Web Analytics Made Easy - Statcounter

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه- روشنی گفت : به دلیل نرسیدن تعداد موارد بستری کرونایی به ۵۰ درصد ظرفیت تخت‌های بیمارستانی همچنان اعمال جراحی الکتیو در بیمارستان‌ها قابل انجام است.

به گفته معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در موج ششم بیماری کرونا و شیوع اُمیکرون، تعداد موارد مرگ و میر نسبت به موج‌های دیگر کمتر است، اما به دلیل افزایش تعداد موارد بستری به طور قطع بار زیادی به سیستم بهداشتی درمانی استان وارد می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در حال حاضر علاوه بر بیمارستان گلستان، سه بخش در بیمارستان امام رضا (ع) به بیماران کرونایی اختصاص یافته است و ۶۷ بیمار در این بیمارستان بستری شده اند.

بخش نورولوژی بیمارستان فارابی به بیماران کرونایی اختصاص یافته و در صورت نیاز یکی از بخش‌های روانپزشکی زنان این بیمارستان نیز به بیماران کووید اختصاص می‌یابد.

با توجه به روند افزایشی تعداد بستری‌ها در استان و با توجه به مصوبه ستاد استانی مقابله با کرونا، بیمارستان‌های غیر دانشگاهی از جمله بیمارستان‌های سپاه، ارتش، نیروی انتظامی و تامین اجتماعی در مدار قرار می‌گیرند وبیماران کرونایی را پذیرش نمایند.

در بیمارستان‌های تک تخصصی و خصوصی باید یک بخش به بیماران کرونایی با تاکید بر گروه سنی زیر ۱۴ سال اختصاص یابد.

درخواست ما از پرسنل بیمارستان‌ها و مراکز بهداشتی درمانی این است که برای حفظ سلامت خود و دیگران پروتکل‌های بهداشتی به ویژه تکمیل واکسیناسیون و استفاده از ماسک را رعایت نمایند.

اجرای طرح شهید سلیمانی در موج ششم بیماری و برای مقابله با کووید بسیار موثر خواهد بود

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت : با توجه به قدرت بسیار بالای سویه اُمیکرون در حال حاضر تعداد بیماران سرپایی در استان به شدت در حال افزایش است.

شکیبا گفت : با توجه به این شرایط اگر مردم پروتکل‌های بهداشتی را رعایت نکنند یا کمتر رعایت کنند برای مقابله با اُمیکرون با چالش جدی مواجه خواهیم شد.

درخواست ما از مردم فهیم استان این است که رعایت پروتکل‌های بهداشتی به ویژه استفاده از ماسک را جدی بگیرند.

افرادی که هنوز برای دریافت دُز دوم و سوم واکسن کرونا اقدام نکرده اند برای حفظ سلامتی خود و دیگران در اسرع وقت به مراکز تجمیعی مراجعه کرده و واکسیناسیون خود را تکمیل نمایند.

در موج ششم کرونا طرح شهید سلیمانی در استان در حال اجراست، اجرای طرح شهید سلیمانی در موج ششم بیماری و برای مقابله با کووید بسیار موثر خواهد بود.

 با کمک این طرح واکسیناسیون در استان به خوبی در استان در حال انجام است، آموزش افراد برای پیشگیری از ابتلا به اُمیکرون در پایگاه‌های بهداشتی و مراکز بهداشتی درمانی صورت می‌گیرد و پیگیری افراد مبتلا به اُمیکرون به صورت تلفنی است و انجام تست Pcr در صورت تمایل و برای شناسایی موارد مبتلا انجام می‌شود.

امیدواریم با توجه ویژه مردم به رعایت دستورالعمل ها و تکمیل واکسیناسیون به سلامت از این موج عبور کنیم .

انتهای پیام/د

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: علوم پزشکی دستورالعمل های بهداشتی ویروس کرونا طرح شهید سلیمانی موج ششم بیماری بیماران کرونایی بیمارستان ها ا میکرون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۶۰۸۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وضعیت فرزندآوری در کشور/ روند صعودی زایمان فرزند چهارم

صابر جباری، در بیست و دومین جلسه قرارگاه جوانی جمعیت وزارت بهداشت، گفت: سال ۱۴۰۱ میزان موالید در سنین ۲۰ تا ۲۴ سال ۱۶.۵۴ درصد بوده که این آمار در سال ۱۴۰۲ به ۱۸.۹۷ درصد رسیده است.

وی با بیان اینکه پس از ابلاغ قانون جوانی جمعیت در سال ۱۴۰۰ و اجرایی شدن آن از سال ۱۴۰۱ اتفاقات خوبی در حوزه جمعیت رقم خورده است، افزود: میزان موالید در سنین ۲۰ تا ۲۴ سال در سال های ۱۴۰۰، ۱۳۹۹ و ۱۳۹۸ به ترتیب ۱۷.۰۵، ۱۷.۵ و ۱۸.۰۶ بوده است.

مسئول دبیرخانه قرارگاه جوانی جمعیت وزارت بهداشت با بیان اینکه روند میزان موالید در سنین ۲۵ تا ۲۹ سال نیز در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال ۱۴۰۱ از عدد ۲۴.۱۲ درصد به ۲۴.۳۹ درصد رسید، اظهار داشت: روند درصد زایمان چهارم نیز از سال ۹۸ تا ۱۴۰۲ از عدد ۵.۱ به ۶.۴۲ درصد رسیده است.

جباری اضافه کرد: روند زایمان پنجم نیز از سال ۹۸ تا ۱۴۰۲ از عدد ۱.۵۹ به عدد ۲.۰۴ رسیده است.

رئیس مرکز جوانی جمعیت، سلامت خانواده و مدارس وزارت بهداشت در خصوص کاهش چشمگیر روند رشد منفی تعداد ولادت در کشور طی سال گذشته، گفت: در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال ۱۴۰۱ شاهد کاهش ۱.۶۱ درصدی موالید بودیم که این عدد در سال پیش از آن (۱۴۰۱) ۳.۶۷ درصد بود و نشان دهنده موفقیت برنامه ها در جلوگیری از سرعت روند کاهشی موالید در سال گذشته است.

جباری با بیان اینکه در سال های ۱۴۰۰، ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ به ترتیب یک میلیون و ۱۱۴ هزار و ۹۰، یک میلیون ۷۵ هزار و ۲۲۴ و یک میلیون و ۵۷ هزار و ۹۵۹ نوازد متولد شدند، یادآور شد: در سال ۱۴۰۲ کاهش موالید نسبت به سال ۱۴۰۱ بالغ بر ۱۷ هزار و ۲۶۵ نفر بود که این عدد در سال ۱۴۰۱ نسبت به سال ۱۴۰۰ بالغ بر ۴۰ هزار و ۹۶۶ نفر بوده است.

وی با اشاره به اینکه بیشترین کاهش موالید نسبت به سال قبل در سال ۱۳۹۸ رخ داد، خاطرنشان کرد: در سال ۱۳۹۸ کاهش موالید نسبت به سال ۹۷ به عدد ۱۷۰ هزار و ۳۵۶ نفر رسید که کاهش ۱۲.۴۷ درصدی را نشان می داد و بیشترین نرخ کاهش از سال ۹۳ تا سال ۱۴۰۲ بوده است.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • حال خوب پدر و مادرها با اقدام خوب وزارت بهداشت
  • وضعیت فرزندآوری در کشور/ روند صعودی زایمان فرزند چهارم
  • درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان های دولتی استان سمنان
  • اجرای طرح شهید محمودوند با هدف انسداد مبادی بی‌سوادی در کرمانشاه
  • بیش از ۲۳ هزار خدمت روانپزشکی در غرب خراسان رضوی ارائه شد
  • ادامه روند کاهشی قیمت دلار در بازار
  • روند اجرای نهضت ملی مسکن شهر بوشهر تسریع شود
  • ریزش قیمت دلار تا ۵۸ هزار تومان!
  • استطاعت جسمی ۸۳ هزار زائر حج تمتع ۱۴۰۳ نهایی شد
  • زاگرس برای سومین ماه روند صعودی فروش را حفظ کرد