Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده مردم زرند و کوهبنان گفت: امر به معروف و نهی از منکر فریضه الهی است که نیاز به قانون ندارد فقط مسیر اجرای آن باید هموار شود.

به گزارش باشگاه خبرنگاران؛ عفت شریعتی کوهبنانی نماینده مردم‌شهرستان‌های زرند و کوهبنان گفت: در جامعه امروز شبکه‌های مجازی حضور چشمگیری خصوصا در بین جامعه جوان دارد در حالی که این شبکه‌ها می‌توانند هم آثار مثبت و هم آثار منفی داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او می‌گوید: دشمنان برای رسیدن به اهداف شوم خود متوسل به شبکه‌های مجازی شدند و همواره در صددند در راستای تحریف واقعیت‌ها گام بردارند.

شریعتی کوهبنانی گفت: کنترل شبکه‌های مجازی امری ضروری است تا دشمنان زمینه انحراف جوانان ما را رقم نزنند.

او می‌گوید: به مساله امر معروف کمتر توجه شده لذا حوزه‌های علیمه نقش مهمی در تبیین معروف دارند تا از منظر مثبت جوانان را مورد توجه قرار دهیم و شناخته‌ها و ناشناخته‌ها را بیشتر برای قشر جوان معرفی کنیم.

نماینده مردم‌شهرستان‌های زرند و کوهبنان گفت: باید تلاش شود تا جوانان هراسی از امر به معروف و نهی از منکر نداشته باشند، چون امر الهی است، ولی باید مسیر مشخص و همواره شود تا شاهد بحران‌های اخلاقی نباشیم.

شریعتی کوهبنانی گفت: امر به معروف و نهی از منکر فریضه الهی است که نیاز به قانون ندارد فقط مسیر اجرای آن باید هموار گردد.

او ادامه داد: امروز شاهد آسیب‌های جدی هستیم، اما جا دارد که مباحثی مانند حجاب به خوبی تبیین شود، زیرا رعایت آن خوشبختی فردی و اجتماعی را در بر دارد که در نهایت فواید مادی و معنوی به جای می‌گذارد.

شریعتی کوهبنانی گفت: قوانین امر به معروف و نهی از منکر الهی است، اما برای طی طریق و اجرای آن باید اموری برای سهولت کار در نظر گرفته شود.

او می‌گوید: در پرتو رهبری‌های مدبرانه مقام معظم رهبری مسیر برای امر به معروف و نهی از منکر برای کشور مان چنان هموار خواهد شد که با پاکی و بزرگی کشور را معرفی خواهیم کرد.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: امر به معروف و نهی از منکر شریعتی کوهبنانی شبکه های مجازی شبکه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۸۸۱۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پورمختار: مراکز پژوهشی، راهکارهای عملی برای مشارکت مردم در جهش تولید ارائه کنند

محمدعلی پورمختار گفت: مطالعه مراکز پژوهشی در زمینه رفع موانع تولید و مشارکت مردم در جهش تولید، نباید در حد تهیه گزارش و کتاب باقی بماند بلکه باید مبتنی بر واقعیات جامعه بوده و راهکارهای عملی ارائه کند.

محمدعلی پورمختار، نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی در گفت و گو با ایسنا درباره بیانات اخیر رهبر معظم انقلاب در جمع کارگران در خصوص شعار سال، اظهار کرد: شعار سال محوری‌ترین موضوع سال است که رهبری آن را براساس واقعیات موجود و شناخت راهبردی که از مسائل کشور دارند، انتخاب می کنند.

وی ادامه داد: همه دولت‌ها درباره لزوم مشارکت مردم در تصمیم گیری‌ها و تولید صحبت کرده و شعار داده‌اند اما در جهت رفع موانع برای مشارکت مردم گام‌های اساسی برداشته نشده است. البته مجلس یازدهم قانون تسهیلات کسب و کار را تصویب کرد، اما این قانون در قالب تسهیل صدور مجوز کسب و کار است و حداکثر ۱۰ درصد موانع را رفع می کند. سایر مشکلات از جمله بیمه، مالیات، تامین سرمایه از سوی بانک‌ها که رهبری هم به آن اشاره داشتند، باقی مانده است. یکی دیگر از مشکلات تولیدکننده، تورم و تغییر قیمت هاست. تولید کننده می گوید قیمت مواد اولیه روز به روز افزایش یافته و توان تصمیم گیری و اجرای تولید را ندارد. کنترل تورم و قیمت‌ها لازمه جهش تولید است. امنیت روانی و واقعی سرمایه گذاری  نیز اهمیت دارد.

این نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه نباید دستگاه های نظارتی و تصمیم گیر، موانع غیرلازم برای تولیدکننده ایجاد کنند، گفت: در مجلس یازدهم اگرچه تسهیلاتی برای تولید ایجاد شده اما محدودیت های غیرلازم هم ایجاد شده است. اگر قرار باشد بخش خصوصی که ارز دولتی یا ترجیحی دریافت نمی کند، با خیال راحت به فکر تولید باشد، نباید درگیر چنین موانعی باشد که به نظر من غیر لازم است.

پورمختار با اشاره به اینکه کمتر برای رفع مشکلات تولید اقدامات اساسی انجام شده است، تصریح کرد: وقتی موانع تولید زیاد باشد، کسی کمتر ترغیب می شود که به سمت تولید برود  و اگر در این جهت حرکت کند، ممکن است به سمت دور زدن موانع برود و فساد از همین محل شکل می گیرد؛ بنابراین رفع موانع تولید اهمیت زیادی دارد.

وی با اشاره به نقش مراکز پژوهشی در دستگاه های دولتی، اظهار کرد: برای شناسایی دقیق مشکلات بخش تولید به مطالعه نیاز است البته مطالعه مراکز پژوهشی نباید در حد تهیه گزارش و کتاب باقی بماند بلکه باید مبتنی بر واقعیات جامعه بوده و راهکارهای عملی ارائه کند و دستگاه های اجرایی هم دنبال اجرای این راهکارها باشند. اگر قانون نیاز است، مجلس قانون را وضع کند و اگر آیین نامه و بخشنامه نیاز است، دولت آن را تهیه کند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بهترین زمان برای نهادینه کردن فرهنگ عفاف و حجاب دوران کودکی و نوجوانی است
  • دفاع جوان کاشمری از ۳ دختر نوجوان در مقابل اراذل‌واوباش
  • ستاره زن شبکه‌های مجازی به ضرب گلوله کشته شد
  • انتقاد یک نماینده مجلس از سیاست های نادرست ارزی دولت/ کالاهای اساسی با قیمت ۲ تا ۳ برابری به دست مردم می‌رسد
  • ضربه چاقو به جوان کاشمری به دلیل حمایت از چند دختر در برابر ۳ مزاحم
  • دولت نباید اقتصاد کشور را به موضوع ارز گره بزند
  • قانون مهریه 2 الی 3 سال است که معطل مانده/ نماینده مجلس: منتظر هستیم؛ فعلا دست هیئت رئیسه است
  • پورمختار: مراکز پژوهشی، راهکارهای عملی برای مشارکت مردم در جهش تولید ارائه کنند
  • شورای وحدت چند نماینده در مجلس دوازدهم دارد؟ /جزئیات لیست انتخاباتی برای دور دوم انتخابات از زبان متکی
  • نقش موثر اصناف و بازاریان در تبیین فرهنگ حجاب