Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، حجت‌الاسلام عبدالرضا مُحی‌الدینی سه‌شنبه شب در نشستی با تعدادی از مسئولان و روحانیان شهرستان افزود: توقع مردم از صاحبان صنایع و کارخانه ها این است که نام مهریز بر روی کالاهای تولیدی منطقه درج شود.

وی ادامه داد: هنوز مسئولان برخی کارخانه ها و شرکت‌های تولیدی و صنعتی شهرستان حتی از نام مهریز برای مجموعه خود استفاده نمی‌کنند که این رویه اصلا پذیرفته نیست .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس شورای فرهنگ عمومی شهرستان مهریز اظهارکرد: وقتی واحد تولیدی در منطقه از  زمین و تسهیلات این شهرستان استفاده می‌کند، مردم توقع دارند،حتما نام مهریز بر روی کالای تولیدی درج شده باشد .

محی‌الدینی بیان کرد: این رویه که هم‌اکنون برخی واحدهای تولیدی و صنعتی نام موسسه و کالای تولیدی خود را بدون مهریز توزیع می‌کنند پذیرفته نیست و موجب نارضایتی مردم است .

وی با بیان اینکه از واحدهای تولیدی و صنعتی شهرستان برای ایجاد اشتغال و رونق تولید موثر از آنها حمایت می شود، تصریح کرد: باید از نام مهریز برای این واحدها و کالاهای خود استفاده شود.

برخی واحدها معمولا محصول تولیدی خود را با نام شهرستان های معروف مربوط به همان کالا به بازار مصرف عرضه می کنند.

امام‌جمعه مهریز در ادامه این نشست به طرح فاضلاب شهری که مدتی است در منطقه عملیات اجرایی آن شروع شده است  اشاره کرد و گفت: باید نقاط ضعف و قوت آن شفاف برای مردم بیان شود.

محی‌الدینی همچنین توجه به امور فرهنگی و تربیتی را در کنار سایر امور از سوی مسئولان و دستگاه‌ها یک ضرورت دانست و پیگیری آن را خواستار شد.

در این نشست برخی دغدغه های مسئولان و روحانیان در ارتباط با امور فرهنگی، طرح‌های عمرانی و فضای مجازی در منطقه مطرح شد.

شهرستان مهریز ۱۰۰ روحانی فعال دارد و شهرک صنعتی مهریز در ۳۰ کیلومتری جنوب یزد واقع است و به دلیل نزدیکی به مرکز استان و همچنین قرار گرفتن در مجاورت جاده ارتباطی شمال به جنوب کشور ( تهران ، یزد و بندرعباس ) می تواند مکان مناسبی برای سرمایه گذاری باشد.
سهولت در دسترسی به راه های اصلی ایران، وجود نیروی انسانی متخصص و همچنین معافیت مالیاتی، ارزانی زمین و فراهم بودن زیرساخت کامل این شهرک را به مکان مناسبی برای احداث کارخانه جدید تبدیل کرده است.

مرکز شهرستان ۵۵ هزار نفری مهریز در ۳۰ کیلومتری جنوب شهر یزد قرار دارد و دارای پنج شهرک صنعتی شامل شهید چمران ، ۱۹۶ هکتاری ، یزد مهر، هرفته و ناحیه صنعتی بهادران با اشتغالزایی چهار هزار نفر است.

استان یزد با یک میلیون و ۲۳۶ هزار نفر جمعیت سه هزار و ۷۰۰ واحد تولیدی و صنعتی دارد که ۸۰ درصد اشتغال استان مربوط به حوزه صنعت است.

یزد چهارمین صنعتی استان یزد و با ۵۰ نوع اندیس معدنی و حدود ۲ میلیارد تن ذخیره قطعی پس از کرمان دومین استان معدنی ایران است.

      

برچسب‌ها مهریز وزارت صنعت معدن و تجارت جهش تولید یزد صمت ثبت برند

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مهریز وزارت صنعت معدن و تجارت جهش تولید مهریز وزارت صنعت معدن و تجارت جهش تولید یزد صمت ثبت برند تولیدی و صنعتی نام مهریز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۸۰۴۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم استفاده مسئولان از ظرفیت دانشگاهیان/ نمایشگاه حمل‌ونقل حاصل اجرای فرامین رهبری است

رئیس دانشگاه صنعتی اصفهان گفت: برگزاری نمایشگاه ملی حمل‌ونقل دانش‌بنیان حاصل اجرای فرامین مقام معظم رهبری است و مشارکت‌های مردمی را در بحث تولید، به‌ویژه تولید فناورانه به‌دنبال دارد.

سیدعلی‌محمد میرمحمدی میبدی با حضور در غرفه خبرگزاری ایمنا در دومین نمایشگاه حمل‌ونقل دانش‌بنیان در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا ضمن تشکر از برگزارکنندگان این رویداد مهم جهت انتخاب دانشگاه صنعتی برای محل استقرار این نمایشگاه اظهار کرد: دانشکده حمل‌ونقل، عمران و صنایع از دانشکده‌های دانشگاه صنعتی اصفهان است که برنامه‌های متعدد مدیریت شهری در ارتباط با پروژه‌های حمل‌ونقلی و ترافیکی را دنبال می‌کند، همچنین در این زمینه مقاله‌های بسیار خوبی را در داخل کشور و خارج از آن ارائه کرده است.

وی با تاکید بر اینکه به‌طور معمول حداقل سالانه حدود ۵۰ مقالات متعدد توسط اساتید دانشکده حمل‌ونقل تولید می‌شود، افزود: پژوهشکده حمل‌ونقل نیز کنار این دانشکده فعال است، همچنین برگزاری نمایشگاه ملی حمل‌ونقل دانش‌بنیان حاصل اجرای فرامین مقام معظم رهبری است و مشارکت‌های مردمی را در بحث تولید، به‌ویژه تولید فناورانه به‌دنبال دارد.

رئیس دانشگاه صنعتی اصفهان با بیان اینکه یکی از نقاط‌ضعف ما این است که نتوانسته‌ایم یافته‌ها و محصولات خود را به‌خوبی با برگزاری چنین نمایشگاه‌هایی به دید عموم برسانیم، افزود: شاید مسئولان امر و متولیان باید راهکاری بیندیشند تا توده‌های مختلف مردم و جامعه دانش‌آموزی و دانشگاهی به چنین فضاهایی بیشتر راه پیدا کنند.

میرمحمدی میبدی با اشاره به ظرفیت بالای اصفهان در حوزه دانشگاه‌ها تاکید کرد: مسئولان باید از این ظرفیت‌ها استفاده کنند تا بتوانیم فعالیت نخبگان این مرز و بوم که به تولید و محصول رسیده است را به مردم نشان دهیم.

رئیس دانشگاه صنعتی اصفهان با تاکید بر اینکه ۱۱ هزار دانشجو در دانشگاه صنعتی اصفهان مشغول تحصیل هستند، گفت: دانشجوی نخبه خلاق از محصولات این دانشگاه بوده و مدیران موفق بسیاری در این دانشگاه پرورش یافته‌اند.

میرمحمدی میبدی اضافه کرد: در تمام حوزه‌ها اقدامات مهمی را انجام می‌دهیم که امکان اطلاع‌رسانی آن به‌دلیل مسائل امنیتی وجود ندارد، اما می‌توان گفت که این اقدامات بسیار ارزنده است.

کد خبر 750010

دیگر خبرها

  • کشتارگاه طیور فسا با ۱۰۰ کارگر به چرخه تولید بازگشت
  • جذب سرمایه گذاری برای تکمیل وایجاد واحدهای بخش کشاورزی در زنجان
  • جلوگیری از بیکار شدن ۷۸۰۰ کارگر استان مرکزی در سال گذشته
  • احیا ۱۶ واحد تولیدی و صنعتی در استان اردبیل
  • ۱۶ واحد تولیدی و صنعتی در استان اردبیل احیا شد
  • هیات تجاری نروژی از ظرفیت‌های تولیدی و صنعتی استان زنجان بازدید کرد
  • تقدیر از کارگران شهرستان ورامین با حضور مسئولان
  • احیای ۱۶ واحد تولیدی و صنعتی در استان اردبیل
  • احیای واحدهای راکد دشتستان در دستور کار است
  • لزوم استفاده مسئولان از ظرفیت دانشگاهیان/ نمایشگاه حمل‌ونقل حاصل اجرای فرامین رهبری است