Web Analytics Made Easy - Statcounter

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه- حسین خوش‌اقبال در مراسم افتتاح کلینیک تخصصی دندانپزشکی "مهر مادر" در کرمانشاه با گرامیداشت میلاد حضرت علی (ع) و روز پدر، تشویث بخش خصوصی به سرمایه گذاری در استان کرمانشاه را تکلیف و وظیفه همه مدیران دانست و گفت: دولت به رفع مشکلات بخش خصوصی برای سرمایه گذاری در استان کمک می‌کند و از این رو همه مدیران نیز باید موانع بر سر راه این بخش را بردارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آقای خوش اقبال، ایجاد اشتغال و رفع بیکاری را یکی از اولویت‌های اصلی دولت در استان کرمانشاه دانست و گفت: برای تحقق این اولویت مهم همه مدیران دستگاه‌های اجرایی باید دست به دست هم بدهند و موانع جذب سرمایه گذاری در استان را بردارند. معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کرمانشاه در ادامه سخنانش با گرامیداشت یاد و خاطره همه شهدا به خصوص شهدای مدافع سلامت، گفت: ایران اسلامی در سال‌های اخیر در بخش سلامت پیشرفت‌های بسیار زیادی کرده که همه را مدیون پزشکان، محققان و پژوهشگران هستیم.

کادر درمان و سلامت به خصوص پزشکان در دوران دفاع مقدس نیز همپای رزمندگان اسلام جهاد کردند و امروز نیز در دفاع از جان ملت ایران در مبارزه با ویروس کرونا همانند روز‌های جنگ مشغول صیانت از جامعه هستند که جای قدردانی دارد.

 ملت ایران قدرشناس تلاش ها، زحمات و فداکاری‌های کادر درمان هستند چرا که از زمان شیوع کرونا تاکنون جان خود را برای دفاع از سلامت مردم فدا کرده اند.

 سرمایه گذاری بخش خصوصی در حوزه سلامت استان نیز در سال‌های اخیر خوب بوده است. اکنون کرمانشاه در حوزه درمان و سلامت قطب غرب کشور است و باید خدمات درمانی با کیفیت و در شان مردم منطقه ارائه شود.

آقای خوش اقبال همچنین از سرمایه گذاری دکتر عزیزی در بخش تخصصی دندانپزشکی نیز قدردانی کرد و گفت: در شهر کرمانشاه با توجه به مرکزیت غرب کشور و همچنین ارائه خدمات به کشور عراق باید سطح کیفی و کمی خدمات اراتقا یابد.

انتهای پیام/ ط.پ

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: استانداری سرمایه گذاری سرمایه گذاری بخش خصوصی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۷۹۷۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴۰ هزار پروژه نیمه تمام استانی در کشور وجود دارد

به گزارش خبرگزاری مهر، مرتضی روحی مدیرکل دفتر مدیریت بهره‌وری و پروژه‌های تحولی سازمان خصوصی سازی در مصاحبه رادیویی اظهار کرد: تاکنون در ایران دولت ملک‌های خود را نفروخته و برای اولین بار است که دولت، فروش اموال مازاد را شروع کرده است.

وی افزود: ما در حال حاضر ۴۰۰ شرکت داریم که عموماً دولتی هستند و سیاست دولت هم این است که ۲۰ درصد اکثر سهام‌های بزرگ را نگه دارد و با این حساب دیگر چیزی برای فروش ندارد مگر اینکه زیانده‌ها را بفروشد که کسی هم سراغ آنها نمی‌آید.

مدیرکل دفتر مدیریت بهره‌وری و پروژه‌های تحولی سازمان خصوصی سازی گفت: علت زیاندهی برخی شرکت‌های دولتی این است که دولت مدیریت این شرکتها را رها نمی‌کند در صورتی که اگر مدیریت به بخش خصوصی اعطا نشود، شرکت هم بهره ور نخواهد شد.

روحی با بیان اینکه مقام معظم رهبری بر لزوم تحویل مدیریت شرکت‌های دولتی به بخش خصوصی تأکید فرمودند، اظهار کرد: در حال حاضر با وجود اینکه ۱۵ درصد شرکت ایران خودرو متعلق به دولت است اما مدیریت آن را دولت بر عهده دارد.

وی افزود: پروژه‌های تملک دارایی و سرمایه به پنج مدل تقسیم بندی می‌شوند که عبارتند از پروژه‌های احداث و توسعه، پروژه‌های تجهیز و تعمیر، پروژه‌های مطالعه و طراحی و پروژه‌های تعهدات و بدهکاری به پیمانکاران که تمرکز ما در مولدسازی دارایی‌ها فقط مربوط به پروژه‌های احداث و توسعه است که باعث می‌شود زیرساخت‌های کشور به بهره‌وری برسد.

این مقام مسؤول با اشاره به اینکه ۲۵۰۰ پروژه ملی در کشور وجود دارد، گفت: هم اکنون ۴۰ هزار پروژه نیمه تمام استانی داریم که ۱۸ هزار پروژه آن در بخش احداث و توسعه است و این ۱۸ هزار پروژه هم عموماً مربوط به بخش ورزش، نیرو، آب و راهداری است.

روحی یادآور شد: تاکنون ۲۵۰۰ ملک شناسایی و احصا شده که مشکل حقوقی ندارند. ما این املاک را ارزش افزایی کردیم که یک بار برای مزایده می‌رود و در صورتی که به فروش نرسد با پیمانکار پروژه تهاتر و یا معاوضه می‌کنیم.

مدیرکل دفتر مدیریت بهره‌وری و پروژه‌های تحولی سازمان خصوصی سازی همچنین در ادامه فروش و تأمین مالی از طریق بازار سرمایه، مشارکت با بخش غیردولتی و معاوضه را از جمله اقداماتِ انجام شده برای تکمیل پروژه‌های نیمه تمام عمرانی برشمرد.

این مقام مسؤول یادآور شد: بند هفت ماده ۱۲ آئین نامه مولدسازی دارایی‌های دولت به توقف طرح‌های فاقد فایده فنی و اقتصادی و اجتماعی و لزوم تعیین تکلیف دارایی‌های آن اشاره دارد که در کل قوانین کشور بی نظیر و فراقوه‌ای است اما به نظر می‌رسد که به خوبی تبیین نشده است.

کد خبر 6089035

دیگر خبرها

  • دولت سیزدهم از سرمایه‌گذاران حمایت می‌کند
  • عواقب بند س تبصره ۶ قانون بودجه | وقتی برای معافیت‌ها سقف تعیین شود چه می‌شود؟
  • نشست هم اندیشی تشکل‌های کارگری و کارفرمایی چهارمحال و بختیاری با استاندار
  • دولتی‌ها به جای رقابت، نظارت کنند
  • چگونگی مردمی‌سازی توسعه بالادست صنعت نفت و گاز با توان بخش خصوصی و سرمایه‌های خرد مردمی
  • ‌ویزیت پزشکان‌ در کرمانشاه چند؟
  • اجرای ۳۱ پروژه با مشارکت سرمایه‌گذاران/ پیشرفت ۵۵ درصدی پروژه مشارکتی میخک
  • لایحه جدید مالیاتی دولت به نفع تولید و در جهت جذب سرمایه در بخش مولد است؟
  • ۴۰ هزار پروژه نیمه تمام استانی در کشور وجود دارد
  • کارخانه سیمان سفید در شهرستان دیرابجاد می شود