Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر آموزش و پرورش در آیین کلنگ زنی نودونهمین آموزشگاه خیرساز عبدالرضا وکیلی در نیشابور گفت: گسترش و توسعه علم و فرهنگ جا و مکان نمی شناسد و یکی از افتخارات نظام جمهوری اسلامی، بسترسازی برای حضور و مشارکت مردم در امور خیر است.
یوسف نوری با قدردانی از این خیر مدرسه‌ساز اظهار کرد: این‌ کارها در راستای عمل به توصیه‌های مفاخر علم و ادب ایران معنا می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


امروز با حضور وزیر آموزش و پرورش آموزشگاه امینی‌پور نیز با اعتباری بالغ بر ۳۵ میلیارد ریال در زیربنای ۶۷۰ متر مربع، نود و نهمین آموزشگاه وکیلی با اعتبار ۱۳۰ میلیارد ریال با گستره هزار و ۷۰۰ مترمربع و نیز آموزشگاه پدران آسمانی با اعتباری بالغ بر ۳۴ میلیارد ریال به مساحت ۴۹۶ مترمربع از محل اعتبارات دولتی و با مشارکت خیرین کلنگ زده و به بهره‌برداری رسید.
مرکز شهرستان ۴۰۰ هزار نفری نیشابور در ۱۲۷ کیلومتری غرب مشهد واقع است.

وزیر آموزش و پرورش که به خراسان رضوی سفر کرده است، امروز پس از افتتاح یک طرح آموزشی در تربت حیدریه و کلنگ‌زنی یک طرح دیگر، راهی شهرستان نیشابور شده و با حضور در گلزار شهدای گمنام این شهر، با آرمان‌های شهیدان تجدید میثاق کرد. 

به گزارش ایرنا، دیدار با مسوولان و فرهنگیان، و آغاز بهره‌برداری از سه طرح آموزشی از برنامه های سفر نیمروزه یوسف نوری در شهرستان نیشابور اعلام شده است.

وزیر آموزش و پرورش صبح امروز در سفر علاوه بر افتتاح و آغاز اجرای ۲ طرح آموزشی در تربت حیدریه، نشستی با فرهنگیان این شهرستان برگزار کرد.

مرکز شهرستان ۴۰۰ هزار نفری نیشابور در ۱۲۷ کیلومتری غرب مشهد واقع است.

برچسب‌ها مدارس نیشابور یوسف نوری افتتاح طرح تربت حیدریه وزارت آموزش و پرورش فرهنگیان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مدارس نیشابور یوسف نوری مدارس نیشابور یوسف نوری افتتاح طرح تربت حیدریه وزارت آموزش و پرورش فرهنگیان وزیر آموزش و پرورش طرح آموزشی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۷۸۳۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آزمون‌های نهایی مبتنی بر ارزشیابی از یادگیری است

رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام آموزشی وزارت آموزش و پرورش گفت: در طراحی سوالات امتحانات نهایی ارزشیابی از یادگیری مورد توجه است به طوری که دانش‌آموزان از حفظیات دور باشند.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو محسن زارعی، معاون وزیر آموزش و پرورش درباره افت تحصیلی دانش‌آموزان در امتحانات نهایی اظهار داشت: این موضوع را نباید به صورت مقطعی و برشی بررسی کرد، شاید برداشت جامعه و آنچه که اتفاق افتاد، پس از اعلام میانگین نمرات آزمون نهایی پایه دوازدهم به این بود که این میانگین نشانگر افت تحصیلی است.

وی افزود: آموزش و پرورش بر این موضوع اصرار دارد که مبتنی بر شفافیت، وضعیت کنونی و نمای واقعی آموزش و پرورش را به نمایش بگذارد تا برای جبران کاستی‌ها برنامه‌ریزی کند.

رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام آموزشی وزارت آموزش وپرورش اضافه کرد: شرایط مبتنی بر کیفیت آموزشی این‌گونه است که وضعیت فعلی را به خوبی بشناسیم و با اعلام به جامعه برای رسیدن به وضعیت مطلوب برنامه‌ریزی لازم و جبران صورت گیرد.

زارعی ادامه داد: آموزش و پرورش در این موضوع نمرات را شفاف اعلام کرد تا برنامه‌ریزی مناسبی انجام شود و معلمان دست به دست هم دهند و شاهد ارتقای کیفیت آموزشی باشیم.

معاون وزیر آموزش و پرورش افزود: در موضوع افت تحصیلی دانش‌آموزان باید عوامل سهیم را در نظر بگیریم که بخشی به انگیزه دانش‌آموزان و بخشی هم به دوره‌های آموزشی گذشته مربوط می‌شود، زیرا این موضوع در یک دوره اتفاق نیفتاده است.

وی یادآور شد: اشکالی هم که وجود دارد این است که در دوره‌های مختلف تحصیلی، بازخوردی از وضعیت آموزش نداریم و یکباره این بازخورد را در پایان دوران تحصیل انجام می‌دهیم. این موضوع باید در دوره‌های مختلف بررسی شود که در زمان خود مداخلات لازم صورت گیرد.

زارعی درباره تاثیر دشواری سوالات در امتحانات نهایی بر افت تحصیلی دانش‌آموزان اظهار داشت: سوالات سخت شاخص دارد و شاخص هم ضریب دشواری است که در تحلیل آزمون‌ها، شاهد دشواری سوالات نبودیم.

معاون وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: آنچه در طراحی سوالات مبنا قرار دادیم این است که توجه و ارزشیابی از یادگیری صورت گیرد و توجه به مفاهیم باشد و دانش آموزان و کل فرایند آموزش جهت‌دهی به سمت یادگیری داشته و از حفظیات و محفوظات دور باشند.

زارعی یادآور شد: در نوبت‌های قبل هم درصدی از سوالات مربوط به همین ارزشیابی از یادگیری متناسب با سطوح شناختی مختلف در سوالات امتحانات نهایی بوده است؛ بنابراین جمع‌بندی این نیست که سوالات سخت بوده است.

دیگر خبرها

  • مسکن مهر دامغان نیازمند ۲ مدرسه است
  • هوشمندسازی ۴۰۰ کلاس درس در بردسکن
  • معلمان معمار آینده نظام هستند
  • توسعه زیرساخت های آموزشی در استان سمنان/ افتتاح ۱۴ چمن مصنوعی
  • افتتاح و کلنگ‌زنی ۱۰۱ مدرسه در استان بوشهر
  • جذب بیش از ۱۰۰۰ دانشجو معلم در گیلان
  • کلنگ زنی و افتتاح پروژه‌های بهداشتی و درمانی خراسان شمالی با حضور معاون وزیر بهداشت
  • کلنگ دومین مجتمع خوابگاه متاهلی دانشگاه یاسوج به زمین زده شد
  • افتتاح و کلنگ‌زنی چند پروژه در دانشگاه یاسوج 
  • آزمون‌های نهایی مبتنی بر ارزشیابی از یادگیری است