Web Analytics Made Easy - Statcounter

سید محمد موسوی میرزائی، امروز یکشنبه 24 بهمن در ستاد استانی مقابله با کرونا اظهار کرد: اگر در برخی از شهرستان‌ها وضعیت کرونا زرد است به این دلیل است که بیمارستان و یا مرکز درمانی در این شهرستان‌ها نداریم و مردم این مناطق به سمت مرکز استان سرازیر می‌شوند و همین امر باعث قرمز شدن شهرستان بیرجند می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، وی افزود: در حال حاضر در استان به سمت کاهش ابتلا به کرونا هستیم؛ فوتی‌ها در هفته قبل افزایش داشته؛ بستری‌ها هم افزایش داشته چراکه در خراسان جنوبی تخت به اندازه کافی داریم؛ در حال حاضر آمار مبتلا به کرونا نسبت به روزهای قبل پایین آمده و به سمت کاهش رفته و نسبت به آمار کشور مراعات بهداشتی در خراسان جنوبی وضعیت بهتری دارد.

موسوی اظهار کرد: ۹۴ درصد جمعیت بالای 50 سال استان دز اول را تزریق کرده‌اند و تزریق دز سوم در این گروه سنی نیز وضعیت خوبی دارد، اما متاسفانه در گروه جمعیت فعال استان در تزریق دز سوم وضعیت خوبی نداریم.

 وی با بیان اینکه ادارات باید همکاران را الزام به تزریق دز سوم کنند، افزود: پوشش واکسیناسیون بالای ۱۲ سال در نوبت اول قابل قبول است که از جمله شهرستان‌های فردوس، بیرجند و طبس از سطح عالی برخوردار است.

موسوی با بیان اینکه مشکل فعلی ما این است که در سویه امیکرون درگیری اطفال زیر پنج سال و حتی زیر دو سال زیاد است، تصریح کرد: میزان واکسن بالای ۱۸ سال در نوبت اول ۸۷ درصد، نوبت دوم 80.5 درصد و نوبت سوم 31 درصد است.

وی بیان کرد: ناباروری و عقیم شدن؛ باورهای غلط برخی از والدین است که باعث می‌شود از تزریق واکسن برای کودکان خود خودداری کنند؛ در حالی که این‌ها تنها باورهایی براساس شایعات است.

موسوی با بیان اینکه موارد بستری مبتلایان به کرونا در بیمارستان‌های استان نسبت به هفته اول بهمن امسال بیش از سه برابر شده است، تصریح کرد: افزایش بستری نتیجه افزایش موارد ابتلا به کرونا و سرپایی در هفته‌های اخیر بوده و متوسط روزانه موارد مثبت ابتلا به کرونا در هفته اول بهمن ۲۵۷ نفر بود که هفته گذشته به ۹۰۱ نفر رسید و رشد ۲ و نیم برابری دارد.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۶۵۲۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ورود واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور

بنابر اعلام وزارت بهداشت واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کودکان کشور وارد شد.

به گزارش ایسنا، واکسن خوراکی روتاویروس جهت پیشگیری از اسهال‌های ناشی از این روتاویروس برای شیرخواران تجویز می‌شود.

بنابر اعلام وزارت بهداشت شروع این برنامه از دانشگاه‌های علوم پزشکی هرمزگان و بوشهر و در شیرخواران ٢ ماهه است.

دکتر عرشی - رییس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت پیش از این اعلام کرده بود که واکسن روتاویروس در سنین ۲ و ۴ و ۶ ماهگی تزریق می‌شود و واکسیناسیون روتاویروس حداقل از سالانه ۱۰ هزار بیماری اسهال شدید و نیاز به بستری جلوگیری خواهد کرد.

همچنین اواخر سال گذشته واکسن پنوموکوک به برنامه واکسیناسیون کشوری وارد شد و اجرای آن از بندر خمیر هرمزگان شروع شد. بنابر اعلام رییس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت این واکسن نیز در سنین ۲ و ۴ و ۱۲ ماهگی تزریق می‌شود و می‌تواند سالانه از ۱۵۰۰ مرگ کودکان جلوگیری کند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • یک واکسن دیگر در لیست واکسیناسیون کودکان ایرانی
  • واکسن روتاویروس به جدول واکسیناسیون کشوری اضافه می‌شود
  • ورود واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • چرا کودکان فرانسوی به خوش رفتار و مؤدب بودن مشهورند؟
  • والدین صبور در برخورد با کودک 4 تا 6 ساله موفقتر هستند
  • سندروم استکهلم در مدارس ابتدایی/ کودک آزاری مدرن: تلقین حس ناکافی بودن!
  • شکایت بازیکن فرانسوی از فایزر و بیونتک به دلیل عوارض واکسن کرونا
  • واکسن کرونا باعث پایان فوتبال من شد!
  • آغاز واکسیناسیون حجاج در آذربایجان شرقی
  • تزریق و تلقیح بیش از ۱۶۱ هزار دز واکسن فلج اطفال در همدان