Web Analytics Made Easy - Statcounter

غار دودزا در محدوده مرزی استان‌های همدان و زنجان(شهرستان کبودرآهنگ) واقع شده که موقعیت جغرافیایی آن برای برای ثبت ملی این اثر مورد اختلاف این ۲ استان است.

به گزارش ایرنا، «محسن جعفری نژاد بسطامی» روز یک‌شنبه در جلسه کارگروه غارشناسی استان همدان، افزود: با توجه به ضرورت بررسی و رفع اختلاف در خصوص موقعیت جغرافیایی غار دودزا در تقسیمات کشوری و پلاک های ثبتی استان های همدان و زنجان، گروهی از مسئولان اجرایی از محل این غاز بازدید کرده و گزارش کارشناسی خود در خصوص موقعیت این غار را تهیه و به زودی ارائه خواهند کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته وی، براساس مصوبات کارگروه غارشناسی استان همدان و با توجه به اختلاف نظر در خصوص موقعیت جغرافیایی غار «دودزا» بین استان های همدان و زنجان، دبیرخانه کارگروه ملی و استانی غارشناسی تا تعیین تکلیف نهایی از تصمیم گیری و اظهار نظر در خصوص این غار خودداری می کند.

دبیر کارگروه غارشناسی استان همدان افزود: اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان همدان از محل اعتبارات طرح های پژوهشی نسبت به تأمین اعتبار لازم برای تدوین طرح مدیریت غارهای «علیصدر» و «سراب» و حرایم آنها اقدام می کند.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان همدان نیز چندی پیش در این خصوص گفت که ثبت ملی غار «دودزا» به نام همدان در حال بررسی است.

علی مالمیر با بیان اینکه بعضی از این آثار در مرز استان‌ها و شهرستان‌ها واقع می‌شوند و طبیعتاً ممکن است یک پرونده ثبتی را استانی پیگیری کند در حالی که اختلاف نظر بر سر تقسیمات کشوری و محل استقرار اثر ثبت شده وجود دارد، افزود: قانونگذار دراین خصوص پیش‌بینی کرده که در حوزه تقسیمات کشوری با استعلام از وزارت کشور مشخص می‌شود که یک اثر در حوزه جغرافیایی کدام استان و کدام شهر است و طبیعتاً بر اساس آن نظر تصمیم گرفته می‌شود.

به گفته وی، در صورتی که در بررسی‌ها مشخص شود که این اثر در این استان نیست و در استان همجوار است، پرونده اصلاح و به نام استانی که اثر در آن واقع است ابلاغ می‌شود.

استان همدان دارای ۴۲ دهنه غار است که از این تعداد بیش از ۱۰ دهنه در مناطق حفاظت شده شرا، ملوسان، لشگردر و خانگرمز واقع شده و مسئولیت حفاظت و نگهداری از غارهای موجود در مناطق چهارگانه و میراث طبیعی جهانی برعهده سازمان حفاظت محیط زیست و در خارج از این مناطق بر عهده سازمان میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی است.

برچسب‌ها استان همدان تقسیمات کشوری اداره کل حفاظت محیط زیست همدان میراث فرهنگی کارگروه غارشناسی زنجان کبودرآهنگ

منبع: ایرنا

کلیدواژه: استان همدان تقسیمات کشوری اداره کل حفاظت محیط زیست همدان استان همدان تقسیمات کشوری اداره کل حفاظت محیط زیست همدان میراث فرهنگی کارگروه غارشناسی زنجان کبودرآهنگ کارگروه غارشناسی موقعیت جغرافیایی تقسیمات کشوری میراث فرهنگی استان همدان استان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۶۳۲۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی مشکلات و معضلات رودخانه کن

به گزارش خبرگزاری مهر، علیرضا طاهری با اشاره به برگزاری جلسه بررسی مشکلات و معظلات رودخانه کن با حضور معاون این اداره کل، نمایندگان کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای اسلامی شهر، اداره کل محیط زیست استان تهران، شرکت آب منطقه ای تهران، شهرداری های مناطق ٥، ٩، ١٨، ٢١، ٢٢ گفت: رودخانه کن بزرگترین رودخانه ورودی شهر تهران است و از منظر محیط زیستی و گردشگردی از اهمیت ویژه ای برخوردار است که با گسترش محیط شهری، افزایش نفوس و کاهش نزولات جوی و بهره برداری های غیر اصولی صورت گرفته معضلات فراوارنی را به‌وجود آورد است.

وی به بخشی از معضلات این رودخانه اشاره و تصریح کرد: تخلیه نخاله و پسماند، ورود فاضلاب های بهداشتی و صنعتی، نبود ایمنی مناسب در حریم و بستر رودخانه و … از جمله موضوعات مطرح و بررسی شده در این جلسه بود.

رئیس اداره پایش اداره کل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران مطرح کرد: پس از تبادل نظر و تشریح مشکلات و اقدامات صورت گرفته در بخش های مختلف، مقرر شد ماتریس وظایفی برای همه دستگاه های متولی تنظیم شود و همچنین همکاری هایی فی مابین در خصوص رفع معضلات مربوط به رودخانه کن تقویت شود.

کد خبر 6093949

دیگر خبرها

  • پلمب دو واحد شن و ماسه در یزد
  • بررسی و تصویب ۱۴ طرح در کارگروه امور زیربنایی آذربایجان‌غربی
  • علت آلودگی هوا و محیط‌زیست قم چیست؟
  • آغاز اجرای طرح پاکسازی طبیعت در استان مرکزی
  • رویکرد اصلی ما تفکیک زباله از مبدا است
  • احترام به HSE رویکرد احترام به کارکنان و شهروندان است/هدف برنامه ۱۴۱۰ مباحث زیست‌محیطی است
  • نمایش ۵۹ شیء تاریخی به زودی در موزه‌های استان همدان
  • بررسی مشکلات و معضلات رودخانه کن
  • تعیین تکلیف ۲۹ بنگاه اقتصادی در نشست کارگروه تسهیل فارس
  • زیستگاه های مرجانی خلیج فارس در معرض خطر