Web Analytics Made Easy - Statcounter

باشگاه خبرنگاران جوان مشهد -روزانه ۱۲۰ تن زباله  به دومین زباله گاه بحرانی کشور در تربت حیدریه وارد می‌شود که به دلیل نبود زیر ساخت لازم برای بازیافت زباله‌ها، زیر خروار‌ها خاک دفن می‌شود و سرنوشت این طلای کثیف در گورستان زباله لنگ اعتبار و نصب تجهیزات است.

این اقدام باعث تولید گاز‌های گلخانه‌ای و متان می‌شود که درصورت تخصیص اعتبار لازم برای نصب تجهیزات بازیافت از سوی مسوولان استانی و کشوری می‌توان از همین زباله‌ها برق و کمپوست و انواع مختلف مواد دیگر به دست آورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



این در حالی است که در بازدید میدانی رسانه‌ها به همراه مدیریت پسماند از محل زباله گاه مشخص شد در این محل به هیچ عنوان دفن زباله انجام نمی‌شود و در واقع انباشتگاه زباله است که خروار‌ها زباله روی هم علاوه بر تولید گاز‌های گلخانه ای، آتش سوزی و جمع شدن سگ‌های ولگرد را نیز در پی پارد.

ساماندهی زباله گاه از اولویت‌های مهم شهرداری است

 شهردار تربت حیدریه گفت؛ ساماندهی زباله گاه از اولویت‌های مهم شهرداری است، و بدون تردید با توجه به اینکه این موضوع به سلامت جامعه برمی گردد و یک خواسته و مطالبه جدی تجمیعی است که توسط رسانه ها، محیط زیست و مردم در حال پیگیری است لذا بعنوان یک اولویت به آن ورود کردیم.

وحید فرخ تبار گفت: بضاعت شهرداری و توان مالی این نهاد را چنانچه در نظر بگیریم انتظار این است که با درک متقابل موضوع و در قالب فاز‌های مختلف و با کمترین بودجه مالی و استفاده از امکانات این معضل را حل کنیم.


اصلاح، تسطیح اراضی و راه اندازی مهندسی دفن زباله اولویت‌های نخست مدیریت پسماند تربت حیدریه

رئیس کمیسیون خدمات شهری تربت حیدریه  گفت: دومین زباله گاه بحرانی کشور را داریم که روزانه تا ۱۲۰ تن زباله تولید می‌شود که ۷ تن آن زباله ارزشمند است و با توجه به حضور زباله گرد‌ها در سطح شهر که از این راه امرار معاش می‌کنند تقریبا ۳۰۰ کیلو زباله می‌توان از این میزان اخراج کرد.

سید جمال یوسف زاده گفت: طرح مطالعاتی سال ۹۶ که توسط کارشناسان مورد بررسی قرار گرفت برنامه میان مدت در سه بخش که شامل اصلاح و تسطیح اراضی زباله گاه و همچنین استارت احداث ترانشه و شرایط دفن استاندارد بصورت کارشناسی فراهم شود.

بیشتر بخوانید

زباله‌گاه موقت نیشابور ۳۰ ساله شده است!


او گفت: در برنامه بلند مدت کاهش پسماند و تولید کم زباله و تفکیک نیز با کمک همه دستگاه‌های مرتبط و فرهنگ سازی که انجام می‌شود نیز مد نظر است.

رئیس کمیسیون خدمات شهری تربت حیدریه  گفت: نقشه برداری از محل دفن و حصار کشی و اصلاح شیب لبه ترانشه بعنوان فاز اول مورد بررسی قرار گرفت تا مشکل حریق و کنترل پخش زباله‌ها در ماه‌های آتی و همچنین اصلاح مسیر رودخانه و آب‌های سطحی انجام شود.

به گفته یوسف زاده  هزینه ایجاد ترانشه به ازای هر کیلو ۲۰ هزارتومان است و محل فعلی مناسب است و باید در سه فاز مدیریت بشود که در گام نخست باید گودبرداری و دیواره قرنیز انجام شود.

او گفت: در گام دوم تولید ثروت و درآمد و در گام نهایی طرح تفکیک است که پیشنهاد مشاور آن است طرح تفکیک توسط شهرداری انجام و پس از رسیدن به نقطه مطلوب مالی از پیمانکار دعوت شود.

رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای شهر تربت حیدریه گفت: زباله‌های موجود کیفیت تولید کمپوست را ندارد و مرغوبیت خود را از دست داده و در حوزه تولید سوخت مشاور پسماند اعلام کرده به لحاظ اقتصادی توجیه ندارد، اما با توجه به اصرار پیمانکار بر تولید کمپوست، قرار شد درخواست ارائه و مهلتی داده شود چنانچه به نقطه سر به سر رسید کار ادامه پیدا کند و در غیر اینصورت از ادامه تولید کمپوست صرف نظر و روی ترانشه تمرکز خواهیم کرد.

به گفته یوسف زاده شهرداری باید ۵۰ هکتار موجود را از مسکن و شهرسازی بگیرد و برای طرح بلند مدت نیز ۲۰ هکتار دیگر درخواست کند و از طرفی بخشداری مرکزی با ابلاغ به دهیاری‌ها انتقال و دفن زباله از روستا‌ها به این محل را ممنوع و یا آن را منوط به پرداخت حق الدفن کنند.

عضو شورای شهر تربت حیدریه گفت: نقشه برداری توسط واحد عمران پس از اخذ زمین از مسکن و شهرسازی و درخواست شهرداری برای تحویل زمین و همچنین تهیه ماشین آلات جهت تسطیح و دفن زباله‌های قدیمی توسط خدمات شهری انجام خواهد شد.

یوسف زاده گفت: در فاز دوم گود برداری و استارت سایت ترانشه و تهیه نرخ نامه و حق الدفن هم بزودی نیز انجام می‌شود.

انتهای پیام//ا. غ.

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: شهرداری تربت حیدریه دفن زباله پسماند زباله تربت حیدریه خدمات شهری زباله گاه دفن زباله یوسف زاده زباله ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۸۶۱۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بی‌انصافی در حق کارگر نباید انجام شود

آیت‌الله لطف‌الله دژکام در دیدار با مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی به اتفاق اعضاء شورای عالی کار و تشکیلات کار و کارگری فارس ضمن تبریک روز جهانی کار و کارگر، گفت: امیدوارم جامعه کارگری ما در آینده این کشور و آینده دنیا بتواند به عنوان یک مجموعه نمونه‌ای که عدالت، رفاه، خدمت و تولید را به اوج می‌رساند مطرح شود، طبیعتاً برای رسیدن به چنین هدفی از کارفرما، کارگر، دولت و مجموعه‌های مردمی و علمی باید تلاش کنند تا این مسیر بسیار طولانی را طی کنیم.

او افزود: ما ادعای بزرگی داریم که ملتی با فرهنگ چند هزار ساله هستیم و آرزو و آرمان بزرگی نیز داریم و می‌گوییم ایرانیان زمینه ساز عدالت جهانی هستند و این ادعا در طول تاریخ ما تکرار شده است پس از این جهت باید خود را آماده کار و تلاش کنیم.

امام جمعه شیراز در خصوص رتبه‌سنجی‌ها، بیان کرد: این کار بد نیست و نشان دهنده این است که به نوعی در بین مجموعه‌های فعال در کشور دارای رتبه هستیم، اما باید توجه داشته باشیم که از یکطرف با وضعیت موجود و از طرف دیگر با آرمان‌های خود باید شرایط را بسنجیم تا در ادامه بتوانیم یک حرکت معقول متناسب به سوی پیشرفت داشته باشیم، اگر صرفا خودمان را با وضعیت کشور بسنجیم در چند سال گذشته و در بحث مقامات ملی استان فارس عقب‌گرد داشته‌ایم در حالیکه مقام معظم رهبری فرمود فارس در قله است. 

آیت‌الله دژکام افزود: ما در قله بودیم و باید در قله بمانیم و برای در قله بودن همه دوستان از مدیران دولتی تا کارفرمایان و کارگران عزیز باید تلاش کنند و از نقش خودمان به عنوان استان پیشران در عرصه‌های مختلف تولید تا فرهنگ تنزل نکنیم.

او با اشاره به مشکل جهانی آب و ...، گفت: امروز باید کاری کنیم تا گذران دنیا بر ما آسان شود و تحمل پیدا کنیم. چه چیزی باعث می‌شود در دنیا زندگی را تحمل کنیم؟ یکی از موارد عدالت است و برای همین است که امیرالمؤمنین هر هفته در خطبه‌های نمازجمعه می‌خواندند و ما نیز به تبعیت از ایشان در خطبه می‌خوانیم که «إِنَّ اللَّهَ یَأْمُرُ بِالْعَدْلِ».

نماینده ولی فقیه در استان فارس در خصوص نامگذاری روز نام کار و کارگر گفت: به خاطر اینکه به صورت سنتی در طول تاریخ دنیا کارفرمایان زورشان می‌رسید و حق کارگران درست ادا نمی‌شد روز کارگر را گذاشتند که حق کارگران عادلانه داده شود، اما بحث یک روز یا یک هفته خاص در طول سال نیست و همیشه در کشور ما و همه دنیا بی‌انصافی در حق کارگر نباید انجام شود. ما باید به نقطه‌ای برسیم تا همینی که هست منصفانه قسمت شود و اصل همین است.

آیت‌الله دژکام ادامه داد: در بحث تولید اول باید پول را تولید کنید و اینکه رهبری می‌فرماید دانش بنیان‌ها به کمک بیایند برای این است که هزینه تولید کم شود و سود خالص اضافه شود و به کارگر سهم و سود بیشتر داده شود و در این زمینه باید کار شود وگرنه اوضاع همین خواهد ماند.

امام جمعه شیراز در پایان با بیان اینکه هزینه تولید در قسمت‌هایی آنقدر زیاد است که آسیب می‌بینیم و اگر کار بر پایه دانش جلو نرود بعد از مدتی شکست روی شکست است و روی این مسائل باید فکر کنیم و از آدم‌های بصیر استفاده کرده و هزینه برای آن بپردازیم، گفت: برخی‌کارخانه‌ها مرکز تحقیقات دارند یعنی اینکه می‌خواهند کیفیت را افزایش دهند و هزینه تولید کمتر شود و جنس تولیدی بهتر با هزینه کمتر به دست بیاید. انشاءالله در این مسیر همه به یکدیگر کمک دهیم و برنامه‌ریزی کنیم تا به نتایج مطلوب برسیم.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

دیگر خبرها

  • تولید زباله در سراب ۴۰ درصد بالاتر از میانگین کشوری است
  • بی‌انصافی در حق کارگر نباید انجام شود
  • آمادگی پلیس قم برای ساماندهی زباله‌ گرد‌ها
  • زباله فضایی در دام دوربین ماهواره ژاپنی افتاد
  • ضرورت ساماندهی پسماندهای پلاستیکی اطراف مجتمع‌های بین‌راهی
  • کاروانسرای تاریخی شرکت نفت ارومیه ساماندهی می شود
  • ایستگاه فضایی چین آسیب دیده است
  • تسرسع ساماندهی بازار آهن شادآباد و پیگیری طرح شن‌چاله‌ها در کمیسیون ماده پنج
  • ساماندهی بازار آهن شادآباد و پیگیری طرح شن‌چاله‌ها در کمیسیون ماده پنج تسریع می‌شود
  • دومین پویش مردمی پاکسازی جنگل های هیرکانی در گرگان برگزار شد