Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر امور ایثارگران معاونت منابع انسانی و امور فرهنگی قوه قضاییه از اجرای تبدیل وضعیت استخدامی نزدیک به ۱۰۰۰نفر از مشمولین ماده ۲۱ قانون جامع ایثارگران در دستگاه قضا خبر داد.

خبرگزاری میزان –  طبق اعلام پایگاه اطلاع رسانی معاونت منابع انسانی قوه قضاییه، سید محمود حسینی اصل با اشاره به اقدامات صورت گرفته در اجرای بند (د) تبصره ۲۰ قانون بودجه سال ۱۴۰۰ کل کشور با اعلام اینکه در بررسی‌های اولیه نزدیک به ۲ هزار نفر از کارکنان شاغل دستگاه قضا در ستاد و دادگستری‌های سراسر کشور مشمول این ماده قانونی بوده اند، عنوان کرد: تا کنون حدود ۱۰۰۰ نفر از کارکنان ایثارگر قوه قضاییه استخدام رسمی قطعی شده اند و مدارک بقیه در حال بررسی و گزینش می‌باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر اساس بند (د) تبصره ۲۰ قانون بودجه سال ۱۴۰۰ کل کشور و بخشنامه مشترک سازمان اداری و استخدامی کشور و سازمان برنامه و بودجه، تمامی دستگاه‌های مشمول ماده ۲ قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران مکلفند نسبت به تبدیل وضع استخدامی همه مشمولین ماده ۲۱ قانون جامع که با عناوین مختلف در دستگاه موضوع قانون مذکور، شاغل هستند و رابطه شغلی آن‌ها بصورت آزمایشی، پیمانی، قراردادی، طرحی و شرکتی برقرار است، بصورت استخدام رسمی اقدام نمایند.

حسینی اصل با اشاره به تبدیل وضعیت ایثارگران در دستگاه‌های مختلف کشور و اعلام اینکه زمان اجرای قانون مذکور در بازه زمانی سال ۱۴۰۰ است، تصریح کرد: از ابتدای ابلاغ قانون مذکور و تاکیدات معاون محترم منابع انسانی و امور فرهنگی قوه قضاییه در جلسه شورای مدیران این معاونت و دستور ویژه به امور ایثارگران و اداره کل امور اداری وکارگزینی کارکنان اداری و جذب و گزینش، اجرای کامل و حداکثری این ظرفیت قانونی در دستگاه قضایی، در دستور کار قرار گرفت.

مدیر امور ایثارگران قوه قضاییه ضمن تشکر از تلاش بی وقفه همکاران اداره کل امور اداری وکارگزینی کارکنان اداری و جذب و گزینش در انجام این مهم، با بیان اینکه باید موانع تبدیل وضع ایثارگران در دستگاه‌ها برطرف شود، خاطر نشان کرد: جلسات مشترک و متعددی با نمایندگان بنیاد شهید، دبیرخانه شورای مشاوران وزرا و دستگاه‌های اجرایی در امور ایثارگران و امور اداری و استخدامی کشور به منظور رفع موانع و پذیرش حداکثری نیرو‌ها برگزار شده است.

وی اظهار داشت: همچنین در راستای تسریع اجرای موضوع تبدیل وضعیت سایر مشمولین تا پایان سال ۱۴۰۰، طی مکاتبه‌ای از سوی معاون محترم منابع انسانی و امور فرهنگی قوه قضاییه به روسای کل دادگستری‌های سراسر کشور و هسته‌های گزینش بر این موضوع تاکید شده است.

مدیر امور ایثارگران معاونت منابع انسانی و امور فرهنگی قوه قضاییه در پایان ابراز امیدواری کرد با توجه به پیگیری‌های صورت گرفته و زمان باقیمانده تا پایان سال جاری بتوانیم شاهد تبدیل وضعیت استخدامی سایر ایثارگران مشمول این قانون در دستگاه قضا باشیم.

بیشتر بخوانید: اطلاعیه آزمون استخدام کارکنان اداری قوه قضائیه سال ۱۴۰۰

انتهای پیام/

برچسب ها: دستگاه قضا کارکنان ایثارگر قوه قضاییه

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: دستگاه قضا منابع انسانی و امور فرهنگی قوه قضاییه ایثارگران در دستگاه امور ایثارگران دستگاه قضا تبدیل وضعیت قانون جامع دستگاه ها سال ۱۴۰۰

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۷۴۹۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کارگران درخواست ابطال افزایش ۳۵ درصدی حقوق را به دیوان عدالت اداری داده اند

علیرضا بابایی، کارنامی عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی درباره افزایش حقوق کارگران گفت: در بودجه ۱۴۰۳ افزایش ۳۵ درصدی حقوق کارگران دیده شده و بقیه مسائل را دولت و مجلس در حال رایزنی هستند تا بتوانند کارهای جدیدی را برای کارگران انجام دهند.

وی اظهار کرد: افزایش ۳۵ درصدی حقوق کارگران مصوبه شورای عالی کار است و با اینکه یک طرفه امضا شده و نمایندگان کارگران آن را امضا نکردند باید ابلاغ شود.

رئیس فراکسیون کارگری مجلس ادامه داد: قانون تاکید کرده که برای افزایش حقوق باید نمایندگان کارگران، کارفرما و دولت در جلسه حضور داشته باشند، اما چون نماینده کارگران امضا نکردند می‌گویند اکثریت آن را امضا کردند؛ البته درخواستی به دیوان عدالت اداری داده شده تا این مصوبه ابطال شود و مجلس هم از بعد نظارتی ورود کند، چون قانون فعلی نیم‌بند است و قانون کاملی نیست.

بابایی کارنامی بیان کرد: باید قانون تعیین دستمزد کارگران اصلاح شود که ما ریسک اصلاح قانون را برای کارگران خیلی مثبت نمی‌دانیم، چون شرایط دولت و مجلس به صورتی نیست که هر اصلاحی به نفع کارگران تمام شود و ممکن است کارگر از اصلاح ضرر بیشتری ببیند.

وی با بیان اینکه ما در فراکسیون کارگری پیشنهاد دهنده هستیم و دولت‌ها معمولا به نفع کارگران تصمیم نمی‌گیرند، اظهار کرد: راهکار ما این بود که ۳۱ استان کشور هر کدام یک نماینده به مجلس بفرستند و حداقل این بود که در مجلس با گرایش کارگری باید ۳۱ نماینده قاطع داشته باشیم. حداقل این بود که از حق استیضاح، طرح‌ها و لوایح انتخاب و کرسی‌ها به نفع کارگران استفاده می‌شد.

رئیس فراکسیون کارگری مجلس با بیان اینکه حق مسکن کارگران باید مصوبه دولت را داشته باشد، گفت: باید با دولت یک فهم مشترک داشته باشیم که به نسبت هوای کارگران را داشته باشیم.

منبع: خبرگزاری ایلنا

دیگر خبرها

  • به دنبال مردمی‌سازی بنیاد هستیم
  • انتشار موجودی «حساب سایر منابع رسوب شده» دستگاه‌ها
  • کارگران درخواست ابطال افزایش ۳۵ درصدی حقوق را به دیوان عدالت اداری داده اند
  • رئیس قوه قضاییه: برخی قضات گله می‌کنند که پرونده‌ها با ابهامات زیاد به اجرای احکام می‌روند
  • وضعیت بودجه و عملکرد دستگاه‌های سیاست‌گذار در حوزه زنان و خانواده
  • نگاهی به سنجه‌های ارزیابی عملکرد دستگاه‌های سیاست‌گذار در حوزه زنان و خانواده
  • دبیران احزاب در رقابت انتخاباتی کمیسیون ماده ۱۰ حضور دارند
  • رشد نرخ باروری در ۱۴ استان/ تنها نیمی از قانون اجرا شده است
  • بررسی آخرین وضعیت مناسبات اقتصادی ایران و همسایگان شمالی در وزارت امور خارجه
  • اعلام نتایج آزمون استخدامی دانشگاه فرهنگیان