Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، جلسه بررسی و نحوه اجرای برنامه ملی نماد و انطباق آن با سند تحول بنیادین با حضور مدیر کل امور تربیتی، مشاوره و مراقبت در برابر آسیب‌های اجتماعی و مسئول بازنگری سند تحول بنیادین برگزار شد.

در ابتدای جلسه مسعود شکوهی ضمن تبریک میلاد حضرت علی (ع) و روز پدر گفت: بهانه تشکیل جلسه برنامه نماد است در سال‌های اخیر بر اساس پیچیدگی‌هایی که در جامعه در حوزه اجتماعی و فرهنگی و به ویژه خانواده‌ها به وجود آمده است بهانه‌ای شده است تا برای جوانان و نوجوانان آسیب پذیری بیشتری پیش بیاید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: بر اساس گزارش‌ها و شواهد موجود دلایل این مخاطرات به عدم آگاهی لازم برای مواجه با این آسیب‌ها بر می‌گردد که هر چقدر این آسیب‌ها آموزش داده شود می‌تواند در کاهش آن مؤثر باشد.

شکوهی گفت: یکی از برنامه‌های مهم و محوری در آموزش و پرورش بر اساس راهکارهای سند تحول بنیادین و زیر نظام‌ها و همچنین بیانیه گام دوم انقلاب می‌تواند همین برنامه ملی نماد است.

مدیر کل امور تربیتی، مشاوره و مراقبت در برابر آسیب‌های اجتماعی با اشاره به اهداف این برنامه گفت: بیش از ۵ سال این برنامه اجرا شده است که در آن به دنبال مدیریت و کاهش آسیب‌های روانی - اجتماعی و ارتقا توانمندی‌های های روانی اجتماعی و مهمتر از همه سلامت روان هستیم.

وی گفت: ما به دنبال آن هستیم تا دانش آموزان، فرهنگیان و اولیا دسترسی سریعی را به خدمات ارتقایی و تخصصی مشاوره‌ای که از سمت مدارس ارائه می‌شود، داشته باشند.

شکوهی ادامه داد: نظام جامع راهنمایی و مشاوره نیز در سال جاری به تصویب رسید و با ابلاغ وزیر محترم برای اجرا به استان‌ها ابلاغ شده است که می‌تواند مکمل و پشتیبان خوبی برای برنامه ملی نماد باشد و بالعکس.

وی گفت: اگر دانش آموزان را به درستی هدایت کنیم بسیاری از آسیب‌ها را می‌تواند کنترل کند. زیرا ما برای آینده دانش آموزان هم باید برنامه داشته باشیم.

حجت الاسلام صادق زاده ضمن تبریک اعیاد و ایام گفت: بسیار خوشحالم که در بحث آسیب‌های اجتماعی قدم‌های بسیار خوبی برداشته شده است و بر خلاف گذشته که آسیب‌ها دیده نمی‌شد اکنون به مقابله با آنها می‌رویم. و به طور ریشه‌ای با موضوع مواجه می‌شویم.

وی ادامه داد: هدف از برگزاری این جلسه آن است که این طرح با هدف تحول در سیستم مدرسه طراحی شده است و در ۲۰ هزار مدارس انجام شده است و این برنامه یک فرآیند تحولی در آموزش و پرورش است.

حجت الاسلام صادق زاده افزود: اصلاح و ترمیم سند تحول بنیادین در حال انجام است پس در طرح نماد سوال اصلی آن است که چه تغییر و تحولی باید در سند تحول اتفاق بیافتد و دقیق‌تر آنکه این طرح ناظر به کدام بخش‌های سند است، یا مربوط به کدام مسائل در مدارس است و طرح نماد چه نقشی دارد.

وی گفت: در سوال بعدی باید بگوییم این طرح با چه موانعی روبرو بوده و چقدر موفق بوده است و علل ناموفق بودن آن چیست و سیستم‌های بیرونی و درونی آموزش و پرورش به چه میزان می‌توانستند کمک کنند و سند تحول چه کمک‌های می توانسته انجام بدهد که احیاناً انجام نداده و پیشنهاد در این زمینه چیست.

وی ادامه داد: این طرح از منظر مدیران مدارس نیز بررسی خواهد شد و این جلسه بسیار اهمیت دارد زیرا کارشناسان حوزه ستاد که خود مبدع طرح بوده‌اند حضور دارند.

کد خبر 5426267

منبع: مهر

کلیدواژه: طرح نماد وزارت آموزش و پرورش شهرداری تهران وزارت آموزش و پرورش قوه قضاییه کمیته امداد امام خمینی یوسف نوری علیرضا زاکانی شورای شهر تهران سازمان حج و زیارت آلودگی هوا پلیس راهور عتبات عالیات غلامحسین محسنی اژه ای ویروس کرونا اورژانس آسیب های اجتماعی سند تحول بنیادین آسیب ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۸۳۷۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سنجش بینایی بیش از ۱۶۲ هزار کودک سال گذشته در آذربایجان‌غربی

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز مهاباد؛ مدیرکل بهزیستی آذربایجان‌غربی با اشاره به اجرای برنامه پیشگیری از تنبلی چشم گفت: برنامه پیشگیری از تنبلی چشم سال گذشته در بین ۱۶۲ هزار و ۶۸۲ نفر از کودکان ۳ تا ۶ استان اجرا شد.

پروین محمدپوری، با اشاره به برنامه های اجرایی معاونت پیشگیری بهزیستی استان در سال گذشته افزود: در این مدت پنج هزار و ۱۲۳ تماس با دفتر مشاوره و خدمات روانشناختی بهزیستی برای مشاوره تلفنی با خط ۱۴۸۰ انجام و همچنین طرح آگاه‌سازی با تأکید ویژه بر خود مراقبتی برای یکهزار و ۳۳۱ نفر از دختران و زنان استان از سوی دفتر پیشگیری از آسیبهای اجتماعی اجرا شد.

محمدپوری، با بیان اینکه مأموریت اصلی دفتر امور آسیب دیدگان اجتماعی، توانمندسازی افراد در معرض آسیب و آسیب دیده اجتماعی است،اظهارکرد: ارائه خدمات تخصصی به موقع به گروههای هدف، مطالعه و تحلیل وضعیت موجود آسیبهای اجتماعی، ارائه راهکار لازم به نهادهای مربوطه و شناسایی مناطق آسیب زا در انجام مداخلات لازم از اهداف دفتر آسیب دیدگان اجتماعی بهزیستی است.

مدیرکل بهزیستی آذربایجان‌غربی، با اشاره به فعالیت اورژانس اجتماعی استان در سال گذشته هم گفت: در این مدت ۹ هزار و ۶۵۳ تماس شامل اختلالات حاد خانوادگی، کودک آزاری، سالمند آزاری، همسرآزاری و معلول آزاری با اورژانس اجتماعی استان برقرار شد که از این تعداد سه هزار مورد پذیرش مداخله انجام و پنج هزار نفر از خدمات سیار بهره مند شدند.

دیگر خبرها

  • لزوم اتحاد کشورهای اسلامی در برابر ظلم و جنایت رژیم صهیونیستی
  • اجرای ناقص و ناتمام قوانین یکی از اشکال‌های قانون‌گذاری است
  • ظرفیت های مردمی در اجرای طرح نماد بکارگیری شود
  • ظرفیت‌های مردمی قزوین در اجرای «طرح نماد» به‌کارگیری شود
  • مزایای بیمارستان سیار در موقعیت های بحرانی و اضطراری
  • سمن‌ها و گروه‌های مردمی بر حوزه دانش آموزان تمرکز کنند
  • مجلس پیگیر اجرای سند تحول رئیس‌جمهور در حوزه ارز است
  • اجرای برنامه ملی بازآفرینی/ مردم مشارکت کنند
  • سنجش بینایی بیش از ۱۶۲ هزار کودک سال گذشته در آذربایجان‌غربی
  • اجرای طرح همیاران آرامش در گرگان و گنبد