Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ایمیدرو، "سید ابومحمد هاشمی" با بیان این مطلب افزود: ایمیدرو در راستای هموارسازی مسیر توسعه صنعت گوهرسنگ کشور، برنامه‌های وسیعی را در بخش‌های مختلف از جمله مطالعات اکتشافی، راه‌اندازی آزمایشگاه و آموزشکده‌ها و نیز برگزاری دوره‌های آموزشی در حوزه گوهرسنگ را به اجرا می‌گذارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: مطالعات اکتشافی گوهرسنگ‌ها، بخشی از اقدامات توسعه‌ای ایمیدرو است که طبق برنامه زمان‌بندی در فازهای شناسایی-پی‌جویی، غربالگری در استان‌های کشور و اکتشافات سراسری یاقوت و زمرد پیگیری می‌شود.

مجری طرح توسعه صنعت گوهرسنگ کشور با اشاره به اهمیت برگزاری دوره‌های آموزشی تراش گوهرسنگ‌ها برای توسعه اشتغال این صنعت، تشریح کرد: اجرای این برنامه در ۳۱ مرکز (استان‌های مختلف) در قالب قرارداد بین ایمیدرو و سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور در دست اقدام است.

وی ادامه داد: همچنین، ایجاد و راه‌اندازی آزمایشگاه گوهرسنگ در مرکز تحقیقات فرآوری مواد معدنی ایران و تجهیز و ایجاد آموزشکده تراش گوهرسنگ در مرکز تحقیقات مواد معدنی یزد اجرایی می‌شود.

هاشمی ضمن بیان ضرورت آموزش و پژوهش به‌عنوان پیش‌زمینه توسعه صنعت گوهرسنگ کشور، گفت: طرح‌های مطالعاتی و پژوهشی مختلفی تحت نظارت طرح توسعه صنعت گوهرسنگ کشور در حال انجام است. در این راستا، از انتشارکتاب‌های متعدد در این حوزه حمایت می‌شود.

وی اضافه‌کرد: اصلاح قوانین در حوزه گوهرسنگ و تسهیل امور واردات و صادرات گوهرسنگ‌ها با هدف ایجاد ارزش افزوده -که ضامن توسعه، رشد و رونق این صنعت است- در دستور کار این طرح قرار دارد.

مجری طرح توسعه صنعت گوهرسنگ کشور خاطرنشان کرد: ایجاد اتاق گوهر و فلزات گرانبها در گمرکات تخصصی از طریق یک پنجره واحد مطابق مفاد مندرج در سند ملی طرح توسعه صنعت گوهرسنگ کشور نیز با هدف تسهیل تجارت گوهرسنگ‌ها و راهیابی آسان به بازارهای بین‌المللی مصنوعات گوهرسنگی، در حال پیگیری است.

کد خبر 5424797 محمدحسین سیف اللهی مقدم

منبع: مهر

کلیدواژه: ایمیدرو شرکت ایمیدرو ایمیدرو تولید وزارت جهاد کشاورزی بانک مرکزی ایران قیمت نفت بورس قیمت دلار قیمت گوشت پتروشیمی وزارت صنعت معدن و تجارت قیمت برنج سید رضا فاطمی امین بانک مرکزی جواد اوجی روسیه تسهیلات بانکی گوهرسنگ ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۷۰۰۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سازمان توسعه تجارت سیاستگذار صنعت نمایشگاهی یا حامی یک سایت نمایشگاهی

اخیرا سازمان توسعه تجارت بخشنامه‌ای صادر کرده است که عملا دست سایت‌های نمایشگاهی کشور را در برگزاری و تنظیم تقویم نمایشگاهی بسته است و آن‌ها را با محدودیت مواجه کرده است.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سازمان توسعه تجارت نقش حیاتی در سیاست‌گذاری تجارت خارجی کشور دارد. حمایت از توسعه صادرات، اشراف سیاست‌گذاری بر برگزاری نمایشگاه‌های بین‌المللی و داخلی، پیشتازی در عرصه خدمت‌رسانی به صادرکنندگان و تجار و تنوع بخشی صادرات در سطح کالا، بازار و بنگاه‌های صادراتی بخشی از مهم‌ترین برنامه‌های سازمان توسعه تجارت ایران است.

در همین راستا صنعت نمایشگاهی کشور می‌تواند قطب توسعه صادرات کشور باشد، زیرا جایگاهی است که شرکت‌های داخلی و خارجی می‌توانند در آن حضور یافته و به معرفی محصولات و دستاورد‌های خود بپردازند. گفتنی است که این امر مستلزم سیاست گذاری درست و بی طرفانه سازمان توسعه تجارت در راستای رونق بخشی و توسعه تمامی سایت‌های نمایشگاهی چه در تهران و چه در سطح استان‌ها است.

بر اساس برخی دستورالعمل‌ها و بخشنامه‌هایی که اخیرا توسط این سازمان صادر شده است شاهد آن هستیم که این سازمان به جای حفظ جایگاه خود که همانا سیاستگذاری در عرصه صنعت نمایشگاهی است، اقدام به تنظیم بخشنا مه‌ای نموده که نه تنها کمکی به توسعه و رونق بخشی سایت‌های نمایشگاهی کشور و تهران از جمله سایت نمایشگاه شهرآفتاب نمی‌کند، بلکه با ایجاد محدودیت در اعطای مجوز برای برگزاری نمایشگاه ها، عملا دست سایت‌های نمایشگاهی برای برگزاری نمایشگاه‌ها بسته شده است.

این در حالی است که شرکت سهامی نمایشگاه بین المللی جمهوری اسلامی ایران واقع در خیابان سئول که زیر مجموعه مستقیم سازمان توسعه تجارت است به دلیل دخیل بودن در تصمیم گیری‌ها و سیاستگذاری‌ها به صورت مستقیم از این محدودیت‌ها منتفع خواهد شد و تقویم سایت‌های نمایشگاهی استان‌ها و تهران پیش مرگ تقویم سایت نمایشگاهی تهران می‌شود.

اما مساله به همین جا نیز ختم نمی‌شود بلکه بر اساس بررسی صورت گرفته خبرنگار ما، شرکت سهامی نمایشگاه ج ا ایران خود به بخشنامه سازمان توسعه تجارت پایبند نبوده است و به دلیل نزدیکی به سازمان توسعه تجارت و بدون هیچ گونه ترسی از اعمال نهاد‌های قانونی بر خلاف بند ۱۸ بخشنامه سازمان توسعه تجارت که برگزاری نمایشگاه‌های تخصصی ملی خودرو را منوط به سیاستگذاری معاونت صنایع حمل و نقل وزارت صنعت، معدن و تجارت و ابلاغ این سازمان کرده است، اقدام به صدور مجوز برگزاری نمایشگاه تحول صنعت خودرو در تیرماه ۱۴۰۳ در این سایت کرده است این در حالی است که برگزاری نمایشگاه خودرو به مدت چندین سال در سایت نمایشگاه واقع در خیابان سئول ممنوع بوده است و این نمایشگاه در سایت نمایشگاه شهرآفتاب برگزار شده است.


این اقدامات به همین جا ختم نمی‌شود و پس از مدت‌ها بحث بر سر انتقال نمایشگاه‌های پر مخاطب به شهرآفتاب، بالاخره سال گذشته چندین نمایشگاه پرمخاطب از جمله نمایشگاه صنعت ساختمان به نمایشگاه شهرآفتاب انتقال یافت. اما برخلاف این تعهد مبنی بر انتقال نمایشگاه ساختمان که سال گذشته با استقبال مشارکت کنندگان در شهرآفتاب برگزار شد، امسال شاهد آن هستیم که زمزمه برگشتن نمایشگاه صنعت ساختمان به خیابان سئول دوباره مطرح شده است آن هم با حمایت اتاق تعاون!

حال سوال این است که نقش سازمان توسعه تجارت به عنوان یک سازمان بالا دستی در زمینه صنعت نمایشگاهی کشور چیست؟ آیا با صدور بخشنامه‌های این چنینی تلاش دارد تا دست سایت‌های نمایشگاهی را به نفع یک سایت نمایشگاهی خاص ببند یا با حمایت از تمامی سایت‌های نمایشگاهی امکان رشد و توسعه صنعت نمایشگاهی کشور را فراهم کند.

بهرحال آن چه مشخص است، تاوان این سیاستگذاری‌ها و تصمیم‌ها را مردم در ترافیک و آلودیگی‌های زیست محیطی به دلیل برگزاری نمایشگاه‌های پرمخاطب در سطح شهر خواهند داد و وقتی سازمان توسعه تجارت به عنوان متولی امر صنعت نمایشگاهی کشور به سایت‌های نمایشگاهی از جمله شهرآفتاب بی توجه است نمی‌توان انتظار داشت تا وزارت خانه‌ای مانند وزارت فرهنگ و ارشاد نسبت به این امر توجه نشان داده و نمایشگاه کتاب را در شهرآفتاب برگزار کند.

دیگر خبرها

  • سازمان توسعه تجارت سیاستگذار صنعت نمایشگاهی یا حامی یک سایت نمایشگاهی
  • قرارگاه توسعه صنعت پتروشیمی تشکیل می‌شود
  • اشتغال زایی مستقیم ۱۴۳ هزار نفری در صنعت پتروشیمی
  • بزرگترین هنرستان جوار صنعت کشور در استان مرکزی ایجاد شده است
  • پیشرفت گام به گام هند در صنعت فضایی
  • فن‌بازار تخصصی معدن افتتاح شد
  • برنامه ریزی برای ایجاد ۲۰ میلیون پورت فیبر نوری در کشور
  • مصارف مهم مالیات در کشور به چه صورت است؟
  • رویداد صدرا بسترساز توسعه فعالیت فناورانه و ایجاد اشتغال
  • رویداد صدرا بسترساز توسعه فعالیت فناورانه و ایجاد اشتغال است