Web Analytics Made Easy - Statcounter

«فرزاد مخلص‌الائمه» روز چهارشنبه در حاشیه نشست ملاقات مردمی در جمع خبرنگاران، افزود: این هیات نظارتی به صورت سرزده از عملکرد دستگاه‌های خدماتی استان بازرسی خواهند کرد و اگر کیفیت خدمت رسانی مطلوب نباشد، دستگاه مربوطه باید پاسخگو باشد.

وی ادامه داد: اعتراضاتی مبنی بر نحوه نامطلوب خدمات‌رسانی برخی دستگاه‌های اجرایی استان شکل گرفته که این مهم با راه‌اندازی هیات نظارت پیگیری می‌شود و هماهنگی‌هایی نیز با دستگاه قضایی استان در خصوص برخورد با افرادی که ترک فعل مرتکب می‌شوند، انجام شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مخلص الائمه اظهار داشت: نظارت قاطعانه‌تر دستگاه‌های مسئول بر نحوه توزیع و قیمت کالاهای اساسی نیز در دستور کار است به طوری که نباید قیمت کالاهای اساسی در هیچ کجای استان اختلاف غیر متعارف داشته باشد که بر این اساس نهادهای مختلف از جمله سازمان ملی استاندارد و جهاد کشاورزی استان فعال‌تر از گذشته شده‌اند.

وی در خصوص مشکلات عمومی شهروندان نیز گفت: برخی مشکلات تابع مسائل کلان در سطح ملی هستند اگر چه برای حل این مشکلات نیز کارگروه‌ها و کمیته‌های مختلف در استان تشکیل می‌شود اما برخی از آنها باید به صورت ملی و در سطح کلان پیگیری و مرتفع شوند.

استاندار مرکزی در خصوص ملاقات مردمی روز جاری نیز گفت: ۱۲ پرونده در این نشست با حضور شماری از شهروندان در دستور کار قرار گرفت اما برخی از مشکلات آنها مانند سکونتگاه‌های غیررسمی بسیار قدیمی و ریشه دار بودند و برای حل آنها باید تصمیمات جدی و در عین حال سریع اتخاذ شود و برخی خواسته‌ها نیز باید در کمیسیون ماده پنج شهرداری اراک تعیین تکلیف شوند.

مخلص‌الائمه افزود: برخی از مناطق به خصوص در شهر اراک خارج از محدوده شهری هستند اما شماری از شهروندان به دلایل مختلف در آنها ساخت و سازهای غیرمجاز انجام داده‌اند که در سال‌های اخیر قانونگذار تمهیداتی را اندیشیده و برخی خدمات مانند آب برق و گاز به ساکنان این محلات ارائه می‌شود اما چون به منطقه شهری ملحق نیستند، از برخی خدمات شهری محروم هستند که باید اقدام اساسی در این راستا انجام شود. 

وی بیان کرد: برای رفع کامل مشکلات، ساکنان این مناطق باید به محدوده شهری الحاق شوند که این مهم نیازمند اصلاح طرح جامع شهری است و اگر چه استان با این مهم موافق است اما باید از طریق شورای عالی شهرسازی کشور پیگیری شود.

استاندار مرکزی در خصوص فرآیند رسیدگی به مشکلات مردم پس از نشست ملاقات مردمی نیز گفت: بعد از این جلسه دستورات لازم به دستگاه‌های اجرایی ارسال می‌شود و مدیران وظیفه دارند ظرف یک مدت مشخص، اقدامات خود را در راستای حل مشکل شهروندان ارائه کنند.

مخلص الائمه توضیح داد: اداره کل ارزیابی و عملکرد استانداری پاسخ‌های مدیران را بررسی و با برقراری تماس با مراجعه کنندگان و شهروندان موضوع را راستی آزمایی می‌کنند و در نهایت پاسخ قطعی به فرد شاکی ارائه می‌شود.

وی افزود: پیش از نشست ملاقات مردمی نیز نشستی در خصوص رفع اختلافات بین دستگاه‌های اجرایی برگزار شد که پنج پرونده مورد بررسی قرار گرفت و تصممیاتی در جهت رفع این اختلافات اتخاذ و ابلاغ شد.

در این نشست ۱۲ پرونده مورد بررسی قرار گرفت.

برچسب‌ها اراک استان مرکزی فرزاد مخلص الائمه استانداری مرکزی دولت سیزدهم

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اراک استان مرکزی فرزاد مخلص الائمه اراک استان مرکزی فرزاد مخلص الائمه استانداری مرکزی دولت سیزدهم دستگاه های اجرایی ملاقات مردمی مخلص الائمه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۸۳۵۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌اندازی سامانه نظارت و شفافیت مدارس غیردولتی تا مهر

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اینکه در شهریه مدارس غیردولتی حامی خانواده‌‌ها هستیم، گفت: سامانه نظارت بر مدارس غیردولتی تا سال تحصیلی جدید ایجاد می‌شود. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، رضا مراد صحرایی در حاشیه مرکز پاسخگویی ریاست جمهوری در جمع خبرنگاران درباره ثبت‌نام دانش‌آموزان برای سال تحصیلی جدید و سیاست ارتقای کیفیت مدارس دولتی اظهار کرد: ارتقای کیفیت آموزش و تقویت مدارس دولتی در دستور کار وزارت آموزش و پرورش قرار گرفته است و اقدامات متعددی در این راستا در حال انجام است از جمله نحوه سازماندهی نیروی انسانی که مدارس دولتی در اولویت قرار دارند، نحوه تخصیص سرانه‌های دانش آموزی که اولویت با مدارس دولتی است همچنین در نوسازی اولویت با مدارس دولتی است.

وی افزود: امسال 19 هزار مشاور و مربی پرورشی برای مدارس دولتی عادی استخدام می‌کنیم و حتما باید سطح کیفیت مدارس بالا برود، یک عقب‌ماندگی نسبتا طولانی داریم که به سرعت امیدوار هستیم، جبران شود.

خانواده‌ها به مدارس کمک کنند

وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: از خانواده‌ها تقاضا دارم که کمک کنند و مدیران مدارس به کمک آنها نیاز دارند اگر انجمن اولیا و مربیان در مدرسه قوی شکل بگیرد برای ارتقای مدرسه و سطح کیفیت آن نقش جدی ایفا خواهند کرد.

صحرایی درباره شهریه مدارس غیردولتی عنوان کرد: شهریه این مدارس طبق قانون تعیین می‌شود و آموزش و پرورش مبلغ تعیین نمی‌کند و مطابق الگویی که در قانون پیش‌بینی شده است، اقدام می‌کنیم و در این موضوع به طور جدی سعی می‌کنیم حامی خانواده‌ها باشیم و نظارت جدی ایفا کنیم.

وی افزود: امسال طبق قانون سامانه‌ای راه‌اندازی خواهد شد که تمام هزینه‌ها شفاف در آنجا ذکر می‌شود و یکی از مسائل این است، عددی که به عنوان شهریه مصوب تعیین می‌شود غیر از شهریه‌ای است که در مدارس دریافت می‌شود، اگر این سامانه با سرعتی که مورد انتظار است راه‌اندازی شود و امیدوارم به آغاز سال تحصیلی جدید برسد دیگر هیچ پولی گرفته نخواهد شد مگر طبق سامانه و در این سامانه هزینه‌ها شفاف خواهد شد و اگر مدرسه‌ای شهریه اضافه دریافت کرده باشد، شهریه اضافه به خانواده برگردانده می‌شود.

وزیر آموزش و پرورش درباره رفاهیات معلمان و تاسیس سازمان رفاهی معلمان گفت: لایحه پیش‌نویس تاسیس سازمان رفاهی و اقتصادی معلمان تقدیم دولت شد و چندین جلسه در کمیسیون‌های مرتبط بحث شد اما موانع قانونی دیگری برای تاسیس سازمان جدید وجود دارد که این موارد در کمیسیون سرمایه انسانی دولت بحث و مقرر شد که این پیشنهاد به شورای عالی اداری برود و با ارتقای وضعیت موجود چنین سازوکاری طراحی شود.

صحرایی ادامه داد: تا زمانی که سازمان رفاهی و اقتصادی معلمان تاسیس بشود، ما پیامد آن را در شرایط فعلی دنبال می‌کنیم به عنوان مثال امکاناتی که در اختیار داریم شبکه بشود و معلمان از سراسر کشور بدانند که در کدام شهرها مراکز رفاهی وجود دارد که بتوانند سفر کنند و تهیه این سامانه ملی در دستور کار قرار گرفته است و در عید نوروز بیش از دو میلیون و چهارصد هزار نفر در مراکز رفاهی و در مدارس اسکان داده شدند.

وی درباره روند صندوق آوری صندوق ذخیره فرهنگیان گفت: در اجرای ارزش مالکانه گام موفقی را برداشت و به تازگی سهم بازنشستگان را به سرعت پرداخت می‌کند همچنین قرار است، شرکت‌های زیان‌ده تعیین تکلیف شوند.

وزیر آموزش و پرورش بیان کرد: در برنامه هفتم حکمی تصویب شد تا 80 درصد صندوق ذخیره فرهنگیان در طول برنامه بورسی شود و این مقدمه اصلی شفاف شدن وضعیت است.

صحرایی درباره گزینش فرهنگیان و توجه به سلامت روان بیان کرد: به طور کلی مسئله گزینش معلم و انتخاب معلم نیکو، کار مهم و جدی است که دولت‌ها باید به آن توجه کنند و همه اجزای دولت هم باید به این موضوع توجه کنند، انتخاب صحیح و خردمندانه معلم مبتنی بر استعداد و علاقه موضوع بسیار مهمی است که در دستور کار ما بوده است، سال گذشته با شیوه جدیدی الگوی نوین جذب و گزینش معلمان را مبتنی بر کانون‌‌های ارزیابی پایه گذاری کردیم، برای امسال این تجربه را در اختیار داریم و به شیوه صحیح‌تر و دقیق‌تر و سریع تر این کار را انجام خواهیم داد.

وی گفت: امسال بزرگترین استخدام تاریخ کشور رخ خواهد داد و 72 هزار و 19 معلم جدید در سه گروه مربیان پرورشی، معلمان ابتدایی و دبیران و هنرآموزان استخدام خواهیم داشت و این غیر از حدود بیست هزار فارغ التحصیل دانشگاه فرهنگیان و شهید رجایی است یعنی 90 هزار معلم جدید اگر کل ظرفیت‌ها استفاده شود، اول مهر به مدارس می‌روند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بازگشت ویسنته دل‌بوسکه به فوتبال اسپانیا
  • راه‌اندازی سامانه نظارت و شفافیت مدارس غیردولتی تا مهر
  • همه باید در مسیر گره‌گشایی از مشکلات تولید گام بردارند
  • کارگروه مصوبات سفر دولت در استان سمنان ایجاد می‌شود
  • فرماندار: نارضایتی اجتماعی از هیچ دستگاه اجرایی در زهک پذیرفتنی نیست
  • دستگاه های اجرایی شهرستان گناوه در اجرای طرح «نور» همکاری کنند
  • بازدید سرزده استاندار از دستگاه‌های اجرایی لرستان
  • ۶۵ نفر در آزمون استخدامی طرح شهید زین الدین مرکزی جذب می شوند
  • شوراها پل ارتباطی مدیریت اجرایی و مردم هستند
  • بازديدهای ميدانی و بررسی عملكرد شركت‌ها و دفاتر تاكسيرانی/ توجه ویژه به مشکلات و مسائل تاکسیرانان