Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز دوشنبه ایرنا از مرکز رسانه قوه قضاییه، چهارمین جلسه دادگاه رسیدگی به پرونده «حبیب فرج‌الله چعب» ملقب به «حبیب اسیود»، سرکرده گروهک تروریستی «حرکة النضال» امروز (دوشنبه، ۲۵ بهمن) در شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب اسلامی به ریاست حجت الاسلام والمسلمین قاضی افشاری برگزار شد.

در ابتدای جلسه قاضی افشاری از نماینده دادستان خواست تا ضمن قرار گرفتن در جایگاه به قرائت ادامه کیفرخواست بپردازد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وزیری نماینده دادستان گفت: متهم در باره چت‌های خود با منال مسلمی که از وی کشف شده اقرار کرده که منال مسلمی همه ارتباط‌ها را با اسرائیل ترتیب می‌داده است.

وی افزود: شخصی به نام امیرا که فردی صهیونیست ساکن آمریکا و اسرائیلی است، به عنوان وکیل، کارهای حقوق بشری گروهک تروریستی حرکة النضال را انجام می‌داد.

متهم پرونده به سرکردگی گروهک شاخه لجنة الوفاق در شهرستان شوشتر از سال ۸۳ تا ۸۴، امین گروهک حرکة النضال از سال ۷۲ تا ۸۴، سازماندهی تشکیلات گروهک تروریستی در اروپا و منطقه و سرکردگی گروهک از سال ۹۲ تا زمان دستگیری اقرار کرده است.

وزیری با بیان اینکه حبیب اسیود در اقرارهای خود به بیان ارتباطش با سازمان سیا اعتراف کرده است، گفت: حبیب اسیود به ارتباط خود از سال ۲۰۰۹ میلادی و دیدار با ۲ نفر از افراد سازمان اطلاعات آمریکا اعتراف کرده است.

در ادامه جلسه تصاویر کنفرانسی در سال ۲۰۱۹ در نیویورک آمریکا به نمایش درآمد که در این نشست عناصر گروهک‌های تروریستی ضد ایرانی از جمله حرکة النضال جلسه حضور داشتند.  

در این جلسه دادگاه تصویری از دیدار برایان هوک رئیس اقدام علیه ایران دولت ترامپ با سعید حمیدان از سرکردگان گروهک تروریستی حرکة النضال منتشر شد.

حضور عنصر بنگاه خبر پراکنی بی‌بی‌سی در جلسه خبری گروهک تروریستی حرکة النضال
همچنین تصویری از یکی از کارمندان بی‌بی‌سی در جلسه خبری گروهک تروریستی حرکة النضال منتشر شد که نماینده دادستانی در این باره گفت: حضور عنصر بنگاه خبر پراکنی بی‌بی‌سی در چنین جلسه‌ای چه معنایی دارد؟ آن هم به صورت نامحسوس!

نماینده دادستان در این جلسه تاکید کرد: متهم اقرار داشته «من نقش خود درباره جرایمی که انجام داده‌ام  را منکر نمی‌شوم».

 وی اضافه کرد: متهم اقرار داشته بعد از خروج از کشور چند عملیات در منطقه هفت تپه شهرستان شوش را هدایت و اجرا کرده است.

وزیری ادامه دارد: متهم اقرار داشته عملیات‌هایی را اعم از ترور شخصیت‌ها در کشور و به ویژه خوزستان طراحی کرده که در دستور کار عناصر این گروهک بوده است.  

نماینده دادستان در ادامه تصاویری از یک نشست در سال ۲۰۱۷ در هلند به نمایش گذاشت و توضیح داد: در این فیلم مشاهده می‌کنیم که رسانه‌های رژیم سعودی اعم از العربیه و الاخباریه این نشست را پوشش می‌دهند. این موضوع نشان می‌دهد، نشست‌های متعدد گروهک حرکة النضال مورد حمایت همه جانبه عربستان سعودی قرار داشته است. در این نشست عنصر اطلاعاتی رژیم سعودی در کنار رئیس دفتر ترکی فیصل حضور دارند.

نحوه وصل شدن سرکرده گروهک تروریستی حرکة النضال به سرویس جاسوسی عربستان سعودی از سال ۲۰۰۸
وی در تشریح مجدد نحوه وصل شدن متهم به سرویس جاسوسی عربستان سعودی از سال ۲۰۰۸ گفت: در قبال این ارتباطات، اخذ ماهیانه ۲۰ هزار دلار، اخذ یک کامپیوتر رمز دار از عربستان سعودی  و تأسیس یک شبکه تلویزیونی مبنا قرار گرفته است.

نماینده دادستان یک نمونه از فیلم‌های شبکه احوازنا را در این جلسه منتشر کرد و گفت: شبکه احوازنا تریبونی برای اقدامات گروه تروریستی حرکة النضال علیه جمهوری اسلامی ایران بوده است. در این فیلم می بینیم که این گروهک تروریستی به چه نحوی پایگاه بسیج را با پرتاب کوکتل مولوتوف مورد حمله قرار داده است.

وی درباره نحوه وصل شدن متهم به سرویس جاسوسی عربستان گفت: متهم در ادامه خواستار دو میلیون یورو برای کمک به برنامه‌های تلویزیونی، ایجاد پیوند بین آمریکا و عربستان و گروه‌های معارض جمهوری اسلامی و تخصیص هزینه برای همه سمینارها و تظاهرات‌ داخل کشور مطالبه کرده و این موارد از جمله محورهایی است که متهم در ارتباط با سرویس اطلاعاتی عربستان اقرار کرده است.

وزیری افزود: موضوع بعدی لوگوی این گروهک تروریستی است. در این لوگو و در قسمت صدرش، عکس دو سلاح وجود دارد که این خود نشان می‌دهد ماهیت این گروهک، تروریستی است. در ادامه این گروه تصمیم می‌گیرد تصویر این دو سلاح را از لوگو بردارد و عکس یک نخل را جایگزین آن دو سلاح کند.

نماینده دادستان تاکید کرد: این اقدامی ظاهری بوده زیرا این گروهک در عالم واقع سلاح‌های خود را زمین نگذاشته و به انواع اقدامات تروریستی دست زده است.

وزیری تقاضای پخش فیلم مصاحبه متهم با شبکه اورینت سوری از شبکه‌های معارض را مطرح کرد و افزود: متهم در مصاحبه با شبکه اورینت به صراحت به اقدامات علیه جمهوری اسلامی ایران اشاره می‌کند.

نماینده دادستان با اشاره به فیلم مصاحبه یعقوب نیسی سخنگوی گروهک حرکة النضال در شبکه‌های معارض گفت: یعقوب نیسی در مصاحبه پخش شده به اقدامات نظامی متعدد علیه اهداف نظام جمهوری اسلامی ایران اشاره دارد.

در ادامه جلسه دادگاه، مصاحبه‌ای از حبیب فرج‌الله چعب بعد از اقدام تروریستی ۳۱ شهریور و حمله به رژه نظامی پخش شد که چعب از این اقدام تروریستی ابراز خرسندی داشته است.

سرکرده گروهک تروریستی حرکة النضال به اقدام نظامی علیه جمهوری اسلامی ایران افتخار می‌کند
نماینده دادستان خطاب به ریاست دادگاه اظهارداشت: متهم حاضر فردی است که اقدام نظامی علیه جمهوری اسلامی ایران به رسمیت شناخته و در این زمینه تبلیغ کرده و به آن افتخار می‌کند.

وی افزود: چهار عضو اصلی گروهک تروریستی حرکة النضال در کشورهای بلژیک و هلند در حال فعالیت هستند اما تاکنون این کشورها اقدامی برای دستگیری و محاکمه این تروریست‌ها نکردند.

چهار عضو اصلی گروهک تروریستی حرکة النضال در کشورهای بلژیک و هلند در حال فعالیت هستند اما تاکنون این کشورها اقدامی برای دستگیری و محاکمه این تروریست‌ها نکردند

نماینده دادستان گفت: متهم اقرار کرده «حبیب نبگان» قبل و بعد از هر حادثه تروریستی با استفاده از ظرفیت فضای مجازی به ویژه اینستاگرام و فیسبوک، اقدام به بازنشر مطالبی در این رابطه می‌کرده است که یکی از آنها به حادثه تروریستی لکشر ۹۲ خوزستان باز می‌گردد که در رشته توئیتی به زبان عربی نوشته بود: «بشارت‌ها ادامه دارد».

وزیری افزود: اعضای گروهک تروریستی حرکة النضال در زمان برگزاری مناسک حج در پوشش حجاج، وارد جمعیت حاجیان ایرانی شده و شخصیت‌های برجسته نظامی، انتظامی، امنیتی و  روحانیون ایرانی را شناسایی و اطلاعات این افراد را از طریق رایانه رمزنگاری شده به سرویس اطلاعاتی عربستان سعودی ارسال می‌کرده است همچنین این افراد محل استقرار شخصیت‌های مهم کشور در زمان برگزاری مناسک حج در هتل را برای سرویس‌های اطلاعاتی عربستان ارسال می‌کردند.

در این جلسه دادگاه، تصویر عیسی مهدی فاخر که با عوامل سرویس اطلاعات عربستان سعودی و در پوشش حج دیدار داشت، منتشر شد.

در ادامه، تصویر ملاقات حبیب فرج‌الله چعب با معاون نخست وزیر بلژیک منتشر شد که منال مسلمی عضو سرویس اطلاعاتی موساد و حما عدنان آل کثیر نیز در این جلسه حضور داشتند.

اعضای گروهک تروریستی حرکة النضال در زمان برگزاری مناسک حج در پوشش حجاج، وارد جمعیت حاجیان ایرانی شده و شخصیت‌های برجسته نظامی، انتظامی، امنیتی و  روحانیون ایرانی را شناسایی و اطلاعات این افراد را از طریق رایانه رمزنگاری شده به سرویس اطلاعاتی عربستان سعودی ارسال می‌کرده است 

نماینده دادستان با اشاره به ارتباط سران این گروهک با رژیم صهیونیستی گفت: سران گروهک حرکة النضال از رژیم صهیونیستی خواسته بودند تا در آموزش جنگ‌های چریکی، ساخت بمب، ترور افراد مهم و کلیدی و حمله به پایگاه‌های نظامی، انتظامی و امنیتی کشور به آنها کمک کند.

وزیری گفت: متهم در اقرارهای خود عنوان کرده که قصد انتقال بمب‌گذاری‌ها از استان خوزستان به پایتخت را داشته به نحوی که وزارت نفت، مرکز اداره طرح توسعه نیشکر در تهران از جمله اماکنی بودند که این گروهک قصد بمب‌گذاری در آن را داشتند.

نماینده دادستان با اشاره به اقرارهای متهم گفت: متهم گفته است، قصد انتقال بمب به تهران برای انجام اقدامات تروریستی در پایتخت را داشتیم که در مسیر انتقال بمب نفرات ما شناسایی و عملیات ما ناتمام ماند که در ادامه مشغول به بمب گذاری در خطوط نفت در شمال خوزستان شدیم و به همین موارد اکتفا کردیم.

وی ادامه داد: عناصر این گروهک به اتوبوس‌های راهیان نور نیز حمله مسلحانه کرده‌اند که یکی از این حملات در استان خوزستان منجربه شهادت امام جمعه شهرستان تایباد شد.

وزیری گفت: حبیب فرج‌الله چعب در اقرارهای خود عنوان کرده که تامین هزینه‌های بمب‌گذاری در کشورهای ترکیه و امارات انجام می‌شد و از طریق صرافی‌ها به داخل کشور ارسال و در انتها نیز فیلم‌های بمب‌گذاری و حمله‌های تروریستی به سرویس‌های اطلاعاتی عربستان سعودی ارسال می‌شده است.

نماینده دادستان ادامه داد: متهم به طرح ریزی عملیات شلیک آر پی جی به هواپیما در فرودگاه اهواز اقرار کرده که این عملیات اجرایی نشد.

در پایان، قاضی افشاری ختم چهارمین جلسه از دادگاه گروهک تروریستی حرکة النضال را اعلام کرد.

برچسب‌ها تروریسم قوه قضاییه

منبع: ایرنا

کلیدواژه: تروریسم قوه قضاییه تروریسم قوه قضاییه گروهک تروریستی حرکة النضال علیه جمهوری اسلامی ایران گروهک حرکة النضال اطلاعاتی عربستان حبیب فرج الله چعب نماینده دادستان سرویس اطلاعاتی عربستان سعودی سرویس اطلاعات جلسه دادگاه متهم اقرار قرار داشته اقرار کرده بمب گذاری منتشر شد شخصیت ها بی بی سی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۷۲۷۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماموریت بلینکن در عربستان چیست؟

آنتونی بلینکن، وزیر خارجه آمریکا وارد عربستان شد تا با مقامات ۱۲ کشور عربی درباره تحولات غزه و شرایط موجود بین اسرائیل و حماس گفتگو کند. بلینکن و دیگر دستیاران ارشد بایدن تلاش می‌کنند راه حل سیاسی بلندمدتی برای مناقشه موجود در منطقه دنبال کنند.

به گزارش دنیای اقتصاد، بایدن، رئیس جمهور آمریکا روز یکشنبه با بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل گفتگو کرد و در عین حال هشدار‌های خود را درباره حمله جدید اسرائیل به رفح در جنوب غزه تکرار کرد تا درباره چشم انداز یک توافق آتش بس احتمالی برای آزادی گروگان‌ها صحبت کند. این تماس برای هموار کردن راه برای آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه، بود که تنها چند ساعت قبل از آن تماس، روز یکشنبه واشنگتن را برای سفر جدید خود به خاورمیانه با هدف کاهش شدت جنگ در غزه ترک کرد.

«پیتر بیکر» در گزارش ۲۸ آوریل در نیویورک تایمز نوشت، یک مقام دولت گفت که حدود سه چهارم تماس تقریبا یک ساعته بایدن با نتانیاهو بر آتش بس احتمالی و معامله گروگان‌ها متمرکز بود. مقامات آمریکایی گفته اند که اسرائیل طرح پیش نویس آمریکا را پذیرفته است و آن‌ها حماس را مقصر شکست در دستیابی به توافق می‌دانند. این مقام گفت، در طول این تماس، رئیس جمهور پذیرفت که مسوولیت پذیرفتن جدیدترین پیشنهاد بر عهده حماس است.

این دو همچنین درباره فیلم‌های مربوط به گروگان‌ها که هفته گذشته توسط حماس منتشر شد؛ از جمله فیلم‌هایی که دو گروگان را با تابعیت آمریکایی نشان می‌دهند، گفتگو کردند. مقامات آمریکایی درباره اینکه چرا حماس بیش از ۶ ماه پس از دستگیری گروگان‌ها این فیلم‌ها را منتشر می‌کند گیج شده اند، اگرچه ممکن است هدف افزایش فشار عمومی در اسرائیل بر نتانیاهو برای دادن امتیازات بیشتر برای دستیابی به توافق باشد.

تماس بایدن با نتانیاهو سه هفته پس از آن صورت گرفت که بایدن به نخست وزیر گفت در حمایت خود از جنگ اسرائیل تجدید نظر خواهد کرد، مگر اینکه برای تسهیل تحویل غذا و سایر تجهیزات به غزه و محدود کردن تلفات غیرنظامیان تلاش بیشتری انجام دهد. از آن زمان، کمک‌های بشردوستانه به غزه افزایش یافته است. در بیانیه‌ای پس از این تماس، کاخ سفید گفت که بایدن «موضع صریح خود» درباره هرگونه عملیات در رفح را تکرار و «مذاکرات جاری برای آزادی گروگان‌ها و آتش بس فوری در غزه» را با نخست وزیر بررسی کرد.

«ویویان نریم» و «زولان کانو یانگز» هم در گزارش دیگری در نیویورک تایمز نوشتند، آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه روز دوشنبه (۱۰ اردیبهشت) وارد عربستان شد تا با مقامات ۱۲ کشور عربی درباره تحولات غزه و شرایط موجود بین اسرائیل و حماس گفتگو کند. او پس از عربستان سعودی راهی اردن و اسرائیل خواهد شد. یک مقام وزارت امور خارجه که نخواست نامش فاش شود، روز دوشنبه در عربستان سعودی گفت: بلینکن انتظار دارد در یک گروه با مقامات عرب و اروپایی دیدار کند تا درباره طرح‌هایی برای بازسازی غزه صحبت کند.

عربستان سعودی میزبان نشست سه روزه مجمع جهانی اقتصاد است و مقامات ارشد عرب از جمله همتایان دیپلماتیک بلینکن در این رویداد در ریاض حضور دارند. آن‌ها شامل وزرای ارشد قطر و مصر، دو میانجی عرب هستند. بلینکن و دیگر دستیاران ارشد بایدن تلاش می‌کنند تا راه حل سیاسی بلندمدتی را برای این مناقشه دنبال کنند. بایدن و نتانیاهو، در تماسی که برای هموار کردن مسیر سفر بلینکن بود، بعدازظهر یکشنبه به مدت نزدیک به یک ساعت تلفنی گفتگو کردند.

بر اساس بیانیه کاخ سفید که پس از این تماس منتشر شد، این دو درباره «افزایش ارسال کمک‌های بشردوستانه به غزه» گفتگو کردند و بایدن هشدار خود را درباره حمله جدید به رفح در جنوب غزه تکرار کرد. او همچنین با نتانیاهو «مذاکرات در حال انجام برای تضمین آزادی گروگان‌ها و آتش بس فوری در غزه» را بررسی کرد.

دولت بایدن در بهترین سناریوی خود، به دنبال عادی سازی رابطه بین عربستان و شاید چند کشور عرب دیگر است. در مقابل، عربستان تسلیحات پیشرفته و تضمین‌های امنیتی، از جمله یک معاهده دفاعی متقابل، از ایالات متحده و تعهد به همکاری ایالات متحده در برنامه هسته‌ای غیرنظامی در این پادشاهی دریافت خواهد کرد.

مقامات آمریکایی و سعودی می‌گویند که اسرائیل به نوبه خود باید به یک مسیر مشخص برای تاسیس یک کشور فلسطینی با ضرب الاجل‌های مشخص متعهد شود. شاهزاده فیصل بن فرحان، وزیر امور خارجه عربستان سعودی، روز یکشنبه گفت که مقامات سعودی امیدوارند در جریان سفر بلینکن به ریاض درباره گام‌های مشخص در جهت ایجاد یک کشور فلسطینی گفتگو کنند.

دیگر خبرها

  • جلسات دولت و مجلس برای اتخاذ تدابیر ارزی به کجا رسید؟
  • اعترافات تروریستی که برای یازده میلیون آدم می‌کشت!
  • اعترافات عضو بازداشت شده گروهک تروریستی انصارالفرقان
  • اعترافات تکان دهنده عضو بازداشت شده گروهک تروریستی انصارالفرقان /برای تمام این کشتارها فقط ۱۱ میلیون تومان پول گرفتم
  • ویدئو| روایتی تلخ از عملیات‌های تروریستی گروهک انصارالفرقان
  • ماموریت بلینکن در عربستان چیست؟
  • اعترافات تکان دهنده عضو گروهک انصارالفرقان + ویدئو | هم این دنیا را خراب کردم هم آن دنیا را | ۱۱ تومان ارزش نداشت دماغ کسی را خون کنم!
  • فیلم| اعترافات عضو گروهک تروریستی انصارالفرقان در سیستان و بلوچستان
  • اعترافات عضو بازداشت شده گروهک تروریستی انصارالفرقان + فیلم
  • جلسات قالیباف و رقبایش با منتخبان مجلس دوازدهم به روایت فرید موسوی /فعلا خبری از مرامنامه و مانیفست نیست