Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل شرکت نفت مناطق مرکزی ایران گفت: اجرای طرح توسعه میدان گازی توس و فاز ۲ ذخیره‌سازی شوریجه تضمین‌کننده تولید پایدار گاز برای مصارف خانگی و صنعتی استان‌های شرقی و شمالی کشور است. 

به گزارش شانا به نقل از شرکت نفت مناطق مرکزی ایران، رامین حاتمی دوشنبه ( ۲۵ بهمن‌ماه) در نشست پیش‌بینی بهره‌دهی چاه‌های شرکت بهره‌برداری نفت و گاز شرق در نیمه نخست سال ۱۴۰۱، با اشاره به تولید تجمعی ۱۴ میلیارد  و ۶۳ میلیون متر مکعب گاز از ابتدای امسال تاکنون و حداکثر تولید روزانه ۶۴ میلیون مترمکعب و تحقق تولید تکلیفی، برنقش راهبردی این شرکت در تأمین گاز ۶ استان شمالی و شرقی کشور تأکید و اظهار کرد: تا پایان مهرماه یک میلیارد و ۶۶۴ میلیون متر مکعب گاز در مخزن شوریجه D تزریق و تاکنون بیش از یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون متر مکعب بازتولید شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی درباره تداوم تولید و توسعه میدان‌های جدید گازی در حوزه عملیاتی شمال شرق کشور تصریح کرد: از جمله اهداف مهم شرکت نفت مناطق مرکزی ایران، افزایش توان تولید گاز است که در همین باره توسعه میدان توس به‌عنوان یک منبع مطمئن در تولید و تأمین پایدار گاز در شرق کشور در زمره مهمترین اولویت‌های این شرکت است.

مدیرعامل شرکت نفت مناطق مرکزی ایران همچنین اجرای فاز ۲ ذخیره‌سازی گاز در میدان شوریجه را به‌منظور افزایش ذخیره‌سازی گاز تا ۲۰ میلیون مترمکعب در روز و بازتولید روزانه تا سقف ۴۰ میلیون مترمکعب  را بسیار حایز اهمیت دانست.

تحقق تولید فراتر از برنامه در شرایط ایمن

حاتمی به طرح توسعه میدان گازی توس اشاره کرد و یادآور شد: میدان گازی توس در ۳۵ کیلومتری میدان گازی خانگیران است که وجود گاز در این میدان با حفر نخستین حلقه چاه در سال ۱۳۸۹ به اثبات رسید و نتایج مطالعات انجام‌شده از سوی شرکت نفت مناطق مرکزی ایران، نشان از حجم مناسب گاز درجای این میدان جهت برداشت دارد، مقدار تولید این میدان در فاز نخست روزانه ۳ میلیون متر مکعب با حفر سه حلقه چاه توسعه‌ای جدید و تعمیر یک حلقه چاه موجود، محقق می‌شود.

وی تحقق تولید فراتر از برنامه در شرایط ایمن را در پایداری تولید و تعهدات این شرکت حائز اهمیت دانست و افزود: در این ارتباط در فصل گرم سال بیش از ۴۸ هزار نفر ساعت تعمیرات اساسی تأسیسات و تجهیزات مرتبط با تولید گاز انجام شده بود؛ حفاری، تعمیر و راه‌اندازی چهار حلقه چاه و نصب مخزن ذخیره‌سازی مایعات گازی مرکز اندازه‌گیری خانگیران از دیگر فعالیت‌های قابل توجه در شرکت بهره‌برداری نفت وگاز شرق طی سال ۱۴۰۰ است. 

مدیرعامل شرکت نفت مناطق مرکزی ایران همچنین حفاری دو حلقه چاه جدید و تعمیر یک حلقه چاه موجود و نصب تأسیسات سه حلقه چاه و خطوط لوله جریانی را از مهم‌ترین برنامه‌های استمرار تولید در مخزن خانگیران برای سال آینده اعلام کرد. 

حاتمی به منطقه عملیاتی سراجه قم هم اشاره کرد و گفت: امسال در منطقه عملیاتی سراجه قم ۹۲ درصد تحقق تولید داشته‌ایم و در مجموع حدود ۷۰۰ میلیون مترمکعب گاز استحصال شد که این امر در بحث پایداری شبکه گاز کشور نقش مهمی ایفا کرده است.

نشست‌های پیش‌بینی بهره‌دهی چاه‌ها Forecast در شرکت نفت مناطق مرکزی ایران، به سبب لزوم رعایت شیوه‌های نامه‌های بهداشتی بصورت ویدئو کنفرانس برگزار شد.

منبع: شانا

کلیدواژه: شرکت نفت مناطق مرکزی ایران شوریجه سراجه قم شرکت نفت مناطق مرکزی ایران میلیون متر مکعب میلیون مترمکعب توسعه میدان تحقق تولید ذخیره سازی میدان گازی حلقه چاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.shana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۷۶۷۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گزیده‌های نفتی هفته

خبرهای مربوط به امضای تفاهم‌نامه‌های مطالعه توسعه ۱۶ میدان گازی، برگزاری نشست نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی دومین اجلاس بین‌المللی ایران و آفریقا​​​​​​​، آغاز عملیات حفاری ۶ حلقه چاه توسعه‌ای در میدان نفتی یادآوران و … را در گزیده‌های نفتی این هفته بخوانید.

امضای تفاهم‌نامه‌های مطالعه توسعه ۱۶ میدان گازی: این تفاهم‌نامه‌ها برای افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی تولید گاز کشور با سرمایه‌گذاری ۶ میلیارد و ۴۰۰ میلیون دلاری هلدینگ‌های پتروشیمی و شرکت‌های اکتشاف و تولید ایرانی این هفته با حضور جواد اوجی، وزیر نفت امضا شدند.

اوجی در سخنانی در این آیین اعلام کرد که با مصوبه دولت، همه هلدینگ‌ها و سرمایه‌گذاران بخش خصوصی می‌توانند در بخش بالادستی صنعت نفت سرمایه‌گذاری کنند.

وی همچنین با بیان اینکه امسال ۷۹ پروژه نیمه‌تمام به ارزش ۱۶ میلیارد دلار با هدف جهش تولید به بهره‌برداری می‌رسد، گفت: ۵۰ پروژه جدید نیز به ارزش ۲۵ میلیارد دلار امسال آغاز می‌شود.

محسن خجسته‌مهر، مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران نیز اعلام کرد: با نهایی و اجرایی‌شدن این تفاهم‌نامه‌ها بیش از ۱۶  مخزن گازی کشور توسعه می‌یابد.

مرتضی شاهمیرزایی، مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی هم راهبرد اصولی دولت سیزدهم را تکمیل زنجیره ارزش به‌منظور پرهیز از خام‌فروشی و ایجاد ارزش افزوده از منابع هیدورکربوری دانست و گفت: مجوز حدود ۱۷ طرح پتروشیمی پس از بازنگری‌های انجام‌شده لغو شد و طرح‌های تکمیل زنجیره ارزش جایگزین آن‌ها شدند.

وی همچنین از جمع‌آوری درمجموع یک میلیارد و ۴۰۰ میلون فوت‌مکعب از گازهای همراه شرق و غرب کارون، با سرمایه‌گذاری صنعت پتروشیمی، حداکثر تا سه سال آینده خبر داد.

برگزاری نشست نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی دومین اجلاس بین‌المللی ایران و آفریقا: سلیمان قاسمیان، مدیرکل آسیا، آفریقا و اقیانوسیه معاونت امور بین‌الملل و بازرگانی وزارت نفت در سخنانی در این نشست گفت: هم‌اکنون، براساس برآورده‌ها کشورهای آفریقایی بالاترین رشد اقتصادی را طی سال ۱۴۰۲ داشته‌اند و این مسئله چشم‌انداز روشنی را برای توسعه همکاری ما با این قاره در دو دهه آینده رقم خواهد زد.

رضا نوشادی، مدیرعامل شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران هم از افزایش ۲۶ درصدی مصرف گاز جهان تا سال ۲۰۴۰ خبر داد،امیر هوشنگ کرمی، سرپرست امور بین‌الملل شرکت ملی گاز گفت که ایران به‌عنوان سومین تولیدکننده گاز مایع (ال‌پی‌جی) می‌تواند در افزایش صادرات این حامل انرژی در این قاره، نقش‌آفرینی کند، علی شاهوردی، مدیر هماهنگی افزایش ظرفیت و تعمیرات اساسی پالایشگاه‌های فراسرزمینی در شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی اعلام کرد که ایران برای صدور خدمات فنی و مهندسی به آفریقا در حوزه پالایشگاهی آماده است و بیژن چگنی، مدیر کنترل تولید شرکت ملی صنایع پتروشیمی با تأکید بر اینکه هم‌اکنون عمده محصول صادراتی پتروشیمی ایران به قاره آفریقا کود اوره است، تصریح کرد: اکنون سالانه حدود ۳۵۰ میلیون دلار کود اوره به این قاره صادر می‌شود.

اذعان صندوق بین‌المللی پول بر افزایش صادرات نفت ایران: براساس آماری که صندوق بین‌المللی پول از اقتصاد ایران منتشر کرده است، بخش نفت در اقتصاد ایران در سال گذشته میلادی رشد قابل‌ توجه ۱۵ درصدی را ثبت کرد.

این آمار حکایت از آن دارد که ایران در سال ۲۰۲۳ روزانه یک میلیون و ۴۰۰ هزار بشکه صادر کرده است که نسبت به سال پیش از آن ۵۰۰ هزار بشکه افزایش داشته است.

دیگر خبرها: آغاز عملیات حفاری ۶ حلقه چاه توسعه‌ای در میدان نفتی یادآوران، آغاز تعمیرات اساسی سکوهای تولید گاز پارس جنوبی، برگزاری نشست بررسی مسائل و مشکلات حوزه سرمایه انسانی صنعت نفت و پیشرفت ۶۵ درصدی طرح بنزین‌سازی پتروپالایش تهران از دیگر خبرهای صنعت نفت در هفته جاری بودند.

پیشنهاد هفته: عکاس شانا این هفته به‌مناسبت روز جهانی کارگر یک روز با کارگران شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت منطقه تهران همراه شد تا گوشه‌ای کوچک از تلاش‌های آنان را که عضوی مهم از صنعت نفت کشور هستند، به نمایش بگذارد و به آن‌ها خدا قوت بگوید؛ می‌توانید تصاویر این همراهی را اینجا ببینید.

دیگر خبرها

  • تأکید امیرعبداللهیان بر تحریم تسلیحاتی و تجاری اسرائیل
  • امیرعبداللهیان: نقش‌آفرینی دولت‌های مسلمان در بحران غزه در تاریخ ثبت می‌شود
  • رژیم اسراییل ریشه ناامنی و دشمن مشترک ما است
  • شرکت سهام عام پروژه مسیر توسعه مشارکت مردمی در تامین مالی زیرساخت‌های کشور
  • تمرکز بر تکمیل پروژه‌های توسعه‌ای و شفاف‌سازی/جلوگیری از اعمال سلیقه‌های شخصی
  • افزایش تولید گاز / خوراک پتروشیمی ها تامین شد؟
  • توسعه پارس جنوبی روزانه ۴۲ میلیون مترمکعب به ظرفیت تولید گاز کشور می‌افزاید
  • نوسازی و توسعه خطوط جمع آوری فاضلاب بندرعباس ۷۰۰ میلیارد تومان اعتبار می خواهد
  • گزیده‌های نفتی هفته
  • تمرکز بر تکمیل پروژه‌های توسعه‌ای و شفاف‌سازی خریدهای شرکت مس با ایجاد سامانه استعلام قیمت