Web Analytics Made Easy - Statcounter

 

دبیرخانه چهارسوق

به گزارش دبیرخانه رویداد چهارسوق در این رویداد سه نشست تخصصی با موضوعات تعلیم و تربیت دختران، الگوی جذب و تربیت معلم و حکمرانی نظام آموزش و پرورش برگزار می‌شود.

«رویداد نوآوری‌های آموزشی چهارسوق» با هدف شبکه‌سازی، انتقال تجربیات نوآورانه بومی، تقویت انگیزه‌های تحولی و امید به آینده در جامعه فعالان تعلیم و تربیت، در خردادماه سال ۱۳۹۲ شکل گرفت؛ و تاکنون دوازده دوره از آن برگزار شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جامعه چهارسوق شناخت و ارتباط میان فعالان تعلیم و تربیت را عمق بخشیده، و در پی توان‌مند شدن و هم‌افزایی اعضای این جامعه است.

 

جامعه چهارسوق شناخت و ارتباط میان فعالان تعلیم و تربیت را عمق بخشیده، و در پی توان‌مند شدن و هم‌افزایی اعضای این جامعه است. تاکنون بسیاری از معلمان و مجموعه‌های تربیتی و آموزشی،  نوآوری‌های جذاب و کارآمد خود را در چهارسوق ارائه کرده‌اند. پژوهش‌گران و متفکرینِ دغدغه‌مند، پاسخ‌های خود به مسائل نظام تعلیم و تربیت را در این بستر به اشتراک گذاشته‌اند؛ و گوش‌های جستجوگر تجربه‌های متعددی در این گردهمایی‌ها شنیده‌اند.

چهارسوق در حال حرکت به‌سوی شکل‌دهی جامعه فعالان تحول‌خواه تعلیم و تربیت است.

 

چهارسوق در حال حرکت به‌سوی شکل‌دهی جامعه فعالان تحول‌خواه تعلیم و تربیت است. جامعه‌ای متشکل از اعضای حقیقی و حقوقی که دغدغه مشترک‌شان، تحول‌خواهی بومی در نظام تعلیم و تربیت است. این حرکت طی سال‌های گذشته به‌صورت مستمر پیش‌رفته و به یاری خداوند در آینده نیز رشد طبیعی و تدریجی خود را خواهد داشت.

یکی از اجزای سیزدهمین رویداد نوآوری‌های آموزشی چهارسوق نشست‌های تخصصی می‌باشد. هر نشست‌ متشکل از صاحب‌نظران، فعالان و کارشناسان حیطه موضوعی تعیین‌شده می‌باشد، که در آن‌ به بررسی زوایای مختلف مسائل و چالش‌های هر حوزه خواهند پرداخت و ایجاد فرصت ارزشمندی برای تضارب آراء و بحث‌های عمیق و کارشناسی در حوزه‌های مرتبط می‌باشد. 

 

تعلیم و تربیت دختران

آیا تفاوتی در تعلیم و تربیت دانش آموزان از منظر جنسیت آن‌ها وجود دارد؟ اگر بله سوال مهم‌تر این است که حد و حدود آن کجاست و بحث مهم دیگر این است که وزارت آموزش و پرورش چطور می‌تواند آن را تحقق بخشد؟ در این نشست از دریچه تعلیم و تربیت دختران به این موضوع پرداخته می‌شود. نشست تعلیم و تربیت دختران روز چهارشنبه 27 بهمن‌ ماه به دبیری خدیجه زارعی، کارشناس و فعال حوزه تعلیم و تربیت دختران و با حضور مصطفی جلالی، مدرس حوزه و دانشگاه؛ فهیمه فداکار، دکتری مشاوره خانواده و مدرس دانشگاه علامه طباطبایی و ابراهیم راستیان، پژوهشگر مرکز رشد امام صادق و مسئول مجموعه نیلوفرانه برگزار می‌شود.

 

الگوی جذب و تربیت معلم

در این نشست، به وضعیت فعلی الگوی جذب و تربیت معلم و مسائل و چالش‌های پیش روی زیر نظام تربیت معلم کشور پرداخته خواهد شد و بحثی پیرامون بهبود یا بازطراحی وضع موجود با حضور صاحب‌نظران و متولیان حوزه منابع انسانی و تربیت معلم صورت می‌گیرد.

در نشست الگوی جذب و تربیت معلم، به وضعیت فعلی الگوی جذب و تربیت معلم و مسائل و چالش‌های پیش روی زیر نظام تربیت معلم کشور پرداخته خواهد شد.

 

نشست الگوی جذب و تربیت معلم به دبیری سجاد صدیقی، معلم و کارشناس حوزه تعلیم و تربیت و با حضور:

 اسفندیار چهاربند، معاون اسبق مرکز برنامه‌ریزی منابع انسانی وزارت آموزش و پرورش

نعمت الله موسی‌پور، معاون سابق آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه فرهنگیان

مهدی نامداری‌پژمان، مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی و آموزشی دانشگاه فرهنگیان برگزار می‌شود.

 

حکمرانی نظام آموزش و پرورش

ایده‌هایی در این چند سال پیرامون الگوی حکمرانی آموزش و پرورش بیان شده است. ایده‌هایی که در سطح کلان نسبت به چگونگی توزیع اختیارات در لایه‌های سخت‌افزاری (مانند بودجه و الگوی مدرسه‌داری) و نرم‌افزاری (مانند محتوا و برنامه درسی) پیشنهاداتی دارند. در این نشست، از ابعاد مختلف به بررسی ایده حکمرانی آموزش مبتنی بر بازار پرداخته می‌شود.

در نشست حکمرانی نظام آموزش و پرورش، از ابعاد مختلف به بررسی ایده حکمرانی آموزش مبتنی بر بازار پرداخته می‌شود.

 

نشست حکمرانی نظام آموزش و پرورش به دبیری محمد حسین راحمی، پژوهشگر مرکز مطالعات حکمرانی تربیتی و با حضور:

علی مروی، دکتری اقتصاد و مدیر اندیشکده کسب‌وکار شریف

حمیدرضا رستمی،متخصص حوزه حکمرانی و معماری سازمانی

محمدصادق تراب‌زاده، دکتری مدیریت دولتی و عدالت‌پژوه مرکز رشد امام صادق (ع)

محسن خاکی، مدرس حوزه و پژوهشگر حوزه تعلیم و تربیت و اقتصاد برگزار می‌شود.

جهت ثبت‌نام در سیزدهمین رویداد نوآوری‌های آموزشی چهارسوق و شرکت در نشست‌های تخصصی می‌توانید به سایت chaharsoogh.ir  مراجعه نمایید.

نقل از: دبیرخانه چهارسوق

 

انتهای پیام/

از شما صاحبنظر گرامی در حوزه تعلیم و تربیت هم دعوت می کنیم، از نویسندگان، ممیزان و اعضای هیئت تحریریه پنجره تربیت باشید. برای ارسال مطالب و عضویت در هیئت تحریریه، از طریق ایمیل FarsPanjarehTarbiat@gmail.com مکاتبه فرمائید.

منبع: فارس

کلیدواژه: نوآوری های آموزشی رویداد چهارسوق نوآوری تحول آموزشی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۸۸۰۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت مدارس شبانه روزی در دستور کار

به گزارش خبرنگار مهر، آیت‌الله مصطفی محامی صبح شنبه در همایش استانی خیرین مدرسه یار ضمن قدردانی از حضور و مشارکت خیرین در برنامه‌ها و فعالیت‌های دستگاه تعلیم و تربیت، افزود: دستگاه آموزش و پرورش احیا کننده نسل جدید ما می‌باشد و کاری که خیرین در حوزه تعلیم و تربیت انجام می‌دهند از جهات مختلف ارزشمند است.

وی ادامه داد: انجام کار خیر در حوزه آموزش و پرورش نیز دارای ارزش افزوده هست، به خصوص که این کار در یک استان پهناور همچون سیستان و بلوچستان صورت می‌گیرد چرا که این خطه، دارای ظرفیت‌ها و توانمندی‌های زیادی بوده و یکی از این ظرفیت‌ها وجود نیروهای با استعداد هست که متأسفانه به درستی شکوفا نشده و مورد استفاده قرار نگرفته و نیازمند توجه ویژه است.

امام جمعه زاهدان تصریح کرد: خیرین باید قدر خود را بدانند و خداوند متعال را برای این نعمت، موهبت و لطفی که شامل حالشان کرده شکرگزاری کنند.

وی اضافه کرد: مهم‌تر از توسعه کمی مدارس کیفیت بخشی به آن‌هاست و در این خصوص نیازمند استفاده از نیروهای توانمند و با تجربه هستیم که از جمله کمبودهای ماست و باید در راستای آموزش نیروها برنامه‌ریزی صورت گیرد و باید دقت کنید که مدارس پس از ساخت رها نشوند و در گام بعد باید تلاش کنید تا کیفیت خدمات در مدارس ارتقا پیدا کند.

محامی بیان کرد: سیستان و بلوچستان یک استان پهناور است و بسیاری از روستاها پراکنده هستند و طبعأ ساخت مدارس در همه این نقاط امکان پذیر نیست و باید در نقاطی با تمرکز جمعیت ساخت مدارس شبانه‌روزی را دنبال کنیم که در این صورت با توجه به حضور دانش آموزان در مدارس فرصت تعلیم و تربیت بیشتر به صورت شبانه روزی وجود دارد.

کد خبر 6089702

دیگر خبرها

  • ساخت مدارس شبانه روزی در دستور کار
  • لزوم ایجاد فضا‌های آموزشی و تربیتی در آموزش و پرورش
  • دوره آموزشی استانی طرح ملی طوبی برگزار می‌شود
  • نواختن زنگ سپاس در مدارس کهگیلویه و بویراحمد
  • جشنواره نوآوری و فناوری دانش آموزی در تبریز برگزار می شود
  • چرا اردستان معاونت آموزشی و پرورشی ندارد؟
  • نظام آموزشی اردستان، معاونت آموزشی و پرورشی ندارد
  • جشنواره فناوری و نوآوری دانش‌آموزی رینوفست ۲۰۲۴ برگزار می‌شود
  • پیش بینی ۵۲ میلیارد اعتبار در حوزه عمرانی آموزش و پرورش رزن
  • لزوم تقویت دانشگاه فرهنگیان