Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از فارس، امور فرهنگی قوه قضائیه برای بخش تجلی اراده ملی چهلمین جشنواره فیلم‌فجر بیانیه‌ای منتشر کرد.

بیانیه امور فرهنگی قوه قضائیه به شرح ذیل است:

جایگاه متعالی هنر و هنرمند که عینیت تجلی صفت جمال آفریدگار جهان است، همواره بی‌بدیل و متعالی بوده و خواهد بود. هنر سینما در عصر کنونی بی‌شک یکی از موهبت‌های الهی به آحاد بشر امروزی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این اثناء، خیل عظیم هنرمندان عرصه سینما این هنر را برای آفرینش آثاری متاثر از ایده‌های متعالی بشری به خدمت گرفته و خواهند گرفت.

زبان بلیغ سینما در عصر امروزی، جایگاه پیامبر گونه‌ای برای هنرمندان سینما را سبب شده است. برماست که هادیان بشری عصر جدید را دریابیم و از رنجش آنان بر حذر باشیم. بزه اجتماعی و مقوله پیشگیری آن همواره از دیرباز دغدغه جوامع بشری را به خود اختصاص داده، همه می‌دانیم که محرومیت از آزادی و بند نهادن بر پای بزهکاران به دلیل در دسترس نبودن مسیری جایگزین برای اجرای عدالت و مجازات بزهکاران حذف ناشدنی است.

لکن آنچه همواره مغفول مانده، روایت مصائب زندانی و خانواده آنان و یادآوری اختیاری بودن انتخاب این مسیر غیرخوشایند توسط آهاد بشری است. این مهم بی‌شک برای انسان اهل نسیان ذکر است و ذکر موجبات کاهش بزه را فراهم می‌آورد. فیلم ملاقات خصوصی به طرز هنرمندانه‌ای عاشقانه‌ای را در بستر زندان و مصائب زندانیان آفرید تا دگر بار با زبان سینما لزوم پیشگیری از زمینه‌های شکل دهنده بزه را برای چشمان‌تر مخاطب به تصویر بکشد و قدرت نه گفتن به جرم و بزه را یادآور شود.

از این رو جایزه بخش اراده ملی چهلمین جشنواره فیلم فجر از منظر امور فرهنگی قوه قضائیه ضمن تشکر از فیلم مرد بازنده برای نمایش مبارزه با مفاسد کلان اقتصادی توسط ضابطین قضائی، تعلق می‌گیرد به کارگردان فیلم ملاقات خصوصی که تیم قابل تحسین تولید این اثر را نمایندگی می‌کند. تا بیش باد چنین هنرمندانی و چنین آثاری.

کد خبر 657431 برچسب‌ها جشنواره فيلم فجر قوه قضائیه

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: جشنواره فيلم فجر قوه قضائیه قوه قضائیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۷۷۲۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امام صادق (ع) جامعه بشری را هدایت کرد

به گزارش خبرنگار مهر، آیت‌الله رضا رمضانی عصر شنبه در مراسم یادبود علمای فقید و شهدای روحانی شهرستان آستانه اشرفیه که در حسینیه حرم مطهر آقا سید جلال‌الدین اشرف (ع) آستانه اشرفیه برگزار شد، با گرامیداشت یاد علمای فقید شهرستان، اظهار کرد: شأن مهم عالمان دین، هدایت‌گری است.

نماینده مردم گیلان در مجلس خبرگان رهبری با اشاره به اینکه عالمان در طول تاریخ همواره به عنوان الگوی دینی و مرزبان عقاید و اخلاق دینی بودند، تصریح کرد: در مواجهه با دین دو نگاه وجود داشته است یکی اینکه از بین بردن دین از سوی اتحاد جماهیر شوروی با نابودی کلیساها انجام پذیرفت و مورد دوم محدود کردن دین بود و تلاش کردند آن را در امر فردی خلاصه کنند.

وی با بیان اینکه اگر معرفت وجود داشته باشد هدایت به وجود می‌آید، اضافه کرد: باید با علما همنشینی کرد و علما مردم را به هدایت‌گری می‌کشانند و شک انسان‌ها را به یقین تبدیل می‌کنند.

آیت‌الله رمضانی با تاکید بر اینکه انسان باید مراقب اعمال خوب و حفظ آن‌ها باشد و نباید تمام کارهای خوب خود را به دیگران به طور مدام بازگو کند، افزود: باید در نزد عالمانی باشیم که تکبر انسان را به تواضع تبدیل نمایند و ما را از ناخالصی به خالصی دعوت کنند.

وی تصریح کرد: امام معصوم هدایت‌گر و دستگیر انسان‌ها است؛ نسبت به امام زمان (عج) کوتاهی و بی‌محبتی می‌کنیم و نتوانستیم با ایشان ارتباط بگیریم.

دبیرکل مجمع جهانی اهل‌بیت (ع) با اشاره به اینکه مهم‌ترین کار امام معصوم هدایت بشر است، گفت: امام صادق (ع) جامعه بشری را هدایت کرد.

وی با بیان اینکه امام صادق (ع) در کوفه ۹۰۰ استاد تربیت کردند که احادیث ایشان را نقل می‌کردند، تاکید کرد: کار دانش‌آموخته مکتب امام صادق (ع) نیز هدایت است.

آیت‌الله رمضانی با تاکید بر اینکه بیش از ۳۷ هزار حدیث از امام صادق (ع) نقل شده است، تصریح کرد: ایشان حدود ۴ هزار شاگرد در علوم مختلف تربیت کردند.

کد خبر 6096715

دیگر خبرها

  • ایران با اراده مصمم، فناوری هسته‌ای را گسترش خواهد داد
  • اهداف فولاد مبارکه در زمینه کاهش حوادث بسیار متعالی است
  • جایگاه معلم و الزامات نظام متعالی آموزش و پرورش
  • تفال به حافظ دوشنبه ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳؛ در ازل پرتو حسنت ز تجلی دم زد...
  • اراده کمیته محرومیت‌زدایی شورای اسلامی شیراز برای رفع فقر
  • ایران قدرتمند در مدرسه‌ای قوی تجلی پیدا می‌یابد
  • معلم «انسان ســـاز» است/ ترسیم مثلث «عشق، ایمان و اراده»
  • سینما به روایت سینما/ دیوار میان پایتخت و شهرستان با «آپاراتچی» فروریخت
  • فیلمی که دیوار میان پایتخت و شهرستان را از بین برد
  • امام صادق (ع) جامعه بشری را هدایت کرد