Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان اینکه در جمهوری اسلامی ایران قرآن و اهل بیت محور وحدت و تقریب میان مسلمانان است، گفت: این وزارتخانه از همه برنامه های توسعه ای، ترویجی و آموزشی در حوزه قرآن و عترت حمایت می کند.

به گزارش گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری برنا؛ محمدمهدی اسماعیلی پیش از ظهر امروز در نشستی با معاون و مدیران معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با تاکید بر این مطلب، افزود: حضور آقای معاف در این معاونت امیدوارکننده است و امیدواریم معاون جدید قرآن و عترت با ایده‌ های همیشه نو  از یک سو و حمایت جامعه قرآنی که خود یک سرمایه ارزشمند است از سوی دیگر، بتواند به فضای جامعه قرآنی کمک کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اسماعیلی با تاکید بر نقش خلوص در انجام امور به ویژه فعالیت های قرآنی، ادامه داد: هر فعالیتی که در نظام جمهوری اسلامی ایران همراه با خلوص باشد برای انسان مغتنم است و امیدواریم توفیق انجام کارهای قرآنی را در نظام مقدس داشته باشیم.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به موارد مورد تاکید در احکام مدیران و معاونان این وزارتخانه، گفت: در حکم آقای معاف بندهای قابل توجهی وجود دارد و در احکام مدیران بر موارد مورد انتظار تاکید می کنم، احکام به منزله یک تفاهم نامه همکاری با مدیران به شمار می آید و انتظار می رود به صورت مستمر و دوره های مشخص گزارشی از اقدامات مرتبط با بندهای احکام ارائه شود.

وی با اشاره به اینکه مقام معظم رهبری در راس نظام جمهوری اسلامی شخصیتی قرآنی هستند، تصریح کرد: معظم له هر ساله با آغاز ماه مبارک رمضان نشستی با حافظان و فعالان قرآنی دارند و این نشان از توجه و تاکید ایشان به این حوزه است افزود:البته  تا برآورده شدن انتظارات مقام معظم رهبری در این حوزه فاصله داریم و باید همه اهتمام و تلاش خود در این زمینه مبذول داریم‌.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی در ادامه به نگاه قرآنی رئیس جمهور به امور قرآنی هم اشاره کرد و افزود: جناب آقای رئیسی همواره یکی از خادمان قرآن بوده اند و در دولت ایشان توجه ویژه ای به حوزه فعالیت های قرآن و عترت خواهد شد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به ساختار بودجه ای معاونت قرآن و عترت اشاره و بر اصلاح وضعیت ساختاری و بودجه ای آن تاکید کرد.

رئیس شورای هنر تصریح کرد: معاونت قرآنی باید با نهادهای دینی و قرآنی مانند سازمان تبلیغات اسلامی، سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، حوزه‌ های علمیه و... ارتباط داشته باشد و  وجود شبکه گسترده‌ای در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی از فعالان فرهنگی و هنری و دینی می‌تواند در‌ حوزه‌ های قرآن و عترت فعالیت کنند.

وی در این‌زمینه تصریح کرد: به عنوان مثال در حوزه سینمایی می توان فیلم هایی تولید کرد که با نگاه وسیعی مفاهیم عمیق قرآنی را تبیین کند؛ بنابراین باید مسیر فعالیت‌ های قرآنی را با قدرت ادامه بدهیم.

در این نشست علیرضا معاف معاون قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به  اینکه نام این وزارتخانه پسوند اسلامی را به همراه دارد، گفت: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تنها وزارتخانه ای است که این پسوند را دارا است که واژه ای عینی، حقیقی و جدی به شمار می آید و باید محقق شود.

معاف گفت: قرآنی شدن و قرآنی سازی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی حائز اهمیت است و معاونت قرآن و عترت در این زمینه مذاکراتی با وزرای مختلف و معاونان ریاست جمهوری انجام داده است.

وی در عین حال تصریح کرد: قرآنی سازی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به این معنا است که مخاطب مقام معظم رهبری بر جهاد تبیین، این وزارتخانه است و باید بتوانیم با جهاد زبان، رسانه، قلم، هنر و ابزار هنری و ... به این هدف برسیم و معاونت ها و بخش های مختلف وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی باید در این زمینه تلاش و اهتمام داشته باشند.

گفتنی است همچنین در این نشست برخی از مدیران معاونت قرآن و عترت، نظرات و پیشنهادهای خود در راستای بهبود ساختاری این معاونت در حوزه های مختلف بودجه ای و منابع انسانی را ارائه کردند.

انتهای پیام//

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: فرهنگ و هنر معاون قرآن وزارت فرهنگ و ارشاد جامعه سرمایه نظام جمهوری اسلامی فرهنگ و ارشاد اسلامی مقام معظم رهبری نظام جمهوری اسلامی شورای عالی انقلاب رئیس جمهور دولت بودجه تبلیغات وزارت فرهنگ و ارشاد فرهنگی و هنری وزارتخانه وزارت فرهنگ ریاست جمهوری اهل بیت قرآن مسلمانان معاون وزارتخانه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی فرهنگ و ارشاد اسلامی معاونت قرآن و عترت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۷۵۰۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۲۰ درصدی ثبت نام قرآن آموزان البرزی در سامانه حمد

به گزارش خبرگزاری مهر، سعید جابری انصاری گفت: با توجه به همکاری مناسب مدیران مؤسسات قرآن و عترت و پیگیری‌های انجام شده توسط کارشناسان قرآن و عترت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان البرز و برابر مستندات موجود در سامانه حمد میزان ثبت نام قرآن آموزان در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال ۱۴۰۱ از رشد ۲۰ درصدی برخوردار بوده است.

وی گفت: رشد ۲۰ درصدی ثبت نام در سامانه حمد، نشان از علاقه وافر جوانان و نوجوانان به فراگیری قرآن و توجه مدیران مؤسسات قرآن و عترت البرز به آموزش این مهم دارد. با توجه به برنامه ریزی های انجام شده و رشد روزافزون حمایت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی از فعالیت‌های قرآنی، در سال ۱۴۰۳ این میزان از افزایش بیشتری برخوردار خواهد شد.

کد خبر 6088613

دیگر خبرها

  • برگزاری دوره تربیت مربی آموزش نوین قرآن در کهگیلویه
  • وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی: می‌خواهیم فیلم با کیفیت درباره «اقبال لاهوری» بسازیم
  • قرآن فضای گفتگوی بسیاری درباره هنر دارد
  • نهضت پلاتوسازی در دستور کار است/ برگزاری المپیاد هنر
  • محافل فضولی‌خوانی در اردبیل برگزار شود
  • سند راهبردی جامعه قرآنی عصر رونمایی شد
  • رشد ۲۰ درصدی ثبت نام قرآن آموزان البرزی در سامانه حمد
  • برنامه پیشرفت فرهنگی استان یزد به‌زودی رونمایی می‌شود
  • قرآن همه چیز ماست
  • توجه به قرآن، بسیاری از مشکلات امروز ما را حل می‌کند