Web Analytics Made Easy - Statcounter

باشگاه خبرنگاران جوان - کارمندان شرکت ان اس او (NSO) که جاسوس افزار پگاسوس را توسعه داده است به هاآرتص می‌گویند که مقامات  سازمان اطلاعاتی و جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) در دوره ریاست یوسی کوهن بار‌ها از مقر این شرکت در «هرتزلیا» بازدید می‌کردند و گاهی وقت‌ها در این بازدید‌ها مقامات خارجی نیز در کنار آن‌ها به عنوان بخشی از تلاش برای فروش این نرم افزار به آن‌ها حضور داشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

چندین کارمند شرکت «ان اس او» که به علت قرارداد‌های محرمانه خود با این شرکت خواستند نامشان فاش نشود، گفتند: مقامات موساد در چندین نوبت از «ان اس او» خواسته اند تا تلفن‌های خاصی را برای آن‌ها هک کنند. کارمندان علت درخواست این هک‌ها را نمی‌دانستند.

این کارمندان اذعان کردند: در زمان کوهن، موساد و «ان اس او» روابط نزدیک داشتند و موساد در‌ها را به روی این شرکت باز کرد و توانایی‌های آن را در آفریقا و خاورمیانه به بازار عرضه کرد.

به نوشته هاآرتص روشن نیست چرا موساد به پگاسوس برای هک کردن تلفن‌ها نیاز داشت، زیرا خود این سازمان ابزار‌های هک را در اختیار دارد. در واقع، ارتش رژیم صهیونیستی، سرویس امنیتی «شین بت» و موساد پیش از اینکه حتی «ان اس او» وجود خارجی داشته باشد ابزار‌های هک خود را توسعه داده بودند و این شرکت از این ابزار‌های موجود برای توسعه جاسوس افزار پگاسوس خود استفاده کرد و سپس آن را در سراسر جهان فروخت. یکی از احتمال‌ها این است که موساد به عللی در هک کردن یک گوشی خاص با ابزار‌های خود مشکل داشته است. دیگر اینکه به جمع آوری اطلاعات غیررسمی می‌پرداخت.

کارمندان شرکت ان اس او اعلام کردند: با توجه به روابط نزدیک موساد و «ان اس او»، مقامات موساد در نشست‌های اولیه «ان اس او» با مقامات سعودی و آنگولا برای بحث درباره فروش پگاسوس به این کشور‌ها حضور داشتند. موساد در ازای ژست‌های دیپلماتیک از سوی کشور‌هایی که اسرائیل درصدد روابط نزدیک‌تر با آن‌ها بود، این نرم‌افزار جاسوسی را به عنوان «مشوق» پیشنهاد می‌کرد.

این واقعیت که تل آویو این شرکت را تحت فشار قرار داده بود یکی از عللی است که «ان اس او» از تصمیم واشنگتن برای قرار دادن این شرکت در فهرست سیاه سازمان‌هایی که منافع ملی آمریکا را تضعیف می‌کنند، خشمگین شد، زیرا «ان اس او» پیش بینی می‌کرد که کابینه رژیم صهیونیستی این مشکل را برای این شرکت حل کند.

به گفته کارمندانی که با «هاآرتص» صحبت کردند، خود کوهن هرگز در دفاتر «ان اس او» دیده نشد، اما زیردستان او علاقه فراوانی به قابلیت‌های هک این شرکت نشان دادند.

ماه گذشته، روزنامه کالکالیست (Calcalist) که در حوزه مالی فعال است، گزارشی تحقیقی منتشر کرد که می‌گفت پلیس بدون مجوز از پگاسوس برای هک کردن تلفن صهیونیست‌ها استفاده کرده است که نه مجرم بودند و نه تحت تحقیق جنایی قرار داشتند.

کالکالیست هفته گذشته گزارش دیگری منتشر کرد که حاکی است پلیس از این نرم افزار‌های جاسوسی برای هک کردن تلفن شمار فراوانی از جمله مقامات منتخب، کارمندان ارشد، شاهدان یکی از پرونده‌ها علیه بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر سابق، «یائیر» پسر نتانیاهو و تاجران برجسته، روزنامه نگاران و کنشگران استفاده کرده است و پلیس این رژیم تحقیقاتی را در این خصوص آغاز کرد.

گفتنی است نرم افزار پگاسوس می‌تواند به طور یکپارچه به تلفن همراه نفوذ کند و به اپراتور‌های آن اجازه دهد به محتویات و تاریخچه موقعیت مکانی دستگاه دسترسی داشته باشند.

شرکت صهیونیستی «ان‌اس‌او» می‌گوید پگاسوس را فقط به منظور مبارزه با جرم، جنایت و تروریسم به دولت‌ها می‌فروشد. البته گزارش‌های منتشرشده از نقش این بدافزار در سرقت اطلاعات مهم خبر می‌دهند.

چندی پیش نیز ۱۷ سازمان رسانه‌ای از تحقیقات جهانی درباره استفاده از نرم‌افزار پگاسوس متعلق به رژیم صهیونیستی خبر دادند و اعلام کردند این برنامه از سوی برخی کشور‌ها برای جاسوسی از خبرنگاران، مقامات سیاسی و برخی شرکت‌های بزرگ استفاده شده است.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: موساد رژیم صهیونیستی پگاسوس جاسوسی سایبری رژیم صهیونیستی افزار پگاسوس نرم افزار ان اس او برای هک هک کردن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۶۴۸۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مقام سابق موساد: ایران شبکه‌ای باورنکردنی برای دور زدن تحریم‌ها ایجاد کرده است

مسئول سابق واحد جنگ اقتصادی در سازمان جاسوسی موساد گفته که ایران شبکه‌ای جهانی برای دور زدن تحریم‌ها ایجاد کرده است.

به گزارش فارس به نقل از «یودی لووی»، رئیس سابق بخش جنگ اقتصادی در سازمان جاسوسی موساد در مصاحبه‌ای با یک رسانه اسرائیلی گفته چنانچه شرکای اسرائیل قصدی جدی برای تضعیف تهران دارند باید زیرساخت‌های نقل و انتقالات پولی این کشور را هدف قرار دهند.

روزنامه تایمز اسرائیل نوشته «لوی» سال ۲۰۱۶ بعد از ۳۵ سال کار برای دستگاه‌های اطلاعاتی اسرائیل از سمتش به عنوان واحد جنگ اقتصادی موساد کناره‌گیری کرد.

مسئولیت لوی در دوران حضور در موساد تحقیق درباره گردش مالی دولت‌ها و گروه‌های متخاصم با اسرائیل شامل حماس، حزب‌الله و ایران بوده است.

او در این مصاحبه با تایمز اسرائیل از شرکا و متحدان اسرائیل خواسته «نوع متفاوتی از جنگ اقتصادی» را علیه جمهوری اسلامی ایران به کار بگیرند: جنگی که روی مردم ایران اثرگذار نباشد و در عین حال، مانع از انتقال پول از سوی ایران به گروه‌های متحدش در غرب آسیا شود.

لوی گفت: «طی سال‌های متمادی با هماهنگی قاسم سلیمانی، ایرانی‌ها زیرساختی باورنکردنی برای دور زدن تحریم‌ها و انتقال پول به سراسر دنیا ایجاد کردند.»

این کارشناس سابق موساد تصریح کرد تحریم‌ها علیه ایران تا اندازه زیادی بی‌اثر بوده‌اند، زیرا آن‌ها تنها اعلام شده و هرگز اجرا نشده‌اند.

او گفت: «بسیاری از کشور‌ها در دنیا احساسشان این بود که تحریم‌های آمریکا انگیزه‌های سیاسی دارند.»

لوی اضافه کرد: «در صدر آن‌ها کشور‌های اروپایی قرار داشتند که احساسشان این بود که آن‌ها بابت تجارت با ایران تحت فشار‌های شدید قرار می‌گیرند و حتی مجازات می‌شوند در حالی که آمریکا هیچ تحریمی علیه برخی کشور‌های دیگر مانند قطر که در آنجا منافع دارد اعمال نمی‌کند.»

تایمز اسرائیل نوشته گزارش‌ها حاکی است ایران به طرز فزاینده‌ای در دور زدن تحریم‌های نفتی مهارت کسب کرده است.

در یک جلسه استماع در کنگره آمریکا در ماه دسامبر، «کلیر جانگمن»، یکی از مقام‌های گروه موسوم به «اتحاد علیه ایران هسته‌ای» (یوآنی) گفت که درآمد‌های نفتی ایران از سال ۲۰۲۰ چهار برابر شده است.

گروه «یو‌آنی» که ارتباطاتی با دولت آمریکا و رژیم اسرائیل دارد گروهی متشکل از مقام‌های سابق امنیتی، دیپلمات‌ها و محققان آمریکایی است که هدف خود را فشار بر برنامه هسته‌ای ایران اعلام کرده‌اند.

یانگمن در آن جلسه مدعی شد که برآورد‌ها حاکی است حدود ۳۰۰ کشتی تحت مالکیت و تحت پرچم کشور‌های مختلف در حال حاضر نفت ایران را حمل و آن‌ها را به مقصد می‌رسانند.

دیگر خبرها

  • چگونه دمای گوشی را پایین بیاوریم؟
  • یک هواپیمای اسرائیلی در ریاض فرود آمد
  • از چه سنی به بعد جزو افراد پیر محسوب می‌شویم؟
  • چرا باید در کسب و کار خود از نرم افزار مالی استفاده کنیم؟
  • افرادی که سهام عدالت دریافت نکرده اند این مطلب را بخوانند
  • مقام سابق موساد: ایران با دور زدن تحریم‌ها ۸۰ میلیارد دلار ذخیره کرد
  • ادعاهای مقام سابق موساد درباره جزئیات شبکه مالی مخفی ایران | ماجرای عجیب یک شرکت انگلیسی | ایران با دور زدن تحریم‌ها ۸۰ میلیارد دلار ذخیره کرد!
  • نظر مقام سابق موساد از شبکه‌ باورنکردنی دور زدن تحریم‌ها در ایران
  • مقام سابق موساد: ایران شبکه‌ای باورنکردنی برای دور زدن تحریم‌ها ایجاد کرده است
  • خطرات استفاده از تلفن هوشمند با دمای بالا