Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد برهمنی که نمایش «آلنده نازنین» را در بخش رقابتی جشنواره تئاتر فجر به صحنه می‌برد درباره ویژگی‌های این اثر نمایشی به خبرنگار مهر گفت: «آلنده نازنین» تولید تازه گروه تئاتر «بالون» است که در بخش مهمان رقابتی جشنواره تئاتر فجر امروز شنبه ۲۳ بهمن ماه در سالن سمندریان تماشاخانه ایرانشهر به صحنه می‌رود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی درباره مشروط بودن نمایش برای اجرا در جشنواره توضیح داد: چون این نمایش جزو تولیدات تازه تئاتر ایران است از این رو نیاز بود که بازبین‌ها به صورت حضوری نمایش را ببینند البته از همان بازبینی نیز فیلم تهیه و در سایت بارگذاری شد.

برهمنی درباره داستان نمایش بیان کرد: این اثر نمایشی نوشته محمدصادق گلچین عارفی است و درباره کارگردان تئاتری است که بعد از چندین پروژه شکست خورده در آرزوی اجرا کردن اثری باشکوه و جاه طلبانه درباره کودتا علیه سالوادور آلنده به دست پینوشه و نیروهای آمریکایی است. آن هم نه اجرایی معمولی، اجرایی با روشی منحصر به فرد و با رعایت هفت قانونی که خود آنها را نوشته و اصرار دارد مو به مو اجرا شوند...

کارگردان نمایش «زندگی در تئاتر» ادامه داد: منظور از آلنده نازنین در این نمایش سالوادور آلنده است و می‌توان نمایش را اجرایی درباره خود تئاتر دانست. نمایش در فضایی بین رئال و سوررئال روایت می‌شود و ۷ پرسوناژ دارد.

وی درباره انتخاب بازیگران نمایش گفت: اسماعیل گرجی، آزاده صمدی، علیرضا ثانی فر، سجاد حمیدیان، سهیل سهیلی، دنیا نصر، علی محمودی بازیگران «آلنده نازنین» هستند. با بازیگران نمایش نیز یا از قبل آشنایی داشتم یا از آنها بازی دیده بودم و تلاش کردم انتخاب‌هایم به شکلی انجام شود که هر بازیگر مناسب و نزدیک به کاراکتر مورد نظرم باشد.

برهمنی در پایان صحبت‌هایش درباره زمان اجرای عمومی نمایش بیان گفت: من از ۲ سال قبل یک نوبت اجرا برای تماشاخانه ایرانشهر داشته‌ام اما به دلیل شرایط گسترده شدن دوباره کرونا و شیوع سویه اُمیکرون وضعیت اجرایمان مشخص نیست. این سومین بار است که برای حضور در جشنواره اقدام کرده‌ام. متاسفانه نه «سیزیف» و نه «زندگی در تئاتر» در دوره‌های گذشته اتفاق‌های خوبی برایشان در جشنواره نیفتاده بود اما برای سومین بار تصمیم گرفتم مجدداً در جشنواره حضور داشته باشم که خوشبختانه کار مورد تائید قرار گرفت.

نمایش «آلنده نازنین» شنبه ۲۳ بهمن ماه در ۲ نوبت ۱۷:۳۰ و ۲۰:۳۰ در سالن سمندریان تماشاخانه ایرانشهر به صحنه می‌رود.

کد خبر 5422185 آروین موذن زاده

منبع: مهر

کلیدواژه: سالن سمندریان آزاده صمدی جشنواره تئاتر فجر چهلمین جشنواره تئاتر فجر کارگردان تئاتر چهلمین جشنواره فیلم فجر سی و هفتمین جشنواره موسیقی فجر چهلمین جشنواره تئاتر فجر جشنواره موسیقی فجر تئاتر ایران کنسرت موسیقی موسیقی ایرانی موسیقی کلاسیک حسین مسافر آستانه هنرمندان تئاتر فیلم موقعیت مهدی جشنواره فیلم فجر دهه فجر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۵۷۵۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«عشق به دیکتاتور‌ها کمکی نمی‌کند» روی صحنه رفت/ تئاتر نیازمند حمایت

علی روحی کارگردان نمایش «عشق به دیکتاتور‌ها کمکی نمی‌کند» گفت: نمایش «عشق به دیکتاتور‌ها کمکی نمی‌کند» به نویسندگی آرام محضری، در سال ۱۳۹۴ منتشر شد. این نوشته با ۴ پرسوناژ و صدای یک شخصیت خیالی، در دو پرده که بخش بیشتر صحنه آن در دفتر نخست‌وزیری طی میشد نوشته شده است؛ اما در نسخه‌ای که از ۹ اردیبهشت ماه امسال اجرا رفت، اصلاحاتی در نمایشنامه اعمال شد.

وی ادامه داد: در کنار متن نمایش، سعی شده است تا با استفاده از لباس، موسیقی، نورپردازی، صحنه آرایی و تیم بازیگران ترکیبی از جلوه‌های صمعی و بصری ایجاد شود تا مخاطب ارتباط بیشتری با نمایش و حس همزاد پنداری نزدیکتری با شخصیت‌ها و موقعیت‌هایی که در آن قرار می‌گیرند، برقرار کند.

روحی درباره خلاصه داستان توضیح داد: مرد جوانی به نام خوزه، شیفته دختری به نام مارتا است اما به دلیل شرایط جامعه مجبور به ترک او می‌شود تا به دنبال تحقق رویا‌های خود برود. سال‌ها بعد وقتی خوزه تبدیل به نخست وزیر خودخوانده شده دوباره مارتا را می‌بیند ولی اینبار شرایط به گونه دیگری متفاوت است.

این کارگردان درباره انتخاب اسم این نمایش گفت: اسم نمایش «عشق به دیکتاتور‌ها کمکی نمی‌کند» برگرفته از اسم خود نمایشنامه به نویسندگی آرام محضری است که سال ۱۳۹۴ به چاپ رسیده بود. البته نمایشی که درحال حاضر بر روی صحنه  است، تغییراتی نسبت به متن اصلی داشته که با هماهنگی و موافقت نویسنده بوده است. ضمن اینکه متن تغییرات اساسی نداشته است ولی تعداد پرسوناژ‌ها بیشتر شده است و موقعیت‌های چالش برانگیز تری در صحنه اتفاق می‌افتد.

وی بیان کرد:در این چند ماه تمام تلاش گروه از بازیگران گرفته تا سایر عوامل ارائه نمایشی درخور و مورد پسند برای هنردوستان به خصوص مخاطبان جدی و حرفه‌ای تئاتر بوده است که امیدواریم از تماشای این نمایش لذت ببرند و در آخر از همه دوست داران هنر‌های نمایشی درخواست دارم که از تئاتر و نمایش‌های درحال اجرا حمایت کنند.

شایان ذکر است که علی روحی فارغ‌التحصیل دوره فیلمسازی از کانون سینماگران جوان. با سابقه تولید چند فیلم کوتاه و ساخت فیلم مستند در ژانر اجتماعی و همچنین نویسندگی چندین فیلمنامه کوتاه. بعد از تجربه به اجرا بردن اولین نمایش تئأتر خود با نام "نوری که هست"نوشته آرام محضری. درحال حاضر از ۹ اردیبهشت ماه امسال نمایش "عشق به دیکتاتور‌ها کمکی نمی‌کند" را با همکاری مجدد نویسنده نمایشنامه و در عمارت ارغوان به روی صحنه خواهد برد.

نمایش «عشق به دیکتاتور‌ها کمکی نمی‌کند» به نویسندگی آرام محضری، کارگردانی و طراحی علی روحی و تهیه‌کنندگی محمد آئینی است. از عوامی دیگر این نمایش می‌توان به گروه بازیگران احسان شیخی، نازنین بیوک، رسول بابایی، شکیبا کیا و میرنادر مظلومی، دستیار کارگردان و اتاق فرمان سعیده سرلک، طراحی صدا و موسیقی شایان شعله، ضبط موسیقی استودیو بلوط، طراح گریم سولماز جانجان،، مجری گریم حدیث عقیلی، طراح لباس مهدیه خلج زاده، طراح نور رسول بابایی، دستیار صحنه پریسا رسولی، تیزر و استوری موشن بهرام لطفی، تدوین محسن جوادی، تایپوگرافی احمد کریمی، طراح پوستر و بروشور شیدا موحدی، عکاسان دیانا حبیبی، زهرا نیکخواه، ارتباطات رسانه ای علیرضا نیاکان، سیده سعیده  سادات موسوی سالار، مدیر روابط عمومی سعیده سرلک و همکار روابط عمومی شهره آگاه اشاره کرد.

این نمایش از  ۹ تا ۲۸ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳، ساعت ۱۹ در عمارت نمایشی ارغوان روی صحنه نمایش است.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری سینما و تئاتر

دیگر خبرها

  • در حوزه تئاتر رضوی باید از کلیشه پرهیز کرد/ اهمیت اجرای عمومی
  • «عشق به دیکتاتور‌ها کمکی نمی‌کند» روی صحنه رفت/ تئاتر نیازمند حمایت
  • سومین جشنواره ملی تئاتر خیابانی رضوی به شناخت ابعاد شخصیت امام رضا (ع) نزدیکتر شد
  • اضافه‌شدن ۶ نمایش به جشنواره تئاتر رضوی برای اجرا در دهه کرامت
  • شش نمایش همراه جشنواره تئاتر رضوی شدند
  • راهیابی تئاتر ۴۴۴ از مشهد به جشنواره تئاتر مساجد کشور
  • تئاتر ۲ روز تعطیل می‌شود
  • سالن‌های تئاتر ۱۴ و ۱۵ اردیبهشت اجرا ندارند
  • نونزدهمین مراسم «شب کارگردان» برگزار شد/ آرزوی نویدمحمدزاده چه بود؟
  • جایزه‌ای به نام اکبر زنجانپور اهدا شود/آرزوی نویدمحمدزاده چه بود؟