Web Analytics Made Easy - Statcounter

قاسم اویس در گفت و گو با ایرنا افزود: برای واکسیناسیون کودکان علیه کرونا ویروس، ۲ نوع واکسن سینوفارم و پاستو کووک در نظر گرفته شده که براساس آزمایش‌های بالینی متخصصان وزارت بهداشت این نوع واکسن‌ها ایمنی لازم  را برای مقابله با اومیکرون در بدن کودک ایجاد می‌کند.

وی خاطر نشان کرد: شرط تزریق واکسن کرونا به کودکان، رضایت والدین است و پدر یا مادر در زمان تزریق این واکسن‌ها در خانه‌های بهداشت در مناطق روستایی و یا مراکز تجمیعی در مناطق شهری حضور داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مازندران با بیان اینکه از هفته‌های گذشته واکسیناسیون علیه کرونا برای کودکان ۹ تا ۱۱ سال در استان مازندران آغاز شده بود گفت: از مجموع ۱۱۱ هزار و ۵۴۸ فرد واجد شرایط برای تزریق این نوع واکسن در استان، تاکنون ۲۰ درصد آنان مایه کوبی واکسن‌های پاستو کووک و یا سینوفارم را انجام دادند.

اویس با بیان این که ۴۸ مرکز تجمیعی برای تزریق واکسن کرونا ویژه کودکان پنج تا ۱۱ سال در استان مازندران در مناطق شهری در نظر گرفته شده است، ادامه داد: باتوجه به شیوع سویه اومیکرون در بین کودکان از والدین می‌خواهیم نسبت به واکسیناسیون علیه کرونا فرزندانشان اقدام کنند.

واکسیناسیون ۲۷ هزار کودک مازندرانی

وی با بیان اینکه از مجموع سر جمع ۲۵۵ هزار کودک پنج تا ۱۱ سال در مازندران تاکنون ۲۷ هزار نفر از آنان معادل ۱۰.۵ درصد جامعه هدف دز اول واکسن سینوفارم یا پاستو کووک را تزریق کردند، اضافه کرد: به طور حتم با افزایش واکسیناسیون، روند شیوع و ابتلا خردسالان و نوجوانان به اومیکرون در استان کاهش خواهد یافت.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مازندران افزود: برخلاف سویه‌های قبلی اکنون بخش قابل توجهی از مبتلایان به اومیکرون در استان گروه‌های سنی پنج تا ۱۷ سال هستند اما میزان بیمار بدحال و مرگ و میر در این گروه سنی به نسبت دیگر گروه سنی کمتر است.

اویس با بیان این که در زمان حاضر وضعیت تزریق دز سوم واکسن کرونا در مازندران به هیچ عنوان رضایت بخش نیست، تصریح کرد: از مجموع ۲ میلیون و ۲۰۰ هزار نفری که در استان مشمول تزریق این دز تکمیلی هستند تاکنون ۶۰ درصد آنان نسبت به واکسیناسیون خود اقدام نکردند.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مازندران گفت: تسریع در پوشش واکسیناسیون در جمعیت‌های معرض خطر، تمرکز ویژه در میان گروه‌های واکسینه نشده و کسانی که واکسیناسیون آنان ناقص است، قطع زنجیره انتقال، افزایش رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی مانند استفاده از ماسک از راهکارهای اساسی برای عبور از اومیکرون در مازندران است.

بر اساس اعلام دانشگاه‌های علوم پزشکی مازندران و بابل در شبانه روز گذشته آمار مجموع بستری‌های کرونایی استان با ۱۵۳ بیمار جدید به یکهزارو۵۹ نفر رسید. ۶۹ نفر از بستری‌ها را اطفال تشکیل می‌دهند. طی ۲۴ ساعت گذشته ۹ نفر دیگر از شهروندان مازندرانی هم به خاطر ابتلا به کرونا جان باختند.

برچسب‌ها ویروس کرونا اومیکرون مازندران واکسن کرونا پروندهٔ خبری اومیکرون ؛ سویه تازه کرونا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا اومیکرون مازندران ویروس کرونا اومیکرون مازندران واکسن کرونا علوم پزشکی مازندران واکسن کرونا علیه کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۶۲۲۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ورود واکسن خوراکی روتاویروس برای برنامه ایمن‌سازی کشور


به گزارش خبرگزاری صدا وسیما: دکتر  شهنام عرشی گفت: واکسن خوراکی روتاویروس جهت پیشگیری از اسهال‌های ناشی از این روتاویروس برای شیرخواران تجویز می‌شود.
وی پیش از این اعلام کرده بود که واکسن روتاویروس در سنین ۲ و ۴ و ۶ ماهگی تزریق می‌شود و واکسیناسیون روتاویروس حداقل از سالانه ۱۰ هزار بیماری اسهال شدید و نیاز به بستری جلوگیری خواهد کرد.
رییس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت تصریح کرد: اواخر سال گذشته هم واکسن پنوموکوک به برنامه واکسیناسیون کشوری وارد شد و اجرای آن از بندر خمیر هرمزگان شروع شد.. بنابر اعلام رییس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت این واکسن نیز در سنین ۲ و ۴ و ۱۲ ماهگی تزریق می‌شود و می‌تواند سالانه از ۱۵۰۰ مرگ کودکان جلوگیری کند.

دیگر خبرها

  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • یک واکسن دیگر در لیست واکسیناسیون کودکان ایرانی
  • واکسن روتاویروس به جدول واکسیناسیون کشوری اضافه می‌شود
  • واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور وارد شد
  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس برای برنامه ایمن‌سازی کشور
  • ورود واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • آغاز واکسیناسیون حجاج در آذربایجان شرقی
  • تزریق و تلقیح بیش از ۱۶۱ هزار دز واکسن فلج اطفال در همدان
  • واکسیناسیون حجاج از امروز آغاز شد
  • واکسیناسیون ۵ هزار حجاج گلستانی در حال انجام است