Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «الف»
2024-05-03@03:13:35 GMT

به چه کشورهایی می‌توان بدون ویزا سفر کرد؟

تاریخ انتشار: ۲۸ بهمن ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۳۸۷۰۹۴

در سال‌های اخیر پاسپورت (گذرنامه) کشورمان مقداری از ارزش خود را از دست داده و از اعتبار و جایگاه مطلوبی در سطح بین المللی برخوردار نیست. از این رو ما برای سفر به بیشتر کشورهای جهان باید ویزا (اجازه ورود) بگیریم که این موضوع به یک چالش مهم در سفرهای خارجی تبدیل شده است، اما واقعا به هیچ کشوری بدون ویزا نمی‌شود رفت؟ به چه کشورهایی می‌توان بدون ویزا سفر کرد؟

سفر بدون ویزا یعنی چه؟

ویزا گرفتن در بحث سفرهای خارجی به معنی اجازه ورود به خاک کشور دیگر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ویزاها انواع مختلفی دارند که ویزای تحصیلی، ویزای کاری، ویزای توریستی و ... از جمله آن‌ها هستند.

روش معمول برای اخذ ویزای هر کشوری مراجعه به سفارت یا کنسولگری آن کشور است. البته همه کشورها در ایران سفارتخانه ندارند و شما برای ثبت درخواست ویزا باید به کشورهای همسایه سفر کنید و یا کارتان را به آژانس‌های مسافرتی (موسسات مهاجرتی) که کار پیکاپ ویزا انجام می‌دهند بسپارید.

متاسفانه علاوه بر این که ما ایرانی‌ها به اکثر کشورهای دنیا نمی‌توانیم بدون ویزا سفر کنیم، وقتی برای اخذ ویزا نیز مراجعه می‌کنیم با مشکل دیگری به نام گواهی تمکن مالی مواجه می‌شویم.

حال این که گواهی تمکن مالی چیست و چرا باید چنین مدرکی را همراه با سایر مدارک ارائه دهیم را در ادامه بطور خلاصه اشاره خواهیم کرد.



گواهی تمکن مالی چیست؟

تمکن مالی یک برگه است که از طرف بانکی که در آن حساب دارید صادر می‌شود و در آن موجودی حساب شما برحسب دلار یا یورو و یا سایر ارزهای رایج بین المللی، درج شده است.

هدف سفارتخانه‌ها از دریافت گواهی تمکن این است که بدانند شما از تمکن مالی کافی برای هزینه‌های سفرتان همچون هزینه هتل، بلیط، خوراک و ... برخواهید آمد و هزینه‌ای به دولت آن کشور تحمیل نخواهید کرد.



نحوه محاسبه تمکن مالی

به این نکته توجه داشته باشید که منظور از تمکن مالی پول نقدی است که در حساب بانکی شماست و نه سند ملک و برگه سهام و ... .

نحوه محاسبه تمکن مالی یا این که چقدر پول باید در حساب بانکی باشد بستگی به قوانین مهاجرتی کشور مقصد، نوع ویزا و تعداد افراد همراه شما دارد.



دسته‌بندی کشورهای جهان براساس نیاز به ویزا برای ورود

باتوجه به قوانین کشورهای مختلف درمورد نیاز به ویزا برای ورود ایرانی‌ها، می‌توان کشورها را به 3 گروه تقسیم کرد:



1-کشورهایی که برای ورود به آن‌ها باید ویزا داشته باشیم.

2-کشورهایی که بدون ویزا می‌توانیم به آن‌ها وارد شویم.

3-کشورهایی که برایمان ویزای فرودگاهی صادر می‌کنند.



در توضیح مورد سوم باید این را بدانید که برخی کشورها در هنگام ورود و در همان فرودگاه برای ما ویزا صادر می‌کنند. فقط کافیست در هنگام ورود مدارک لازم را همراه داشته باشیم و پس از پر کردن فرم‌های مربوطه و پرداخت هزینه، ویزایمان صادر می‌شود.





لیست کشورهایی که می‌توان بدون ویزا به آن‌ها سفر کرد

خوب رسیدیم به لیست کشورهایی که بدون ویزا می‌توانیم به آن‌ها سفر کنیم و یا در همان فرودگاه مقصد می‌توان برای دریافت ویزا اقدام کرد.



ترکیه
کشور ترکیه قطعا یکی از مهم‌ترین و توریستی‌ترین کشورهایی است که بدون ویزا و فقط با همراه داشتن پاسپورت می‌توان به آن سفر کرد و تا 90 روز هم در آن اقامت کرد. این کشور به غیر از شهرهای زیبا، طبیعیت متنوع و بسیار زیبایی دارد. در این کشور همچنین اماکن تفریحی زیادی برای گردشگران وجود دارد.



ارمنستان

بدون ویزا می‌توانید تا 90 روز در ارمنستان اقامت کنید.

گرجستان

مالزی

مالزی یکی از بهترین کشورهای شرق آسیا و از جمله کشورهای توریستی است که بدون ویزا می‌توانید تا 14 روز در آن اقامت کنید. این کشور مناظر طبیعی زیبایی دارد و از ویژگی‌های خوب آن این است که نسبت به سایر کشورهای شرق آسیا کمتر با مشکل غذا مواجه می‌شوید و رستوران‌های مسلمانان با علامت حلال مشخص شده‌اند.

دومینیکا

هاییتی

اکوادور

ونزوئلا



لیست کشورهایی که در هنگام ورود ویزای فرودگاهی صادر می‌کنند



قطر

کشور قطر با توجه به سعود تیم ملی فوتبال کشورمان به جام جهانی 2022 یکی از بهترین گزینه‌ها برای سفر توریستی می‌باشد. لازم به ذکر است که ویزای توریستی این کشور در همان فرودگاه مقصد صادر می‌شود و در دو نوع 30 روزه و 90 روزه می‌باشد.



آذربایجان

کشور جمهوری آذربایجان نیز از جمله کشورهای همسایه ایران است که در سال‌های اخیر توجه زیادی به صنعت گردشگری داشته و روز بروز بر تعداد گردشگران این کشور افزوده می‌شود. این کشور نیز برای ما ایرانی‌ها ویزای فرودگاهی صادر می‌کند و با آن تا 30 روز می‌توانیم در این کشور حضور داشته باشیم.



لبنان

سوریه

ماکائو

ماکائو شبه جزیره‌ای در جنوب چین است که عمده درآمدش از توریسم است.

مالدیو

مالدیو کشوری است که از تعدادی جزیره تشکیل شده و یکی از بهترین گزینه‌ها برای گردشگرانی است که به ساحل و غواصی علاقمندند. مناظر ساحلی این جزایر در دنیا بی‌نظیر هستند. با ویزای فرودگاهی می‌توانید تا 30 روز در این کشور اقامت داشته باشید و از سواحل زیبای آن لذت ببرید.

کامبوج

نپال

ماداگاسکار

بولیوی

منبع: الف

کلیدواژه: ویزای فرودگاهی بدون ویزا بدون ویزا گواهی تمکن تمکن مالی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۸۷۰۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فقیرترین کشورهای جهان در سال ۲۰۲۴

سودان جنوبی، بوروندی، جمهوری آفریقای مرکزی، جمهوری دموکراتیک کنگو و موزامبیک، فقیرترین کشورهای جهان در سال ۲۰۲۴ معرفی شده‌اند.

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، جهان دارای ثروت و منابع کافی برای اطمینان از برخورداری کل نژاد بشر از استاندارد مناسب زندگی است. با این حال، مردم بسیاری از کشورهای جهان همچنان در فقر ناامیدانه زندگی می‌کنند که دلایل مختلفی برای آن وجود دارد. علاوه بر این استعمار، ضعف حاکمیت قانون، جنگ و ناآرامی‌های اجتماعی، شرایط آب‌وهوایی سخت یا همسایگان متخاصم و متجاوز از دلایل فقر کشورها به‌شمار می‌رود.

تعیین فقیرترین کشورهای جهان

تعیین یک دلیل واحد برای فقر طولانی‌مدت دشوار است. در حالی که تولید ناخالص داخلی سرانه اغلب معیار استاندارد در نظر گرفته می‌شود، جبران تفاوت در هزینه‌های زندگی و نرخ تورم با استفاده از برابری قدرت خرید (PPP) می‌تواند توانایی خرید افراد را در هر کشوری بهتر ارزیابی کند.

سودان جنوبی

سودان جنوبی به‌رغم داشتن ذخایر نفتی غنی فقیرترین کشور جهان است. این کشور با شکاف‌های اجتماعی، نابرابری، فساد و جنگ مواجه است. اکثریت جمعیت آن به کشاورزی سنتی مشغول هستند، اما خشونت و رویدادهای شدید آب‌وهوایی اغلب کشاورزان را از کاشت یا برداشت محصولات باز می‌دارد.

بوروندی

بوروندی کشوری محصور در خشکی و فاقد منابع طبیعی است. آسیب‌های ناشی از جنگ داخلی ۱۹۹۳ تا ۲۰۰۵ عاملی در ارمغان رتبه دوم فقیرترین کشور جهان برای آن به‌شمار می‌رود. حدود ۸۰ درصد از ۱۳ میلیون شهروند بوروندی به کشاورزی معیشتی متکی هستند و ناامنی غذایی آن تقریباً دو برابر میانگین کشورهای آفریقایی جنوب صحرای آفریقا است. علاوه بر این، دسترسی به آب و فاضلاب در این کشور بسیار کم است و کمتر از پنج درصد جمعیت آن برق دارند. تورم این کشور در سال جاری حدود ۲۲ درصد پیش‌بینی می‌شود.

جمهوری آفریقای مرکزی

جمهوری آفریقای مرکزی سرشار از طلا، نفت، اورانیوم و الماس است، اما ساکنان این کشور بسیار ثروتمند، بسیار فقیر هستند، تا آنجا که جمهوری آفریقای مرکزی نزدیک به یک دهه در میان فقیرترین کشورهای جهان بوده است. این کشور با انتخاب موفق رئیس‌جمهور فعلی گام مهمی در جهت بازسازی ملی برداشته، اما بخش‌های وسیعی از آن همچنان تحت کنترل گروه‌های ضد دولتی و شبه نظامی است. با این وجود به‌رغم مشکلات و ناکامی‌ها، در سال‌های اخیر رشد متوسطی داشته که ناشی از صنعت چوب، احیای بخش کشاورزی و فروش مجدد جزئی الماس بوده است.

جمهوری دموکراتیک کنگو

جمهوری دموکراتیک کنگو از زمان کسب استقلال از بلژیک در سال ۱۹۶۰، چندین دهه متحمل دیکتاتوری خشونت‌بار، بی‌ثباتی سیاسی و خشونت مداوم شده است. حدود ۶۵ درصد از جمعیت تقریباً ۱۰۰ میلیونی این کشور با درآمدی کمتر از روزانه ۲.۱۵ دلار زندگی می‌کنند، هرچند این کشور منابع و پتانسیل لازم برای تبدیل شدن به یکی از ثروتمندترین کشورهای آفریقا و محرک رشد برای کل قاره را دارد. جمهوری دموکراتیک کنگو در حال حاضر بزرگ‌ترین تولید کننده کبالت در جهان و منبع اصلی مس در آفریقا است که برای تولید خودروهای الکتریکی ضروری است.

موزامبیک

موزامبیک غنی از منابع و دارای موقعیت استراتژیک است اما در دهه گذشته اغلب میانگین نرخ رشد تولید ناخالص داخلی بیش از هفت درصد را ثبت کرده است. با این حال همچنان در میان ۱۰ کشور فقیر جهان جای دارد. شرایط آب‌وهوایی شدید و بی‌ثباتی سیاسی از دلایل اصلی این امر به‌شمار می‌روند. البته اقتصاد این کشور همچنان در چرخه رشد قرار دارد و پیش‌بینی می‌شود در سال‌های ۲۰۲۴ و ۲۰۲۵ حدود پنج درصد رشد کند و در اواخر دهه به رشد دو رقمی برسد.

کد خبر 749989

دیگر خبرها

  • گام به گام تا ویزای توریستی کانادا
  • فقیرترین کشورهای جهان در سال ۲۰۲۴
  • کاشت مو بدون جراحی با خواب طبیعی
  • کشورهایی با ماهرترین نیروی کار
  • رشد اقتصادی ایران در سال ۲۰۲۳ بر اثر دانش‌بنیان‌شدن صنعت نفت و گاز بود
  • مخالفت اسرائیل با صدور ویزا برای کمیسر کل آنروا
  • رشد اقتصادی ایران در ۲۰۲۳ بر اثر دانش‌بنیان شدن صنعت نفت و گاز بود
  • شرایط اخذ ویزای دبی برای کودکان
  • چگینی: حیف که بازی بدون تماشاگر است
  • افزایش توان صادراتی زنجیره مرغ مازندران