Web Analytics Made Easy - Statcounter

بزرگترین سازنده تراشه چین یعنی شرکت بین المللی تولید نیمه رسانا (SMIC)، در بحبوحه کمبود جهانی تراشه و تقاضای شدید برای این محصول، از افزایش درآمد و سود خود در سال گذشته میلادی با وجود تحریم‌های آمریکا خبر داد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از راشاتودی، بزرگترین سازنده تراشه چین یعنی شرکت بین المللی تولید نیمه رسانا (SMIC)، در بحبوحه کمبود جهانی تراشه و تقاضای شدید برای این محصول، از افزایش درآمد و سود خود در سال گذشته میلادی با وجود تحریم‌های آمریکا خبر داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر اساس گزارش مالی سالانه SMIC که روز پنجشنبه منتشر شد، فروش این شرکت در سال تقویمی 2021 نسبت به سال قبل از آن 39 درصد افزایش یافت و به رکورد 5.4 میلیارد دلار رسید.

سود حاصل از عملیات فروش در همین سال به 1.4 میلیارد دلار رسید که نسبت به سال 2020 تقریباً چهار برابر شده است.

مشکل کمبود فلش مموری پس از بحران جهانی تراشه در پیش استکاهش تولید نیم میلیون خودروی دیگر تویوتا با ادامه بحران کمبود تراشه

این رقم سود در حالی به دست آمد که شرکت SMIC با تحریم های ایالات متحده به شدت دست و پنجه نرم می کرد، که به گفته مدیران این شرکت تأثیر زیادی بر توسعه فناوری آن داشته است.

این سازنده تراشه در بیانیه‌ای گفت: کمبود جهانی تراشه و تقاضای شدید برای تولید محلی و بومی فرصتی نادر را برای این شرکت به ارمغان آورد، در حالی که محدودیت‌های تحریم آمریکا موانع زیادی بر سر راه توسعه این شرکت ایجاد کرد.

بر اساس این گزارش، شرکت SMIC رقیب شرکت هایی مانند TSMC تایوان و سامسونگ کره جنوبی است، اما فناوری این شرکت چینی چندین نسل عقب مانده است.

دو اقتصاد بزرگ جهان یعنی ایالات متحده و چین، برای تسلط بر فناوری های کلیدی، از جمله تراشه های نیمه رسانا، به شدت در حال رقابت هستند.

پس از اینکه بحران جهانی کمبود قطعات تراشه به صنایع خودروسازی و الکترونیک آسیب شدیدی رساند، دولت‌ها در سراسر جهان تلاش می‌کنند تا تولید تراشه داخلی را تقویت کنند.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: اخبار چین آمریکا اخبار چین آمریکا جهانی تراشه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۷۰۰۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت جهانی نفت امروز ۱۴۰۳/۰۲/۱۲ |برنت ۸۷ دلار و ۸۶ سنت شد

قیمت هر بشکه نفت برنت دریای شمال امروز با ۵۴ سنت معادل ۰.۶۱ درصد کاهش به ۸۷ دلار و ۸۶ سنت رسید. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از رویترز، قیمت نفت در روز چهارشنبه برای سومین روز پیاپی کاهش یافته است. افزایش ذخایر نفت خام و تولید نفت آمریکا به عنوان بزرگترین مصرف کننده نفت دنیا به همراه بالا رفتن امید نسبت به قرارداد آتش بس در خاورمیانه از عوامل افزایش قیمت نفت بوده است.
قیمت هر بشکه نفت برنت دریای شمال امروز با 54 سنت معادل 0.61 درصد کاهش به 87 دلار و 86 سنت رسید. نفت وست تگزاس اینترمدیت آمریکا هم با 80 سنت معادل 0.98 درصد کاهش 81 دلار و 13 سنت معامله می‌شود.

رشد 15 درصدی بخش نفتی اقتصاد ایران در سال گذشتهابراز امیدواری وزیر نفت برای آغاز صادرات گاز به پاکستان

آمار موسسه نفت آمریکا نشان می‌دهد ذخایر نفت خام این کشور 4.906 میلیون بشکه در هفته گذشته افزایش داشته ،در حالی که ذخایر بنزین و میعانات گازی آن کاهش یافته است.
آمار رسمی اداره اطلاعات انرژی آمریکا نشان می‌دهد ذخایر بنزین این کشور 1.483 میلیون بشکه و ذخایر میعانات گازی 2.87 میلیون بشکه پایین آمده است.
تولید نفت آمریکا هم در ماه فوریه تا 13.15 میلیون بشکه در روز افزایش داشته در حالی که در ژانویه برابر با 12.58 میلیون بشکه در روز بوده است.
انتظار بسته شدن یک قرارداد آتش بس بین رژیم صهیونیستی و حماس به دنبال از سرگیری مذاکرات صلح توسط مصر قیمت نفت را پایین آورده است. پایان این جنگ می‌تواند نگرانی در مورد گسترش درگیری و مختل شدن عرضه نفت خاورمیانه را کاهش دهد.
به نظر می‌رسد تولید اوپک صد هزار بشکه در روز در آوریل کاهش یافته و به 26.49 میلیون بشکه در روز رسیده است که نشان دهنده صادرات کمتر ایران، عراق و نیجریه و تعهد به سایر اعضا به قرارداد تولید اوپک پلاس است.
انتهای پیام/57

دیگر خبرها

  • ساخت فرودگاه هایی که تبدیل به لانه پرندگان شد
  • قیمت جهانی نفت امروز ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • خطر تحریم در واردات اتوبوس های جدید
  • قیمت جهانی نفت امروز ۱۴۰۳/۰۲/۱۲ |برنت ۸۷ دلار و ۸۶ سنت شد
  • خطر تحریم در واردات اتوبوس‌های جدید/ تولیدکنندگان داخلی توان رفع نیاز شهر‌های کشور به اتوبوس را ندارند
  • آمریکا تحریم‌ها علیه ۱۰ بانک بزرگ روسیه را کاهش داد
  • هاآرتص: اسرائیل با تحریم آکادمیک بی‌سابقه‌ای روبه‌رو است
  • موبایل پرچمدار هواوی تحریم‌های تراشه آمریکا را دور زد
  • وزیر نفت: تولید بنزین از متانول به زودی آغاز می شود
  • عرضه جهانیِ تولید ایرانی علیه تحریم‌ها