Web Analytics Made Easy - Statcounter

هشتمین جلسه رسیدگی به پرونده موسوم به تخلفات شهرداری شهریار به ریاست قاضی بابایی در دادگاه کیفری یک استان تهران برگزار شد.

خبرگزاری میزان- به گزارش مرکز رسانه قوه قضاییه، هشتمین جلسه رسیدگی به پرونده موسوم به تخلفات شهرداری شهریار به ریاست قاضی بابایی در دادگاه کیفری یک استان تهران برگزار شد.

در ابتدای این جلسه دادگاه قاضی بابایی از وکیل متهمان ردیف ۱۷ تا ۲۷ خواست در جایگاه قرار گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محمد حیدری وکیل متهمان علی سلیمی، احسان رهنما، محمد شهریاری، حبیب الله طاهری، مرتضی صدرا، رضا یعقوب پور، علی اکبر رهنما، صادق تبار، محمد حسینی، محمود تقوایی و مصطفی بیاتی نیا در جایگاه قرار گرفت وگفت: کیفرخواست ایراداتی دارد و ابلاغیه کارشناسی به موکلین داده نشده است. کیفرخواست از جهت ادله انتسابی و مستندات قانونی نقص دارد.

وی افزود: موکلانم پرداخت اضافه صورتحساب به پیمانکاران را تکذیب می‌کنند. تقاضای من این است که موکلینم تبرئه شوند یا نظریه کارشناسی به تک تک آنان ابلاغ شود تا آنان از فرصت اعتراض بهره‌مند شوند.

در ادامه این جلسه دادگاه متهم حمزه حیدری در جایگاه قرار گرفت و گفت: اینجانب اتهامات مطرح شده در کیفرخواست را قبول دارم و به عنوان مسئول دفتر شهردار مشغول به کار بودم. تمام مبالغی که تحت عنوان هبه دریافت کرده‌ام را در دفتری یادداشت کرده‌ام.

این متهم با تاکید بر اینکه دریافت وجه نقد، سکه یا دلار به دستور مستقیم شهردار بوده است، افزود: درخشان نسب به من دستور می‌داد که مبالغی را به صورت هبه از برخی افراد دریافت کنم یا وجه دریافت شده را به فرد دیگری تحویل دهم. هر کس هر مبلغی را به من می‌داد آن را در دفتری یادداشت می‌کردم. برخی از این وجوه را به خود درخشان نسب می‌دادم و برخی را به افرادی که خود ایشان اعلام می‌کرد تحویل می‌دادم. درخشان نسب قبل از اینکه هر کسی بیاید به من اطلاع می‌داد و هماهنگ می‌کرد. این مبالغ به صورت وجه نقد، گاهاً سکه و یا دلار بوده است.

این متهم در پاسخ به سوال قاضی بابایی مبنی بر اینکه این پول‌هایی که به درخشان نسب داده می‌شد در قبال چه امتیاز‌هایی بوده است؟ گفت:من در جریان کارهایشان نبودم. فقط پول را می‌گرفتم و به هر کس که می‌گفت تحویل می‌دادم.

موسی حسین وند وکیل حمزه حیدری نفر بعدی بود که در جایگاه قرار گرفت.

وی گفت: هبه یک امر معمول در شهرداری و برخی از نهاد‌ها است و تا جایی که من اطلاع دارم در حال حاضر نیز در حال انجام است، اما موکلم آگاهی‌ای نسبت به اینکه این مبالغ دریافت شده رشوه بوده است نداشته است. موکلم تمام موارد را در دفتر خودش یادداشت می‌کرده است و خودش هم گفته است که از مجرمانه بودن این کار اطلاعی نداشته است و فکر می‌کرده است که این موضوع کار خیر بوده است.

محمدباقر دولتی متهم ردیف بعدی این پرونده در جایگاه قرار گرفت و اظهار کرد: اتهامات مطرح شده در کیفرخواست را قبول ندارم. من دفتردار رئیس سابق شورای شهر شهریار بوده ام و هیچگاه واسطه میان اعضای شورای شهر و شهرداری نبودم. هیچ واسطه گری انجام نداده‌ام و در مدت ۲۶ سال خدمتم همیشه بدون حاشیه کار کرده ام. دنبال هیچ رفاقتی در شورای شهر نبوده ام و در این پرونده بیگناه هستم.

در ادامه این جلسه دادگاه سارا کردی در جایگاه قرار گرفت و ضمن رد اتهامات مطرح شده در کیفرخواست گفت: من پرسنل بیمارستان هستم و اتهامات مطرح شده را قبول ندارم. این آقایان را نمی‌شناسم و آنان هم من را نمی‌شناسند. کارت بانکی من به صورت امانت نزد خورشیدی فر بوده است. با خواهر خورشیدی فر رابطه دوستی چند ساله داشته ام و به دلیل اینکه کارت‌های خورشیدی فر به علت اجرا گذاشته شدن مهریه توقیف شده بود کارتم را در اختیار خواهرش قرار دادم. مرتکب سهل انگاری شده ام و این موضوع به خاطر اعتماد من به آنان بوده است و از باقی ماجرا خبری ندارم.

در ادمه این جلسه دادگاه هوشنگ معصوم خانی متهم بعدی این پرونده در جایگاه قرار گرفت و اظهارکرد: اتهامات را به هیچ عنوان نمی‌پذیرم و هیچ شناختی از قوانین در اداره‌ها ندارم. یک ارباب رجوع ساده هستم و ملکی داشتم که بیشتر از حد مجاز ساخته شده است، جریمه آن را واریز و پایان کار گرفته ام، اما نه رشوه‌ای گرفتم نه رشوه‌ای داده ام.

امیرصالح موقر متهم بعدی این پرونده در جایگاه قرار گرفت و گفت: اتهامات مطرح شده در کیفرخواست را قبول ندارم و نه رشوه‌ای گرفته ام و نه رشوه‌ای داده ام.

در ادامه این جلسه دادگاه ناصر کوهزادی در جایگاه قرار گرفت و اظهار کرد: اتهامات مطرح شده در کیفرخواست را قبول ندارم و نه به کسی رشوه داده‌ام، نه از کسی رشوه گرفته‌ام و فکر نمی‌کردم پرداخت هبه جرم باشد.

بهرام ایوبی دیگر متهم این پرونده در جایگاه قرار گرفت و ضمن رد اتهامات گفت: من کارمند شهرداری بودم و هیچ تخلفی انجام نداده ام. من نه پولی به عنوان رشوه دریافت و نه پولی پرداخت کرده ام. تنها و به دستور شهرداری، انتقال دستور مبلغ ۵۸ میلیون یعنی ۲۸ میلیون و ۳۰ میلیون تومان را به احمدی و درخشان دادم.

در ادامه این جلسه دادگاه محمد رضا غفاری وکیل متهم در جایگاه قرار گرفت و تاکید کرد: درخشانی نسب به عنوان عالی‌ترین مقام شهرداری به موکل من دستور داده است که دو سازنده مراجعه می‌کنند این مبالغ را از آنان بگیر و به سید جواد درخشان و مرتضی احمدی بده. موکل من تنها انتقال دستور را انجام داده است و نه پولی گرفته و نه پولی داده است.

حامد احسانی دیگر متهم این پرونده نیز در جایگاه قرار گرفت و ضمن رد اتهامات گفت: من نه پولی به عنوان رشوه به کسی داده‌ام و نه گرفته ام.

در ادمه این جلسه دادگاه حسین قره‌وند دیگر متهم این پرونده در جایگاه قرار گرفت و اظهار کرد: من اتهامات مطرح شده در کیفرخواست را قبول ندارم و نمی‌دانم چرا اسمم در این دفترچه قرار دارد در حالی که کار من ساخت و ساز نیست و اصلا به شهرداری مراجعه نکرده‌ام.

در ادامه این جلسه دادگاه نماینده دادستان از قاضی دادگاه خواست یکی از متهمان را به جایگاه فرا خواند تا از او سوالاتی پرسیده شود.

متهم حمزه حیدری در جایگاه قرار گرفت و در پاسخ به سوال دادستان مبنی بر اینکه آیا افرادی که به دفتر شهرداری مراجعه می‌کردند وجوه را خودشان می‌آوردند یا همراه سازندگان می‌آمدند و این وجوه در چه زمانی و در چه مکانی پرداخت می‌شد گفت: این افراد گاهاً با هم می‌آمدند و گاهاً جدا به دفتر شهردار مراجعه می‌کردند. بعضی اوقات در ساعت اداری بود و برخی از اوقات خارج از وقت اداری مراجعه می‌کردند. برخی از متهمانی که در این جلسه حاضر هستند خودشان می‌آمدند، اما بعضی از آن‌ها با اعضای شورای شهر مراجعه می‌کردند و به من می‌گفتند که شهردار گفته است این پول را تحویل بگیر.

این متهم تاکید کرد: همان روز پول‌هایی که دریافت می‌کردم را به شهردار می‌دادم یا طبق دستور شهردار به افراد دیگری تحویل می‌دادم. معصوم‌خانی، حامد احسانی، فیروزی، احمدی و برخی دیگر از متهمانی که در این جلسه حاضر هستند به دفتر مراجعه می‌کردند و وجوه را به من می‌دادند و من آن را به رسم امانت یادداشت می‌کردم.

وی در پاسخ به سوال دادستان شهریار مبنی بر اینکه آیا از این پول‌های دریافتی مبلغی را به شورای شهر انتقال داده‌اید، گفت: بله، درخشان نسب به من دستور می‌داد از آن پول‌ها مبالغی را به شورای شهر بفرستم. من هم از طریق راننده پول‌ها را نزد دولتی دفتر دار رئیس شورای شهر می‌فرستادم.

این متهم با تأکید بر اینکه من به هیچ عنوان حق دریافت یک ریال بدون اجازه شهردار را نداشتم، تاکید کرد: علاوه بر وجه نقد، کارت هدیه و سکه هم می‌دادند، اما حضور ذهن ندارم که چه تعداد بوده است، اما به رسم امانت همه آن‌ها را در دفتری یادداشت کردم.

قاضی بابایی در پایان این جلسه دادگاه ضمن تشکر از صداقت‌گویی این متهم جلسه بعدی دادگاه را روز یکشنبه اول اسفند سال جاری اعلام کرد.
انتهای پیام/

برچسب ها: شهرداری شهریار دادگاه مفاسد اقتصادی

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: شهرداری شهریار دادگاه مفاسد اقتصادی ادامه این جلسه دادگاه مراجعه می کردند قاضی بابایی درخشان نسب نه رشوه ای شورای شهر نه پولی داده ام پول ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۷۲۹۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماجرای عجیب قتل حسین به دست «ع» گدا

مردی که ساقی محل بوده و مشتری دائمی خود را به قتل رسانده بود، نه در بازجویی و نه در دادگاه اعتراف نکرد و منکر همه چیز شد، اما قضات رای به قصاص او دادند و با تایید این حکم در دیوان عالی، متهم در یک‌قدمی چوبه دار قرار گرفت.

به گزارش همشهری آنلاین، این ماجرای تلخ نیمه شب پانزدهم اردیبهشت ۱۳۹۷ هنگامی در شهر مرزی سرخس آغاز شد که سرنشینان یک خودرو پیکر نیمه جان و خون‌آلود مردی را شبانه کنار در منزلی داخل یک کوچه انداختند و از محل گریختند.

لحظاتی بعد اهالی منزل که صدای برخورد شیئی با در حیاط را شنیده بودند، سراسیمه از خانه بیرون آمدند و با پیکر فردی به نام «حسین-س» روبه‌رو شدند که از سر و گوش وی خون می‌ریخت. آنها با دیدن وضعیت وخیم این مرد بلافاصله به وی آب نوشاندند و با امدادگران اورژانس تماس گرفتند.

زمان به کندی سپری می‌شد و بستگان و اطرافیان مرد مجروح دقایق سختی را با اضطراب و نگرانی می‌گذراندند تا اینکه خودروی اورژانس و نیرو‌های کلانتری از راه رسیدند و پیکر خون‌آلود را در حالی به بیمارستان لقمان حکیم انتقال دادند که مرد مجروح در پاسخ به این سوال اطرافیانش که چه کسی تو را به این روز انداخت، نام مرد معروف به «گدا و پسرش» را بر زبان راند و گفت:آن‌ها مرا با چوب زدند.

در حالی که تحقیقات گسترده نیرو‌های انتظامی با دستورات قضایی برای ریشه یابی این ماجرای تلخ و دستگیری مرد معروف به گدا که نام شناسنامه‌ای دیگری داشت، آغاز شده بود، اقدامات درمانی به دلیل کمبود برخی امکانات تخصصی در سرخس به نتیجه نرسید و حسین-س به بیمارستانی در مشهد منتقل شد، اما او بعد از حدود یک ماه که در کما به سر می‌برد، چشمانش را گشود و برای مراقبت‌های ویژه به منزل یکی از بستگانش در مشهد رفت، اما چند روز بعد جان سپرد و بدین ترتیب پرونده مذکور رنگ جنایت گرفت.

کنکاش‌های پلیس سرخس در این باره با دستگیری گدا در حالی وارد مرحله جدیدی شد که تحقیقات نشان داد او از توزیع‌کنندگان مواد مخدر است و حسین نیز در حالی برای خرید مواد مخدر نزد او رفته بود که فقط مشتی پول خرد (سکه) در دست داشت.

یکی از مطلعان در این باره به پلیس گفت: من صدای ریخته شدن سکه‌ها روی زمین را شنیدم که موجب درگیری لفظی بین مرد معتاد و ساقی محل شده بود. به همین خاطر هم یک اسکناس هزار تومانی به او دادم تا مواد مخدر را به مرد معتاد بدهد.

در حالی که پزشکی قانونی نیز علت مرگ حسین-س را خونریزی مغزی بر اثر ضربه اصابت جسم سخت تشخیص داده بود، متهم «ع-ز» (ساقی محل) هرگونه درگیری خود با مرد معتاد را انکار کرد و مدعی شد که او فقط ظهر روز حادثه برای خرید تریاک به منزل او مراجعه کرده است.

وی در ادامه اعترافات خود مدعی شد شب حادثه برای خرید میوه و دیگر مایحتاج زندگی بیرون از منزل بوده و ساعت ۲۳ به منزلش رفته است. بررسی‌های بیشتر نشان داد که ماجرای رها شدن پیکر خون‌آلود ساعت ۲۳:۴۵ به پلیس گزارش شده است.

با توجه به تحقیقات تکمیلی در دادسرای عمومی و انقلاب سرخس، این پرونده جنایی با کیفرخواست صادر شده به شعبه ششم دادگاه کیفری یک خراسان رضوی ارسال شد و توسط قضات با تجربه مورد رسیدگی قرار گرفت. در جلسات محاکمه که به ریاست قاضی هادی دنیا دیده و مستشاری قاضی غلامرضا مصطفوی در مشهد برگزار شد، گدا و پسرش پای میز عدالت نشستند تا به همراه وکلای خود از اتهام قتل عمدی دفاع کنند.

با توجه به حساسیت این پرونده پیچیده جنایی که به کلافی سردرگم می‌ماند، واکاوی تخصصی از سطر به سطر اوراق آن آغاز شد. در نهایت قضات دادگاه سرنخ اصلی آن را در حالی به دست گرفتند که ساقی محل در برابر دلایل انکارناپذیر و استنادات دقیق دادگاه، حیرتزده به وکلا می‌نگریست تا شاید راه چاره‌ای بیابند.

در همین حال قاضی «دنیادیده» به محتویات پرونده و اظهارات شاهدان و مطلعان اشاره کرد که یکی از آنها گفته بود: وقتی ماجرای کتک‌کاری و ضرب و جرح «حسین-س» را شنیدم بلافاصله شبانه به منزل گدا (ع-ر) رفتم که خودروی او مقابل منزلش پارک بود. زمانی که دستم را روی کاپوت خودرو گذاشتم هنوز داغ بود که نشان می‌داد او دقایقی قبل از خودرو استفاده کرده است.

در همین حال یکی از شهود درباره ماجرای شب حادثه به قضات شعبه ششم دادگاه کیفری یک خراسان رضوی گفت: آن شب من مشغول لحاف‌دوزی بودم که فردی با من تماس گرفت و از رها شدن پیکر حسین-س (یکی از بستگانم) خبر داد. وقتی به محل رسیدم آمبولانس اورژانس و پلیس ۱۱۰ هم آمده بودند. از حسین پرسیدم چه کسی تو را زد، او گفت: گدا و فرزندش مرا جای دیگری زدند و با خودرو به اینجا آوردند! من هم بلافاصله با شنیدن نام گدا به در منزل او رفتم که دیدم جلوی در منزلش خیس است، یعنی آب ریخته بودند. وقتی زنگ منزل را به صدا درآوردم، پسرش گفت پدرم خانه نیست، ولی ناگهان پدر او (ع-ز) از در پارکینگ بیرون آمد و با اخم به من گفت با چه کسی کار داری؟ گفتم من از بستگان حسین هستم. او اینجا آمده است؟ گدا در پاسخ گفت یک بار ظهر آمد و تریاک گرفت و یک بار هم نیم ساعت قبل اینجا آمد و بعد از خرید تریاک رفت.

درحالی که ساقی محل فروش مواد مخدر به مرد معتاد را تایید می‌کرد و او را از مشتریان خود می‌دانست، باز هم بر طبل انکار می‌کوبید و همچنان به تناقض‌گویی‌های خود با جملاتی مانند «کی گفته؟» ادامه می‌داد تا اینکه همه ماجرا را در آخرین دفاعیات خود منکر شد. اما قضات شعبه ششم دادگاه که با طمانینه و آرامش به اظهارات متهمان گوش می‌دادند، در نهایت پس از مشورت‌های قضایی رای خود را در این باره صادر کردند.

در این رای که به امضای قاضی هادی دنیادیده (رئیس شعبه ششم دادگاه کیفری یک خراسان رضوی) رسیده، آمده است به نظر دادگاه حسین-س (مقتول) برای خرید مواد مخدر به متهم (ع-ز) مراجعه کرده که از مشتریان همیشگی او بوده ولی پولی به همراه نداشت. به همین خاطر و تحت تاثیر مواد مخدر برای متهم ایجاد مزاحمت کرده است تا جایی که متهم برای رهایی از مزاحمت‌های وی به قصد تنبیه او، نه به قصد قتل، با چوب به سر وی زده است و پس از مشاهده وخامت حال مرد مجروح و برای آنکه این موضوع دامنگیر وی نشود، او را با خودرو به در منزل یکی از بستگانش انتقال داده است تا آنها او را به بیمارستان برسانند و...

در ادامه این رای قاطع که به استدلال‌های دقیق و موشکافانه حقوقی و قضایی گره خورده به ضربه نوعا کشنده اشاره و تاکید شده است: «از آنجا که متهم قصد قتل نداشته، اما ضربه با چوب به سر نوعا کشنده تلقی می‌شود، بنابراین اتهام قتل عمدی وی منطبق بر موازین قانونی است...» به همین دلیل قضات دادگاه ع-ز (متهم) را به قصاص نفس محکوم کردند و رای به تبرئه فرزندش دادند چراکه دلایل کافی مبنی بر مشارکت وی در جنایت وجود نداشت.

با اعتراض متهم و وکلای مدافع به رای مذکور، این پرونده به شعبه چهارم دیوان عالی کشور ارسال شد و توسط قضات سپیدموی زیر ذره‌بین قضاوت قرار گرفت، اما آنها نیز با مطالعه دقیق محتویات پرونده به استدلال‌های موشکافانه شعبه ششم دادگاه کیفری یک خراسان رضوی مهر تایید زدند و بدین ترتیب متهم در یک قدمی چوبه دار قرار گرفت.

منبع: روزنامه خراسان

tags # اخبار حوادث سایر اخبار اسرار تکامل آلت‌ جنسی؛ رابطه جنسی انسان‌های اولیه مثل گوریل‌ها بود؟ (تصاویر) «زو»؛ گاو عقیم و غول‌پیکری که توسط انسان‌ها به وجود آمد! (تصاویر) عجیب و باورنکردنی؛ اجساد در این شهر خود به خود مومیایی می‌شوند (تصاویر) کشف پرنده‌ عجیبی که سمت راست بدنش نر است و سمت چپش ماده!

دیگر خبرها

  • دادگاه نیویورک ترامپ را ۹۰۰۰ دلار جریمه کرد
  • قاضی آمریکایی ترامپ را برای توهین به دادگاه جریمه کرد
  • دیپلماسی مهارت یکی از راهبردهای کلیدی سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای است
  • ماجرای عجیب قتل حسین به دست «ع» گدا
  • دستور برای جلوگیری کسر امتیاز از نفت!
  • بازداشت یکی از اعضای شورای شهر باغستان شهریار تهران
  • یکی از اعضای شورای شهر باغستان شهریار بازداشت شد
  • عضو شورای شهر باغستان بازداشت شد
  • بازداشت یک عضو شورای شهر از بخش‌های تابعه شهریار
  • پرونده کثیرالشاکی موسوم گروه "ش" به دادگاه ارسال شد