Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرپرست دفتر مشاوره و سلامت سازمان امور دانشجویان گفت:دانشجویان دوره کارشناسی که در سال ۹۸ تا ۱۴۰۰ وارد دانشگاه شده اند به جهت اینکه از محیط مدرسه و دبیرستان وارد دانشگاه شده اند برداشت درستی از وضعیت دانشجویی رابطه استاد و دانشجویی ندارند. ابراهیم نعیمی در گفت‌وگو با میزان در مورد آموزش مجازی دانشجویان در دوران کرونا گفت: واقعیت این است که طی دوسال آموزش مجازی آنگونه که باید هویت دانشجویی شکل نگرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  وی ادامه داد: دانشجویان دوره کارشناسی که در سال ۹۸ تا ۱۴۰۰ وارد دانشگاه شده اند به جهت اینکه از محیط مدرسه و دبیرستان وارد دانشگاه شده اند برداشت درستی از وضعیت دانشجویی رابطه استاد و دانشجویی ندارند.

سرپرست دفتر مشاوره و سلامت سازمان امور دانشجویان گفت: یکی از توصیه‌هایی که ما داریم این است که تور‌های مجازی را دانشگاه‌ها برای معرفی بخش‌های مختلف دانشگاه و همچنین جلساتی را اعضای گروه با دانشجویان برگزار کنند تا دانشجویان با فضای دانشگاه آشنا شوند.

عضو هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبایی در مورد فعالیت‌های دفتر مشاوره و سلامت سازمان امور دانشجویان با هدف کاهش آسیب‌های آموزش مجازی گفت: وبینار‌های متعدد آموزشی برای آموزش مهارت‌هایی که دانشجویان با آن آشنا نیستند و دچار ضعف‌های مهارتی در این زمینه هستند برگزار شده است.

نعیمی گفت: در حدود ۱۹ هزار دانشجو ناشی از کرونا یکی از اعضای درجه یک خانواده خود اعمم از مادر، پدر و برادر یا خواهر خود را که موجب شده است این‌ها خشم بسیار زیاد و یا ناراحتی و سوگ حل نشده ناشی از این فقدان‌ها را همراه خود دارند و وقتی وارد دانشگاه می‌شوند آن را با خود منتقل می‌کنند.  

وی ادامه داد: از این رو یکی از کارکرد‌های مرکز مشاوره در این دوره طرح غربالگری و طرح پایش روان است اگرچه که  هرساله این پایش را  داریم، امسال در حدود ۳۰۰ هزار دانشجو در آن مشارکت کرده اند و اطلاعات مفیدی در اختیار مراکز مشاوره ما قرار داده اند تا بر اساس آن بتوان در این زمینه تصمیم گیری کرد.

نعیمی گفت:ما فکر می‌کنیم که اگر دانشگاه باز شود و دانشجویان حضور در آن پیدا کنند هیمنه وضعیت موجود را می‌شکند سبک زندگی کرونایی مشکلات عدیده‌ای ایجاد کرده است به اذعان دانشجویان ساعت خواب و آموزش آن‌ها در برنامه ریزی‌های روزانه تغییر کرده است چرا که آن‌ها تا پاسی از شب بیدار هستند و روز بعد با انرژی کم در رختخواب به کلاس متصل می‌شوند. از این رو با بازگشایی دانشگاه‌ها خود به خود سبک زندگی آن‌ها تغییر خواهد کرد.
وی در مورد حل معضلات ناشی از آموزش مجازی گفت :برای جبران خلاها مراکز مشاوره دانشگاه‌ها از رویکرد انفعالی که صرفا در حوزه  و روکرد درمان تعریف شده بود به سمت رویکرد پیشگیری رفته است، پیشگیری یعنی عوامل خطر ساز و محافظت کننده را درقالب‌های گوناگون بتوانیم به آن‌ها انتقال دهیم چرا که زمانی که ذهن و ذهنیت آن‌ها تغییر کند عملکرد آن‌ها نیز تغییر خواهد کرد.از این رو آن دانش اطلاعات که موجب شکل گیری نگرش و بینش می‌شود را باید بتوانیم به آن‌ها  انتقال دهیم.   بیشتر بخوانید: نباید عمق یادگیری دانش آموزان را در چهار ساعت سنجید   انتهای پیام/   برچسب ها: آموزش مجازی دانشگاه مراکز مشاوره

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: آموزش مجازی دانشگاه مراکز مشاوره وارد دانشگاه شده اند آموزش مجازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۷۵۴۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش مؤثر دانشجویان در فرآیند جهاد تبیین با بهره‌گیری از ظرفیت‌ فضای مجازی

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، به همت تشکل‌های اسلامی اساتید، دانشجویی و بسیج دانشجویی و حوزه معاونت فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مرودشت، دومین پنل دانشگاهی در قالب کرسی علمی ـ ترویجی ویژه تبیین تحولات فلسطین اشغالی با عنوان «تبیین ابعاد حقوقی و اقتصادی تحولات فلسطین اشغالی» در سالن علامه طباطبایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مرودشت برگزار شد.

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج شهرستان مرودشت در این نشست با بیان مطالبی به تحولات اخیر غزه و عملیات غرورآفرین «وعده صادق» اشاره کرد و گفت: خدای بزرگ را شاکریم که خون‌های پاک شهیدان ما در جنایت حمله تروریستی رژیم صهیونیستی به بخش کنسولی سفارت جمهوری اسلامی در دمشق با عملیات تنبیهی رزمندگان غیور و حماسه‌ساز سپاه اسلام ثمر داد و با فروپاشی هیمنه پوشالی و بازدارندگی تزئینی و تارعنکبوتی ارتش صهیونیستی، شکستی تاریخی و راهبردی برای اشغالگران ثبت و یوم‌الله دیگری در تاریخ میهن رقم خورد.

غلامرضا شعبانی‌نیا افزود: بدون تردید، یکی از مشوق‌های ارتکاب گسترده این جنایات از سوی رژیم اشغالگر، بی‌کیفر ماندن آمران و عاملان جنایات ارتکابی است و رژیم اشغالگر با احساس مصونیت در قبال بی عملی و انفعال جامعه بین‌المللی، مستمراً به ارتکاب شدیدترین جنایات بین‌المللی مشغول بوده است.

وی در ادامه بر لزوم توجه به مناسبات میان حقوق و سیاست و پرداختن به همه جنبه‌ها و ابعاد مختلف موضوع تأکید کرد و گفت: لازم است به اهمیت توجه به آرمان‌خواهی و مقاومت مردم فلسطین در قبال جنایات رژیم اشغالگر قدس و نقش و جایگاه حقوقدانان، به‌خصوص حقوقدانان مسلمان در حمایت و انعکاس وضعیت کودکان، زنان و محکومیت عدم رعایت حقوق بشر در غزه پرداخته شود.

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج شهرستان مرودشت تبیین کرد: نقش دانشجویان در فرآیند جهاد تبیین با بهره‌گیری هرچه بیشتر از ظرفیت‌های موجود، تولید محتوای فاخر در فضای مجازی با هدف آگاه‌سازی اقشار مختلف مردم از دستاورد‌های مهم انقلاب اسلامی، کینه‌توزی‌ها و توطئه‌پراکنی‌های دشمنان این نظام شکوهمند بیشتر از اقشار دیگر جامعه است که باید مورد توجه قرار گیرد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد مرودشت هم در این نشست ضمن خیرمقدم و قدردانی از اقدام تلافی‌جویانه عملیات «وعده صادق» سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و حمله پهپادی و موشکی به اهدافی در سرزمین‌های اشغالی، آن را غرورآفرین دانست.

سیروس فارسی بیان کرد: ظلمی که نسبت به زنان و کودکان مظلوم فلسطین صورت می‌گیرد و از سویی جسارت رژیم صهیونیستی به خاک ایران در سوریه غیرقابل بخشش بود که باید به آن پاسخ داده می‌شد.

استاد گروه حقوق دانشگاه آزاد اسلامی واحد مرودشت هم ضمن تبیین ماهیت جنگ غزه به‌عنوان یک مخاصمه مسلحانه بین‌المللی، به این جنگ به‌عنوان یک جنگ نامتقارن اشاره کرد.

علی زارع توضیح داد: باید ابعاد مختلف این مخاصمه را به‌خصوص از حیث حق بر جنگ و حق در جنگ، حقوق و تکالیف طرفین به‌‌خصوص در وضعیت اشغال و نقش سازمان ملل متحد در این موضوع مورد توجه و تحلیل قرار داد.

استاد دانشگاه آزاد اسلامی واحد مرودشت هم به تشریح کارآمدی و نقاط قوت و ضعف حقوق بین‌الملل در مواجهه با جنگ غزه اشاره کرد و ضمن تبیین جنایات بین‌المللی ارتکابی و انفعال اولیه حقوق بین‌الملل در واکنش به این جنگ عنوان کرد: تصویب قطعنامه شورای امنیت ملل متحد در این زمینه، دستاورد قابل توجهی برای حقوق بین‌الملل است.

قهرمان سلوکی‌نژاد همچنین بر ضرورت اتحاد و همبستگی کشور‌های اسلامی در مواجهه با توطئه‌های آمریکا در منطقه خاورمیانه تأکید کرد.

به گزارش آنا، مسعود رودکی معاون آموزشی، معصومه عمادی معاون پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مرودشت، میثم حیدری عضو شورای اسلامی شهر مرودشت و عباس زارعی مسئول بسیج دانشجویی شهرستان مرودشت در این نشست حضور داشتند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نام خلیج فارس همیشه ماندگار است
  • آموزش مهارت زندگی به زوجین برای کاهش طلاق
  • نقش مؤثر دانشجویان در فرآیند جهاد تبیین با بهره‌گیری از ظرفیت‌ فضای مجازی
  • آیا اعتراضات دانشجویی باعث تغییر سیاست آمریکا می‌شود؟
  • واکنش بسیج دانشجویی دانشگده‌های روانشناسی به انتخابات سازمان نظام روان‌شناسی و مشاوره کشور
  • مراکز برتر مشاوره و سبک زندگی دانشگاه‌های کشور در زاهدان معرفی شدند
  • معرفی مراکز برتر مشاوره و سبک زندگی دانشگاه‌های کشور
  • هوشمندسازی خدمات حوزه مشاوره و سلامت دانشجویی با به‌کارگیری هوش مصنوعی
  • فعالیت هدفمند در فضای مجازی مورد توجه قرار گیرد
  • برگزاری ۱۱ کمیسیون تخصصی در همایش مشاوره و سبک زندگی دانشگاه‌های کشور