Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «الف»
2024-04-28@03:01:54 GMT

فروش پرفکت مانی بدون احراز هویت امکان پذیر است؟

تاریخ انتشار: ۲۸ بهمن ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۳۸۸۳۷۳

پرفکت مانی یک سیستم مالی آنلاین است که کاربردهای مختلفی در تراکنش‌های مالی بین‌المللی دارد و جایگاه خوبی برای خود در میان کاربران ایرانی ایجاد کرده است. استفاده آسان از این سرویس و نقش پررنگ آن در رونق گرفتن خرید و فروش‌های دلاری، پرفکت مانی را به سرویسی محبوب تبدیل کرده که درخواست کاربران ایرانی برای خدمات خرید و فروش آن هر روز در حال افزایش است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با پرفکت مانی می‌توانیم خدمات یا محصولات خود را در سطح بین‌المللی ارائه کنیم و روشی ساده برای پرداخت هزینه‌ها در مقابل مشتریان قرار دهیم. اما برای نقد کردن یا فروش پرفکت مانی باید چه کار کنیم؟ آیا انجام این کار بدون احراز هویت امکان پذیر است؟ برای رسیدن به پاسخ این سوال، پیشنهاد می‌کنیم در ادامه‌ی این مطلب با ما همراه باشید.

پلتفرم انتقال پول الکترونیک پرفکت مانی

پرفکت مانی یک سیستم پرداخت الکترونیکی پول است که به کاربران اجازه می‌دهد در بستری امن و مطمئن، در سریع‌ترین زمان ممکن و بدون کارمزدهای سنگین، تراکنش‌های مالی انجام دهند. با استفاده از پرفکت مانی می‌توانیم براحتی در سایت‌های خارجی پرداخت‌های اینترنتی انجام دهیم، به حساب‌های مختلف در اقصی نقاط جهان ارز منتقل کنیم یا درآمدهای ارزی خود را دریافت نماییم.

استفاده از کیف پول پرفکت مانی فرصتی ایده آل برای صاحبان کسب و کارهای آنلاین یا افرادی است که درآمد خود را از حساب‌های خارجی و به‌صورت ارزی دریافت می‌کنند. پرفکت مانی از نظر ساز و کار شبیه Liberty Reserve است، ولی امکانات گسترده‌تری را در اختیار کاربران قرار می‌دهد.



قدرت نقدشوندگی پرفکت مانی

موضوع تحریم اقتصادی علیه ایران، مانع بزرگی بر سر راه افرادی است که می‌خواهند با کشورهای اروپایی وارد معاملات تجاری شوند، برای شرکت‌های خارجی کار کنند یا در ساده‌ترین حالت از سایت‌های خارجی کالا یا خدمتی بخرند. زیرا در بیشتر موارد نقد کردن یا استفاده از این نوع درآمدهای ارزی، کار سختی است. چون علاوه بر اینکه بانک‌های ایرانی تحریم هستند، پلتفرم‌هایی مانند PayPal هم به کاربران ایرانی خدمات نمی‌دهند.

اما پرفکت مانی از این قاعده مستثنی است و تابع قوانین اقتصادی ایالات متحده آمریکا نیست. به همین دلیل قدرت نقدشوندگی پرفکت مانی بالاست. یعنی می‌توانیم آن را به ریال یا به هر ارز واقعی و دیجیتال دیگری که دوست داریم، تبدیل کنیم. خرید و فروش پرفکت مانی و ووچر پرفکت مانی یا حتی نقد کردن آن با استفاده از خدمات صرافی‌های آنلاین براحتی انجام می‌شود.

آیا می‌توانیم بدون احراز هویت پرفکت مانی بفروشیم؟

برای نقد کردن و فروش پرفکت مانی بدون احراز هویت می‌توانیم به‌سادگی از طریق سایت صرافی‌های آنلاین و معتبر اقدام کنیم. چون فروش پرفکت مانی حتماً نیاز به حساب احراز هویت شده ندارد. در صرافی‌های معتبری مانند ایکس پی اکسچنج می‌توانیم بدون نیاز به تایید اطلاعات هویتی (تلفن ثابت و ارسال عکس سلفی) در کوتاه‌ترین زمان، حساب خود را احراز هویت کرده و آن را با هر روشی که دوست داریم، شارژ کنیم. همچنین از طریق خدمات ارزی این سایت‌ها می‌توانیم دلار موجود در حساب پرفکت مانی خود را به ریال یا سایر ارزهای نقد و دیجیتال تبدیل کنیم.



آموزش نحوه فروش پرفکت مانی

اما برویم سراغ آموزش نحوه فروش پرفکت مانی بدون نیاز به احراز هویت! برای فروش پرفکت مانی از روش‌های زیر می‌توانیم اقدام کنیم:

درآمد ارزی و دلاری پرفکت مانی خود را به ریال تبدیل کنیم

برای تبدیل پرفکت مانی باید در وب سایت یک صرافی آنلاین، ثبت نام و اطلاعات خواسته شده تکمیل کنیم. این اطلاعات شامل نام، نام خانوادگی، ایمیل، کلمه عبور و تکرار کلمه عبور هستند. بعد از وارد کردن و تایید این اطلاعات، وارد یک پنل کاربری خواهیم شد. بعد از ورود به پنل کاربری، می‌توانیم برای فروش پرفکت مانی یا تبدیل درآمد دلاری خود به پرفکت مانی اقدام کنیم.

ووچر پرفکت مانی را به ریال تبدیل کنیم

اگر برای نقد کردن پرفکت مانی نیازی به ساختن اکانت یا ثبت نام نداریم، می‌توانیم از ووچر پرفکت مانی استفاده کنیم. ووچر یک کد 16 رقمی است که با استفاده از آن می‌توانیم برای یک‌بار از خدمات پرفکت مانی استفاده کنیم. ووچر پرفکت مانی شبیه کارت هدیه‌های رایج است. فقط کافی است که ووچر را با مبالغ مشخص خریداری کنیم و از خدمات آن استفاده نماییم.

پرفکت مانی را به بیت کوین تبدیل کنیم

یکی دیگر از روش‌های مهم و پرطرفدار فروش پرفکت مانی، خرید و فروش بیت کوین است. ما می‌توانیم با همان ویژگی محفوظ ماندن اطلاعات شخصی و هویتی خود، خرید بیت کوین انجام دهیم. این روش در بین کاربران ایرانی رایج است. بیشتر کاربران پرفکت مانی، با این روش بخوبی ارتباط برقرار کرده‌اند و برای انجام معاملات ارزی خود در بازارهای دیجیتال، از آن استفاده می‌کنند.





مزایای استفاده از خدمات فروش پرفکت مانی

همان‌طور که دیدیم، فروش پرفکت مانی و تبدیل کردن آن با روش‌های مختلفی قابل انجام است. این سیستم مزایای مختلفی دارد که در ادامه به معرفی آنها می‌پردازیم:

پرداخت کالاها و خدمات در فروشگاه‌های آنلاین مختلف نقل و انتقال پول به اقصی نقاط جهان در کوتاه‌ترین زمان انجام پرداخت‌های منظم در بستر اینترنت با کمترین کارمزد ایجاد درگاه پرداخت پرفکت مانی در سایت شخصی انتقال پول بین بین حساب‌های پرفکت مانی و کاربران مختلف ذخیره وجوه در یک حساب الکترونیکی امن و دریافت سود سالانه خرید آنلاین بیت کوین، طلا و سایر ارزهای واقعی مانند دلار و یورو عدم وجود محدودیت زمانی در انجام تراکنش‌ها

معرفی بهترین پلتفرم فروش پرفکت مانی

همان‌طور که در این مطلب خواندیم، فروش پرفکت مانی یا تبدیل کردن آن کار سختی نیست. فقط کافیست از طریق یک صرافی آنلاین مطمئن و معتبر این کار را انجام دهیم. از طریق خدمات ارزی این سایت‌ها می‌توانیم هم دلار موجود در حساب پرفکت مانی خود را به ارزهای مختلف تبدیل کنیم، و هم اینکه حساب خودمان را شارژ نماییم.

اگر قصد فروش پرفکت مانی خود را دارید، پیشنهاد ما سایت ایکس پِی اکسچنج است. در این سایت می‌توانید بدون نیاز به تایید تلفن ثابت و ارسال عکس سلفی، در کوتاه‌ترین زمان ممکن حساب خود را احراز هویت کرده و از امکانات و خدمات آن استفاده کنید. فقط کافیست به نشانی https://xpayex.com/ مراجعه کنید و با سایر خدمات این مجموعه نیز آشنا شوید.

منبع: الف

کلیدواژه: بدون احراز هویت ووچر پرفکت مانی کاربران ایرانی خرید و فروش تبدیل کنیم ترین زمان بیت کوین نقد کردن سایت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۸۸۳۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم ابلاغ ممنوعیت عرضه کیسه پلاستیکی رایگان در فروشگاه‌ها

خادم ثامنی با بیان اینکه تمرکز دستگاه‌های اجرایی کشور بیشتر بر عملیاتی شدن ماده ۳ آیین‌نامه کاهش مصرف کیسه‌های پلاستیکی است، گفت: «مطابق این ماده، باید در تمام فروشگاه‌ها و مغازه‌های کشور به‌جز میوه‌فروشی‌ها، توزیع رایگان کیسه‌های پلاستیکی ممنوع شود. فلسفه تدوین این ماده، ناشی از آن بوده است که در حال حاضر در فروشگاه‌های زنجیره‌ای و دیگر مراکز خرید، کیسه‌های پلاستیکی با ضخامت پایین به‌صورت رایگان بین مردم توزیع می‌شود و همین مسئله، شهروندان را به استفاده هرچه بیشتر از این کیسه‌ها ترغیب می‌کند.»

به گزارش ایلنا، «مهدی خادم ثامنی» مدیرکل دفتر مدیریت پسماند سازمان حفاظت محیط‌زیست به مناسبت «هفته زمین پاک» با شعار «مشارکت مردم، ایران در برابر پلاستیک، نجات زمین»، درباره آخرین وضعیت به ثمر رسیدن وعده‌های مطرح‌شده توسط مدیران این سازمان مبنی بر برنامه‌ریزی برای کاهش مصرف کیسه‌های پلاستیکی در کشور، توضیح داد: یکی از مهمترین اقداماتی که از ابتدای دوره مدیریتی فعلی در دستور کار سازمان حفاظت محیط‌زیست قرار گرفت، برنامه‌ریزی برای کاهش مصرف کیسه‌های پلاستیکی به دلیل ورود این کیسه‌های مخرب به چرخه پسماند و اثرات زیان‌بار آن‌ها بر طبیعت کشور بود که بر همین اساس، آبان‌ماه ۱۴۰۱ آیین‌نامه کاهش مصرف کیسه‌های پلاستیکی به تصویب هیات وزیران رسید.

وی افزود: طبق ماده ۲ آیین‌نامه مذکور، تولیدکنندگان کیسه‌های پلاستیکی باید به گونه‌ای برنامه‌ریزی کنند که در یک بازه زمانی پنج‌ساله، سالانه ۲۰ درصد از حجم تولید کیسه‌های پلاستیکی با ضخامت کمتر از ۲۵ میکرون خود را کاهش دهند و به جای آن‌ها کیسه‌های زیست‌تخریب‌پذیر یا سازگار با محیط‌زیست را جایگزین کنند تا بعد از پنج سال، کیسه‌های پلاستیکی با ضخامت کمتر از ۲۵ میکرون کاملا از چرخه تولید و مصرف کشور کنار گذاشته شود. در ماده ۶ این آیین‌نامه نیز اعلام شده است که سازمان ملی استاندارد باید با همکاری سایر دستگاه‌های ذی‌ربط، استاندارد ملی تولید کیسه‌های زیست‌تخریب‌پذیر را تدوین کند.

تحریم‌ها مانع اجرای استاندارد‌های ملی سنجش کیفیت کیسه‌های زیست‌تخریب‌پذیر

خادم ثامنی با بیان این که در اواسط سال ۱۴۰۲، استاندارد ملی تولید کیسه‌های زیست‌تخریب‌پذیر تصویب و ابلاغ شد، اظهار داشت: در راستای اجرای استاندارد‌های ملی تولید کیسه‌های سازگار با محیط‌زیست، سازمان ملی استاندارد موظف است آزمایشگاه‌های منتخب را به نحوی تجهیز کند تا ادعای تولیدکنندگان مبنی بر تولید کیسه‌های زیست‌تخریب‌پذیر در آن‌ها به‌درستی مورد راستی‌آزمایی قرار گیرد. اما با توجه به این که در حال حاضر، هنوز تجهیزات آزمایشگاهی لازم برای بررسی استاندارد‌ها و سنجش کیفیت کیسه‌های سازگار با محیط‌زیست در کشورمان به اندازه کافی تهیه نشده و تحریم‌ها نیز سازمان استاندارد را در تهیه تجهیزات لازم با مشکل مواجه کرده است، سازمان محیط‌زیست هنوز تولیدکنندگان کیسه‌های پلاستیکی با ضخامت زیر ۲۵ میکرون را تحت فشار نگذاشته است که الزاما از تولیدات خود بکاهند و کیسه‌های زیست‌تخریب‌پذیر را جایگزین کنند.

مدیرکل دفتر مدیریت پسماند سازمان حفاظت محیط‌زیست ادامه داد: با توجه به مشکلات موجود در زمینه سنجش کیفیت کیسه‌های زیست‌تخریب‌پذیر در کشور، جلساتی را با دفتر تدوین استاندارد‌های ملی سازمان استاندارد برگزار کرده‌ایم که بتوانیم استاندارد‌های لازم در این زمینه را مقداری ساده‌تر کنیم تا قابلیت اجرای بیشتری داشته باشد. اگر این استاندارد‌ها را تعدیل کنیم، آزمایشگاه‌های منتخب مربوط به بررسی استاندارد‌ها و سنجش کیفیت کیسه‌های سازگار با محیط‌زیست را راحت‌تر تجهیز خواهیم کرد و می‌توانیم به فرآیند تولید کیسه‌های زیست‌تخریب‌پذیر در کشور سرعت ببخشیم. البته با توجه به این که مواد اولیه تولید این کیسه‌ها از خارج وارد می‌شود، اصولا هزینه تولید کیسه‌های زیست‌تخریب‌پذیر، چند برابر کیسه‌های پلاستیکی با ضخامت ۲۵ میکرون است و تولید آن‌ها برای تولیدکنندگان داخلی توجیه اقتصادی ندارد.

وی با اشاره به این نکته که هزینه بالای تولید کیسه‌های زیست‌تخریب‌پذیر، بسیاری از کشور‌های دنیا را به این نتیجه رسانده است که این کیسه‌ها الزاما نمی‌توانند جایگزین مناسبی برای کیسه‌های پلاستیکی با ضخامت پایین باشند، عنوان کرد: راهکار مناسب‌تر از جایگزینی کیسه‌های زیست‌تخریب‌پذیر با کیسه‌های پلاستیکی با ضخامت زیر ۲۵ میکرون، این است که اساسا شرایطی را فراهم کنیم که مردم به‌جای استفاده از کیسه‌های یک‌بار مصرف، کیسه‌های چندین‌بار مصرف را مورد استفاده قرار دهند که این کیسه‌ها می‌تواند شامل ساک‌ها یا کیسه‌های پارچه‌ای و همچنین ساک‌های پلاستیکی ضخیم باشد. این کار هم از نظر اقتصادی توجیه بیشتری دارد و هم بیشتر به نفع محیط‌زیست است، بخصوص که ابهامات زیادی درباره نحوه تجزیه کیسه‌های زیست‌تخریب‌پذیر در طبیعت به‌ویژه در مناطق سردسیر وجود دارد.

فروشندگان باید بابت توزیع کیسه‌های پلاستیکی، به طور مستقیم از مردم پول بگیرند

خادم ثامنی با بیان این که با توجه به مشکل موجود در زمینه جایگزینی کیسه‌های زیست‌تخریب‌پذیر با کیسه‌های پلاستیکی با ضخامت زیر ۲۵ میکرون، تمرکز دستگاه‌های اجرایی کشور بیشتر بر عملیاتی شدن ماده ۳ آیین‌نامه کاهش مصرف کیسه‌های پلاستیکی است، یادآور شد: مطابق این ماده، باید در تمام فروشگاه‌ها و مغازه‌های کشور به‌جز میوه‌فروشی‌ها، توزیع رایگان کیسه‌های پلاستیکی ممنوع شود. فلسفه تدوین این ماده، ناشی از آن بوده است که در حال حاضر در فروشگاه‌های زنجیره‌ای و دیگر مراکز خرید، کیسه‌های پلاستیکی با ضخامت پایین به صورت رایگان بین مردم توزیع می‌شود و همین مساله، شهروندان را به استفاده هرچه بیشتر از این کیسه‌ها ترغیب می‌کند.

مدیرکل دفتر مدیریت پسماند سازمان حفاظت محیط‌زیست با تاکید بر این که رایگان بودن توزیع کیسه‌های پلاستیکی ظاهری است و نه واقعی، تصریح کرد: فروشندگان در عمل قیمت کیسه‌های پلاستیکی را در حاشیه سود خود در نظر می‌گیرند، اما به طور مستقیم بابت این کیسه‌ها از مشتریان خود پولی دریافت نمی‌کنند؛ بنابراین اولا باید این نکته برای مردم روشن شود که پول کیسه‌های پلاستیکی را نیز عملا به فروشنده پرداخت می‌کنند و این کیسه‌ها را به صورت رایگان به دست نمی‌آورند، ثانیا باید ترتیبی اتخاذ شود که تمام فروشگاه‌ها و مغازه‌ها، مانند نانوایی‌ها که بابت دادن کیسه پلاستیکی به مشتری‌ها، هزینه جداگانه‌ای از آن‌ها می‌گیرند، همین کار را انجام دهند تا مردم رفته‌رفته به این نتیجه برسند که اگر کیسه چندبارمصرف همراه خود داشته باشند، هزینه کمتری را برای خریدشان پرداخت خواهند کرد.

وی در پایان خاطرنشان کرد: اگر از کل آیین‌نامه کاهش مصرف کیسه‌های پلاستیکی، همین بند مربوط به ممنوعیت توزیع رایگان این کیسه‌ها به طور کامل در سطح کشور عملیاتی شود، کمک بزرگی به طبیعت ایران خواهد شد و تاثیر بسیار مهمی در کاهش تولید پسماند‌های ناشی از مصرف کیسه‌های پلاستیکی خواهد گذاشت. در همین راستا جلسات متعددی را با مسئولان وزارت صمت و مدیران فروشگاه‌های زنجیره‌ای برگزار کرده‌ایم و خوشبختانه آن دوستان نیز رویکرد محیط‌زیستی مناسبی را در این زمینه اتخاذ کرده‌اند و با توجه به این که تمام کشور‌ها به سمت مصرف هرچه کمتر کیسه‌های پلاستیکی رفته‌اند، مدیران ما نیز به این نتیجه رسیده‌اند که بهتر است هرچه زودتر اقدامات اجرایی و فرهنگ‌سازی لازم برای رسیدن به این هدف را در کشورمان انجام دهیم.

دیگر خبرها

  • مجلس باید در قانون شوراها نسبت به احراز صلاحیت‌ها تجدید نظر کند
  • مدارس، صاحب نیروگاه های خورشیدی می شوند
  • امکان ارسال پیوست بدون اینترنت در واتس‌اپ
  • تلگراف: انهدام تانک‌های آبرامز ناتو را آسیب پذیر کرده است
  • اندازه‌گیری قند خون با گلکسی واچ 7 امکان‌پذیر خواهد شد
  • اندازه‌گیری قند خون با ساعت گلکسی واچ 7 امکان‌پذیر خواهد شد
  • توسعه نیروگاه های تجدیدپذیر برای کاهش مصرف سوخت
  • خرید و فروش استقلال و پرسپولیس در چه زمانی امکان‌پذیر است؟
  • تصفیه خانه فاضلاب شهر خوی، نیازمند نیروگاه انرژی های تجدید پذیر
  • لزوم ابلاغ ممنوعیت عرضه کیسه پلاستیکی رایگان در فروشگاه‌ها