Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، فردین مهرابیان ظهر یکشنبه در گفتگو با خبرنگاران با اشاره به ادامه روند افزایشی آمارهای کرونایی در گیلان، اظهار کرد: مجموع بیماران کرونایی بستری در مراکز درمانی استان به مرز ۷۰۰ نفر رسیده است.

وی با بیان اینکه این آمار در حالی است که در یک ماه گذشته تمام شهرهای استان گیلان آبی و تعداد بستری‌ها بسیار پایین آمده بود، گفت: سرعت و قدرت انتشار امیکرون از مهم‌ترین دلایل افزایش آمارهای بستری، مبتلایان و مراجعات سرپایی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مهرابیان با اشاره به اینکه در شبانه روز گذشته ۱۹۱ بیمار جدید در مراکز درمانی استان گیلان پذیرش و بستری شده‌اند، افزود: مجموع بیماران کرونایی به ۶۲۲ نفر رسیده است.

وی با بیان اینکه حال ۹۱ بیمار کرونایی نیز وخیم گزارش شده است، اضافه کرد: در حال حاضر نیز ۱۰۳ بیمار بد حال در بخش مراقبت‌های ویژه بستری هستند که در شبانه روز گذشته ۲۱ بیمار جدید به این بخش منتقل شده‌اند.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی گیلان تأکید کرد: عدم توجه به رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی، استفاده نکردن از ماسک در اماکن عمومی و تجمعات، حضور در دورهمی و مراسم از مهم‌ترین عوامل افزایش میزان ابتلاها است.

وی با بیان اینکه رعایت دستور العمل های بهداشتی در کنار توجه به واکسیناسیون به ویژه تزریق دُز سوم باید از مهم‌ترین راهکارهای جلوگیری از ابتلاء و انتقال ویروس کرونا است، گفت: شهروندان با مشاهده کوچک‌ترین علائم سرمایه خوردگی به پزشک مراجعه کرده و خود مراقبتی ها را افزایش دهند.

مهرابیان به آغاز واکسیناسیون کودکان ۵ تا ۱۲ سال نیز اشاره کرد و ادامه داد: از ۲۰ بهمن ماه کودکان بالای ۵ سال مجاز دریافت واکسن را دارند و در مراکز واکسیناسیون استان دو واکسن سینوفارم و پاستوکووک به این کودکان تزریق می‌شود.

کد خبر 5424004

منبع: مهر

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشكی گیلان فردین مهرابیان ویروس کرونا راهپیمایی 22 بهمن دهه فجر ویروس کرونا بوشهر انقلاب اسلامی ایران کرمانشاه 22 بهمن عکس استانها آمار کرونا خطبه های نماز جمعه شیوع کرونا چهل و سومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی گرگان جشنواره فیلم فجر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۶۳۶۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ادامه روند کاهشی نرخ سود بین بانکی+جدول

نرخ سود بین بانکی در هفته‌منتهی به ۱۲ اردیبهشت ماه با کاهش بسیار جزئی به ۲۳.۵ درصد رسید. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، نرخ بهره بین بانکی مانند هفته قبل با کاهش بسیار جزئی همراه بود؛ این نرخ در هفته منتهی به 12 اردیبهشت ماه با کاهش یک صدم درصدی نسبت به هفته قبل از آن به 23.5 درصد رسیده است.

نرخ سود بین بانکی در هفته منتهی به 5 اردیبهشت ماه نرخ سود بین بانکی با کاهش یک صدم درصدی نسبت به هفته قبل از آن به 23.51 درصد رسیده بود. این نرخ از ابتدای سال جاری با روند کاهشی همراه بود به جز هفته منتهی به 29 فروردین ماه.  نرخ بهره بین بانکی در هفته پایانی فروردین با افزایش همراه شدو با 4 صدم درصد افزایش نسبت به هفته قبل از آن به 23.52 درصد رسید.

نرخ بهره بین بانکی در هفته منتهی به 22 فروردین ماه با کاهش نیم درصدی نسبت به هفته قبل از آن به 23.48 درصد رسید. نرخ بهره بین بانکی که در هفته نخست فروردین ماه سال جاری 23.62 درصد شده بود در دومین هفته از نخستین ماه سال جدید با کاهش 4 صدم درصدی همراه شد و به 23.58 درصد رسید.

این نرخ در هفته پایانی اسفندماه سال 1402 به 23.66 درصد رسیده بود که بالاترین نرخ بهره بین بانکی از آبان‌ماه به بعد محسوب می‌شود. بیشترین رکورد این نرخ در هفته نخست مهر 1402 ثبت شده است. نرخ بهره بین بانکی در پایان هفته منتهی به 5 مهرماه سال 1402 با رکوردشکنی 10 سال به 23.80 درصد افزایش یافته بود؛ البته بعد از آن روند کاهشی نرخ سود بین بانکی آغاز شد و در هفته نخست آبان‌ماه به 23.71 درصد کاهش یافت و بعد ان آن وارد کانال‌های پایین‌تر شد.

نرخ سود بین بانکی چیست؟

ممکن است بانک‌ها در دوره‌های مالی کوتاه‌مدت روزانه یا هفتگی با کسری یا مازاد نقدینگی روبه‌رو شوند. اگر بانکی دچار کسری نقدینگی شود، باید از طریق وام گرفتن آن را جبران کند تا به حالت تعادل برسد. برای اینکه بانک‌ها برای حل این مشکل به بانک مرکزی نیاز نداشته باشند، بازاری را به نام بازار بین بانکی تشکیل داده‌اند که در آن به یکدیگر وام دهند. اکثر وام‌های بین بانکی سررسید کوتاه‌مدت یک‌هفته‌ای یا کمتر دارند. وام‌دهی بانک‌ها به یکدیگر بر مبنای یک نرخ سودی است که به آن نرخ سود بین بانکی گفته می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • چرا روند کاهش وزن به نقطه «ثابت» می‌رسد؟
  • روند کاهشی نرخ ارز ادامه دارد؟
  • ادامه روند کاهشی نرخ سود بین بانکی+جدول
  • حس خوب حمایت
  • مثل کوه پشت پارسا و فروزان هستم!
  • ادامه موج گسترده مهاجرت پرستاران به کشور‌های خلیج فارس / در عمان حقوق یک پرستار ۶ برابر ایران است
  • نرخ فرزندآوری در مادران جوان صعودی شد
  • افزایش فرزندآوری در مادران ۲۰ تا ۲۴ سال | روند صعودی زایمان فرزند چهارم و پنجم
  • وضعیت فرزندآوری در کشور/ روند صعودی زایمان فرزند چهارم
  • رشد فرزندآوری در مادران جوان/ روند صعودی زایمان فرزند چهارم