Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو شورای شهر تهران گفت: ما توانستیم طیف زیادی از پاساژ‌ها را ملزم کنیم که تمهیدات ایمنی را رعایت کنند. این روندی است که ادامه دارد. اما وجود خلاء‌های قانونی واقعا ما را در سیر مراحل قانونی دچار کُندی می‌کند. مهدی بابایی نایب رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر تهران درخصوص تاثیر یکپارچه شدن شیوه اداره پایتخت بر کاهش ناکارآمدی‌ها در حوزه ایمنی ساختمانی به میزان گفت: حتما قانون مدیریت واحد شهری اگر به اجرا در بیاید بسیاری از دغدغه‌هایی که در این زمینه وجود دارد حل خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در صورت تحقق این شرایط ما می‌توانیم در این حوزه‌ها قوی‌تر عمل کنیم. ولی در حوزه ایمنی هم ما به اصلاح قوانین نیاز داریم. یعنی در جایی که شهرداری اخطار می‌دهد و مالکان را برای ارائه تمهیدات ایمنی ملزم می‌کند اگر مالکان این تمهیدات را اجرایی نکردند شهرداری این اجازه را داشته باشد که نسبت به تعطیلی آن واحد ساختمانی به صورت موقت تا روزی که تمهیدات ایمنی را به اجرا در نیاورده اند اقدام کند. این مساله دقیقا آن خلاء قانونی مد نظر ماست که در این زمینه وجود دارد.
وی در پاسخ به اینکه پس از وقوع حادثه پلاسکو با توجه به وجود انتظارات فزاینده، روند ایمن سازی ساختمانی چه وضعی به خود گرفته است گفت: بعد از ماجرای پلاسکو شاهد همراهی بسیار مطلوب قوه قضائیه در حوزه الزام مالکان برای رعایت تمهیدات ایمنی بوده ایم. بر این اساس ما توانستیم به ویژه طیف زیادی از پاساژ‌ها را ملزم کنیم که تمهیدات ایمنی را رعایت کنند. این روندی است که ادامه دارد. اما وجود خلاء‌های قانونی واقعا ما را در سیر مراحل قانونی دچار کندی می‌کند. به هر حال با توجه به اینکه قانون الزام آوری در این حوزه وجود ندارد وقتی نسبت به تعطیلی یک واحد ساختمانی نا ایمن اقدام می‌شود، چون پشتوانه قانونی نیرومندی وجود ندارد و نیز با توجه به مسائل اقتصادی حاکم بر جامعه اغلب شورای تامین ورود پیدا می‌کند و کم و بیش مصوبات را ملغی می‌کند یا مهلت‌های بلند مدتی را به مالکان می‌دهد.   بیشتر بخوانید: پلاسکو؛ قصه ققنوسی که جان تازه گرفت   بابایی ادامه داد: نمونه اش همین پیگیری‌هایی است که شهرداری تهران برای انتقال واحد‌های تولیدی کفش از کوچه‌های اطراف باغ سپهسالار در دست انجام دارد. هیچکدام از تولیدی‌های کفشی که در آن نقطه هستند تمهیدات ایمنی را رعایت نمی‌کنند و مقدار زیادی چسب، چرم و مواد اشتعال زا را نگهداری می‌کنند. ما پیگیر هستیم تا این واحد‌های تولیدی از آن نقطه منتقل شوند. دلیل این پیگیری ما این است که بافت فرسوده آن منطقه و وجود معابر باریک در آنجا باعث می‌شود تا امدادرسانی آتش نشانی دچار اختلال شود؛ بنابراین اگر خدای نکرده در آن منطقه دچار حادثه‌ای شویم اطفای حریق بسیار سخت خواهد بود.   عضو شورای شهر تهران خاطرنشان کرد: به هرحال شورای تامین با توجه به شرایط اقتصادی جامعه مهلتی را برای انتقال مالکان از آن منطقه داده است. امیدواریم که این مهلت در موعد مقرر به اجرا در بیاید و این مالکان برای خارج شدن از آن ناحیه ملزم شوند. اما اگر این اتفاق نیفتد ما در شورای شهر و شهرداری تهران چه کاری می‌توانیم بکنیم؟ به هر حال آنجا یک نقطه بسیار پرخطر به شمار می‌رود. ما فروشندگان را برای خارج شدن از آنجا ملزم نکرده ایم. ما الزام کردیم تولیدکنندگان کفش از آن نقطه خارج بشوند. ما الزام نکردیم که از شهر خارج شوند و حتی می‌توانند در بعضی از معابری که امکان امدادرسانی برای آتش نشانی وجود دارد کارهایشان را با رعایت تمهیدات ایمنی از سر بگیرند. اما نه تنها تمهیدات ایمنی را رعایت نکرده اند بلکه حتی دریغ از اینکه یک عدد کپسول در آن کارگاه‌های تولیدی کار گذاشته باشند.   انتهای پیام/ برچسب ها: مهدی بابایی شورای شهر تهران ایمنی ساختمانی

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: مهدی بابایی شورای شهر تهران ایمنی ساختمانی تمهیدات ایمنی را رعایت شهر تهران شورای شهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۹۱۰۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش ۲۲ درصدی حوادث ساختمان در خراسان جنوبی

مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی خراسان جنوبی گفت: شاهد کاهش ۲۲ درصدی حوادث و ۳۳ درصدی فوتی‌ها در بخش ساختمان در سال گذشته نسبت به سال قبل از آن بوده‌ایم. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، غلامرضا اشرفی امروز در حاشیه برگزاری مانور ایمنی بازرسی از کارگاه‌های ساختمانی در مرکز استان که در شرکت تعاونی در حال ساخت مسکن جهش مارال بنای خاوران انجام شد، اظهار داشت: در این مانور نواقص ایمنی کارگاه مذکور از سوی بازرسان کار مورد بررسی قرار گرفت و نواقص مذکور در قالب صدور ابلاغیه بازرسی به کارفرما ابلاغ شد.

وی در تشریح عملکرد حوزه بازرسی کار اداره کل بیان کرد: سال گذشته 7 هزار و 344 مورد بازرسی از کارگاه‌های مشمول ماده 85 قانون کار صورت گرفته است. این بازرسی‌ها در قالب بازرسی‌های ادواری و موردی از کارگاه‌های مذکور انجام و در مجموع منجر به صدور 6 هزار و 864 مورد ابلاغیه رفع نقص شده است.

مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی خراسان جنوبی افزود: 3 هزار و 341 مورد بازرسی (46 درصد از کل بازرسی‌های استان) از کارگاه‌های پرخطر استان بوده که از این تعداد یک هزار و 965 مورد در صنعت ساختمان انجام شده است. کارگاه‌های ساختمانی دارای بالاترین آمار حوادث در سطح کشور هستند که سهم کارگاه‌های ساختمانی در استان 41 درصد از کل حوادث است.

وی بیان کرد: با انجام برنامه‌هایی همچون برنامه ملی پیشگیری از حوادث ناشی از کار و ارتقای ایمنی در کارگاه‌های ساختمانی، الزام به تأیید صلاحیت ایمنی پیمانکاران بخش ساختمان، استقرار مسئولان ایمنی و آموزش شاغلین در این بخش شاهد کاهش 22 درصدی حوادث و 33 درصدی فوتی‌ها در بخش ساختمان در سال گذشته نسبت به سال قبل از آن بوده‌ایم.

مدیرکل تعاون کار ورفاه اجتماعی خراسان جنوبی اظهار داشت: طرح جدید کالا برگ الکترونیک از دهه فجر سال گذشته آغاز شده و تا 17 اردیبهشت امسال ادامه دارد افزود: 4هزار و 22 فروشگاه استان در این طرح مشارکت دارند. 78 درصد جمعیت استان در دهک یک تا 7 قرار دارند. تاکنون مشمولان این طرح حدود یک هزار و 500 میلیارد تومان خرید انجام داده‌اند و اقلامی مانند برنج و ماکارونی بیشترین میزان فروش را داشته است.

وی از کاهش 15 درصدی حوادث ناشی از کار و کاهش 58 درصدی فوتی‌ها در این حوزه خبرداد و تصریح کرد: خراسان جنوبی در مدت زمان رسیدگی به پرونده‌ها رتبه چهارم کشوری را دارد. میزان اشتغال مجدد بیکاران 185 نفر بوده است. طی سال گذشته 7 هزار و 144 مورد بازرسی با اولویت معدن، صنعت و ساختمان انجام شده است.

اشرفی از فعالیت یک هزار و 121 تعاونی در سطح استان خبر داد و گفت: طی سال گذشته صادرات شرکت‌های تعاونی به کشورهای همسایه، حاشیه خلیج فارس و کشورهای اروپایی، 23 میلیون دلار بوده که افزایش 49 درصدی را نشان می‌دهد. سال گذشته 2 هزار و 158 فرصت شغلی در تعاونی‌ها ایجاد شده است. در این مدت بالغ بر 124 میلیارد تومان تسهیلات مشاغل خانگی اعلام شده و تاکنون بیش از 80 میلیارد تومان آن‌ پرداخت شده است.

مدیرکل تعاون کار ورفاه اجتماعی خراسان جنوبی، با اشاره به اقدامات انجام شده طی سال گذشته افزود: در این مدت 10 هزار و 659 فرصت شغلی در سامانه ملی رصد ثبت شده که 14 هزار و 500 نفر توسط دستگاه‌های اجرایی انجام شده است. 12 مرکز کاریابی در سطح استان وجود دارد و طی سال گذشته 1400 نفر به‌‌کارگیری شده‌اند. با توجه به قوانینی مانند ممنوعیت به‌کارگیری اتباع خارجی، 228 گشت بازرسی نیز انجام شده است.

انتهای پیام/ 252

دیگر خبرها

  • ایمن‌سازی دیواره‌های سنگی کانال‌های مستعد ایجاد حادثه در سطح منطقه پنج ارومیه
  • کاهش ۲۲ درصدی حوادث ساختمان در خراسان جنوبی
  • هیچ حادثه منجر به فوت در سطح استان گزارش نشده است
  • بهداشت حرفه ‌ای عمر مفید کارگران را افزایش می‌دهد
  • مرگ ۳ میلیون کارگر در جهان در پی حوادث و امراض/ ۵ شغل پرخطر
  • اصلاح خط لوله فاضلاب و ایمن‌سازی خیابان شهیدان کاظمی انجام شد
  • فوت ۱۱ نفر کارگر در کردستان به دلیل عدم رعایت نکات ایمنی
  • خط لوله آبنیل ـ اصفهان ایمن سازی شد
  • تخصیص ۴۰۰ میلیارد تومان اعتبار به ایمن‌سازی نقاط حادثه‌خیز
  • اجرای نوبت اول طرح ایمن‌سازی تکمیلی فلج اطفال