Web Analytics Made Easy - Statcounter

بهرنگ دزفولی‌زاده کارگردان فیلم سینمایی «بی‌صدا حلزون» بیان کرد که اکران این فیلم که قرار بود پس از جشنواره فجر روی پرده برود، به دلیل فراگیری بیماری امیکرون به تعویق افتاده است.

به گزارش قدس آنلاین، بهرنگ دزفولی‌زاده کارگردان فیلم سینمایی «بی‌صدا حلزون» که بنابر اعلام شورای صنفی اکران قرار بود از روز گذشته ۲۳ بهمن‌ماه راهی اکران عمومی شود،   درباره اکران نشدن این فیلم سینمایی اعلام کرد: با توجه به شرایط امیکرون و مسائل مختلفی که اتفاق افتاده است، تصمیم بر این گرفته شد که این فیلم در شرایط فعلی اکران نشود و با هماهنگی شورای صنفی نمایش، اکران آن به تاریخ دیگری موکول شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی درباره پیش‌بینی تاریخ اکران این فیلم هم گفت: واقعاً مشخص نیست و باید ببینیم شرایط سینماها در سال آینده چگونه خواهد بود. فکر می‌کنم «بی‌صدا حلزون» فیلمی است که در هر زمانی اکران شود، پتانسیل جذب مخاطب به سالن سینما را دارد.

دزفولی‌زاده درباره احتمال اکران فیلم به‌صورت آنلاین هم گفت: سرمایه‌گذار فیلم و بنده اعتقاد داریم که این فیلم باید در سالن سینما اکران شود چرا که روی صداگذاری و صدابرداری آن بسیار کار شده، در سالن سینماست که مخاطب می‌تواند در مواجهه با این فیلم احوالات یک ناشنوا و مشکلات او را از طریق صدا درک کند. مخاطب اگر این فیلم را در سینما ببیند و در خلوت خودش با این آدم‌ها روبه‌رو شود، خیلی بهتر می‌تواند با فیلم ارتباط برقرار کند، تا اینکه بخواهد در قالب آنلاین فیلم را تماشا کند.

وی در عین حال تأکید کرد: ما البته قصد داریم که پس از اکران عمومی فیلم، آن را در پلتفرم‌ها به‌صورت آنلاین عرضه کنیم، همان‌طور که در عرف برای عرضه باقی فیلم‌ها اتفاق می‌افتد، ولی طراحی صدای فیلم به‌گونه‌ای است که وقتی شما در سالن سینما آن را می‌بینید، با خیلی از زوایای صوتی آن و زندگی و زیست یک ناشنوا آشنا می‌شوید.

این کارگردان جوان درباره اوج گیری مجدد بحران کرونا و شرایط اکران در سینماها هم گفت: نزدیک به سه سال می‌شود که سینماها در این شرایط بحرانی قرار دارند. همه فیلم‌ها هم با چنین شرایطی مواجهند، اما سینمای اجتماعی در مجموع سینمایی مظلوم است. این سینما حرف‌های خوبی را می‌تواند مطرح کند اما فرصت آن را در مرحله صدور پروانه ساخت کمتر می‌دهند و پس از گذر از شورای پروانه نمایش ارشاد، فضای سینما به‌گونه‌ای است که باعث می‌شود این فیلم‌ها کمتر دیده شوند.

وی ادامه داد: فیلمی مانند «دینامیت» تقریباً یک سال است که روی پرده است و اتفاقاً خیلی هم خوب است چرا که حال و هوای مردم را تغییر می‌دهد، اما چنین فرصتی به سینمای اجتماعی داده نمی‌شود. یک فیلم اجتماعی اگر در ابتدای اکران موفق عمل نکند، در ادامه راه با برخوردهای مختلفی از سوی سینماداران مواجه می‌شود. سینماداران هم البته حق دارند چراکه چراغ سینماها با حضور مخاطب روشن می‌ماند.

دزفولی‌زاده در ادامه گفت: این شرایط نیاز به آسیب‌شناسی دارد. نیاز به یک دگردیسی در این شرایط داریم تا تفاوت‌هایی ایجاد شود و به فیلم‌های اجتماعی هم فرصت بروز و ظهور داده شود. تکلیف فیلم کمدی روشن است و مخاطب به تماشای آن می‌رود تا بخندد. ولی فیلم‌های اجتماعی متأسفانه به دلیل فیلم‌نامه‌ها و سوژه‌هایی که دارند، دچار اختگی و تکرار شده‌اند. مخاطب زمانی که با چنین فیلم‌هایی مواجه می‌شود، بالطبع علاقمندی‌اش برای تماشای این جنس آثار کمتر می‌شود.

وی در پایان مطرح کرد: بخش تبلیغات را هم باید در این زمینه جدی بگیریم تا فضا و اتمسفری که به فیلم‌های کمدی اختصاص داده می‌شود، برای فیلم‌های اجتماعی هم لحاظ شود. فیلم‌های اجتماعی باعث رشد جامعه می‌شوند و فضایی را ایجاد می‌کنند تا بخشی از اقلیت جامعه، به اکثریت نشان داده شوند. قصه‌ای که بتواند مخاطب را با این مسیر همراه کند، بسیار می‌تواند در زمینه بهتر دیده شدن فیلم‌های اجتماعی تأثیرگذار باشد.

منبع: مهر انتهای خبر/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: بهرنگ دزفولی زاده فیلم های اجتماعی بی صدا حلزون دزفولی زاده سالن سینما فیلم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۶۲۰۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کدام فیلم‌های سینما به جامعه کارگری ادای دین کردند؟

به گزارش گروه فرهنگ و هنر ایسکانیوز، فیلم‌های سینمایی با محوریت کار و کارگر که در طبقه‌بندی ژانر اجتماعی قرار می‌گیرد، همواره با اقبال مخاطب مواجه بوده‌ است، فیلم‌هایی که افزون‌بر تصویر کردن دغدغه و روزگار پر محنت این قشر تلاش‌گر، در دل قاب‌های سخنگوی خود روایتگر آسیب‌های اجتماعی نیز بوده‌اند.

گرچه سینمای کارگری در ایران به‌دنبال سینمای نئورئالیسم ایتالیا پیش از وقوع انقلاب اسلامی کلید خورد، اما دیری نپایید که با گذشت سال‌های نه چندان طولانی از پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی، سینمای کارگری رنگ بیشتری به خود گرفت؛ سینمایی که گذشته از سهراب شهیدثالث و کامران شیردل تا پیش از نیمه دوم دهه ۵۰، خسرو سینایی، عباس کیارستمی، رخشان بنی‌اعتماد، کیانوش عیاری، ابوالفضل جلیلی، اصغر فرهادی و سعید روستایی را در دایره مهم‌ترین فیلمسازان خود از بعد از وقوع انقلاب می‌بیند.

در کنار فیلم‌هایی چون «نگهبان شب» و «جنگ جهانی سوم» از رضا میرکریمی و هومن سیدی که مهم‌ترین نماینده‌های آثار کارگری اخیر سینمای ایران شمرده می‌شوند، از «به‌آهستگی» مازیار میری، «چهارشنبه ۱۹ اردیبهشت» وحید جلیلوند، «خداحافظی طولانی» فرزاد موتمن، «شیفت شب» نیکی کریمی، «پنج ستاره» مهشید افشارزاده و «ساعت ۵ عصر» مهران مدیری می‌توان از دیگر آثار عرصه یادشده یاد کرد.

همچنین مجید مجیدی با «آواز گنجشک‌ها»، علی رفیعی با «آقا یوسف»، بهرام توکلی با «اینجا بدون من»،جمشید محمودی با «چند متر مکعب عشق»، احمدرضا معتمدی به‌ واسطه «آلزایمر» و منوچهر هادی به‌واسطه «کارگر ساده نیازمندیم»، از جمله دیگر کارگردانانی هستند که با ساخت فیلم‌های یادشده در تولید آثار سینمای کارگری دستی بر آتش داشته‌اند.

البته پیداست که در برخی از آن‌ها نظیر «جدایی نادر از سیمین»، نقش کار و کارگر، محوری و موضوع اصلی نیست اما به نوبه خود بر آن بودند تا ادای دینی به این صنف آسیب‌پذیر جامعه داشته باشند.

به هر روی سینمای ایران به ‌واسطه دغدغه و ذوق سینماگرانش همواره بر آن بوده تا در کنار سایر متعلقات آثار اجتماعی، موضوعات کار و کارگری را نیز به کانونی از تصاویر قصه‌گو بدل کند. که در این زمینه گامهای خوبی نیز برداشته است.

انتهای پیام/

کیانوش رضایی کد خبر: 1229134 برچسب‌ها کارگران اخبار سینما

دیگر خبرها

  • جزئیات مست عشق؛ مولانا و شمس در پرده سینما
  • کدام فیلم‌های سینما به جامعه کارگری ادای دین کردند؟
  • اعلام اولویتهای تولیدی از سوی رئیس سازمان سینمایی
  • اعلام اولویت‌های تولیدی از سوی رییس سازمان سینمایی
  • «مست عشق» ، زمانی برای مستی سالن های سینما / روایت مولانا و شمس ، پدیده ای فراتر از اکران
  • روابط عمومی در اقناع افکار عمومی نقش کلیدی دارد
  • ببینید | نماینده اصولگرای مجلس تقصیر هک شدن سامانه مجلس را گردن عضو شورای شهر انداخت!
  • (ویدئو) ماجرای خدمتی که عباس کیارستمی در دهه ۷۰ به سینمای ایران کرد چه بود؟
  • عکس | حامد بهداد با عینک قرمز به سینما می‌ِآید!
  • اکران مردمی «تمساح خونی» در اکومال کرج