Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-27@16:20:34 GMT

سامانه امتا در خدمت کسب و کارهای دارای اینماد

تاریخ انتشار: ۲۴ بهمن ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۳۶۴۲۹۹

سامانه امتا در خدمت کسب و کارهای دارای اینماد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل مرکز توسعه تجارت الکترونیکی (مرکز تتا)، در آخرین جلسه کارگروه مشورتی راهبردی تجارت الکترونیکی که در تاریخ ۲۰ بهمن ۱۴۰۰ با حضور نمایندگان تشکل‌های بخش‌های خصوصی از جمله انجمن صنفی کسب و کارهای اینترنتی و کسب و کارهای برتر از جمله اسنپ، دیوار، شیپور، و دکتردکتر در مرکز تتا برگزار شد، نسخه جدید سامانه امتا و امکانات آن برای کسب و کارها به ویژه سکوهای اینترنتی ارائه و در مورد دیگر نیازمندی‌های کسب و کارها و برنامه آینده سامانه، بحث و تبادل نظر شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این جلسه، ضمن ارائه نسخه جدید سامانه احراز مشتریان تجارت الکترونیکی (امتا) که با سه مأموریت احراز هویت، احراز صلاحیت و احراز اصالت ایجاد و در حال حاضر به سرویس‌های ثبت احوال، شاهکار، ثبت شرکت‌ها، روزنامه رسمی، نظام وظیفه و … متصل و با شماره پنج رقمی مرکز تماس ۴۱۶۰۶ و سرشماره پیامکی ۳۰۰۰۴۱۶۰۶ پشتیبانی می‌شود، امکانات جدید سامانه از جمله بخش اطلاعات تماس (تلفن همراه، پست الکترونیکی و نشانی)، اطلاعات مجوزها و اطلاعات دارایی‌ها معرفی شد.

در بخش اطلاعات تماس، امکان ارائه نشانی پست الکترونیکی احراز شده (از طریق ارسال کد تأیید) و نشانی استعلام شده از شرکت ملی پست به کسب و کارهای اینترنتی فراهم شده است. در بخش اطلاعات مجوزها نیز پروانه کسب اصناف و همچنین پروانه طبابت سازمان نظام پزشکی و در بخش اطلاعات دارایی‌ها نیز بیمه شخص ثالث خودرو به سامانه امتا اضافه شده که امکان ارائه آنها به کسب و کارهای مرتبط دارای اینماد هم اکنون وجود دارد.

به این ترتیب بسیار از مشکلات سکوهای اینترنتی مثل پلتفرم‌های کالایی یا پلتفرم‌های سلامت از جهت اتصال به سرویس‌های حاکمیتی و دغدغه‌های آنها در زمینه انجام استعلامات کاربران و تأمین کنندگان برطرف و بخشی از هزینه‌های آنها مثل کنترل کارشناسی و چشمی مدارک و مجوزهای کاربران حذف خواهد شد.

کسب و کارهای دارای اینماد می‌توانند از طریق سامانه امتا، درخواست دسترسی به سرویس‌های مختلف را به صورت سیستمی ثبت و دریافت کنند. همچنین با توجه به ساز و کار سامانه امتا از جهت رعایت محرمانگی و حفظ حریم خصوصی، ارائه این اطلاعات به کسب و کارهای اینترنتی مشابه اطلاعات قبلی سامانه امتا، صرفاً با تأیید کاربر انجام خواهد شد.

در جلسه کارگروه مشورتی راهبری تجاری الکترونیکی، پیشنهادهای زیر نیز برای ادامه توسعه سامانه امتا مطرح و مقرر شد مرکز تتا نسبت به تهیه و پیاده سازی آنها اقدام و انجمن صنفی کسب و کارهای اینترنتی و دیگر تشکل‌ها نیز از طریق فراخوان، نیازمندی‌های جدید کسب و کارها و سکوهای اینترنتی در زمینه‌های مرتبط را استخراج و به مرکز تتا ارائه کنند.

- استعلام پلاک خودرو

- استعلام سوابق بیمه

- احراز ملک

- تصویر شخصی

- استعلام مدرک تحصیلی

- استعلام صلاحیت معلم

- استعلام مجوز مشاغل خانگی

همچنین در این جلسه درباره راهکار ورود از طریق سامانه امتا بدون نیاز به خروج از صفحه کسب و کار که مهمترین چالش کسب و کارها برای استفاده از سامانه امتا بود نیز بحث و تبادل نظر و مقرر شد پیشنهادهای تکمیلی در جلسات آینده کارگروه مطرح و جمع بندی شود.

لازم به ذکر است، کارگروه مشورتی راهبردی تجارت الکترونیکی بیش از یک سال است که با ابتکار مرکز تتا و به عنوان مکمل کارگروه نظارت بر کسب و کارهای اینترنتی متشکل از دستگاه‌های حاکمیتی تصمیم گیر در زمینه تجارت الکترونیکی، با حضور نمایندگان تمامی تشکل‌های تخصصی تجارت الکترونیکی و کسب و کارهای اینترنتی برتر به منظور تبادل نظر و دریافت نقطه نظرات بخش خصوصی تشکیل شده و به صورت دوره‌ای جلساتی را برگزار می‌کنند.

کد خبر 5424122 محمدحسین سیف اللهی مقدم

منبع: مهر

کلیدواژه: وزارت صنعت معدن و تجارت اتاق بازرگانی کسب و کار قیمت نفت وزارت جهاد کشاورزی بانک مرکزی ایران بورس سید احسان خاندوزی قیمت گوشت قیمت دلار حسین قربانزاده پتروشیمی سید رضا فاطمی امین جواد اوجی توسعه تجارت با همسایگان روسیه سازمان هواپیمایی کشوری کسب و کارهای اینترنتی تجارت الکترونیکی سامانه امتا بخش اطلاعات کسب و کارها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۶۴۲۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بومی سازی تجهیزات الکترونیکی در صنعت دریا

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مدیر عامل این شرکت دانش‌بنیان با اشاره به ساخت نرم افزار شبیه ساز هدایت نرم افزاری شناور توسط فناوران این شرکت گفت: این سامانه به منظور آموزش و تمرین در هدایت شناور‌ها طراحی و ساخته شده است. از آنجا که آموزش هدایت این شناور‌ها در محیط واقعی بسیار پرهزینه است این سامانه به کاربران کمک می‌کند تا در محیط شبیه سازی شده بسیار واقعی شناور را هدایت کند.

فرهاد فتوره چی افزود: در این نرم‌افزار عوامل فیزیکی مؤثر تا حد بالایی مد نظر بوده است و کاربران به حس درستی از آنچه در عمل با آن مواجهند، دست می‌یابند، این موضوع را چندین قایقران حرفه‌ای تأیید کرده اند.
فرهاد فتوره چی افزود: این سامانه همچنین دارای سه گزینه دید از ساحل، دید از روی شناور و دید از بالاست که هر سه همزمان قابل نمایش است. تدوین نرم افزار این سامانه از روی معادلات حرکت شناور که قبلاً در این شرکت طی سال‌ها مطالعه و آزمون به دست آمده، انجام شده است.

وی فهم الکترونیک از دوربین ضدانفجار را به عنوان یکی دیگر از محصولات شرکت نام برد و گفت: این شرکت دوربین‌های ضدانفجاری متنوعی برای موارد صنعتی ودفاعی ساخته که مشخصات فنی محصولات مطابق با نیاز مشتری طراحی و یا تغییر پیدا کرده است.

این فعال فناور اضافه کرد: بدنه این محصول از جنس استیل و آلومینیوم دریایی و کاملاً ضدآب است به طوری که باعث شده است که مقاومت بسیار بالایی در برابر ضربه و شکستگی داشته و قابل نصب بر روی ادوات دفاعی نیز باشد.

این مدیر دانش بنیان با اشاره به ساخت پایه‌های پایدار و شبیه ساز نوسانات دریایی در این شرکت گفت: شبیه سازی نوسانات حرکتی مانند خودرو و شناور و هواپیما با تاکید بر نوسانات دریا از اهداف ساخت این محصول است. راستی آزمایی حسگر‌های دینامیکی و استاتیکی و ادوات بازی‌های رایانه‌ای و تجهیزات بازی‌های مکانیکی از دیگر موارد استفاده این شبیه ساز به شمار می‌رود.

بیشترین فعالیت این شرکت دانش بنیان در دو زمینه محصولات دانش بنیان و دیگری ارائه راه حل‌های فناورانه و دانش بنیان برای حل مسائل صنایع بالاخص صنعت دریایی است.

این فعال فناور ادامه داد: این شرکت در زمینه الکترونیک دریایی، تولید کننده انواع نمایشگر دید در روز، دوربین ضدانفجار، موتور ژنراتور، پایه‌های شبیه ساز امواج دریا، رایانه استاندارد دریایی، آنتن بیسیم و پردازش تصویر فعالیت می‌کند.

دیگر خبرها

  • آیین نامه توزیع دارو بر بستر سکو‌های اینترنتی ابلاغ شد
  • ورود شورای رقابت به نرخ گذاری تاکسی‌های اینترنتی به صلاح نیست
  • مهمترین اخبار هشتم اردیبهشت/تعیین تکلیف عرضه اینترنتی دارو
  • اتصال ۱۷ بانک به سامانه برات الکترونیکی
  • بومی سازی تجهیزات الکترونیکی در صنعت دریا
  • ظرفیت‌های ملی برای ارائه خدمت به عشایر تنگستان استفاده شود
  • انتشار آگهی در سکوهای اینترنتی به شرط ثبت‌نام در سامانه املاک و اسکان
  • آغاز مزایده عمومی اکتشافی و معدنی سازمان صمت آذربایجان‌غربی
  • (ویدیو) علت تأخیر در پرداخت الکترونیکی بیمه‌های تکمیلی
  • همایش جمعیت خدمت رسانی فاطمی‌ها برگزار شد