Web Analytics Made Easy - Statcounter

باشگاه خبرنگاران جوان همدان-علیرضا قاسمی‌فرزاد افزود: بودجه ۱۴۰۱ بر اساس واقعیت‌ها و نیاز‌های جامعه برنامه ریزی و تدوین شده و امیدواریم با اختیاراتی که به استان‌ها داده می‌شود، ریل گذاری مناسبی در مسیر توسعه همه جانبه استان همدان شکل گیرد.
امروز جلسه شورای برنامه ریزی و توسعه استان همدان برگزار شد.

او گفت: در جلسه با اعضای شورای هماهنگی بانک‌ها مقرر شد بانک‌ها اعتبارات درآمدی خود را در استان هزینه کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



استاندار همدان در ادامه گفت: به طور قطع با اعتبارات مناسب تخصیص یافته در بودجه ۱۴۰۱، اقدامات قابل قبولی را در جهت توسعه، رشد و تعالی کشور و استان‌ها می‌توان انجام داد.

قاسمی فرزاد گفت: مباحث مالی باید در استان متمرکز شودو حساب‌های بانکی واحد‌های تولیدی مستقر در شهرستان‌های استان باید در همان شهرستان متمرکز و مورد بهره برداری قرار گیرد.

او در ادامه گفت: عملیات اجرایی ساخت ۱۰۰ هزار واحد مسکونی در مناطق مختلف استان همدان در سال آینده و با تمامی توان آغاز می‌شود و در طرح نهضت ملی مسکن باید ۵۰ هزار واحد مسکونی در شهر همدان طی چهار سال ساخته شود.

استاندار همدان گفت: برهمین اساس عملیات اجرایی برای ساخت ۲۰ هزار واحد مسکونی در شهر همدان در سال ۱۴۰۱ پایه گذاری خواهد شد.

استاندار گفت: طرح رتبه بندی معلمان باید در اولویت باشد و دانش آموزان به عنوان آینده سازان این کشور از سوی معلمان تربیت شده و پرورش داده می‌شوند که برهمین اساس باید توجه ویژه‌ای به این قشر زحمتکش داشته باشیم.

قاسمی فرزاد همچنین گفت: در بودجه سال آینده به نان به عنوان قوت اصلی مردم توجه ویژه شده و ۸۵ هزار میلیارد تومان به این امر اختصاص یافته است.

او همچنین به بحث انتصاب مدیران دستگاه‌های اجرایی اشاره کرد و گفت: به موجب مصوبه شورای عالی اداری، انتصابات باید با هماهنگی استانداران انجام شود و با توجه به اینکه وزارت‌خانه توانایی و ظرفیت نیرو‌های خود را بهتر می‌شناسند باید در یک تعامل دو سویه (وزارتخانه و استاندا) روند انتخاب و انتصاب مدیران شکل بگیرد.

قاسمی فرزاد گفت: در یک ماه باقی مانده از سال۱۴۰۰ ضرورت دارد که مدیران دستگاه‌های اجرایی برای دریافت اعتبارات تخصیصی خود به صورت جدی اقدام کنند که دراین زمینه تعامل دو سویه مدیران با نمایندگان مجلس شورای اسلامی اهمیت زیادی در جهت جذب اعتبارات برای توسعه شهرستان‌ها دارد.
انتهای پیام/ج

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: استانداری همدان شورای برنامه ریزی قاسمی فرزاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۸۷۸۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اشتغال ۲۰۰ نفر در کهگیلویه و بویراحمد با بازگشت ۵۰ واحد راکد به چرخه تولید

مدیرکل امور سرمایه‌گذاری استانداری کهگیلویه و بویراحمد از ایجاد اشتغال برای ۲۰۰ نفر با بازگشت ۵۰ واحد راکد صنعتی به چرخه تولید در این استان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کهگیلویه و بویراحمد، محسن ضامن‌فر امروز_ پنجشنبه ششم اردیبهشت _ در نشست کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید، کهگیلویه و بویراحمد اظهار کرد: ستاد تسهیل جایگاه تبیین مشکلات واحدهای تولیدی است تا در خصوص آنها تصمیم‌گیری و در جهت رفع آنها و پایداری اشتغال و تولید گام‌های اساسی برداشته شود.

وی با اشاره به اینکه بنا داریم در سال جدید جلسات کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید را بیش از پیش برگزار و بیشتر میدانی عمل کنیم، افزود: برگزاری مستمر و منظم این جلسات و همراهی و همکاری دستگاه‌های اداری و سیستم بانکی استان موجب شد طی دو سال گذشته ۵۰ واحد راکد تولیدی، صنعتی و گردشگری به چرخه تولید بازگردند که مهمترین آن کارخانه قند یاسوج است.

مدیرکل سرمایه‌گذاری استانداری کهگیلویه و بویراحمد گفت: بازگشت این تعداد واحد به چرخه تولید زمینه‌ساز اشتغال خوبی در سطح استان بوده است و تنها بازگشت کارخانه قند به چرخه تولید موجب اشتغال ۲۰۰ نفر شد.

وی عمده مشکلات سرمایه‌گذاران را مسائل بانکی و تمدید مهلت پرداخت تسهیلات بانکی بیان و تصریح کرد: در برخی مواقع دستگاه‌ها و بانک‌ها برای همکاری با سرمایه‌گذاران نیازمند مصوبات ستاد تسهیل هستند که در این زمینه سرعت تصمیم‌گیری افزایش می‌یابد.

ضامن‌فر خاطرنشان کرد: نگاه ستاد تسهیل این است که بدون بروکراسی اداری و اینکه واحدها درگیر زمان شوند در سریع‌ترین زمان ممکن مسائل را در ستاد تسهیل مطرح و رفع شود.

وی افزود: ستاد تسهیل در سال جدید بنا دارد جلساتی را در محل اجرای طرح‌ها و همچنین شهرستان‌ها داشته باشد و از حیث کمیت و کیفت جلسات پرباری داشته باشیم.

مدیرکل امور سرمایه‌گذاری استانداری کهگیلویه و بویراحمد گفت: عوائد و نتایج جلسات منجر به بازگشت واحدهای راکد به چرخه تولید و کامل شدن همه ظرفیت واحدها می‌شود تا شاهد سرمایه‌گذاری و وارد شدن طرح‌های بیشتری به چرخه تولید باشیم.

وی تصریح کرد: در استان بسیاری از دستور کارهایی که در جلسه مطرح می‌شود حاشیه امنی ایجاد می‌کند که مدیران با فراغ بیشتری به واحدهای سرمایه‌گذاری کمک کنند و در رفع مشکلات و حل مسائل این واحدها همکاری دارند.

ضامن‌فر خاطرنشان کرد: در چهارمین نشست کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید مشکلات شش طرح اقتصادی مطرح و تصمیمات لازم در جهت رفع مشکلات آنها گرفته شد.

کد خبر 747960

دیگر خبرها

  • شناسایی ورفع موانع ومشکلات قبل سرمایه گذاری
  • سابقه چندساله رشد تولید با مشارکت مردم در صنعت نفت
  • سفره همدانی‌ها با نان سبوس‌دار کامل می‌شود
  • ۸۰۰ میلیاردی تسهیلات اشتغالزایی به عشایر لرستان پرداخت شد
  • راهکار‌های هدایت منابع تسهیلات به سمت تولید چیست؟
  • اجرای بیش از ۲ هزار طرح اشتغالزایی بنیاد برکت در خراسان جنوبی
  • اشتغال ۲۰۰ نفر در کهگیلویه و بویراحمد با بازگشت ۵۰ واحد راکد به چرخه تولید
  • شورای گفتگوی بخش خصوص با دولت و بانک‌های گیلان
  • دستگاه‌های اجرایی قم از تولیدکنندگان حمایت کنند
  • بنگاهداری بانک‌ها زنجیری به پای چرخ تولید