید استاندار لرستان از روند احداث این پروژه بیمارستانی در خرم‌آباد، اظهار کرد: این پروژه در سال ۹۵ بین ۶.۵ تا هفت درصد پیشرفت فیزیکی داشته که به قرارگاه خاتم برای اجرا واگذار می‌شود.

وی عنوان کرد: از سال ۹۵ تا دولت جدید، یعنی چهار سال، میزان پیشرفت فیزیکی این پروژه به ۲۵ درصد می‌رسد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان در ادامه سخنان خود با بیان اینکه آن موقع تعداد تخت‌های این بیمارستان ۵۱۵ تخت بوده است، افزود: از سال ۱۴۰۰ و تا کنون و در دولت سیزدهم، این پروژه بیمارستانی به ۶۵ درصد پیشرفت فیزیکی رسیده است.

دلفان، بیان کرد: تا کنون حدود ۴۰۴ میلیارد تومان در این پروژه بیمارستانی هزینه شده است.

وی با بیان اینکه همچنین تعداد تخت‌های این بیمارستان از ۵۱۵ تخت، به ۶۱۱ تخت افزایش پیدا کرده است، گفت: یعنی به‌اندازه یک بیمارستان کوچک دوباره به این فضا اضافه شده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان پروژه بیمارستانی «نیایش» خرم‌آباد را یک «ابر بیمارستان» عنوان کرد و گفت: این بیمارستان در صورت بهره‌برداری یکی از بزرگ‌ترین بیمارستان‌های منطقه به‌حساب می‌آید.

دلفان، افزود: اگر منابع اعتباری این پروژه تأمین شود، سال دیگر این بیمارستان به بهره‌برداری خواهد رسید.

وی با تأکید بر اینکه خرید تجهیزات این بیمارستان نیز شروع شده است، گفت: اگر در سفر دوم دولت مصوب شود، اعتبارات مربوط به پروژه تأمین و تکمیل خواهد شد.

پروژه در تیرماه ۱۴۰۳ افتتاح می‌شود

صرفی سرپرست کارگاه بیمارستان «نیایش» خرم‌آباد نیز در حاشیه این بازدید، اظهار کرد: در حال حاضر احداث این پروژه بیمارستان بر عهده قرارگاه خاتم است.

وی عنوان کرد: مؤسسه «نوین ابنیه» قرارگاه خاتم عهده‌دار احداث این پروژه بوده و این مؤسسه در حدود ۱۵ کلان‌شهر کشور، در حال احداث پروژه‌های بیمارستانی است.

سرپرست کارگاه بیمارستان «نیایش» خرم‌آباد در ادامه سخنان خود با بیان اینکه در حال حاضر این پروژه ۶۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد، گفت: میزان پیشرفت فیزیکی این پروژه تا سال ۱۴۰۰، ۲۵ درصد بوده و الان ۶۵ درصد است.

صرفی، تصریح کرد: در حال حاضر ۲۸۰ نفر مشغول به کار هستند.

وی با بیان اینکه در حال حاضر بخش نمای ساختمان و دیوارهای داخلی، تأسیسات برق و مکانیک در حال اجرا است، عنوان کرد: همه تجهیزات موردنیاز گرمایشی و سرمایشی، دستگاه‌های هواساز، سیستم فاضلابی، لوله‌ها، پنجره‌ها و… برای بیمارستان خریداری شده است.

سرپرست کارگاه بیمارستان «نیایش» خرم‌آباد، تأکید کرد: اگر منابع مالی به همین روند تأمین شود، بنا داریم که تا تیرماه ۱۴۰۳ این بیمارستان را تکمیل کنیم.

صرفی، تأکید کرد: کارفرما باید بتواند منابع مالی را تأمین کند، تا بر اساس برنامه‌ریزی‌های صورت‌گرفته در تاریخ یاد شده بیمارستان را تحویل بدهیم.

رشد پیشرفت طرح‌های خدمات درمانی در لرستان مطلوب است

ابوطالب شفقت استاندار لرستان نیز در جریان این بازدید با اشاره به اینکه ۷۱ طرح بهداشتی و درمانی در استان در دولت سیزدهم بهره‌برداری‌شده است، اظهار کرد: رشد پیشرفت طرح‌های خدمات درمانی در این استان ۵۵۰ درصد یعنی ۶.۵ برابر است که این روند مطلوب است.

وی با اشاره به روند مطلوب پیشرفت پروژه‌های خدمات درمانی در لرستان و توجه به همه شهرهای استان، گفت: رشد پیشرفت طرح‌های خدمات درمانی در این استان ۵۵۰ درصد یعنی ۶.۵ برابر است که این روند مطلوب است.

استاندار لرستان، افزود: بیمارستان نیایش خرم‌آباد در سال ۹۲ کلنگ‌زنی شد و تا پایان دولت دوازدهم تنها ۲۵ درصد پیشرفت فیزیک داشت که طی دو سال و نیم اخیر این پیشرفت به ۶۵ درصد رسیده است.

شفقت، افزود: امیدواریم با فراهم‌کردن امکانات این بیمارستان سال آینده به بهره‌برداری برسد؛ چراکه این مجتمع بزرگ بهداشتی درمانی است که شامل اسکان بیماران و همراهان آنهاست و با حمایت ویژه به نتیجه خواهد رسید.

وی با اشاره به سفر دوم رئیس‌جمهور به لرستان گفت: میزان پیشرفت پروژه‌های استان باید بررسی و طرح‌های مختلف شهرستان‌ها بازدید شود و پس از آن اعلام خواهیم کرد تا میزبان رئیس‌جمهور باشیم؛ بنابراین زمان دقیقی برای این سفر پیش‌بینی‌نشده است.

کد خبر 6092497

دیگر خبرها

  • یک میلیون روستایی و کشاورز در دولت سیزدهم بیمه شدند
  • رفع چاله‌های بزرگ مسکن مهر در دولت سیزدهم
  • شتاب یک پروژه بیمارستانی در دولت سیزدهم
  • بهره‌برداری ۷۱ طرح بهداشتی و درمانی لرستان در دولت سیزدهم
  • لزوم تسریع در استقرار ساختار جدید نظام صنفی کشاورزی و منابع طبیعی
  • افتتاح ۱۷۶ طرح عمرانی با کمک شوراهای اسلامی در استان
  • دولت سیزدهم از سرمایه‌گذاران حمایت می‌کند
  • بیش از ۱۰ هزار واحد صنعتی به چرخه تولید بازگشتند
  • گام‌های بلند دولت سیزدهم برای رونق اقتصادی در گلستان
  • اقدامات دولت سیزدهم بر اساس نیاز خراسان شمالی بوده است