Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، علیرضا قاسمی فرزاد روز چهارشنبه در پایان جلسه ستاد تسهیل و رفع مواد تولید استان همدان در جمع خبرنگاران، افزود: سه سرفصل مهم برای توسعه اقتصادی استان پیش بینی شده که یکی از آنها برگزاری منظم جلسات کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید با هدف گره گشایی از مشکلات تولید کنندگان است.

وی اظهار داشت: در این راستا پرونده های ارجاعی به ستاد تسهیل و رفع موانع تولید با حضور کارشناسان اقتصادی، تولید کنندگان، بانک ها و نهادهای دولتی مربوطه به صورت دقیق بررسی و راهکارهای لازم برای رفع موانع و گره گشایی از مشکلات واحدهای تولیدی استان ارائه و در قالب مصوبه ابلاغ و اجرا می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استاندار همدان با اشاره به مصوبات امروز ستاد تسهیل، تصریح کرد: شرکت «هگمتان دارو» مشکلاتی در زمینه مباحث مالیاتی ناشی از اختلاف نظر با تامین اجتماعی داشت که این پرونده در مراجع ذیصلاح قانونی در دست بررسی است.

قاسمی فرزاد افزود: درهمین ارتباط و برای جلوگیری از ضرر و زیان این شرکت مقرر شد تا ارائه نتیجه از سوی دادگاه در زمینه اصالت این بدهی، بدهی فعلی شرکت قسط بندی و پرداخت شود.

نماینده عالی دولت در استان همدان اظهار داشت: همچنین مشکلات واحد «مرغداری گوشتی» که توسط بانک تملک شده و به رغم پرداخت بدهی هنوز سند به مالک منتقل نشده نیز بررسی و مصوباتی برای رفع مشکل این واحد تولیدی ابلاغ شد.

قاسمی فرزاد گفت: یک واحد تولیدی فعال در بخش «راهسازی» نیز درخواستی برای تمدید مهلت بانکی و پرداخت بدهی داشت که با برررسی های انجام شده و مصوبه ستاد، زمان بازپرداخت تسهیلات این واحد یکسال دیگر تمدید شد.

استاندار همدان افزود: همچنین پرداخت ۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان تسهیلات سرمایه در گردش ااز سوی بانک توسعه تعاون به واحد تولیدی «بُتن صنعت آرمه» به منظور خرید دستگاه و تجهیزات مورد نیاز در ستاد تسهیل و و رفع موانع تولید استان مطرح و با نظر اعضا به تصویب رسید.

وی تصریح کرد: رفع مشکل واحد «بسته بندی» در شهرستان نهاوند برای پرداخت تسهیلات تکمیلی و تسهیلات در گردش نیز از دیگر مصوبات جلسه امروز ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان همدان بود.

قاسمی فرزاد ادامه داد: در این جلسه مصوب شد که هیچ نهاد و دستگاهی به ویژه تامین اجتماعی برای مسدود کردن حساب بانکی واحدهای تولیدی استان اقدام نکند چرا که برخی از نهادها در پی تعویق یک یا ۲ ماهه در پرداخت اقساط سریعا نسبت به مسدود کردن حساب آن مجموعه اقدامی می کنند که نتیجه این امر بروز مشکلات عدیده برای بخش تولید استان می شود.

به گزارش ایرنا، طی ۱۰۰ روز گذشته ۱۸ جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید در استان همدان تشکیل شده که منجر به ابلاغ ۹۹ مصوبه شده است، از این تعداد ۳۶ مورد به طور کامل اجرا، ۲۶ مصوبه در حال اجرا و ۳۷ مصوبه نیز در حال پیگیری است.

برچسب‌ها استان همدان توسعه اقتصادی جهش تولید استانداری همدان علیرضا قاسمی فرزاد

منبع: ایرنا

کلیدواژه: استان همدان توسعه اقتصادی جهش تولید استان همدان توسعه اقتصادی جهش تولید استانداری همدان علیرضا قاسمی فرزاد تسهیل و رفع موانع تولید ستاد تسهیل واحد تولیدی استان همدان قاسمی فرزاد تولید استان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۸۱۹۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی موانع و مشکلات تولید دو واحد صنعتی و کشاورزی چهار باغ

مدیرکل بازرسی گفت: آنچه که در فرمایشات مقام معظم رهبری، ریاست قوه قضاییه و همچنین از سوی ریاست سازمان بازرسی کل کشور بر آن تأکید شده، راهبرد حمایت از تولید و صنعت گران است و حضور ما در راستای جامه عمل پوشاندن به همین تأکیدها و حمایت حداکثری از تولید و اشتغال است.

محمد تقی حاجی مشهدی از تولید کنندگان خواست در صورت عدم رفع مشکلات و موانع موضوع را به اطلاع اداره کل بازرسی اعلام تا در اسرع وقت پیگیری شود .

وی گفت: ما امروز از دو واحد صنعتی و کشاورزی در چهارباغ  بازدید کردیم مشکلاتی را مطرح که بعضی از این موارد مطرح شده استانی است که با هماهنگی دستگاه های اجرایی به جد پیگیری و تا حصول نتیجه اقدام خواهیم کرد و بعضی از موارد مثل تامین ارز که کشوری است و با سازمان مکاتبه تا از طریق بانک مرکزی حل و فصل خواهیم کرد.

وی از تداوم این بازدید ها تا انتهای سال خبر داد و گفت : ما امروز صحبت های صاحبان صنعت  را شنیدیم توسعه کارخانه ، افزایش ولتاژ ، و تامین ارز مورد نیاز که در مورد برق قرار شد اداره کل برق البرز تا ظرف هفته آتی مشکل ولتاژ و برق مورد نیاز کار خانه را تامین و در مورد ارز اداره کل بازرسی و صمت البرز اهتمام جدی برای تامین آن داشته باشند و توسعه شرکت هم از الویت هایی است که در دستور کار قرار گرفت. 

مدیرکل بازرسی استان در ادامه گفت: کمک به توسعه صنعت و تولید بعد از مبارزه با فساد اصلی‌ترین اولویت اداره کل بازرسی استان است.

او افزود: با بازدید از واحد‌های تولیدی مشکلات و موانع پیش رو به درستی احصا و از تمام ظرفیت‌های قانونی برای کمک به تولید بهره گرفته می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان البرز کرج

دیگر خبرها

  • حضور۲۰ واحد تولیدی استان بوشهر در نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران
  • شناسایی ورفع موانع ومشکلات قبل سرمایه گذاری
  • بهره برداری از ۲۱ تصفیه خانه در واحد‌های تولیدی استان همدان
  • قدردانی از کارگران واحد‌های تولیدی و خدماتی همدان
  • گره گشایی از روند احداث زیرساخت‌های کشاورزی و صادراتی در خوزستان
  • رسیدگی به مشکلات حقوقی ۲۶۲ واحد تولیدی خوزستان
  • روند سرمایه‌گذاری در سیستان‌وبلوچستان تسهیل شود
  • باید برای جهش تولید به رفع موانع پرداخت/ لزوم توجه به موضوع عفاف و حجاب در جامعه
  • بررسی موانع و مشکلات تولید دو واحد صنعتی و کشاورزی چهار باغ
  • اشتغال ۲۰۰ نفر در کهگیلویه و بویراحمد با بازگشت ۵۰ واحد راکد به چرخه تولید