Web Analytics Made Easy - Statcounter

باشگاه خبرنگاران جوان - به گفته مارک گورمن از بلومبرگ، اپل برای بهبود کیفیت FaceTime در هدست واقعیت ترکیبی اش از ویژگی‌های Memojis و SharePlay استفاده می‌کند.

به گزارش macrumors، گورمن قبلا هم از تمرکز اپل در هدست واقعیت ترکیبی اش روی بازی‌های رایانه‌ای خبر داده بود. احتمالا این هدست از rOS یا realityOS با کد داخلی Oak استفاده می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته گورمن افراد در نسخه واقعیت مجازی FaceTime در اتاق کنفرانس با ده‌ها نفر حضور دارند. البته در این اتاق به جای دیدن چهره آن‌ها، نسخه‌های سه بعدی شان حضور دارند. احتمالا هدست واقعیت ترکیبی اپل حالات چهره افراد را مطابق با رفتار و حالات آن‌ها در همان لحظه نشان می‌دهد. با استفاده از دو ویژگی SharePlay در realityOS می‌توان موسیقی، فیلم و بازی را با هم تجربه کرد.

شرکت اپل کار روی realityOS را از سال ۲۰۱۷ شروع کرد. این سیستم عامل امسال تایید شده و در دسترس کاربران قرار گرفت. اپل قابلیت Memojis را سال ۲۰۱۸ و همزمان با iOS ۱۲ و ویژگی SharePlay را پارسال به همراه iOS ۱۵.۱ عرضه کرد. سایر ویژگی‌های اپل در سال‌های اخیر مانند ARKit، مسیر‌های پیاده روی AR در نقشه‌های اپل و اسکنر LiDAR، برای استفاده در هدست واقعیت ترکیبی اش ارائه شده است. البته به گفته گورمن و به دلیل مشکلات توسعه احتمالاً معرفی این محصول تا WWDC ۲۰۲۳ به تعویق بیافتد.

بیشتر بخوانید

رقابت شانه به شانه محصولات اپل و سامسونگ در تست بنچمارک

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: شرکت اپل هدست های واقعیت مجازی سیستم عامل ios هدست واقعیت ترکیبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۷۱۲۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تجربه آموزش‌های ترکیبی در مسیر پیشرفت و هوشمندسازی را ادامه می‌دهیم

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، پیام نجفی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان در جمع مدیران گروه رشته‌های علوم تربیتی، تکنولوژی آموزشی و آموزش مجازی کشور بر لزوم عزم راسخ این دانشگاه در راستای ادامه آموزش‌های ترکیبی و بر حرکت در مسیر هوشمندسازی تأکید کرد.

وی اضافه کرد: دانشکده روانشناسی و علوم تربیتی جزء نخستین دانشکده و گروه‌هایی بود که در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان راه‌اندازی شد و به واسطه اینکه موسس این دانشگاه دکتر احمدعلی فروغی از این رشته برخاسته بودند، سرمایه‌گذاری ویژه‌ای بر روی این رشته و دانشکده انجام شد و پس از آن با رشته‌های دندانپزشکی و حقوق توسعه پیدا کرد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان افزود: رشته های روانشناسی و علوم تربیتی از نخستین رشته‌هایی است که تا مقطع دکتری در این واحد تدریس می‌شد و نخستین استاد تمام ما، فارغ‌التحصیل از همین دانشگاه بود.

نجفی متذکر شد: دانشگاه آزاد در استان اصفهان ۹۰ هزار نفر و در واحد اصفهان (خوراسگان) ۳۰ هزار دانشجو دارد و از این تعداد حدود ۳ هزار دانشجوی خارجی داریم و دنبال آن هستیم که از ملیت‌های دیگر به ویژه جنوب شرق آسیا هم جذب دانشجو داشته باشیم.

وی با بیان اینکه یکی از دانشکده‌های بزرگ ما دانشکده تعلیم و تربیت است، ادامه داد: ما در این دانشگاه علاوه بر کلینیک روانشناسی، از وجود مزرعه تحقیقاتی، دامداری، کارخانه لبنیات، درمانگاه دندان‌پزشکی، شرکت‌های دانش‌بنیان معتبر و فعال در حوزه‌های مختلف و سرا‌های نوآوری با حوزه‌های فعالیت متنوع از جمله هوش مصنوعی بهره می‌بریم.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان اشاره کرد: در زمینه آموزش مجازی موفق شدیم که در ابتدای کرونا با کسب اجازه از ریاست عالی دانشگاه آزاد اسلامی کار خود را آغاز کنیم و از همان ابتدا با تلاش همکاران در واحد سامانه آموزش مجازی اختصاصی برای خود راه‌اندازی کردیم.

نجفی بیان کرد: تجارب خوبی در زمینه آموزش‌های ترکیبی داریم و در مسیر پیشرفت هستیم و درصددیم کلاس‌ها به سمت هوشمندسازی و متاورس برود، البته طبیعی است که گاه مقاومت‌هایی نیز از سوی برخی افراد صورت می‌گیرد، اما دنبال حرکت به این سمت هستیم و در این راه موفقیت‌های چشمگیری نیز به‌دست آورده‌ایم.

وی یادآور شد: در برگزاری کلاس‌ها از طرح نشاط و اجرای کلاس در محیط کارگاهی و اماکن مرتبط بهره بردیم و نقطه آغاز این طرح از دروس معارف و اجرای آن در اماکن فرهنگی بود و می‌خواهیم این طرح را به سایر دروس و رشته‌ها حتی درس‌های فنی و مهندسی نیز تسری دهیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مدارس کشور به واقعیت افزوده مجهز می‌شوند؟
  • واشنگتن پست : طرح صلح خاورمیانه بایدن توهم است تا واقعیت/ طرح نتانیاهو برای غزه شامل جنگ بیشتر است/ اعراب طرف گفت و گویی در تل آویو ندارند
  • جنگ هیبریدی روسیه با اروپا
  • تظاهرات در دانشگاه‌های آمریکا به چه معناست؟
  • نگرانی ناتو از فعالیت های روسیه علیه کشورهای عضو
  • افزایش پوشش اینترنت نسل چهارم در سرولایت نیشابور 
  • آموزش افزایش صدای تلویزیون بدون استفاده از ساندبار یا سیستم صوتی
  • جنگیدن با دشمن در خاک خودش،‌ مهم ترین نشانه قدرت
  • کامل‌ترین تورهای ترکیبی ویژه بهار ۱۴۰۳
  • تجربه آموزش‌های ترکیبی در مسیر پیشرفت و هوشمندسازی را ادامه می‌دهیم