Web Analytics Made Easy - Statcounter

مرکز نیکوکاری دانش آموزی امام حسن مجتبی (ع) بیرجند در محل اتحادیه انجمن های اسلامی دانش آموزان خراسان جنوبی افتتاح شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از خاورستان، محمد علی واقعی امروز در آیین مرکز نیکوکاری تخصصی دانش‌آموزی  در بیرجند اظهار کرد: در حال حاضر ۱۲ مرکز نیکوکاری دانش آموزی امام حسن مجتبی در کشور فعالیت می کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه مرکز نیکوکاری تخصصی دانش آموزی امام حسن مجتبی(ع) سبغه فرهنگی دارد، تصریح کرد: یکی از تکالیف این مرکز تعامل با حوزه اتحادیه انجمن های دانش آموزی است و امیداوریم  این مرکز در استان با یک نگاه نو باعث خیر و و برکت در حوزه تحصیلی و تربیتی دانش  آموزان و بویژه نظام تربیتی خیر و احسان در بهارستان علم و ادب، گام بردارد.

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان جنوبی با اشاره به عضویت ۷ هزار و ۵۰۰ دانش آموز دختر و پسر در ۳۲۰ انجمن اسلامی دانش آموزی استان، عنوان کرد: اتحادیه انجمن دانش آموزان یک تشکل انقلابی و ولایی ریشه دار است که در کنار فعالیت های فرهنگی و تربیتی با هدف ترویج فرهنگ احسان و مواسات بین دانش آموزان با مساعد و همکاری کمیته امداد اقدام به تاسیس مراکز نیکوکاری دانش اموزی کرده است.

این مقام مسئول در آموزش و پرورش خراسان جنوبی، فرهنگ سازی مساوات و همدلی، تربیت نیروی خلاق و مبتکر،توانمند سازی دانش آموزان محروم از منظر اقتصادی، علمی، عقیدتی و فرهنگی و معرفی الگوی تربیتی به دانش آموزان برای ورود به گام دوم انقلاب از مهم ترین فعالیت ها این مرکز برای تربیت جوانانی در تراز انقلاب اسلامی است.

واقعی بیان کرد: در حال حاضر قریب ۲۰ هزار دانش آموز دختر و پسر استان تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی«ره» هستند که از این تعداد، ۹ هزار دانش آموز در دوره های اول و دوم متوسطه مشغول تحصیل می باشند.

به گفته وی، مراکز نیکوکاری تخصصی دانش آموزی امام حسن مجتبی«ع» در کنار مساعدت به دانش آموزان نیازمند؛ بستری برای استفاده از فرصتها،ظرفیت ها و منابع ارزشمند انسانی با رویکرد و نگاه تربیتی است؛ که می تواند آینده ای درخشان برای کودکان، نوجوانان و جوانان خطه قهستان زمین رقم بزند.

محمد عرب، مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان هم گفت: تا کنون ۱۴۵ مرکز نیکوکاری در استان راه اندازی شده که از این تعداد ۹۲ مرکز شهری و ۵۳ مرکز روستایی بوده است.

وی از جذب درآمد ۵۳۴ میلیارد ریال کمک های نقدی و غیرنقدی در ۱۰ماه گذشته توسط مراکز نیکوکاری در استان خبر داد و افزود: این میزان درآمد افزایش ۵۳ درصدی نسبت به مدت مشابه قبل را نشان می دهد.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: دانش آموزی امام حسن مجتبی مرکز نیکوکاری دانش آموزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۷۲۴۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۱۳ هزار نفر به جمعیت دانش آموزان هنرستانی اضافه شد

به گزارش خبرنگار مهر، محمد مهدی کاظمی، در حاشیه بازدید از نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی جمهوری اسلامی ایران در پاسخ به این سوال که وزارت آموزش و پرورش چه مشارکتی برای جهش تولید می‌تواند داشته باشد، افزود: بر اساس فرمایشات رهبری، که تحقق این شعار و مشارکت مردم از طریق مهارت افزایی است؛ ما هم در همین راستا ماموریت خود را توجه به مهارت آموزی و مهارت افزایی نوجوانان برای همه دانش آموزان و به صورت خاص تقویت هنرستان‌ها و مراکز فنی حرفه‌ای را مدنظر قرار دادیم. معتقدیم اگر می‌خواهیم زنجیره ارزش در استان‌های کشور محقق شود طبیعی است که نیروی انسانی توانمند در آن موضوع خاص باید شکل بگیرد.

وی ادامه داد: تلاش می‌کنیم ارتباطی مناسب بین آموزش دهنده و بهره‌بردار با رویکردهای مناسب سیاستگذاری را فراهم کنیم

کاظمی با اشاره به ایجاد هنرستان‌هایی در جوار صنعت و کارخانه‌های صنعتی، گفت: اگر بوم یک استان صنایع دستی است قطعاً تربیت نیرو در راستای صنایع دستی خواهد بود یا اگر استانی کشاورزی خوبی داشته باشد ما هنرستان‌های خوبی در رشته‌های متعدد کشاورزی داریم که می‌تواند تربیت نیروی انسانی متخصص را در آن حوزه تربیت کند.

معاون آموزش متوسطه افزود: در دو سال گذشته وزارت آموزش و پرورش توانسته بیش از ۲۱۳ هزار دانش آموز هنرستانی را به جمعیت دانش آموزان هنرستانی اضافه کند که این یک اقدام بزرگ است. در برنامه‌ای که وزارت آموزش و پرورش متناسب با نیازهای کشور در راستای تحقق برنامه هفتم طراحی کرده است سهم ۵۰ درصدی دانش آموزان هنرستانی با توجه به آمایش منطقه‌ای است.

کاظمی با اشاره به مشارکت استانداری‌ها، اتاق‌های صنایع و معادن و اتاق‌های بازرگانی برای توسعه مهارت آموزی گفت: در همین راستا جلسات متعددی داشتیم؛ هم معاون اول رییس‌جمهور در جلسه ای که با اعضای اتاق بازرگانی، کشاورزی و اتاق‌های اصناف داشت، چندین بار بر مسئله راه‌اندازی هنرستان‌های جوار صنعت تاکید کرد. در این زمینه اقدام بزرگی صورت گرفت که بر این اساس در هفته گذشته در هیات دولت آیین نامه با موضوع تقویت و توسعه مهارت آموزی دانش آموزان به تصویب رسید که رویکرد اصلی آن توجه به زنجیره ارزش است که راه اصلی ان تقویت هنرستان‌ها است.

معاون آموزش متوسطه افزود: بر اساس یک نقشه راهی که در وزارت آموزش و پرورش با مشارکت استان‌ها و استانداری ها تدوین شده است؛ اقدامات خودمان را تنظیم کردیم. در گام اول آموزش و توانمندسازی نیروی انسانی اتفاق افتاد که چطور سند آموزش‌های فنی و حرفه‌ای خود را مبتنی بر نیاز و آمایش منطقه‌ای و زنجیره ارزش تدوین و اجرایی کنند. بر این اساس، در گام اول بیش از ۹۰ درصد استان‌ها سند آمایش خود را تا پایان برنامه هفتم توسعه، تدوین کرده‌اند و نظارت و ارزیابی و بازخورد بر همین اساس به استان‌ها ابلاغ شده است. امسال پیش بینی شرکت ۴۰ درصدی دانش آموزان در رشته های فنی را داشتیم که محقق شد.

وی با اذعان به اینکه در برخی از استان‌ها تعداد دانش آموزان هنرستانی به ظرفیت پیش بینی شده نرسید؛ گفت: بخشی از این مسأله به دلیل نبود زیر ساخت کافی در آستان ها بوده که تلاش شد تا این زیرساخت‌ها در استان ها آماده شود.

کاظمی با تاکید بر اینکه رویکرد دولت توجه به مهارت آموزی است گفت: رئیس جمهور دیروز در آیین تجلیل از معلمان نمونه کشوری یکی از موضوعاتی را که به عنوان اولویت دولت مطرح کردند، همین توجه به هنرستان‌ها بود. خوشبختانه در نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی جمهوری اسلامی ایران امسال با همکاری وزارت کشور غرفه‌ای به وزارت آموزش و پرورش اختصاص داده شد تا در راستای همین مهارت آموزی به معرفی ظرفیت‌های هنرستان ها و اقداماتی که پیش از این انجام شده بود بپردازیم.

کاظمی خاطر نشان کرد: طبیعی است که بازدید از این غرفه از سوی کارشناسان و مسئولان به همافزایی و ایجاد یک شبکه گسترده هم در بحث تحقق شعار سال و هم بحث توجه به زنجیره ارزش کمک زیادی خواهد کرد.

کد خبر 6093377 علی قدمی

دیگر خبرها

  • باز شدن گره استخر دانش آموزی قوچان به دستان آب و فاضلاب
  • بهره برداری از مرکز نیکوکاری امام رئوف (ع) شهر سین برخوار
  • افتخارآفرینان کردستانی والیبال دانش آموزی وارد سنندج شدند
  • نیمی از مدارس کشور مربی پرورشی ندارند/ افزایش اردوهای دانش آموزی
  • تحلیف سربازان مرکز آموزشی امام رضای بیرجند و مراسم گرامیداشت روز معلم
  • معرفی معلم مراغه‌ای به عنوان برگزیده کشوری
  • خلاقیت معلم مراغه‌ای در ایجاد نگرش مصرف بهینه آب
  • دستان هنرآفرین دانش‌آموزی
  • ۲۱۳ هزار نفر به جمعیت دانش آموزان هنرستانی اضافه شد
  • جذب اعضای تیم والیبال دانش‌آموزان به عنوان معلم