Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو کمیته علمی ستاد پیشگیری و مقابله با کرونا در استان خراسان رضوی گفت: طبق تحقیقات انجام شده، واکسیناسیون کامل شامل دریافت سه دُز واکسن کرونا در ایجاد مصونیت نسبت به بیماری سرماخوردگی نیز موثر است.

به گزارش قدس آنلاین، دکتر ویدا وکیلی اظهار داشت: طبق پژوهش‌های انجام شده در آلمان، دریافت واکسن کرونا به کاهش شدت و حدت سرماخوردگی یا سرعت بهبودی آن کمک زیادی می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


دانشیار پزشکی اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به سرایت بالای سویه اومیکرون و ایمنی حاصل از واکسیناسیون کامل کرونا بیان کرد: کودکان و جوانانی که واکسینه نشده‌اند بیشتر در معرض خطر قرار دارند.
وی ادامه داد: این در حالی است که کودکان به فرم خفیف بیماری مبتلا می‌شوند و هر چه سن کودک پایین‌تر باشد، علائم آن خفیف تر است و کودکان مبتلا به سویه اومیکرون با سن بالاتر علائم بیشتری بروز می دهند.  
وی بیان کرد: قابلیت انتقال سویه اومیکرون ۱۰ برابر گونه دلتا است، اما شدت این سویه کمتر است، به طوری که علائم خفیف‌تر است و نیاز آن به بستری کم است و بهترین راه مقابله با این سویه تکمیل واکسیناسیون و رعایت پروتکل‌های بهداشتی است.

دکتر وکیلی علائم اومیکرون را شامل گرفتگی صدا، آبریزش بینی، گلودرد، تب و بدن درد عنوان کرد و افزود: در مدل اومیکرون، تب خفیف‌تر است و علائم تنفسی تحتانی و درگیری ریه و سرفه‌های خلط آور کمتر است.
این متخصص پزشکی اجتماعی اظهار داشت: درمان بیماران مبتلا به اومیکرون شامل حمایتی مثل مصرف مایعات و دمنوش بالا، درمانهای رایج سرماخوردگی و استراحت است و معمولا نیاز به دارو و درمان خاص و یا بستری در بیمارستان نیست.

دانشگاه علوم پزشکی مشهد با ارائه خدمات بهداشتی و درمانی در ۱۶ شهرستان خراسان رضوی ۸۰ درصد از جمعیت ۶ میلیون و ۸۷۰ هزار نفری این استان را زیر پوشش دارد و ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به جمعیت ۱۷ شهرستان دیگر این استان بر عهده دانشگاه‌های علوم پزشکی سبزوار، گناباد، تربت‌حیدریه و دانشکده‌های پزشکی نیشابور و تربت‌جام است.
در حال حاضر حدود هزار و ۱۵۰ بیمار مبتلا به کرونا در بیمارستان‌های خراسان رضوی بستری هستند.
بر اساس آخرین آمار رسمی تاکنون ۶ میلیون و ۷۸۰ هزار و ۴۵۳ نفر در ایران به ویروس کرونا مبتلا شدند و با فوت ۱۳۳ بیمار مبتلا به کووید ۱۹ در ۲۴ ساعت گذشته مجموع جان باختگان این بیماری در کشور به ۱۳۳ هزار و ۵۷۰ نفر رسیده است.
همچنین تاکنون ۶ میلیون و ۲۸۱ هزار و ۲۷۴ نفر از بیماران، بهبود یافته یا از بیمارستان‌ها ترخیص شده‌اند.
تا کنون ۶۱ میلیون و ۴۷۷ هزار و ۲۶۳ دُز اول، ۵۴ میلیون و ۷۷۲ هزار و ۲۴۴ دُز دوم و ۲۱ میلیون و ۸۴ هزار و ۷۹۵ دُز سوم واکسن کرونا تزریق شده است و مجموع واکسن‌های تزریق شده در کشور به ۱۳۷ میلیون و ۳۳۴ هزار و ۳۰۲ دُز رسیده است.
در حال حاضر ۲۴۷ شهرستان در وضعیت قرمز، ۱۱۲ شهرستان در وضعیت نارنجی، ۸۹ شهرستان در وضعیت زرد کرونایی هشتند و هیچ شهرستانی در وضعیت آبی قرار ندارد.  
بر اساس آخرین آمار رسمی تا جمعه ۲۲ بهمن ماه سال جاری"پاندمی کرونا" در جهان ۴۰۷ میلیون و ۴۱ هزار و ۸۰۶ نفر را بیمار کرده و جان پنج میلیون و ۸۱۰ هزار و ۸۹۲ نفر را گرفته است. ۳۲۷ میلیون و ۱۳۰ هزار و ۵۲۰ نفر از افراد مبتلا به ویروس کرونا در جهان هم تاکنون درمان شده‌اند.
در این میان آمریکا با ۷۹ میلیون و ۵۲ هزار و ۶۸۱ بیمار مبتلا به کووید ۱۹ و همچنین ۹۳۹ هزار و ۴۲۷ قربانی ویروس کرونا، بیشترین آمار ابتلا و تلفات ناشی از پاندمی کرونا را در جهان به خود اختصاص داده است. پس از آمریکا کشورهای هند، برزیل و فرانسه بیشترین شمار افراد مبتلا به ویروس کرونا را دارند.

منبع: ایرنا

انتهای خبر/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: ویروس کرونا ویروس کرونا واکسن کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۶۳۲۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

این مواد غذایی سرشار از ویتامین C هستند

به گزارش خبرآنلاین،زهرا عبداللهی با اشاره به اینکه احتمال بروز بیماری‌های تنفسی همچون سرماخوردگی در فصل پاییز افزایش می‌یابد، گفت: به لحاظ تغذیه‌ای برای جلوگیری از بروز چنین بیماری‌هایی توصیه می‌کنیم منابع تغذیه‌ای حاوی ویتامین C بیشتر مصرف شود.

ایسنا در خبری نوشت:وی با بیان اینکه ویتامین C در همه سبزیجات و میوه‌های تازه وجود دارد، اظهار کرد: بعضی از میوه‌ها مانند مرکبات، ویتامین C بیشتری دارند، ولی معنایش این نیست که مابقی میوه‌ها و سبزیجات فاقد ویتامین C هستند.

وی با تاکید بر اینکه مصرف روزانه سبزی‌ها و میوه‌ها، ویتامین C مورد نیاز بدن تامین می‌شود، تصریح کرد: به دنبال مصرف میوه‌ها و تامین ویتامین C، سیستم ایمنی بدن نیز تقویت می‌شود و تاحدودی از ابتلا به سرماخوردگی جلوگیری می‌کند. در صورت ابتلا به سرماخوردگی و بیماری‌های تنفسی، مصرف مایعات و بویژه مایعات و غذاهای گرم به بهبود مبتلایان کمک می‌کند.

عبداللهی ادامه داد: نیازی به خرید قرص ویتامین C نیست، ویتامین C باید به طور طبیعی از رژیم غذایی تامین شود که در همه سبزیجات و میوه‌های تازه و خام وجود دارد. میزان ویتامین C در میوه و سبزی پخته شده کاهش می‌یابد. توجه کنید که رعایت تعادل و تنوع در برنامه غذایی روزانه، سیستم ایمنی بدن را نسبت به بیماری‌ها مقاوم می‌کند.

۲۳۳۲۱۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901491

دیگر خبرها

  • اعتراف جدید سازندگان آسترازنکا/ باید نگران واکسن کرونا بود؟
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ | اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • ۵ دمنوشی که برای درمان سرماخوردگی معجزه می‌کند
  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • اعتراف یک شرکت تولیدکننده مهم واکسن کرونا به عوارض نادر و لخته خون
  • واکسن سرخک و سرخجه بدون درد از راه رسید
  • انسان چه زمانی برای اولین بار سرما خورد؟
  • این مواد غذایی سرشار از ویتامین C هستند
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال