Web Analytics Made Easy - Statcounter

مهدی دوستی عصر چهارشنبه در دیدار با محمد علی زهره ای معاون امور اجرایی و پشتیبانی دیوان محاسبات کشور با وی افزود: برگزاری دوره های آموزشی برای مدیران و کارکنان بخش های مالی و اداری دستگاه‌های اجرایی در راستای آشنایی با ظرفیت‌های قانونی، می‌تواند به تصمیم گیری مناسب توسط مدیران کمک کند و موجب تحول در این عرصه و جلوگیری از بروز تخلف ها شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


استاندار هرمزگان اظهارداشت: ساماندهی و اتصال دستگاه‌ها به سامانه‌های نظارتی، در راستای افزایش شفافیت و بررسی وضعیت اقدام‌ها نیز باید مورد توجه قرار گیرد.
  معاون امور اجرایی و پشتیبانی دیوان محاسبات کشور نیز در این دیدار با بیان اینکه دیوان محاسبات کشور از دستگاه‌های نظارتی است که وظایف بسیار مهمی برعهده دارد، به رویکردهای جدید دیوان محاسبات کشور در راستای کمک به تصمیم گیری بهتر و حل مشکلات اشاره کرد.
محمد علی زهره ای اظهارداشت: انجام سفرهای استانی از جمله این رویکردهاست که در ۶ ماه اخیر، این بیست و یکمین سفر استانی محسوب می‌شود تا با استفاده از تحلیل ها و نظرهای مسوولان استانی به تصمیم گیری های بهتر و رفع موانع و مشکلات در استان ها کمک کنیم.
وی به تشکیل مجمع معاونان اداری و مالی وزارتخانه‌ها، سازمان‌ها و دستگاه‌های اجرایی در سطح کشور و استان ها اشاره کرد و افزود: برگزاری نشست های این مجمع با حضور مقام های عالی‌رتبه کشوری به زودی آغاز می‌شود و هدف از این اقدام نیز برنامه‌ریزی و مبارزه با فساد است.
معاون اجرایی دیوان محاسبات کشور تصریح کرد: راه‌اندازی سامانه تلفنی ۱۹۸ جهت ارتباطات و ارائه گزارش‌های مردمی به دیوان محاسبات، از دیگر اقدام‌های مهم در قالب رویکرد جدید دیوان محاسبات بوده که بسیار مؤثر واقع شده است.
 

برچسب‌ها استانداری هرمزگان هرمزگان دیوان محاسبات کشور

منبع: ایرنا

کلیدواژه: استانداری هرمزگان هرمزگان دیوان محاسبات کشور استانداری هرمزگان هرمزگان دیوان محاسبات کشور دیوان محاسبات کشور تصمیم گیری دستگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۸۳۸۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دلیل منع ورود پزشک فلسطینی به اروپا

یک پزشک فلسطینی-انگلیسی تأکید کرد هدف از منع ورود وی به اروپا این است که جلوی شهادت دادن وی علیه رژیم صهیونیستی در دیوان لاهه را بگیرند.

به گزارش مشرق، غسان ابوسته، پزشک انگلیسی-فلسطینی که در سازمان پزشکان بدون مرز کار می‌کند و شاهد جنگ نسل کشی رژیم صهیونیستی در غزه بوده است، گفت: دلیل اصلی منع ورودم به اروپا این است که جلوی شهادت دادنم درباره جنایت‌های جنگی رژیم اشغالگر در مقابل دیوان بین‌المللی کیفری در لاهه را بگیرند.

وی در مصاحبه با المیادین گفت: دیوان لاهه در معرض فشارهای سیاسی از سوی دولت و کنگره آمریکا و دولت‌های اروپایی قرار دارد که حامی جنگ رژیم اشغالگر علیه مردم غزه هستند. یک تصمیم سیاسی از سوی دولت‌های اروپایی با هدف ساکت کردن شاهدان جنایت‌های رژیم صهیونیستی در غزه وجود دارد. رژیم اشغالگر نیز تصمیم گرفته تا تمام شاهدان باقیمانده در نوار غزه یا در داخل بازداشتگاه‌ها را به قتل برساند.

وی به وجود یک کمپین هماهنگ بین رژیم صهیونیستی و اروپا با هدف ممانعت از رفتن شاهدان عینی به دادگاه‌های بین‌المللی برای محاکمه کردن رژیم اشغالگر اشاره کرد.

ابوسته گفت: مقامات فرانسوی مرا در فرودگاه شارل دوگل متوقف کرده و به من گفتند که نمی‌توانم به تمام کشورهای منطقه شینگن به مدت یک سال وارد شوم و این مساله با درخواست دولت آلمان است. دولت فرانسه نمی‌خواهد این ممنوعیت را نقض کند.

ابوسته گفت: من قبلا نیز از ورود به آلمان منع شدم. در آن زمان به من گفتند که ممنوعیت ورود به آلمان تنها در ماه آوریل و به خاطر «کنفرانس فلسطین» است که برلین قصد ممانعت از برگزاری آن را دارد اما شنبه در فرودگاه شارل دوگل فرانسه مشخص شد که نمی‌توانم وارد بیشتر کشورهای اتحادیه اروپا شوم.

تلاش‌ها برای ممانعت از شهادت دادن ابوسته در پی آن صورت می‌گیرد که وی در پرونده شکایت آفریقای جنوبی از رژیم صهیونیستی به دلیل نسل کشی در غزه در مقابل دیوان بین‌المللی دادگستری حاضر شد.

وی بعد از خروج از غزه برای انتقال واقعیت بیمارستان‌ها و بخش پزشکی و اوضاع فاجعه بار انسانی غزه تلاش و درباره مواردی که در جریان فعالیت خود با آنها روبه‌رو شده است از جمله جراحت‌های بسیار سنگین به ویژه بین کودکان به دلیل سلاح‌های پیشرفته رژیم صهیونیستی صحبت کرد.

فرانچسکا آلبانیز، گزارشگر ویژه حقوق بشر در اراضی فلسطینی نیز درباره این اتفاق گفت: من به عنوان یک اروپایی از دکتر ابوسته به دلیل تصمیم آلمان که به سطح جدیدی از دفاع از نسل کشی رسیده است، عذرخواهی می‌کنم.

وی افزود: من از آلمان می‌خواهم تصمیم خود را درباره دکتر ابوسته کنار بگذارد.

منبع: ایسنا

دیگر خبرها

  • رئیسی:تورم روز به روز کاهشی می‌شود/ فرآیند تولید ۲ میلیون و ۴۰۰ هزار مسکن اجرایی شده است/گشت ارشاد مدیران عملیاتی شده است
  • اختیارات استان‌ها در اجرای طرح مولد سازی افزایش می‌یابد
  • راه اندازی سامانه نظارت مردمی دیوان محاسبات مازندران
  • تشریح اقدامات مدیریت بحران خراسان جنوبی در سیل اخیر
  • گزارش دیوان محاسبات از ترک فعل سازمان تامین اجتماعی
  • اداره کل نوسازی مدارس استان هرمزگان در ارزیابی مدیران ادارات کل حائز رتبه برتر شد
  • اعلام نتایج آزمون استخدامی دانشگاه فرهنگیان
  • دیوان محاسبات: محیط زیست تکلیف قانونی خود را انجام نداده است
  • دیوان محاسبات: محیط زیست تکلیف قانونی خود را انجام نداده
  • دلیل منع ورود پزشک فلسطینی به اروپا